sammanfattning

Tänkte göra en genomgång av dagen innan jag drar: Skola först, direkt efter svängde Sofia, Hanna, Sofie och jag förbi stan, handla kläder(!!!!), Sofie och Sofia gick hem, mötte Felicia och Anna och gick på donken med dem, gick hem, hämta grejer, tog bussen till ishallen, träna, gick okej(!!!!), åkte hem, stäääääääda som fan, mamma och Ebbe kom och nu sitter vi här 3 timmar senare. Bye.

aiming for the top



Min statistik har stigit lite de senaste dagarna(for some reason)
Och jag är uppe klockan 12!!!! Jag borde sova. Men mamsi och Ebbebebbe är här hos mig och vi har fixat och donat i min lägenhet och nu är det faktiskt ganska mysigt. Nu ska vi nog titta på film. Ska inte vara i skolan förrän klockan halv 10. Partyyyy!

i skogen och kill bill





Jag har nästan hela dagen varit i skogen med mina bröder och pappa. Blev fotograferad av Richard och föreställde en slags skogsflicka eller älva. Det var kallt och blött men bilderna blev faktiskt hyffsade och det är alltid kul att bli fotad av Richard! Här är hans hemsida.

För en liten stund sen åkte de hem. Vi satt här Erik, Richard och jag i min lägenhet och tittade på de gamla familjevideorna.. haha så härligt! Ska kolla på Kill Bill nu och sen sova! Ni får höra någon annan dag vad jag fick i present ;) Godnatt!

h-h-h-happy birthday




'S MY BIRTHDAAAAAY!
Vaknade tidigt och blev sen lite mera väckt utav att mina bröder och min pappa kom sjungandes in i mitt rum med pengar, en limegrön vattenkokare och en limegrön toaster! Fick också ett supersött glassblock av Fillan och ett par MVG tabletter ;) Haha världens sötaste, ni är bäst!

Har precis duschat och nu ska Richard styla mig till en älva eller något. Vi tar bilen ut till kilsbergen om en stund och så ska jag få vara en del utav det här fotoprojektet! Ska bli superroligt!
Vi hörs lite senare, puss och kram på er alla!


det kliar i fingrarna!!!







Allt modekungen.
Har fått min lön nu. Runt 5 blev det. KUL att det snart bara återstår ca 1. Jag vill ha allt ovan. GUD VAD JAG VILL HA DET! Fyller år lyckligtvis på söndag, och förväntar mig en summa som räcker då... hehehehehehehe.

hm... MONKI



Nä. Jag är inte bra på sånt här. Linnet är i alla fall från H&M och halsbandet också! Gud vad jag handlar där.... och blir ni chockade om jag säger att byxorna också är därifrån? En annan kul sak är att det finns Monki i Örebro!!!! Och jag visste inte om det! Det är ju skandal. Jag blir nog deras nya stammis innan nästa veckas slut.

objects in the rear view mirror may appear closer than they are












Hallåhallåhallå! Det har varit en bra dag. Skolan är skitkul. Haha låter som världens 8-) men det är faktiskt riktigt kul. Inte bara tack vare alla i klassen utan också lektionerna och lärarna. Känns som jag har en liten naturvetare inom mig som bara väntar på att få komma ut! ......................... Ni fattar.

Sofiiiie fyllde sexton år idag! Grattis vännen! Vi sjöng för henne på historian vilket var en allmänt bra lektion btw. På söndag är det min tur, och sen på måndag fyller Sofia! S-gänget eller vad sa Margareta? ;) Vi firar oss själva med en fika på stan på onsdag! Idag hade jag och Felicia också ett litet firande på stan efter skolan. Vi satt på Café Vasa säkert en timme och bara babbla på om allt möjligt. Det var supermysigt! Köpte ett linne också! Tänkte ta kort och visa det direkt så jag är tillbaka om sisådär en 30 min. Ha det gött tills dess.

off 2 school


Nu kilar jag iväg mot skolan.
9.25 har jag engelska.
Ikväll kommer mina bröder förbi här!!
Sen imorgon ska vi alla ut i skogen
och Richard ska fota. '
Ha en bra dag.














---------------



Ska laga lite nudlar nu så jag inte svälter! Amanda drog hem för en liten stund också. Mötte upp henne och en tjej från hennes klass förut på stan som verkar som en jätteglad och trevlig tjej. Det är så kul att se lite nya ansikten! I Degerfors vet man redan vilka alla är i princip, här träffar man nytt folk hela tiden. Amanda och jag satt mest och prata och så. Så kul att jag och min bigsis börjat komma in på rätt spår igen. Anyway. Mat var det! Nu ska jag sluta babbla. Kram på er!


inte dumt

Hej där!
Vilken dag det har varit. Längsta dagen vi har i skolan. Har som sagt jättemycket hål på onsdagar. Två timmar på morgonen. Lite drygt en timme på eftermiddagen.
Första hålet var nästan alla tjejor i klassen på Hells, ett jättemysigt café, och jag och Hanna gjorde klart vårat svenskaarbete. Sen drog nästan alla och jag, Hanna och Sofie stannade kvar och snackade twilight och harry potter. Coola! Dagen gick ganska fort men tog 100 år. Lärde känna pojkarna i klassen lite mera. Satt i caféterian på andra hålet och böt nummer. Alla är verkligen supertrevliga! Börjar stentrivas i min klass. Alla är helt sjuka och vi skrattar hela tiden! Saknar er 9c dock. Ni kommer alltid vara mina pälsklingar♥


Hej Sofie! Haha sötan. Innan våran första spanska lektion ;)

just a little bit






Sådär. Tog lite snabbt bilder på dagens. Sen när har jag börjat med sånt? Anyway. Blev lite stressigt så jag slängde bara på mig mina nya jeans från H&M, skärp mammas gamla, transparent linne H&M och färgglatt halsband också H&M o sen en stickad tröja också för det är lite kyligt ute nu. Sen mina nya shooooes också. Ha det gött. Nu drar jag till rudbeck. Buuuääääää

"i'll take you to the coffeeshop"




Torsdagar är bra och torsdagar suger. De börjar tidigt, slutar sent. Fast istället har vi väldigt långa håltimmar på vilket är ett plus i kanten. Jag o tjejerna har bestämt oss för att torsdag blir en fika/plugg dag. I alla fall ibland. Och när vi har råd. Vår skola är ju omringad av café och affärer. Bara o välja. (billigaste!!)

Tjejerna i klassen är så söta. Alla är jättehärliga och roliga. Och precis som mig vill de hitta på saker istället för att sitta och dö i korridorerna. Jag tror att vi kan göra skolan till något lite roligare tillsammans faktiskt. Haha vad intressant inlägg! Nu ska jag käka stuvade makaroner och köttbullar och sen ska jag sova läääääääänge.


what'u think about that?





Gött ;)

todays

jeans, cheap monday. transparent linne, H&M germany. kilklackar, tradera♥. halsband, mammas+min andra halva. ring, H&M germany.

Idag var i princip lika bra som de förgående 2 dagarna. Minus vädret. Sitter i mitt rum och lyssna på Rihanna ft. Eminem - I love the way you lie. Vet inte riktigt till 100 vad jag ska hitta på. Funderar på att springa iväg till Träna Lätt och köra mitt första pass där. Har ju hela augusti gratis tack vare söta Sashli! Sen vet jag att jag måste handla lite smått och gott. Typ hårspray, rakhyvlar, TOAPAPPER!!!!! Hahaha

risgrynsgröt och 20:- på tradera







Jag gick upp för cirkus lite drygt en halvtimme sen och började koka färdiglagad risgrynsgröt vi köpte igår. Tänk att det är lika gott att äta på tallrik som i skål :-)
Jag börjar inte förrän om en timme, så nu ska jag ta det luuuugnt en stund och sen börja fixa mig. Fick ju mina skor från tradera(andra paret nu, också kilklack!) igår här ovan så tror jag slänger på mig dom. De är sjuuuukt bekväma och sitter lite bättre på foten än de förra, men men. Sa jag att jag kom i dom tillslut förresten?

this is the time of day when i either laugh or cry myself to sleep









Tänkte sova snart. Mojmoj och jag var och handlade mat osv förut, så vi lagade en supergod middag vid 8 någon gång när vi kommit hem. Ska hoppa in i duschen nu och sådär. Känns som det blev många inlägg idag. Måste ju utnyttja det faktum att jag var så duktig och fixade internet på egen hand ;) Imorgon börjar studierna som sagt.......................


"FNYSAN"


Näää herregud vad gulligt! Jag tittar på massa gamla familjevideos här i lägenheten just nu och så hitta jag det här. Mamma och pappa kalla mig alltid "Fnysan" när jag var bebis för jag FNÖS jämt? På den här videon försöker mamma få mig att fnysa och tillslut härmar jag henne och så har vi typ fnystävling. Vad i helvete liksom?! Haha

i did it! i freakin' did it!






Nu har jag el!! OCH internet! Awesome!

NVD10

Hallå.
Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Har inte börjat följa schemat än, gör det imorgon, så istället lärde vi känna varandra ännu mera idag. Det var kul. Alla i NVD10 är så jäkla trevliga och roliga! Igår tog våran lärare foto på oss(en och en) för vad vi trodde att bara lärarna skulle se så de skulle känna igen oss. Idag fick ALLA ett varsitt papper med allas foton på. Sen skulle vi skriva namn under varje bild och se om vi kom ihåg alla. ;)

Tycker vi är rätt så stiliga ändå!



MOHAHAHA söt tjej

great year





amanda och sally, sälen 2008

Första skoldagen.
Jag ser så jäkla fram emot det här året! Trodde det skulle vara hemskt första dagen, med tanke på att jag inte kände en enda kotte på min nya skola, men idag har jag träffat så många trevliga människor så jag tar tillbaka det. Min klass är super bra. Vi är 34 st så det är en del nya ansikten, men tack vare alla jäkla namnlekar vi höll på med idag känner jag nog igen alla redan. Haha. Det känns helt overkligt att jag direkt efter skolan kunde möta upp Amanda och gå till stan på en halv minut. Helt underbart!! Köpte skolgrejer och lite kläder idag som jag visar någon dag också.

Imorgon från kl. 8.00 har jag el. Inatt bor jag hos Amanda. Har jättemycket att berätta men tar det när mitt liv inte är så hektiskt! Haha ha det gott!


flytt

Idag flyttar jag. Pappa kommer runt tolv med en "minibuss" som han lånat. Har packat det flesta av mina kläder(lagt bort mer än hälften). Det blev 3 lådor. Tv, sängen från mamma, datorn från pappa, lakan, örngott, handdukar, gardiner, koppar, tallrikar.... Det blir en del vi slänger med. Kan visa lite foton sen på hur allt har blivit!

Kommer inte att sova där inatt. Har ingen el!! Blir helt tokig för det skulle blivit så perfekt att sova där tills imorgon. Självklart ska något komma ivägen. Nej nu måste jag packa resten! Vi hörs senare!

but i love you!!!

AAAAAAARGGGHHH!!
Jag visste det! JÄKLA konståkningsföttar, JÄKLA ni! När jag kom hem hade jag fått två paket. 1. de underbara skorna som jag hoppats på att inte vara för små och 2. en supersöt transparent blus. Och gissa vad? Jag fick in foten i ena skon! Och sen... den andra jäkla foten är ju cirkus lite drygt 1 cm större än den ena, MEN detta var inte fallet, utan min fot skulle gått i skojävel om det inte vore för min jäkla skönhetsknöl som täcker hela min häl! Och det har jag fått från konståkningen.... kan ju inte ha några skor alls! Hatar mina fötter hatar dom!


Se! Titta! Dom är på! Men andra var tvungen att vägra... funderar på att gå till en skomakare och be dom göra större utrymme vid hälen! ...........Kan man göra det?:O

knock knock knocking on heavens door



12.06 aker taget. Jag är sa GLAD för att fa komma hem! Jag hatar att resa, dra och slita i resväskor, vänta pa flyg, tag, buss. Men jag längtar nästan efter det nu! Vill bara hem till min säng och sen dra igang direkt efter att jag fatt mig 12 timmars sömn!!

Har ingen bild, men sökte pa mitt namn pa google och där var det här den första bilden som kom upp:

Jag, Jonna, Matilda, Elin och Sara med i kurriren.
Ah mah gaaad I'm a kändis!!!


PANICING

Jag har nästan panik inför skolstarten pa mandag. Ser pa facebook att jättemanga redan börjat. Först nu börjar det kännas verkligt! Jag ska verkligen flytta till Örebro och ga i skola där i 3 ar nu. Känns som att börja sjuan all over again fast mycket mycket större!

Imorgon aker vi hem. Lovar att beratta mera om min resa och visa lite bilder här senare. Jag längtar verkligen hem! Mamma, vossen, lagenheten, flytten... Har sa jääääkla mycket att göra innan skolan börjar. Blir helt yr. Det värsta är att jag förmodligen kommer sova i lägenheten söndag-mandag och jag vet inte om elen kommer funka da!!! Och jag BEHÖVER el pa mandag morgon pagrund av manga väldigt uppenbarliga skäl!
Nää ni, nu ska jag göra Stephen sällskap.

"du kanst nicht das machen"



Heeya.

Hotellet i Tyskland har en dator i receptionen som man far sitta vid gratis. Här har jag alltsa slutfört alla mina affärer med tradera! Ni ska fa se allt när jag far se det. Jag är sjuk sa jag har inte tränat ett dugg sen jag kom hit vilket var i förrgar. Jag sitter pa rummet och läser Stephen King. Igar strosa vi pa stan och tog en fika med Lotta. Köpte ett par klackisar pa HM och en söt vit skjorta + lite annat krimskrams. Igar madde jag alltsa battre men behövde en hel dag INOMHUS sa dom till mig........ sa here I am! Första dagen det är fint väder ocksa. Hoppas ni har det bra sa hör jag av mig nar jag har lite roligare att prata om.


Sahär ser det ut. Hela staden är helt förtrollande! Den är omringad av berg och jag blir lika tagen varje gang jag ser ut genom fönstret.

nighty nighty not not



I can't sleep. Och roligt sällskap på facebook och msn gör det inte lättare. Jag har sjuka vänner, känns konstigt att de snart alla är mina X. Hah. Ska titta klart på How I met Your mother, sen jims värld och sen alla älskar Raymond. Vid ungefär den tiden ska jag vakna. Är inte ett dugg trött så varför försöka sova, sen vakna när man egentligen ska och vara skittrött då istället! Ni vet vad jag menar...


it's a doll house(it's like a tänk top)










Jag älskar min nyfunna bag. Den är så jäkla SNYGG. Bara SNYGG.
Adjö inatt Sverige, adjööööööööööö

secound hand leather








Jag älskar det här huset. Man hittar ALLTID något roligt, väldigt gammalt, som man kan ha användning utav. Som tex. den här supersnygga läderväskan! Den var min mormors mors, Sally. Från Sally till Sally. Thank you!

black and white, a few weeks ago







Idag PACKAR jag. Ikväll åker jag med pappa till Örebro och skriver på kontraktet på Träna Lätt. INATT åker vi till Tyskland och i övermorgon börjar hård jäkla träning. Och när jag kommer tillbaks: Vulkan, ny lägenhet, ny skola.

no chance, no way, i wont say im inlove








Scorett har en Tiamo kollektion igång nu i höst.. Och jag säger inte att KILKLACK är det snyggaste som finns, bara det att.. kilklack är det snyggaste som finns. Just saying! Bud på kanske 3 par just nu. Allt för 100kr eller så. Nämnde jag nånsin att tradera är den nya flugan?

my sister might like'em



Sa jag nånsin att jag vann skorna jag la ut häromdagen? Det slog mig bara i sista sekund att de kanske var för små, eftersom jag har ett par skor från HM som är OTROLIGT små i storleken. Tänkte att det inte var någon större fara för någon skulle säkert snart buda över mig och det skulle inte längre vara något problem, men så fick jag ett mail "grattis, du har vunnit varan ---------- blablabla..." Anyway. Nu är dom påväg hitåt och om de är för små: too bad. Mois, du fyller ju år snart? Intresserad av ett par shoooooes? ;)



########++++++++


Jag slappar. Eller nej, jag vilar mot min vilja. Just nu skulle jag stå på is! Men såklart är jag fortfarande sjuk............................................ Får inte riskera att bli sjukare tills på onsdag. Då åker vi till Tyskland. Så därför tittar jag nu på denna sjukt bra film ovan istället för att göra något av det bästa jag vet. Det är tur i oturen att den spelades på tv. Goddag!

one of us is gonna die young








please kill me, or atleast let me sleep



Känner mig trött, överstressad, på tröskeln att få magsår. Jag var precis på vårcentralen där pappa tog blodprov på mig mm. Det gjorde lite ont. Men jag hade inga större fel. Bara min otroligt långvariga snuva som jag fick nässpray mot. Nu är jag febrig, nära på att dö. Ni vet, som det brukar vara ibland. Ska slå på en bra film och dricka lite varm oboy. Inget jobb för mig idag, det kanske ni redan listade ut. Jag måste packa!!!


i'm done och "så vill stjärnorna"



Idag skulle jag jobbat 12-19. Det blev inte så. Madde ringde och bytte med mig så jag började 3 istället, och när jag kom dit fick jag reda på att jag skulle stänga själv. Det gick bra ett tag, men det blev väldigt väldigt jobbigt att göra allting själv, speciellt när man inte visste hur man skulle göra allt, haha. Anyhow, jag är hemma nu, trött och lite död. Men jag mår annars bra. Ska titta klart scream nu och sen sova.

Btw, har ni sett vilket lovely horoskop jag har för den här månaden? Det stämmer nog lite. Med tanke på lägenheten, skolan snart, jobbet(förutom idag som nog varit den jobbigaste dagen på länge), PIP som måste haft en stor del! Woho!
 

you're wonderful and I suffer from sleep deprivation





Kom för en stund sen hem från Jonna. Pratade nyss med mamsi som har varit en vecka borta på jobb-guuud vad jag har saknat henne! Glömmer lätt bort hur mycket jag älskar henne, men när hon inte finns här känns det tomt. Hon är allt för mig, och min bästa vän. Förlåt för allt onödigt mamma ♥

2001

Jag kom som sagt för en stund sen hem från Jonna. Vi hade en liten mysig grillkväll med tjejerna. Var jättekul att vara samlade lite granna igen, trots att mer än hälften av oss saknades. Ni förstår vad mycket jag kommer sakna er va?

Nu ska jag sova! Skööönt! Imorgon blir det jobb 12-19. Skööönt! Oj, det där blev nog fel. Godnatt.


microwave

Nu drar vi mot Örebro. Ska städa HELA lägenheten, varendra VRÅ. Och juste, check out tröjan jag hitta i tvätten. "Lost dog and sister, reward for dog". Den var min brors.


Snygg micro

G A M E R

Måste kila direkt! Blir uppplockad här, duschar i degerfors och åker sen förskyld som jag är till jobbet. Tänkte bara säga att jag har högsta bud på 3 plagg nu(2 skor, 1 transparent blus) Wohooooo. Är jag spelberoende?

tradera.se

Har lagt bud på dessa godingar inkl. en massa andra ögon-godis-skor. 155:- än så länge. JAG VILL HA DOM!!!

it's on!

Ni vet väl om att jag nu fått nycklarna till nya lägenheten? Eller är jag lika dålig som vanligt på att berätta de viktigaste sakerna?

Igår=mormor och jag fick nycklarna. Amanda gjorde oss sällskap. Vi gick därifrån efter någon timme. Jag och Amanda gick förbi Träna Lätt(ett awesome gym) där vi fick en timmes lång genomgång av hela gymmet med en av instruktörerna. Det ligger perfekt i förhållande till lägenheten och min skola! Och det verkar vara ett så jäkla bra gym! Berättar mer om det någon annan gång.
Vi tog en fika och sen var Amanda tvungen att kila. Fick reda på att jag egentligen skulle ha jobbat igår, vilket var mycket bra planerat av mig. Ringde min chef och det visade sig att jag skulle jobba den här veckan också. Bra Sally!

Sneak Peak på lägenheten


today i'm high

Idag hade jag på mig höga jeans. Usch, jag hatar hur jag ser ut i det. MEN, idag, i dessa jeans, funkade det. Jag kan vanligvis inte ha på mig det för jag hatar mina långa ben som framhävs då. Det får bara överkroppen att se kortare ut. Men skit samma. Idag testade jag det. Det var inte så hemskt. Höga braller: "Pulled them off"!




music lasts longer than life





Falla fritt

Jag kan inte skilja på

Lät du henne komma närmre

New York


Gissa artisten?

lördag(dag 4, pip)














Det perfekta avslutet på en perfekt vecka! Lördagen var bäst. Jag jobbade på dagen, fick gå tidigare. Mötte upp Madelene och Victor på sängen och framför Batman med sällskap av 3 småbarn. Vi fixade oss ganska segt. Kom liiite sent till världens bästa Melissa som är min största idol(om jag har någon så är det hon). Det var den enda artisten på hela veckan som jag hört alla låtar av. Helt underbart. Vi kolla sen på petter som var så jääävla grymt det också! Sen blev vi trötta och gick förbi hem till Madde. Fixa. Och sen vidare mot campingen! Fan va det var kul! Vi dansade med okända människor vid en stereo som dom drog omkring på hela campingen, träffade Johanna och var fast vid henne hela kvällen, jag blev dränkt av öl(ja, DRÄNKT, så istället för insidan blev jag full på utsidan), träffade suuupergulliga flickor från RIMBO som jag hängde med ett tag medan Madde och Johanna dansa på andra håll, träffade människor från jobbet/skolan/annat, lärde känna några supersöta killar som blev hängades på mina armar påvägen till the hives kl 12 på natten och sen dansade vi heeeela kvällen med Sara som vi hittade i parken. Haha det var helt galet kul, GALET!! Nästa år pippar vi återigen i parken, eller vad säger ni??

they call me slimi jimi bubby boy and i mess with my friends alot







Hello my new darlings♥

fredag(dag 3, pip)





Fredag: Sooooo much better! Började dagen med att klippa mig, finally. Så nu är
lilla Sally korthårig. Axellångt ungefär. Är supernöjd och jag hade världens sötaste frisör! Hoffmaestro spelade idag, wich was AWESOMEEEEEE!! Ni fattar inte hur sjukt bra det var! Har lagt till alla deras låtar på min spotifylista. Jag är såld! Senare takida vilket var sjukt bra, inte med tanke på musiken, utan med tanke på alla sköningar vi ÄNTLIGEN hittade där! Stod och dansade med mina vänner jag lärt känna under dessa 3 år på valla. Kommer saknar er alla ♥ Madelene och jag gick senare till Mr.James och mötte upp Fanny, Ida, Johanna och Josefine. Vi gick till maskinen på natta när det var, och det var nog BÄST den dagen kan jag helt klart påstå! Där träffade vi takida-gänget igen. Fan va kul det var, fan va vi dansa. Haha helt sjukt! Träffade så mycket annat härligt folk under denna dag också så jag måste ge den en liten guld stjärna.

torsdag(dag 2, pip)






En segis dag. Vaknade tidigt och lagade en av de godaste frukostarna jag ätit DOCK: Äggröra, bacon och stekta kantareller! Mmmmmmmm. Hade mysigt hela dagen i princip i Maddes rum med Victor, Bill och Jonatan. Ganska trevligt, ca 4 sedda filmer under denna tid. Men det är bra med slapp! Vi gick senare till McDonalds och drack varm choklad och åt paj. Missade ungefär hela the Sounds. Men när Timo var där fanns vi på plats! Han är tå töööööt! Kvällen blev lika seg. Sket i teddybears för vi var så trötta och gick hem och kolla film istället. Bra idé.


i'm still alive and stronger than ever



Heeeeeeya!
Nä, vilken vecka det har varit. Jag vet inte om jag får PLATS med allt jag verkligen vill berätta här. Har dock en miljoooon bilder att bjuda på(HAPPY). Så istället för att det ska bli så mycket gör jag ett/två inlägg för varje dag. K?


RSS 2.0