fan va fulHAHAHAHAHH hahahaha HAHAHAHAhhahaha Hahahaha hahahahahHAHAHAH
kom ju på att min bror finns på tuben. SÖT HAN ÄR

efter skolan: jobba 
alltså: no träning
madelene och jag blir dom sista kvar där så hon ska visa mig hur man stänger och låser osv.
sover hos henne så vi kan plugga lite matte också. brabrabra.

wear it


vill ha dig korta-cutie-sommar-tee
299 kr WEAR IT

here i am

I am baaaaaaaaaaaaaaaaaaack.
Har tyvärr inte kunnat blogga på ett tag nu pågrund av lite privata anledningar(haha), och jag tänker inte be om ursäkt eller så för ni anar inte hur mycket jag velat blöööögga asså! Stackars min facebook som är nu FÖRSTÖRD med massa måste-skriva-av-mig-inlägg. T-t-t-t.tt... 

you're my world

2 år sedan..Hittade massa gamla bilder från Orsa på Moa och mig häromdagen. Älskar dig min prinsessa
Helgen var guld. Bilder från det någon annan dag.


hon är en stjärna.

På lördag smäller det! Idol i Stockholm, och Moa Lindgren ska äntligen rocka sönder Sverige! Jag finns där såklart som manager, annars går det inte. Enjoy the sweet sound of Mooooozen!


bzzz

01.38. Kan inte sova. En jävla mal eller något har tagit sitt femhundraelfte varv runt mitt rum, så det blev droppen tillslut. Gått in till min brors rum nu eftersom han sover i Kristinehamn. Får se om jag sover här eller bara väntar tills maljäveln tappat en vinge eller något. RYSER I HELA KROPPEN NÄR JAG TÄNKER PÅ DEN!!!!! Hatar, hatar, HATAR insekter. Speciellt dom med vingar. Dom är snabbare än mig och ska alltid mysa med mitt fejs. Hitta ett eget jävla rum för fan!!!!!!!OBS. Bilder/Videos från lördags kommer förmodligen upp imorgon. Här får ni en på min kompis sålänge.. GRRR!!

RSS 2.0