we're not living in america uuuuu-ou-u-uuuu


Seeeeeeeeg dag än så länge! Vi vakna sent. Sov längre. Vakna, åt pannkakor. Sov. Vakna. Nu tittar vi på The Bucketlist vilket förövrigt är en jäkligt bra film. Om en stund ska vi fixa oss och sen ska vi pippa i parken igen. See yah there!

pippa i parken







Dåligt med bilder igår. Jag jobbade hela dagen(15.00-21.00) och innan det hann jag handla lite kläder inför PIP, vilket var KUNG!! Träffade jävligt mycket trevligt folk, överallt. Folk som bjöd på korv med bröd, folk som bjöd på pizza, folk som fick smaka av våran pizza, folk som vi ska träffa idag igen och folk som gjorde oss sällskap bara för att ha trevligt! Det är 3 hela dagar kvar av putte i parken! Helt jävla underbaaaaaaaaart!!

all these things i just don't remeber to tell you



Justja! Sa jag att vi skrivit på kontraktet och att lägenheten nu är vår och att vi får nycklarna på söndag och att Amanda ska vara min städerska och hjälpa mig laga mat som håller mig frisk dem kommande 3 åren? Gjorde jag inte det. Nehe. Men nu vet ni.

memory card




Jag älskar mormors stickade tröja. Jag älskar den.
Nä, nu borde jag fixa lite smått och så för ikväll drar jag till Karlskoga och riggar upp tältet på pip med Madde & co! Vi ska tälta, men inte sova där! Ja ni fattar :)

catwomen

Vi har nog världens gulligaste katt! Haha! Jag låg i sängen och kollade runt på internet, så kommer lilla Elsa och så ligger hon på min mage. Hon börjar leka med mitt hår och naffsa på mina fingrar. Och så är hon så söt att jag bara måste ta kort på henne med webben, och då tittar hon in i kameran, fortsätter att leka med mitt hår och sen tar hon tassarna i mitt ansikte och slickar mig på hakan när jag pussar henne på nosen. Naaw min lilla ängel! Jag som inte alls tyckte om katter förut är helt förälskad i dem nu, iallafall i Elsa. Ni anar inte hur söt hon äääääääääääär!

Haha jag gjorde nyss ett inlägg om en KATT. Hoppas jag inte tråkar ut er allt för mycket. Kolla bilderna vi tog:


Tå tööööööööööööt!

this wall is full of faces, pictures and frames




Hej på er. Har precis anländigt hos pappa. Oj, nu kom en liten kissemiss och gjorde mig sällskap! BRB!


,ggggggggggggggggggggggggggsxjujcvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv7y66hygtfjuvhkjfhvcgffffffffffffff / Elsa

vi taggar...


foton tagna, glass uppätet, lägenhet fixad





"Back-stage" bild från fotograferingen med Made ;)

Heeeeeeeeeeej där!
Det var miljoner år sen jag blogga känns det som. Har tyvärr inte haft tid till det! Tänkte att jag bara skulle uppdatera om hur allting ser ut just nu: Förra veckan blev som sagt jag och Jonna fotograferade. Made och jag var lite överallt i Kristinehamn den kvällen, sen hem till mig och åt glass! Jobbade hela helgen. Och på SÖNDAG! Då åkte jag och min mormor till Örebro och tittade på en lägenhet! Efter massa krångel hit och dit nu har vi äntligen fått den! Det kommer vara mormors lägenhet och jag kommer vara inneboende hos henne till en början. Dock bor jag där själv ett tag eftersom mormor måste vara i Degerfors med morfar nu när han är sjuk. Som tur är har jag Amanda om det blir ensamt! Fan va bra det blir det här!!

Anyway. Nu måste jag fixa skitfort för jag ska till Karlskoga och möta upp Madde. Vi ska fika och gå på stan tiiep. Ha en toppen dag!

photoshoot

Iförrgår var jag med Jonniponni. Popcorn, choklad och bröllopsduellen, m-m-mh! Hon sov hos mig tills igår då vi åkte till Made och blev fotade. Madelene hade sminkat mig så himla fint, med skiftningar av rosa och vitt runt ögonen, rosa kinder och rosa läppar. Jag var en liten älva och Jonna var, typ.. skogshuggarn! ;)

Resultatet











tryggadjuren

Mohahaha!
Fick ett mejl från Trygghansa för någon vecka sen, där dom skrev att bilden som de tog på oss på Kolmården har lagts ut på deras sida.................................. Som tur var var det inte samma som vi skickade till mamma(man fick bli gratis fotograferad där och sen skicka kortet till vem man ville), utan en annan nästan lika ful!


YTTERST REDIGERAD

avig rät avig rät


Tittatittatitta! Det här är dock en bild från några dagar sen. Är helt klar med framstycket nu, och har påbörjat bakstycket. Sen är det bara armarna kvar! Wihoooooo! Har aldrig riktigt diggat stickning, men fan va kul det är när det blir någon snyggt. Ohyeah!

Ska ta lite te nu för min förskylning vägrar gå över.. Sen blir det hopp in i duschen och iväg till Jonna.

hjärta

Har inga bilder. Känns lite värdelöst att blögga då. MEN, kan bara uppdatera er om att jag har fikat med madde & jobbat 15-21.30 idag, ska träffa min Jonniponni imorgon och min Moppi har sprängts. Övriga frågor kring detta lämnas i kommentarsfältet eller förklaras imorgon. HEPÅER


uppdatering

Forgot.
Igår blev det Säri. Vi var lite överallt. Först en sväng hos Elin och deeega ett bra tag. Så vi bestämde oss för att få lite motion och gick till pizzan, hehe..hehehehe.. heh. Sen gick vi och gunga!!
Blev lite hit och dit och sen gick jag och Sara ut på promenix och Elin åt annat håll. Vi mötte upp Louise och gick runt lite med henne också. Nu var klockan kanske 12, så vi gick hem till varförsig. Blev en ganska lugn dag. Fast det var jättekul att träffa alla igen. Känns som det var lagomt längesedan nu!

Idaaaaaaag skulle jag träffat jonna, men nej.. nejnejnejnej. Hon ska vara kvar i Fuckåker till ikväll. Fine. Kanske är bra att jag vilar lite pågrund av min mage. I alla fall: Skit ner dig gumman ♥

-

Vaknade med världens magknip. Det var hemskt! Så jag tog en alvedon, och försökte somna om. Sen när inte det hjälpte tog jag en till och vaknade igen vid 12. Nu mår jag helt okej, men är svag i hela kroppen, sådär som man känner sig när man börjar blir sjuk.. Har dock VARIT sjuk i snart 6 veckor. Måste nog kolla upp det.

Bra grejer!!

a b c d e f g h i j k l m n o p q r

Hiya

Är jättetrött. Men vädret är braaaaa och jag kan inte sitta inne nå mer nu! Ska träffa Sara om en stund. Ska bara käka lite osv. Och ringa henne först. Hehe. Tittar på Paris Hilton my new BFF medans jag väntar på mat. Haha det är ju helt sjukt.... What people do for celebrity!


nå int vet ja









Åkte med mormor och besökte morfoli idag. Han bor tillfälligt på ett jättemysigt ålderdomshem eftersom han ska operera lårbenshalsen på tisdag. Han är trött, lite gammal men fortfarande sådär oavsikligt kissa-i-brallan rolig.

Mormor och morfar tittar på ett kort
(finlandssvensk dialekt)
Mormor: Vem är det där då?
Morfar: .... nå int vet ja
Mormor: Nehe, men det där då? Heter inte hon Anneli?
Morfar: ...... va?
Mormor: Men han då?
Morfar: ............................. nå int vet ja
Mormor: Han känner jag igen, han var väl din kollega? Och hon där, vem är hon nu igen?
Morfar: ................................................................. nå INT vet JA!

Haha nej fyfan vad torrt det lät. Antar att det var en såndär dialog man bara riktigt kan garva åt om man upplever den. Han var iallafall jätteglad för att jag var där och hälsade på. Han har länge velat visa upp sina barnbarn för tjejerna som jobbar där. Haha lilla morfar.

bara några asniceiga bilder från en asniceig dag med ett par asniceiga människor














Mycket mera bilder kommer hoppas jag. Tog hur många som helst med Evelinas kamera, nu hoppas jag bara på att hon skickar resten!

heaven


9 crimes - Damien Rice ft. Amy Treadwell

knitwear




Stickad hur-mysig-och-fin-som-helst-tröja - MORMOR!! Min underbara mormor har lassat på mig ett gäng knitwear. Jag är så glad!

Nu ska jag färga mitt livlösa hår. See yah

angels and marsmellows


Sitter och kollar igenom bilder jag tog förut-i'll show you later. Hamnade på den här videon(brukar bli så då jag inte har tillgång till spotify och lyssnar på musik på youtube istället), och helt plötsligt börjar jag gråta. Lite högre då Espen Lind (1.59) sjunger med sin otroliga röst. Jag älskar det här. Det gör mig så rörd. Jag blir helt plötligt ett marsmellow.

silvi jacket blue


Picasso: Sally von Hofsten
Denna supersöta jacka hitta jag nyss på
Idag är det den 16onde... det innebär att det är 4 dagar kvar till cashing! Och ytterligare 5 dagar efter det kommer lönen. End of sentence.

Btw. Ser ni mina läckra boots på bilden? Slängde på mig dom igår och tog moppen till Kronis. Många ögon åt mina fötters håll. Ha ha ha, degerfors degerfors degerfors..

i got the sparkle in ma' eyes, youknow


Heheheheh.... nu ska mormor och jag åka ner till samhället och köpa garn.. Vitt, rött och blått. Hehehe.. Älskar dig mojmoj

WANTED(så åtahelvete)


Naeee sitter här och funderar på om det går att anställa rikauteliggares mormor. Hon ska ha gjort den här pippi tröjan. VARFÖR KAN INTE MIN MORMOR STICKA ÅT MIG!? Fram med stickorna tant, här ska svettas! Eller....?

#

Jobbat sen halv 9. Slutade 4.


för mycket sol för lite dator


Gud vad tråkiga inlägg jag gör nuförtiden, blir bara massa bilder och text. Orkar inte anstränga mig. Det är ju soooommmarrr och sooool och underbaaaaaaaaart. Datorn känns endast som en kvälls/tidig-morgon aktivitet just nu. Från vänster: Jag, Amanda, Evelina.

Idag har jag iallafall varit i Gottbol med Amanda och Evelina hela dagen! Hur härligt som helst. Vi stod på händer i det långgrunda vattnet de gångerna vi inte låg på stranden och stekte-åt jordgubbar-läste. När solen börjat gå ner for vi hem till Amanda och dök från hennes brygga en jäääääääkla bra stund. Inte bara det utan vi tog ut hennes lilla båt och fotade svalbo under en bro! Det var supermysigt, massa bilder från det kommer! Kommer sakna mina åtorpare när vi skiljs åt. Vi + resten av klassen var som ett nu i slutet. Känns fortfarande hemskt att det inte kommer fortsätta så till hösten.. ♥

MOPPiiiiiiii

Nuuuuuuu kilar jag iväg till åtorp på min lilla Baotian retro! Have a nice daaaay everybody!


error

hår
:
måste tvättas

bad luck


Nääääe! Jag gick nyss ut till poolen(solen sken), slängde på mig stekolja(solen sken), blåste upp luftmadrassen(solen sken), la madrassen i poolen(solen sken), la mig själv på madrassen(SOLEN SKEN INTE!!!!!!!!) Vafan! arghhg##¤875(%&&//jghjgj


Imorgon ser dock helt okej ut(inge regn)
Hade tänkt åka till stranden senare med Ellen idag, men eftersom vädret blev som det blev antar jag att det får bli någon annan gång, för imorgon ska jag till Åtorp och bada med Amanda och Evelina i Gotbol! Sååååå härligt!

1,2,3

Igår blev en skitbra början på den här veckan. Jag och Jonna åkte till degernäs på dagen och solade och badade och träffade Lisa mfl. Det var så hiiiiimla skönt i vattnet! På kvällen åkte vi till Degerfors-Syrianska matchen och gick runt där. Det fanns inga platser i skuggan och i solen var det så varmt att vi drog där ifrån efter kanske en kvart. Istället ringde vi Amandis och mötte upp henne vid Degernäs och hade så jävla roligt där hela kvällen! Tog världens längsta kvällsdopp och massa bilder. Älskar er tjejor.






summer of 10´


Loosy byxdress Modekungen.se, Kilklackar Topshop, Soft döskallering Modekungen.se, Blommig sommarbag Indiska, Armband Indiska, Halsband Indiska, Svart nagellack Makeupstore

hard work work

Hallååååååå!
Idag är jag på så himla bra humör! Har jobbat hela dagen, samma tid som igår, och det känns så bra att jag har en hel vecka framför mig med bara sol, bad och skooooj! Imorgon blir det Jonna efter att ha varit bortresta/upptagna från varandra en hel vecka. Ska nog åka ner till degernäs eller så på dagen och sen se Degerfors-Syrianska på kvällen. Är ju inte så into fotboll precis men blir nog kul att träffa allt folk som förmodligen kommer dit. Ikväll vet jag inte hur det blir. Ska först och främst ta en låååååååååååååång dusch.


----------?


HAHAHAHAH risk att den här slår ut de andra filmerna alltså!

dramatic



no comment

Jag är hemma! Har jobbat hela dagen (12-19). Kosing den 25e! Fast får ju inte behålla pengarna jag sliter som en gris för, men det passar mig fint. Antar det är så det går när man gör av med pengarna innan man har dom. Hoppas pappa låter mig behålla någon lapp iallafall.. Hursomhelst:
Mamsi hämtade mig på lunedet när jag slutat och vi åkte förbi Coop och köpte stekarolja bla. Blir att pressa sönder den här veckan! Här hemma är det en del människor. Mest Ebbes kompisar och så. Tänkte jag skulle ut på gården och umgås lite snart.
Imorgon jobbar jag samma tid. Blir bra det.

PS. TRÅKIGT, ONÖDIGT INLÄGG... DS.

my sun




Klippte mammis hår förut, och tog sen jättemånga bilder. Hon är så fin och så naturligt vacker. Blir superstolt när jag kollar igenom alla bilder jag tog på henne. Älskar dig mamma, vi klarar allt tillsammans♥

green grove










Pix: shitty, useless cellphone camera.

♥ nike

Nike. REA 540:- 250:-

Denna skiiiitsnygga "kofta" köpte jag på Nike Store Outlet en bit utanför Stockholm. Den är helt perfekt! Mysig, basic och man kan ha den till nästan vad som helst. Älskar den!


observera

Vi har badat hela förmiddagen/dagen i Kottlasjön idag - guuud så underbart! Det var ingen sandstrand eller så, utan det var klippor som sluttade ner i vattnet, så man kunde liksom öva upp sina snowboard skills på dem. Halva förmiddagen gick åt till att försöka hålla sig på bena där i, och när man inte gjorde det jagade man tama ankor. Vattnet var klart över 20 grader och solen stekte som faaaaaan! Nu är jag lite rödbränd på ansikte/hals!! Ohyeah!(faktiskt riktigt glad över det eftersom jag aldrig lyckas få färg på respektive ställen)


obs.


like a rainbow in the ocean





Sitter nu i allrummet på läkarförbundets gästhus. Dem har gratis internet här(!!) och det serveras te dygnet runt(!!!!!!!). Har varit en awesome dag idag på Kolmården. Vi har åkt på safari, sett djur från alla delar av världen, tittat på en helt sjukt cool fågelsföreställning, åkt en linbana över hela parken, suttit på första raden och kollat på världens häftigaste firrar -delfiner- och deras show och myst med små killingar. Kultingarna var för snabba för att få tag på men annars skulle jag kramat sönder dom med!

Imorgon är det Grönan gott folk! TTT = TAGGAD TILL TUSEN! ########## out


FORGODSSAKE

Näääääääee. Nu har jag varit sjuk i snart 2 veckor. Första veckan: Rimbo. Andra veckan: Tjeckien. Nej hörni, det här är ta mej fan den FJÄRDE veckan jag är sjuk! I rad! Har inte varit sådär superdupersjuk dem senaste dagarna så jag inte orkat röra mig, men jag har nyst och snorat och haft lock för örona och haft halsont. Och så vaknar jag idag och det är 10 kg värre! Haaaaaaatar att vara sjuk, och jag med mitt kassa imunförsvar får lov att vara det jämt.

Hoppas hoppas hoppas jag blir bättre tills imorgon! Ska till kolmården då med Pappa, Ebbe och Fillan! Sen åker vi vidare till stockholm på kvällen, sover där, åker till Grönan med storebror Richard på torsdagen, gör något kul på kvällen, sover där en natt till och åker hem på fredagen. Nääee det får jag inte missa!!



Hahahaha....................... vadå?

::::::::bildbomb

Allt från modekungen/topshop










I don't want alot for christmas, dear santa, THIS is all i need(PS. skulle vara superbra om jag kunde få mina julklappar några månader i förväg...)

karolinska skolan CHECK

Eyyyyyyyyy, guess what?
Jag är intagen på Karro i Örebro!!! Fyfaaaaan va gööööööött! Satt hemma hos Jonna och titta på Tyra Banks Show när jag fick ett sms där det stod "du har fått brev från gymnasieförvaltningen i örebro". Var hemma på typ 2 min. Och nu känns det så jäääävla bra så jag var tvungen att ta mig tid och skriva ett inlägg om det! Wohooooooo! Borde nog dra mig mot Jonna nu så hon inte tror jag har kört i diket eller så... Ha det BÄST! Iiiiiiiiiiih


Stolt tjej!


GALLERY #########








SNYGGT


Bild

ÄLSKAR den här outfiten.
Har letat efter en transparent skjorta i en rolig färg ett tag nu, och så går den här ovan att köpa på H&M! ....."TAXI!!"

instängd


Igår..

FYFAN! Jag missade nog en av Sveriges varmaste dag EVAH! Kom hem precis och ser alla bloggar/facebookar skriva om hur underbart väder det var igår och vad GÖTT det var att sitta ute i solen. Ja, jättegött! Själv satt jag i en kiosk hela dagen och sålde korv FULLT påklädd(jeans och t-shirt!!!) och samtidigt log mot kunderna som kom förbi! Haha :( Hemskt! Som tur var hann Madde och jag ta ett kvällstopp efter 8 timmars jobb, 22 grader minst!

Hur har eran helg varit?

HAHAHAHAH



HAHAHAHHA alltså HAHAHAHHA jag dör, jag älskar såna här filmer!! IRL GARV!


Ska ta mitt pick och pack och dra mot karlskoga och Madelene nu. Måste först se till att jag har allt som behövs med mig: badkläder, handduk, pengar, badkläder, pengar.. nej det var nog allt! See you in a few days!

somewhere

Jag och min musiklärare sjöng egen version av Over the Rainbow 2stämmigt på skolavslutningen. Tror inte jag sa det? Jag har inte själv fått höra ordentligt själva uppträdandet ännu, men har en inspelning från då vi övade en gång. Lovar att ladda upp den här någon dag.


"Sally von Hofsten framkallade gåshud genom att vackert sjunga Over the Rainbow."

Urklipp ur karlskoga tidningen 17/6.
Hursomhelst, Tack Linus Hansson, blir så obeskrivligt glad!(och generad!!!!!!!) He he....he..hehe.


Asnice version på Over the Rainbow. Israel "IZ" Kamakawiwo ´ole.


RSS 2.0