break down



Hej där vänner. Jag har varit en jättetråkig bloggare på senaste tiden, men jag orkar inte. Har varit lite nere nu pågrund av dåliga resultat i skolan och får lite panik därför infö alla andra grejer i skolan som återstår. Gillar inte att känna mig dålig så därför har det här dragit ner mig lite. MEN det har inte hindrat mig från att ha kul den senaste tiden. Min helg som sagt var väldigt bra och lugn. Tränade mycket på mitt program som jag börjar trivas med nu. Är sjukt taggad inför tävlingen som är om cirkus 2 veckor och hur det än går så kommer det bara bli kul att komma ut på banan igen. Det här blir min första tävling på 1 och ett halvt år!!

Sofie har precis åkt hem, vi pluggade spanska men det kändes som vi inte kom någon vart. Slutade med att vi kröp ihop i en klump framför teven och knuffades för att få plats i min minisoffa. Nu ska Kimberly och jag äta snart och jag ska läsa klart mina böcker. Bilden ovan är från igår med Kimberly. Vågar inte visa er de SPECIELLT fina...

stairway




Igår var jag och fotade Kimberly när hon hade modevisning för Make up Store på invigningen för örebros nya galleria. Hon var så stunning. Helt sinnes. Min Amandi Pandi och Eve från förra klassen kom hit också för att träffas, åh så mys. Har saknat dem oerhört. De följde med på min träning som gick bra och hjälpte mig sedan att baka inför skridskoskolan. Idag har jag tränat mina småttingar, gjort mera av mitt program med Lena, varit på stan och fixat bredband och gjort läxor. Måste sova nu. Ska upp tidigt förstår ni. God natt!

störst, bäst, starkast




Idag har jag inte varit i skolan. Visste att det skulle bli så här med tanke på hur min mage var igår kväll igen. MEN det är sånt som händer ibland och jag är mycket, mycket, mycket, mycket mindre stressad nu. Det kanske var nyttigt med en dag ifrån allt. Känns som jag har en miljon mindre saker som lyfts från mina axlar. Hehe. Har alltså städat HELA lägenheten, including möblerat om mitt rum mm. Momor kom förbi och diskade ALLT. Tack och lov. Sen har jag läst klart historian, gjort odyséen och räknat matte. Nu ska jag försöka skriva klart min Engelska + börja på svenska boken. Puh.

Imorgon är jag PIGG GLAD OCH BÄST. Ses då istället :)

your money ain't good here







Mycket har hunnits med idag men ändå ingenting jag egentligen planerade. 3 mattelektioner i skolan + skRiKa konserten som jag upptäckte att man får random killars nummer på en lapp om man går till, hem tidigare från skolan för att jag SKULLE träna vid 20 i 2 men gick för sent och missade bussjäveln, magen höll på att sprängas, däckade i kimberlys säng, kolla på The social network med henne, när jag kvicknat till tog vi oss till stan eftersom jag är i desperat behov av skor som inte är gjorda av tyg, hittade inga, åt en sallad på pizza planet, blev spontana och hoppade in i en biosalong i sista sekunden som visade harry potter 7, läste 20 sidor historia förut och har 9 kvar tills på fredag. Jag måste sova men det känns som jag glömt någonting. Orkar inte tänka efter. GODNATT (det här inlägget blev längre än planerat)

jag pallar inte

Idag har varit lite upp och ner men jag hinner inte prata om det nu. Jag har för lite tid för att sitta här egentligen, så därför säger jag bara tack och hej för mig idag åtminstone och sen får vi se när jag har tid för bloggen igen. Kan säga 1. mitt historiaprov gick förjävligt, och jag har nog inte varit mera besviken på mig själv när jag fick tillbaka mitt so prov. Måste verkligen skärpa mig(hur??? plugga är det ända jag gör) 2. imorgon är en kort skoldag vilket får mig att må så himla bra av bara tanken. Efter skolan ska jag fixa mitt program med Lena.

Nu ska jag och min lilla kimburin titta på film. Tisdagsmys är underbart. God natt.

grades and dolls

Min skoldag slutade perfekt. Fick tillbaka fysikprovet och jag blev helt chockad och överlycklig av resultatet! Har aldrig varit bra på fysik så det här var över helt mina förväntningar. Åkte hem och åt direkt efter skolan och gick sen till Kimbs skola som ligger här bredvid på öppet hus. Hon var levande docka. Och hon är så vacker. Det är Felicia och Jannika också som var skyltdockor de med. Snappa lite foton och nu är jag hemma igen. Kollar på vänner och ska läsa historia tills det sitter. När det är klart ska jag läsa min bok som börjar bli helt underbar! Läste cirkus 50 sidor igår på bussen så nu har jag börjat komma in till spänning och kärlek. Hihihihi.









swim forrest, swim

Nu ska jag möta upp Sofie vid järntorget och ta bussen mot gustavsvik. Plenty of needs-to-be-dones today känner jag............

lady in red


Den här helgen har bestått av väldigt många gamla bilder. Hitta denna på mormors data; när jag var röd. Är i degerfors nu och ska snart med bussen vidare hemåt. Saknar Kimberly och all disk... Imorgon ska vi till Gustavsvik första lektionen. Vi får 40 minuter på oss och leka. Underbart. See yah



for old times sake






Jag har haft en jättebra tid i Falköping med min Jonnis och alla hennes vänner än så länge. Igår blev helt okej. Det var inte som i Örebro, där vi dansar non-stop ;), men det fanns definitivt en hel del trevliga människor.

Idag ska jag titta på Jonna när hon spelar mot sitt förra lag. Hehe. Hemma i Örebro ikväll igen.

sweethearts and sugarsquares





Hej där vänner!
Vilken strååååååååååålande morgon!
Vaknade av mig själv för att jag höll på att snora ihjäl mig. Gick upp och snöt mig och efter det gick det inte att somna om. Nu har jag packat en stor väska klar inför dagens äventyr hehehe. Men först och främst ska jag till ishallen och bedömma mina småttingar. De har nämligen OCKSÅ "test" idag. De är alla superduktiga så jag vet att de kommer kicka ;)

11.10 går mitt tåg till falköping. Var och köpte sista minuten biljetter igår och nu vill jag bara vara där så jag kan krama min Jonnis. Har fortfarande a whole lot to tell you men som sagt: jag hinner inte. Nu ska jag äta mannagrynsgröt, muuums, och sen är jag out of here. Kram på er!



25 pegasus

Idag har jag testat fri. Test i konståkning först och främst är då man utför olika moment framför domare. Man måste få godkänt på alla moment för att vara godkänd, men idag fick jag rest i hoppiligg!! Det betyder att jag bara behöver göra om det momentet nästa gång jag testar för att få godkänt. Äntligen.

Jag är så himla lycklig och lättad och så himla stolt över mig själv. Detta är första gången jag testar på säsongen och det gick så himla bra. Allting föll så naturligt! Jag är så glad! Så glad! Nu ska jag tvätta, mysa med Kimberly, se fram emot morgondagen och vara såååå glad.


kudhfsdgjkbnjdfb

Nu står jag i fysiksalen med jättejobbiga naturare!!! Det är öppet hus och vi är sista gruppen här ikväll. Det serveras glögg och kväveglass och livet leker. Snart ska jag och tjejerna dra oss till Sofisen och sova där! Det är ledigt imorgon vänner! Och då är det troligtvis konståkningstest och oj vad jag ska ta det den här gången :D:D (lyckoboost)
Imorgon kväll ska jag hitta på någonting med flickera igen kanske och på lördag är det först barnskridsko och sedan falköping och min Jonni!
Känns som jag har massa att berätta men tar det en annan dag!

NU DRAR VIIIIII hejsvejs

totally worned out

Tränade nyss och det gick faktiskt förvånandsvärt bra för att ha varit från isen i över en vecka. Jag hoppade alla hopp och gjorde för första gången en nära på perfekt hoppiligg!! Dock bara en gång sen började det gå utför. Suck.
Nu ska jag plugga fysik. Känns egentligen inte som om jag behöver men kan ju vara bra att checka så jag har koll på allting. Förövrigt blir det en lugn kväll med Kiiiiiimbs. Kram på er.

resultatet

Har fått förfrågningar om att lägga upp resultatet på mina nya eyebrows, men eftersom jag inte orkar ta med min system får ni de här crap cambilderna. Ser lite mörkare ut i verkligenhete till och med! Vad tycker ni?

eyebrows





Idag har jag fått mina ögonbryn och ögonfransar färgade + ögonbryn plockade! Jag var på Kimberlys skola, och eftersom hon går stylist linjen var det hon som gjorde allting. Vi använde en brun färg på ögonbrynen men de blev rätt så mörka alltså! Haha och jag som är så blek! Men färgen håller bara i 5-6 veckor så det kommer gå bort lite i tvätten, men jag älskar ändå att jag har lite färg på mina bryn nu!

Kimberly det cpit tog kort på mig medan jag hade de där tussarna på ögonen också, haha jag såg helt sjuk ut!!

Annars idag har jag varit i skolan och direkt efter gick jag på stan med Amanda! Var supermysigt, vi satte oss vi Rosalie Deli och åt pasta och pratade om allt möjligt. Gick runt i lite affärer och sen var vi båda tvugna att åka hem. Nu ska jag plugga fysik och sen klockan 19.15 har jag träning. Äntligen!!

fathers day

Idag(igår) var det fars dag. Igår(iförrgår) kom mamsi och Gustaf hit till Örebro och plockade upp mig. Vi åkte till Degerfors och kollade på film och umgicks. Idag(igår) åkte Ebbe och jag, men tanke på omständigheterna, med pappsen på en biltur.

And guess what folks? Jag övningskörde första gången idag! And guess what en annan sak? Jag fick inte ETT ENDA kärringstopp!! Vi åt på max och sen körde pappa hem mig till mamma igen. Vi packade och sen drog vi upp till råbäck! ;) Jag åkte ca en mil på en liten landsväg! Det tyckte jag var helt amazing först, men sen kommer det riktigt tuffa... Jag åkte till karlskoga! Kan ni fatta?? Första gången ever!! Dock var det bara en automatbil när jag åkte med mamma men ändå! Känner mig som en ny människa ;) Hahahah!




Pappi och jag

early morning

Nu har jag lite små bråttom. Ska vara i ishallen ungefär 10-15 min över 9. Har ätit frukost, tittat på tv och hunnit vakna. Nu är jag supertaggad på att träna mina små knattar! Senare åker jag in till Degerfors och träffar Sara. Puss!



girls night out



Hahaha den här bilden sammanfattar nästan hela kvällen.
Blev en SKITBRA kväll med kimberly och tjejerna ute. Rörde oss runt markbacken och denna gång var lägenheten vi hamna i helt underbar. Hehe. So was the people och fan vad vi dansa. Körde wakka wakka och chacha slide all night long. Det var sånt jäkla drag ;) Nu ska jag sussa efter en väldigt lyckad kväll med tjejorna och en liten pratstund med min gamla kompis Niklas som kom förbi här förut. Missed him!
Sov gott sötisar, mer bilder imorgon, puss

tonight







Ingen träning idag, jag var bokstavligen DÖD och hade massor att göra. Så nu efter mycket vilande och mycket gjort väntar jag på att Felicia ska komma förbi hit och så ska vi ta en buss till Kimberly och de andra. Det blir en night out! Ha en grym fredag! Kyss

a piece of everything





I just want you to know that I..............

i love you, dude







Bilder från igår.

Har varit kass på att vara aktiv senast tyvärr. Tänkte berätta lite hur allt ser ut.
Igår kom min sääri hit till Kimberly och mig på besök och stannade tills idag. Har saknat min sötnos så himla himla mycket och det var så jäkla kul att träffa henne igen! I helgen åker jag till Degerfors och henne istället.
Vi vimsade runt lite på stan, gick i affärer, hängde med kimberly när hon skulle skriva in sig till en modevisning kan man säga, tog lite kort osvosv. På kvällen träna jag.

Idag har jag tagit det luugnt. Pluggat svenska och skrivit ner en massa nyckelord till engelskaredovisningen imorgon. Jag och kimberly storhandla förut äntligen så nu har jag mjölk och bröd och det nya flashiga smöret FLORA i kylskåpet bl.a. Hihi.

:( - inlägget

Det är svinkallt i lägenheten och jag vågar fan inte gå ut. Jag kommer frysa IHJÄL mig och speciellt om mina fossingar som bara har converse som bästa skydd!! :( Har ju inte hunnit köpa ett par kängor och jag har inte råd förrän den 30onde :( Dricker te just nu med alla kläder på och täcket virat runt mig och tittar på vakna med the voice. Börjar om 50 minuter men antar att jag måste skynda lite eftersom jag måste gå till skolan idag :( Alltså :( Det är inte kul någonstans, jag kommer långsamt och smärtsamt dööööööööööööööööööö

issues

Kom precis hem från mellringe. Jag och Sofie skulle plugga fysik men hennes dator från 1863 var det som hindrade oss, again. Hehe. Tog med mig nudlar för jag inte hann äta hemma haha, och sen när jag åkte hem fick jag med mig ett äpple, en banan och en apelsin av hennes mami! Naaaaew!

Alltså jag har aldrig varit med om något sånt skitväder! Jo kanske, men inte när jag varit beroende av en buss! När jag skulle till Sofie satt jag i typ 40 minuter och väntade på bussen. Grrrrr. När jag väl kom på krånglade ALLT. Dörren gick inte att stänga, alla lampor började blinka och gå sönder och inte nog med det var bussen proppfull. Efter vi stått i kanske 7 minuter kommer de två bussarna samtidigt som var mer än en halvtimma sena. Så jag hoppa ut och gick på en av de andra bussarna. Suck. Nu har de tydligen stannat alla bussar i Örebro också. Herreguuuuud..




snow patrol


Fin cykel

don't be a monster


Idag ska jag bara fokusera på att bli frisk. Så tänkte göra ett varmt bad nu och sova där i någon timma. Måla om mina naglar, sätta på en ansiktsmask, fixa hårinpackning and so on. Behöver en lugn, lugn dag.

art



Det är så mycket prat om denna tjej just nu,
och när jag såg den här filmen förstod jag varför.
Det här är inte bara otroligt vackert och inspirerande,
det är konst.

"when I grow up..."






år 2000

So long ago and far away..

it's the wrong kind of way to be thinking of you







Nu är jag "sjuk" igen. TREDJE gången den här hösten nu som jag får någon jäkla magsjuka. Men min pappa säger att jag har stressmage, hehehehe, kan vara. Så nu ska jag börja käka medicin mot det.

Igår iallafall var jag hos världens bästa Jonna äntligen. Sötis Rebecca var också med och det var jättekul att träffa dem båda igen. Vi drack te och pratade om allt möjligt och sen var Becca tvungen att åka hem. Jag blev bjuden på middag av Jonnas goa familj också, så gulliga är dem.
Lite senare på kvällen fick vi besök av två moppepojkar, hehe, äntligen stora nog typ ;) Vi åkte hem till Simon en snabbis och det kändes lite som en reunion. Var länge sen vi alla gjorde något tsm. Hade jättekul med Addes leksak från ett kinderägg typ och sen åkte jag och Jonna hem vid 10. Tog världens härligaste fotbad, målade alla naglar och åt lite kladdkaka.

Sen åkte jag hem, sov, vakna, åkte till Örebro, städa, mådde dåligt, blev upphämtad och nu är jag här. Suck.



Har inga nya att bjuda på tyvärr. En "nyklippt" bild från i somras.



great stuff

Nu sitter jag vid Sofies dator från 1863. Den går en halv decimeter i timmen. Sov här igår till idag serni! Det blev alltså inte riktigt som planerat men jag är glad hur det sluta :D Inte Sofie dock för hon är nu gul. Men hon passar som kyckling. Vi har ätit frukost på hennes veranda idag och det var godare än vad det skulle varit inne tror jag. Sen så spelade vi nästan ut hela GH och när vi fastna vid en boss och sen klarade den tror jag hela hennes kvarter hörde oss! hehehe
 
Nu ska jag åka till lägenheten, sen degerfors, sen kristinehamn. Hm. Sen antar jag att jag åker tillbaka till Degerfors eller något. Och imorgon åker jag till Örebro igen och då har jag en Jonna med mig.


En sofie som tar egofoton med min kamera

(obs: det tog en timme att göra detta inlägg)


you've been hanging with the unloved kids








"I am not a robot"


nothing but the truth and other stories







Har suttit på Hälls med Amanda i nästan 3 timmar. Vi pratade om allting och ingenting. Har saknat henne så mycket.
Nu genast ska jag börja åka mot apoteket, köpa plåstertejp och sen träna i 3 timmar. Efter det: Sofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisen.


På tisdag kommer förresten min älsklingssara hit till Örebro och slaggar. Miss her so!

hurryhurry and missmiss







Var lite dålig på att uppdatera igår, men det hände inte allt för mycket så det är väl ganska lugnt. I tisdags var jag iallafall hos Sofie och åt upp hela min pepparkaksdeg jag bakat hehehe. Kom hem sent och hoppa i säng direkt med Kimberly hahaha. Nej men vi såg iallafall på Forrest Gump och det slutade med att jag somnade i hennes säng. Igår tränade jag vid halv 3, sen kom mormor med 4 kassar mat, sen gick hon och jag ut och åt mat på Rosalie Deli och sen tränade jag vid 10-11. Det slutade likadant då också, fast den här gången såg vi först Letters to Julia och sedan somna jag igen i Kimberlys säng till Blades of Glory (kung!!)

Nej hörni, nu ska jag skynda mig för jag ska träffa Amanda på stan vid 20 i tolv. Hurry hurry!



Hittade lite bilder från förra våren. Saknar ALLA mina bröder rätt så rejält. Kom precis på att vi nu alla lever på olika ställen..

the jacket

'


kärlek

up and away

Jag är sååååhäääär glad just nu! Från botten till toppen typ, hehe. För jag gick ju till stan som sagt, först till naturkompaniet sen stadium och sist inter sport. And guess what? Min fjällis var inte alls slut! Den hängde där, på inter sport, svart XS i precis den modell jag ville ha! Jag blev helt tokig och köpte den direkt. Så nu har jag 2 fjällrävisar!!

Ska bara byta ut mina stay-ups till overkneesen nu och sen tar jag en buss till fisen. Vi ska bara chilla idag och sen ska jag träna vid 10. Kramis!


today



FINA BAKRUNDEN
I wore this när jag tog en sväng på stan. Även fast jag ääälskar mina nya stay-ups och så så fick man nog lite väl mycket uppmärksamhet med dem på benen. Plus att de är lite för stora för mina smala ben, så de gick ner hela tiden. Suck.

omöjligt

Jag är så JÄKLA arg. Jag ringde intersport när jag kom hem och frågade om jackan - guess what? Såklart är den slut, i HELA örebro. Gick in på internet - SLUT där med. Jag kokar. Jag ville verkligen ha den här jackan, den var sååå perfekt! Så nu har jag precis fixat mig och ska dra till naturkompaniet. Ska se om jag hittar någon lika fin...............

fjällräven



Fjällräven Greenland Winter jacket 2300:-

Måste bara berätta! Imorgon åker jag och köper jackan ovan i dammodell! Mina underbara föräldrar bidrar med en tusing var och sen är det bara 300 jag själv får betala. Ååh brukar inte köpa så dyra jackor, men i år ska det bli en kall vinter så då fick jag lite hjälp utav mamsi och papsi! I am happy!!

boda borg

Hallå!
Jag har haft en riktigt riktigt bra start på det här lovet må jag säga. Igår var jag och Sofia hos Sofie. Vi gick och köpte lite smått och gott+kebabsallad och sen när vi kom hem till Sofie satt vi i hennes kök med tända ljus och prata om massa djupa saker. Hehe det var jättemysigt. Resten bestod av så det kan låta, new moon och bortkastad red bull.
Idag gick jag och Sofie upp vid 12 och gjorde livets frukost(hehehehe sofie). Sen fick en underbar idé! Men innan vi gick igenom med den åkte vi hem hennes mami till Marieberg och titta affärer och åt sallad på Paco's. På kvällen träna jag och det gick helt okej faktiskt! Och SEN hände det roligaste, för då åkte jag, Sofie, Fia och Vicky till Karlskoga och Boda Boooorg! We were awesome! SJU stämplar gott folk!

Imorgon ska jag upp halv 10 och träna 11.15. Jag är så taggad, men ska se ett avsnitt true blood nu och sova sen. Är ensam ikväll eftersom Kimberly är i Stockholm. Imorgon ska hon till MIKA's och bli fotad. Lycka till gumman!!
Godnatt på er!




RSS 2.0