parrrrtyyyy

Nu sitter jag och käkar älsklingscocopops! Så gooootttii!
Har precis kommit hem från stan med Sofie. Vi köpte lösögonfransar och jag ett rött läppstift! Hihi det ska bli så roligt ikväll ;) Vid 6 sa jag att alla kan börja komma. Ska snart springa iväg och möta Angelica som kommer till rese. Sofie kommer när som helst och om ett litet tag cirkus 10 pers till. Ikväll kommer bli.. amazing. Visste ni att karrofesten kommer vara på en nattklubb? Haha det kommer bli så jävla grymt! Nää slut med tjat nu. Börja käka och fixa klart Sally! Ha en sjukt bra torsdag så uppdaterar jag senare när alla är här!


SYNS INTE, men läppstiftet är knallrött ;)

supermassive

Nu är våran 5e bakdag klar för idag! Ska skynda iväg till skolan nu och senare blire................. YOU KNOW WHAT!!!


Sofia, Sofie och Sally. TOOOOOAST!

i miss ya'll

Mina fossingar fryser!
Har fixat här hemma med mamsi lite granna. Känns som hemma nu. Jag trivs så här. Iallafall när jag har sällskap eller känner mig sysselsatt. Kan bli lite långtråkigt när jag är sjuk och bara dör vid tvn. Men så är det ju var som helst. Tvätten är igång(använder nu en tvättmaskin som jag har inne i badrummet!) och är beredd att sova nu. Börjar åtta imorgon. Känns inte så okej. Men det kommer bli en A M A Z I N G dag iallafall, och jag lovar att hålla er uppdaterade.. Hehehehe. Blö vilket tråkigt inlägg. Vi hörs imorgon istället! Puss på alla er gullisar!

Aaaw, saknar lilla Elsa! Och min Laban =( Tänk vad stora de måste blivit sen jag såg dem sist!


you're my honeybunny sugerpop





Hahahah AAAAAAH vad gullig!!!


mirror mirror



IDAGENS! (jag hatar spegelbilder, men you know...)
Svarta högisar jeansisar, svart instoppat transparent linne, mamsis gamla bruna skärp, mamsis gamla vita "nottrig" korta kofta(kan visa senare), nya conversen som faktiskt inte var så dumma och en underbar jacka som också var mammas gamla. Åh kärlek.

Och vad tycker ni om min nya hårfärg???

who says


Sofia, Sofie och Jag förra helgen. Mihihihihi.

Idag har jag varit nästan lika sjuk som igår. Fast jag gick inte hem från skolan! Vi hade bara 3 lektioner så det var ingen fara. MEN däremot vill inte mamma att jag ska träna, och om jag ska vara ärlig kan jag hålla med henne där. Jag känner mig inte riktigt redo för det hehe. Nu ska jag vara träningsfri tills på fredag och sen jäklar! Saknar isen fast det bara gått några dagar!!

Efter skolan idag gick jag och Sofie på stan och handlade lite grejer tills tomorroooow. Tänk på alla awesomea bilder det kommer bli! Min blogg kommer vara så vacker efter imorgon ;) Träffade Carro och Tove och lämna biljetten också och fick lite kosing i plånisen. BRA för jag har levt på mitt kort de senaste dagarna. Inte okej! Och sen har jag och mamma bara fixat här hemma hela dagen, myst, pratat, inte bråkat, skrattat. Jag gillar henne.

you're a clown



Detta var en av de fulaste bilderna jag varit med om. Men här är dom iallafall!! Mina nya converse. Heres the story: Jag cyklade till stan, som sagt, och köpte den där jäkla miniräknaren, och eftersom jag ändå var där sprang jag förbi Stadium och köpte "smala" converse(???) Är egentligen inte så stort fan av converse, clownskor typ. Men det ser så snyggt ut på alla andra och så får vi inte glömma hur bekväma de är!

Tröjan på bilden förresten är en av de underbara jag fick av mamsi igår!

mini-fucking-räknare

Jag är så arg........ måste cykla till stan nu och köpa den där jäkla miniräknaren. Fuckidifuckidifuckfuck. Är förskyld och besvärlig. Orkar inte. Well well. You gotta do what you gotta do.

my life's flowing





Gårdagens utstyrsel. Hatar att ta spegel bilder. Men om man är på en vårdcentral och ska FOTA SIG SJÄLV så är det kvicka tag som gäller! Hehehehehe. Mormors stickade, trasiga nylonisar, converse och världens mest underbara bag. Tack och hej leverpastej.

Jag är så sjukt jäkla trött. Gick från skolan efter 3 lektioner + lite lasagne. Alla tyckte det var bäst så. Jag mår väldigt väldigt dåligt fysiskt, men psykiskt just nu äre fan great. Om 2 dagar är ett av årets största ferre, imorgon är det planering med tjejerna och igår fick jag med mig en enorm resväska hem fullproppad med o t r o l i g t snygga kläder(från våran vind). Kan ju påpeka redan nu att ett av dessa underbara plagg har ett märke som börjar på F och slutar på jällräven!!!!!!! Jag älskar dig mamma!!!

karma, baby, karma

karma's only a bitch if you are

RÄTT RÄTT RÄTT !!!


underbara tankar


datakunskap

Nu är jag nog lite halvt död.
Imorse hade vi orientering! Jag hatar orientering när jag tänker på det. Fast sen när det väl gäller så äre inte so bad som man tror. Är egentligen sjuk, så sa till min lärare att jag nog bara skulle gå... Som vanligt kunde jag inte låta bli att pressa mig själv ändå. Haha spelar roland om jag blir sängliggande en månad till efter det här. Well, well. Åkte hem emellan och bytte om och åt lite mera frukost. Nu äre datakunskap jao. Längtar till maten och ännu mera tills klockan 5 för då ska jag träffa min bästis Mr. TANDLÄKARE!!!! Hihihihih 's goooood.

Karro fest om 3 dagar!

some days are meant to spend doing nothing






What a lame day.
Förutom att jag fick den underbara nyheten tidigare att min lön kommit in på mitt konto(och att det var en så hög summa att jag nästan ramla ur soffan!!) och att mamma är här nu med snacks och mys och beredd att titta på Peter Pan med mig, så har den här dagen varit rätt så kass. Cyklade förut och lämnade in filmerna vi hyrde i fredags. Köpte Subway på vägen vilket var awesomely gott. Tjae, förutom det har jag suttit här hemma och nyst. TV suger när man tittat på det för länge. Jag hatar teknologi!!!!

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN PÅ ER. Imorgon ska jag till tandläkaren, buhuuuuu.


Pip 2010.
Med denna bild summerar jag dagen och börjar min myskväll med mamsi!

in my closet(well, now thrown on my bed)











old-times-dress

Nyvaken och sjuk - that wont hold me down. Tänkte jag skulle visa er min mammas gamla klänning som jag fått av henne. Den är "trasig" långt ner på ryggen och ut på armarna. Kanske lite för mycket, men coolt ändå! Aldrig använt den, men den kanske passar bra till ett "trash-outfit" tema på någon karrofest någon gång de här 3 åren. Who knows? Hur är eran söndag?

Mina och Sofies planer att åka skridskor på allmänhetens idag var ju helt åt gäves(?) iallafall. Det öppnar inte förrän v.42. What are we going to do now?

why is there a pancake in your face?












Lite bilder från fredagen. Tog dem från Sofias blogg, som vi träffade då!
Idag var det såhär planerat: Träning, träffa tjejerna, åka skridskor med tjejerna på allmänhetens, kanske plugg.

Tyvärr är det så att jag fortfarande är sjuk. Vaknade halv 9 och gjorde pannkakor, hade ont i halsen redan då men tänkte att det kanske skulle gå över. Nu när klockan börjar närma sig tränings-tid känner jag att det inte kommer göra det. Hmmmm. Ingen träning with other words. Men om de andra kan ska jag nog hitta på något med dem iallafall :)

peter pan is no longer just a boy!!

 

 

 


Imorgon är det jag och Sofie som skickar våra kärleksförklaringar till den här adressen
Jeremy Sumpter
P.O. Box 1549
Studio City, CA 91614


all of these lines across my face, tell you the story of who i am









Jag vet inte om det syns för er ännu, men jag har ordnat om lite här. Gjort en ny helt enkel header. Tagit bort den urgamla bilden och placerat den med en 1 minut gammal... Hehehe. Fniss fniss.

Btw så blev det ingen träning idag. Jag är sjuk, iallafall min hals. Det gör så ont när jag sväljer att jag skulle kunna hälla i mig kokande vatten just nu. Hoppas det går över tills på torsdag åtminstone som Sofie sa, och även om det inte gör det ska inte det hindra mig från att ha the time of my life då ;) Får se om jag kanske möter upp Amanda sen och fikar eller så. Det måste ju min hals hålla ändå? Ha en bra lördag.

"Love? I've never heard of it."











I think I've literally fallen inlove with Peter Pan.


would you miss me if i'd leave?







Igår var awesoooome.
Carro och Tove kom över på besök innan de andra gjorde det. Var superkul att träffa Carrobarro igen. Hon åkte konståkning förut men slutade för 3 år sen eller något, och nu går vi på "samma skola" kan man säga(hon går på Rudbeck).
De stannade bara i någon halvtimme eller så och sen kom Sofia. Och sen Sofie. Och sen Hanna. Och sen är resten historia :D Haha nej det var superkul! Vi gick och åt på Myway, gick sen och köpte hårfärg, sen vidare till stan och hyrde Kick-Ass och My sisters keeper, sen träffade vi på Sofies Sofia bland annat och Carro och Tove igen. Mycket trevligt! När vi kom hem till mig igen färgade Sofia mitt hår och nu är jag typ rödtott :( Ni ska få se bild senare. Kick-Ass var lika bra som vanligt och glass var ovanligt gott igår............. Hihihi. Det slutade med att våra planer att dra till McDonken mitt i natten gick i kras när jag, Sofia och Sofie fastnade i min säng framför Peter Pan. ÅÅÅÅH Sötaste pojken i världen. Jag är helt kääääär, åååhh!

comhem, vi börjar ooooom igeen






HAHAHAHAHHAHAHAH åh gud vad jag älskar dem

"you will never get this"










Idag började dagen med försovning. Attans mobiljäkel!! Som tur var kom Sofia och plingade på min dörr kvart i åtta, sötan. Hon gjorde lite matsäck till mig medans jag klädde på mig. PUSS PÅ DIG VÄNNEN! Sen cyklade vi till Karlslund eftersom vi hade Exkursion där med klassen. Ganska långtråkigt, men helt OK. Hade bara 2 lektioner efter det som flöt på som smör. Och nu sitter jag här. Finns mycket att säga men tar det kort:

Ikväll: Girls night!! Idag ska vi go nuts tycker iallafall jag och Sofie. JAG vill se hur Örebro lever på kvällarna!!! Men vi får se hur den diskussionen slutar ;)
Imorgon: Träning och sen får vi se vart det leder!
Om mindre än en vecka: KARROFEST!!!

v-v-v-v-v-vam.. yeah you know the rest





Har precis sett andra avsnittet, säsong två av The Vampire Diaries som äntligen kommit ut på tv-video.net! Åh madre kan inte beskriva hur bra det är. Näääääästan lika bra som true blood. Fast i Vampire Diaries finns det snyggare vampyrer.. Heh..hehe.. he. NU MÅSTE JAG SOVA. Klockan är över 12 för sjutton gubbar! God natt!


>Ian Somerhalder......... I'm just saying!!!

"detta blir ett långt inlägg"






Burrrrr jag fryser jättemycket. Mina händer är genomfrusna! Stort bär på kakan där är att facebook inte fungerar! Blir t o k i g literally.


Detta blir ett långt inlägg.


Today I have very much to tell you. Skolis gick fort på. Gjorde äntligen redovisningen om SD som gick ganska så okej. Torsdagar är också som sagt våran bakdag och idag var det min tur att stå för fikat, så igår gjorde jag kladdkaka muhahaha(det enda jag kan). Det åt vi hos Sofia och tittade på Artur. Sen fick vi reda på något som fick Sofie att trampa 103546 km i timmen med mig vinglandes på pakethållaren tillbaka till karro: KARROFEST BILJETTERNA HADE SLÄPPTS!!!! not. När vi kom dit var det inte alls så. Suck. Men det hindrade inte oss att efter skolan gå på stan och kolla efter kläder vi ska ha tills nästa torsdag dårå ;) Temat är: Opassande klädsel då man träffar dejtens föräldrar första gången. Typ. Vi får se vad vi slänger ihop....
MEN. tro inte att jag gick hem tomhänt! En liten fågel viska i Sofies öra genom hennes mobil att biljetterna släppts DÅ istället. Alltså efter vi slutat. Vid 3 nångång. Så vi sprang tillbaka och köpte! Hihi busigt. Satte oss på Hälls efter det och sen åkte jag hem. Hämtade grejerna och åkte vidare mot ishallen där vi hade barnskridskomöte.
Ska för första året ha en egen liten grupp, ska bli superroligt!

Mellan mötet och träningen som var 19.15 gick jag, Becka, Evelina och Malin till ÖoB och sådär. Träning träning träning och sen hem och nu här. BLABLABLA. Mycket prat. Imorgon är det exkursion med klassen ut i skogen kind of. Ska bli intressant. VI HÖRES!


biggest loser

Jag sitter och tjuter åt Biggest Loser...... haha. Det är jättesorgligt :(

i love this place, but it's haunted without you














Idag var det skolfoto. Men först på morgonen hade jag som sagt mentorssamtal, med Eric. Han sa "och så har jag sett att du har en blogg också", och jag bara wåååt! Hihi så HEJ Eric om du är här inne och läser nu! =D Haha!


Onsdagarna är riktiga bra, dom är korta. Vi hade skolfotot vid 1 och det var ju intressant. Jag och Sofie var de sista att bli fotograferade enskilt, så vi smörade lite hos fotografen och fick på köpet se både klassfotot och fotona på oss själva. Som jag sa på facebook "det är någonting magiskt med mig och Sofie alltså". Btw: FOTONA VAR HEMSKA!!! Men så ska det ju vara! Hihi, snart ska jag baka.... guess why?

the finest in china







Dålig, dålig uppdatering. Igår var en trött dag. Skolan(längsta dagen på hela veckan) var okej. Efter skolan gick jag och Soffan till Monki och köpte kläder till skolfotot idag. Hihi. Köpte värdelns mysigaste silkes(?) linne som jag har på mig här ovan. MYYYYS. Träningen var också okej, men som sagt var jag trött. Efter det skulle jag och Sofie sola med det blev aldrig av, åkte hem, la mig på soffan och somna direkt.

Jag vaknade halv 6 imorse och hoppade in i duschen. Har varit klar en bra stund nu. Jag har mentorsamtal kl 9 och börjar halv 10 sen tror jag. Ha en bra onsdag! Kramis!

Summer, summer, where did you go?






Bild #sommarn

ÅÅÅÅÅH vad jag är hungrig. Har varit en rätt så uppochnerig dag. Skolan gick rätt så fort och direkt efter gick jag med tjejerna till stan och mötte sen upp Amanda. Hon, jag och Soffan gick runt ett tag och sen försvann Sofie åt annat håll. Och nu är jag trött i hela kroppen. OCH HUNGRIG! Ska läsa igenom SOn så det sitter som smäck till redovisningen imorgon. Och ingen träning idag alltså. Har fortfarande lite fysik kvar och en jäkla massa matteuppgifter jag ännu inte gjort klart. Suck.


datakunskap - kunskap = BRA




Nu är det datakunskap. För mycket kunskap och för lite data tycker jag!!!!!!! Sofie gillar kycklingar

politics

Sitter i min brors lägenhet, ENSAM, och tittar på valvakan. Vad tycker ni? Jag är lite frustrerad av Sverige Demokraternas position..... Haha, fast det kanske ni redan listat ut. VADÅ ÖVER 4% SPÄRREN??? Arrrg.


Vilket parti håller ni på? Eller vilket håller ni inte på?

we face each other from different sides






Jättemysigt hos bror. Varit här sen igår och det blev ingen idag träning pågrund av min mormor haha. Hon är sjuk och kunde inte skjutsa och det sa hon efter att bussen gått. Brilliant! Nu väntar jag på att mamma ska rösta och sen ska hon hämta upp mig och vi ska åka till Örebro. Alla läxor gjorda! I love ma brothaaaa

abstracts and shapes







Misstake-Pictures: Me.

merry-go-around

Träningen var superbra! Lite slö och så efter natten men gjorde allt jag skulle och min toeloop är helt sjuk just nu! Jag har alltid haft svårt med det där jäkla hoppet om nu idag stod jag alla jag gjorde! Halleluuuujaaaah! Flipp är också runt hörnet äntligen hihihihi. STOPP på konståknings prat där. Nu har jag precis ätit en Sandwich glass(har en kartong med massa glassar i frysen!!) och tänkte redovisa SOn högt för mig själv... Senare ska jag nog åka bort till Ebbe och mamsi i Kristinehamn och imorgon kanske det blir Amanda. Ha en jättebra lördag allihopa!

friday night fever






Sorry för rätt så sämst uppdatering.
Jag, Sofie och Sofia gick till stan och tittade runt lite överallt after school igår. Sen mötte vi upp Sofia #2 och tittade runt på resten. Missade träningen på kvällen igår för jag, Sofia och Hanna var hemma hos mig och skulle plugga. Vi lagade tacos och fruktsallad också, och sen tittade vi på Ronny & Julia! Det var jättemysigt tills två idioter plingade på dörren klockan 11 nångång, hahaha. Såklart kunde Sofie och Sofia inte hålla sig undan ;)
Det var verkligen en skitbra dag/kväll! Hanna och Sofia sov hos mig också, och nu åkte de hem för ett tag sen. Thank you guys! Läs mera om kvällen

HÄR

my lips are chapped and faded




Nä, nu är det dags för mig att sova. Upp tidigt imorgon för att gå på kör!! Har längtat hela veckan =D Hoppas ni får en skitbra fredag imorgon oså hörs vi efter skolan. Pusspusspuss på alla er!

need..... some... clot.......h..es




Jag blir tokig. Snygga höstkläder vart jag än vänder mig. Och jag har inga pengar!!! Kliar inte bara i fingrarna, utan i hela kroppen! Måste utöka min garderob: PRONTO.













Helt random blandning. Mest från modekungen.


crazy i tell you




Hahaha

Hejdär!
Jag är jäääättetrött idag. Vaknade kvart i 8 imorse, började åtta. Var på rudbeck 2 minuter över!! Det måste ju bara varit bra gjort?? Har gått runt hela dagen och känt mig äcklig och trött. Men kul har jag haft! Tredje bakdagen idag! Sofie bakade hallonpaj- mmmmmmmmmmmmmmmmmm! Och nu har vi äntligen fixat en gemensam blogg! Ni ska få adressen senare. Sista lektionen idag var alla helt störda. Jag, Sofie, Sofia och Jonas pratade inte så mycket spanska exactly. Sooooufi förstörde hela mig med bakvända flätor och rosa fläckar. Haha stackars våran lärare. Nu ska jag börja fixa mig inför träningen. Är sjukt taggad! HIHIHIHI!

question and answer



Får den här frågan hela tiden haha =) Ja, jag bor ensam i en lägenhet i Örebro. Precis vid resecentrum på väster. Den står i min mormors namn och hon är här när hon vill(vilket är aldrig) och när min mamma inte jobbar brukar hon bo här med mig. Men förövrigt brukar jag vara själv. Flyttade hit i Augusti från Degerfors och det är helt sjukt underbart kan jag lova! 5 minuter till skolan och stan, mindre än 10 till ishallen. Måste börja vänja mig med att vara så här bekväm snart!

Kram på dig!

karolinska skolan

Puuuh vilken dag!
Tränade imorse och det var en a w e s o m e träning må jag säga. Skolan var kort och Karro KICK-OFFen var så jävla gryyyym! Vi fick veta mera om alla ascoola evangemang dem har på vår skola, typ nattinnebandy, vårdoppet, karrofesterna, KRAMPEN, brännbollen osv osv. GAAAAH jag ser så mycket fram emot allting! Det här kommer bli 3 helt sjuuuka år =)

Gick hem, handlade mat, hämtade paket, sen kom pappa och vi pluggade och pratade lite. Han åkte hem, jag fortsatte plugga och sen fick jag för mig att jag ville träna(Becka fick för sig att jag ville träna). Så jag tog cykeln vid 8 och åkte till ishallen! Fett värt! Landa min toeloop jättebra, bättre än någonsin, och jag är överlycklig över vad bra det känns och går just nu på konståkningen. Det brukar oftast vara tvärtom!

Nej nu måste jag sova! Hoppas ni också haft en bra dag! Kram till er!


En tradition på Karro är att man ska ha sex på den här toan innan man går ur trean. Jag och Sofie gick och inspektera, och vi förstod direkt varför man valde just den här! Titta bara vad pimp den är liksom!!

just you and i and noone else






Sehär vad jag hittade på golvet i min hall precis:


GLAD TJEJ

Okej det syns inte så väl, men det är ett lapp om ett paket som kommit till lilla mig! Har köpt en jättesöt tunika av Mois Tois för en tjuga, hihi! Ska ta cykeln direkt och hämta ut det och handla lite mat på vägen:
Mjölk
Smör
Skinka
Köttbullar
Skinksås
Köttfärs + Dolmio
Nylonstrumpor
Dove produkter


Hmm.. Tror det var allt. Hörs senare!

early

Nu drar jag mig bortåt trängen för att träna 8.00-9.00. Börjar skolan 9.35.
Helt underbart att jag kan träna innan skolan!! Känns jättekonstigt :D Vi höres, pusspuss och puss!

psykisk störning






Söta <3 hahahahahhahahahhaha

Dagen har faktiskt varit jättebra. Började tidigt vilket sög. Hade väääldigt lång dag vilket också sög. Men där emellan var det faktiskt helt OK. Jag skrattar 24/7 nu för tiden. Jag vet inte hur dessa sjuka människor jag stött på blivit uppfostrade egentligen!!! Hahahahahha. Nej. Skitroliga. Vi käkade på Subway(SUBWAY I MITT HJÄRTA <3 minus dum tjej i kassan!!) direkt efter skolan eftersom sista lektion var på rudbeck som ligger mitt i stan. Jag åkte hem supersnabbt, åkte vidare och köpte cykellås och sen till träningen som var superbra som sagt. Nu ska jag äta någonting och sen titta på desperate housewives och sen sova. Hoppas ni är lika glada med eran dag som jag med min! =D Pusselipuss!

forever and ever and ever and ever





Kom precis hem från en SJUUUKT bra träning 18.00-20.15 och bemöttes av det här på världens mest underbaraste systers blogg:




Den här låten har Moa Toa gjort själv!! Och är hon inte helt amazing? Världens bästa person med världens största hjärta och världen finaste röst. Saknar min Mois så mycket! Gå in på hennes blogg och hör när hon och hennes kusin sjunger en superbra version på Be mine.

we're on tv, we're on tv!








Haha! Nu har nyheterna kommit upp på SVT play. Ni får hitta dit själva ;) På första bilden: jag när jag blir intervjuad. På andra: jag som sitter ner och frågar ut SD och Hanna som står bredvid med ett block i handen! Den ni!

fråga



Jag tror det, det sa iallafall reportern. Men det har inte kommit upp ännu, så vänta tills imorgon eller så. Haha I'm famous! =O

"Jag vet var jag står, jag skulle aldrig rösta på Sverige Demokraterna"














Jag var med! Hahahahahahhaha!

just nu

Nu: PLUGG och ETTAN.

för en hundring två tjugolappar en femma och 4 enkronor

 

 

 

 

 

 

 

Stor mysig halsduk - CUBUS 149:-


what happens in ÖREBRO

 

 


OJ. Glada. Kind of. Du är sjuk Sofie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):)

Vilken konstig dag. Som sagt hade vi bara 2 lektioner och sen ett evigt långt hål och sen bio. Och nämnde inte jag en gång att allt kan hända när man flyttar till Örebro? Jo, idag satt jag och intervjuade en man från Sverige Demokraterna vid valstugorna. Det var väldigt intressant och jag tror jag fick den information jag behövde. Hursomhelst så sitter vi där, och sedan kommer 2 killar från SVT och börjar filma våran diskussion haha. De blir ganska insatta i vårat samtal, stänger av kamrorna efter en stund och frågor ut killen från SD också. Anyway så sa reporten att han skulle vilja fråga mig några frågor efter min intervju. De frågade vad jag tyckte om samtalet och vad jag tycker om partiet, FRAMFÖR KAMERAN. Så ikväll på ettan klockan 19.15 kanske jag är med där. Hemskt pinsamt för jag blev lite nervös(är ett jäkla nervvrak!!) och sa inte riktigt det jag ville få sagt. Men vill ni veta hur det gick får ni samla er framför TVn ikväll ;) Men var snälla! Hahaha!


hålhålhålhål......


NU ÄRE HÅÅÅÅÅÅL. har datakunskap och vi är klara med det vi ska göra så nu gör vi det vi inte ska göra. Mat nu och jag är dölycklig för det för min mage är jättehungrig :( Sen ska vi förbi valstugorna och ställa Sverige Demokraterna mot väggen och om cirkus 2 timmar ska vi på bio. Hade gympa innan det här and that's it. Världshistoriens skönaste skoldag. Får se hur det blir med träning sen eftersom min hög med läxor ligger kvar nästan helt orörd...........


Vad tycker ni om mitt arbete i datakunskapen ;)?

P O L O



Blev inge valstugorna. Det var stängt buhuuuu. Så istället åker mamma och jag förbi marieberg nu och köper ögonbrynspenna bl.a. Får se om jag kommer på något mer jag behöver när jag väl är där. Byes Byes.

tomäääjto, tomAAAto

Jag tränade 9.20-10.00. Gick helt okej faktiskt, men var lite trött. Just nu sitter jag och dör vid tvn lite. Läxorna ligger här bredvid och stirrar på mig.... låt mig VA!(haha) Ska lite senare till stan till valstugorna med Sofia och Sofie och ställa lite frågor till Sverige Demokraterna så jag blir klar med SOn någon jäkla gång. Vad ska ni göra idag?

Glömde säga att jag sola igår. Blev nog lite för länge för jag är röd som en tomat i ansiktet. Hahaha. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! See yaaaaaaah


advice



Tack! Min bror är så duktig!
Du menar hur man kan trycka på bilden för att se den i större format, eller? Det du gör isådanafall är att du laddar upp bilden under fliken Skapa och trycker sedan på Bild. Ladda upp bilden du ska använda dig utav i största storlek(1000). Klicka på bilden efter att du tryckt Ladda upp och kopiera dess URL adress. Gå in i inlägget, ladda upp bilden igen i ett format som passar din blogg(brukar vara 500 eller 600), och markera bilden genom att klicka på den. Tryck sedan på den lilla kedjan som finns i "alternativrutan" eller vad man ska kalla det:



Klistra in den stora bildens URL bredvid spalten Länkens URL, spara och Voila! Klart =D Låter lite invecklat kanske men det är hur lätt som helst egentligen! Hoppas det blir bra.

Såklart gäller det här endast blogg.se. Jag vet inte riktigt hur devote.se eller andra webhotell funkar, tyvärr.


#3, #4




Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Nu har min älskade bror skickat 2 bilder till från då han fota mig. Jag tycker jättemycket om de här. Det ser så magiskt ut! Tack bästa du ♥

GLÖM INTE ATT TITTA IN PÅ RICHARDS FOTOSIDA FÖR ATT LÄSA MER OM HANS JOHN BAUER PROJEKT. KLICKA HÄR!

that's where you'll find me




Nu har jag klippt lite i den film jag lovade för LÄÄÄÄÄNGE sen att lägga upp. Åh vad pinsamt. Men här är den iallafall. Jag och Thore övar inför skolavslutningen i nian. Lite skakigt här och där, lite osäkert. Men eftersom det var första gången vi körde igenom låten är jag ganska nöjd. NO ONE IS PERFECT :D NU ska jag duscha. Ha en bra dag(Igen)


Gillar effekterna på slutet! Hahah

today's list



  • Träning 13.45-ca 14.45.
  • Läxor: Matte, Fysik, SO, Historia, Spanska, Kemi...
  • Städa lägenheten.
  • Kanske gå på stan med mammi och ta en fika♥
Så tänkte jag att min dag ska se ut. Och i den ordningen. Kanske. Nej. Men ska iallafall försöka hinna med allt. Sitter nu och tittar på en politisk Debatt på TV. Har redan sett den en gång men den kom i repris och jag pluggar faktiskt nu! Det är ju sånt här vi håller på med i SOn, politik, val, BLÖ. Nej nu måste jag duscha. Ha det bra!

träning=färdighet, färdighet=glad sally!






Träningen idag ja. Har äntligen kommit igång mentalt nu. Har varit så jäkla från och till med träningen de här veckorna men IDAG gjorde jag allt jag ville. Hoppen upp till öggel gick äntligen, och piruetterna är där också. Och nu är helgen full med träning också. FINALLY! Efteråt när vi jogga ner upptäckte Becka och jag någonting! Vi kommer ner i spagat båda två helt plötsligt! Och det var helt sinnes för jag satt liksom på rumpan kan man säga och det gjorde inte ont!! Måste bara försöka lägga vikten mer på MITTEN, förstår ni? Haha skit samma jag kom ner helt i alla fall. Träning ger färdighet!!


STRETCH!


Yes! ;) Becka har bild när hon är nere också men den fick jag aldrig.. Boo you!

i love this life






Alltså, kören var bäst! Det var så jäkla kul och jag som alltid trott att det är så himla tråkigt har heeeeeeeeelt ändrat mig. När alla sjunger tillsammans i 4 olika stämmer så ler man bara! Det är en sån jäkla känsla! Åh älska kör! =D

Dagen i skolan har varit lite upponer. Allt var helt okej och roligt som vanligt tills sista lektionen då vi fick reda på något jobbigt. Fick en att tänka på typ.. allt. Det var ett väldigt känsligt område för mig, och jag tror för Sofie och Sofia också för efteråt pratade vi en lång stund om det. Jaja nog om sånt! Nu ska jag fortsätta titta idol med mig mamma som kom hit nyss. Puss på ER!

compeed

Bråttom bråttom nu! Ska åka iväg på träning, börjar 17.00 och tänkte hinna förbi apoteket först så jag kan köpa skavsårsplåster!! Hörs senare!

GAAAAAh

Blablablabla har lite bråttom nu. Ska vara 08.15 i skolan på kör! Tänka sig! Jag och flickorna tänker se om det är kul. Såhär ser jag iallafall ut idag. Lite trasiga tights(not okay!), avklippta "secound hand" shorts, tublinne från bikbok och en STOR mysig kofta som jag snittsat till lite med hjälp av en toffs ;) Hehehehe och så conversen förstås. Nej jag måste verkligen dra nu. Ha en bra dag! Pussilipuss!


någonstans måste felet sitta





Hahahahahahhahaha Sofie!!!

bakom varje fura

Nu jag äntligen gjort klart min svenska. Nu är det bara fysik, kemi, so, spanska och historia kvar...... ja precis. Den ni!!

Tänkte utveckla lite hur dagen sett ut. På håltimme hade vi våran andra bakdag. Alltså(!!!).. HAHAHA. Slutade med att vi gjorde en "pjäs" till bakom varje fura och filmade in. Jag LOVAR att lägga upp den här sen när jag får den. Har inte sett den än men jag svär, den kommer vara så JÄVLA ful. Helt Okej.
Sofie hängde med mig hem efter skolan efter att vi cyklat som fasiken för att hinna till hennes buss och sen missat den. Väl hos mig kom Amanda och sen åkte Sofie hem. Jag och Amanda plugga ett tag, och hon har nu fixat mina kanaler! Hon åkte hem och jag har pluggat sen dess. That was about it tror jag. Rätt så bra dag faktiskt.


Bakom varje fura.
Kan ni föreställa er?

debatt


Idag i skolan var det valinfo. Det var flera utav Sveriges partier som hade sina ungdomsgrupper eller vad man ska kalla dem utskickade till massa skolor och vi fick nog de bästa kandidaterna!! Haha under debatten blev det typ krig mellan muf(moderata ungdomsföreningen, tror jag?) och ung vänster. Det var skitbarnsligt men jätte underhållande ;) Jag och Sofie ställde killen från ung vänster lite mot väggen efteråt och frågade om han hade ett personligt förhållande med tjejen från moderaterna sen tidigare haha! Han svarade "Nej, jag hatar henne". Alltså gud! Haha, men det var kul. Alla snacka skit om alla och det är väl det politik handlar om kanske? I don't know, I don't care. Inte just nu i livet i alla fall. Vi filmade in en film i skolan idag INNAN allt det här och jag kom på nu att det passar ungefär in på hur de höll på i debatten! Eller vad säger ni? Hahahahah

flower, flower, blue eyes







2 bilder från dagen då vi fick nyckeln till lägenheten.

Ligger nerkrypt under mitt nytvättade täcke i min säng i Örebro och tittar på en VHS film som väcker många härliga minnen. Ett småkryps liv, är det någon som minns den? Och är den inte helt underbar?! Nostalgi all over the thing. Jag går till skolan imorgon. Vill inte missa mer än nödvändigt, och om jag känner mig dålig har jag ju inte långt hem. Love till er. (och välkomna alla nya besökare =D!!)

black light


"Because one day I'll leave you,
A phantom to lead you in the summer,
To join The Black Parade."


det värsta jag vet

Minns ni att jag skrev i förra inlägget om min mage som var utochinvänd? I think I know why now.. Vaknade tre inatt och kräktes. Fan va HEMSKT det var när man var helt ensam, utan att ha någon som klappa en på ryggen och höll undan håret. Jag ringde hem direkt och bad mamma komma och hämta mig. Så nu är jag i Degerfors. Kräktes hela natten och morgonen, sen somna jag och vaknade upp till att vara ganska pigg. Första missade skoldagen. Inte kul! Tittar på top model 5 nu utan ljud för fjärrkontrollen har ramlat ner under soffan eller något och jag orkar inte sträcka mig... haha tur att det finns text!

jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand






Jag är trött. Lite känslig. Jobbig och mina ögon svider lite. Jag ska titta dear john nu och gråta med i filmen. Min mage känns utochinvänd, och så gör det lite ont i halsen. Som om jag kommer hosta upp ett rakbland när som helst. Antar att jag är slut. Och att det räcker lite granna nu. This is life, they say.


Allt.

jag gav upp för länge sen




Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


its now or never



Linne  - H&M
Jeans - VILA
Äckligt oduschat hår - Finns ej att köpa


Dagens på "bion". Tog bort inlägget om det, men idag var jag, Sofie och Sofia(sofies kompis) med i en reklam för Friskis och Svettis sammarbete med SF. Först blev vi fotade när vi hade ett spinningpass(det var jobbigt att le och trampa i takt!!) och sen när vi satt i en biosalong på SF och låtsades skratta åt en gammal komedi. Fick popcorn på köpet. Det var till bara för att det skulle se verkligt ut. Det fick jag reda på efteråt.... Haha nejdå!
Nu väntar jag på pappa. Vi ska käka något och umgås lite. Har inte träffats på ett tag. Nej nu blire disk. Kramkalas på er!

glad

Hejhejhej!
Min dag har varit glad. Glad hela dagen. Bara glad. Skola först vilket som hittills börjat bli något att se fram emot faktiskt(say what?). Vi hade våran första gympalektion idag och det var så jäkla kul att alla verkligen körde järnet. Styrka och kondition♥. Lite flams hela dagen och tillsist sluta 10 i 4. Hem och diska. Sen kom Amanda och vi pluggade och åt potatismos. Sen helt plötsligt kollar jag in på KKLUTZ hemsida helt random och ser att tiderna är ändrade! Och det såg jag 10 minuter innan träningen börja. Så då var det bara o slänga ner tallrikarna i diskhorn, slänga ut Amanda genom fönstret, hoppa upp på cykeln och trampa! Kom 18 minuter för sent ut på isen. Som tur var hade det blivit något fel så det var endast piruettpass vi hade(men ett jäkligt bra piruettpass blev det!). PUH. Eftersom jag fortfarande hade plugg kvar hemma tog jag cykeln hem direkt efter träningen. Så nu är jag här och måste sätta igång snart..... orkar inte. Och ursäkta för det mil långa inlägget. I'll talk to you later.



nature's calling

Arrrg Sally (n)
Min dag var det; Inte mycket att berätta. Jag tränade som sagt, och köpte nya träningskläder. Tog cykeln och hittade en Ica supermarket rätt så nära här som är öppet alla dagar till 22 vilket är helt perfekt! Tvättat klart allting nu. Mormor kom förut. Hon sover här. Imorgon är det back 2 school och på kvällen träning. Får se vad som händer där emellan. GUD VILKEN TRÅKIG DAG DET VARIT. Insåg jag nu. Ska sova


Bild #3. Nature. Lovar att lägga upp alla bilder jag får tag på(hur illa jag än tycker om dom). Richards sida HÄR.

sjuk

Har ni SETT videon när en tjej slänger i VALPAR i en flod? Nästan omöjligt att hitta en film på internet som har "Bädda in kod" men Här har ni ett reportage om det. Vad i HELVETE?!?!??!?!?!?!? Jag blir så jäkla förbannad så jag inte kan andas typ!! Vad är det för monster egentligen?? Helt nyfödda små underbara valpar slänger hon i sjön som om det skulle vara någon jäkla lek? Vafan är det för sjuka männsikor som gör något sånt och sen dessutom filmar det? HUAGSHAFHSAKTFJIX! Fyfan va sjuka människor, FY FAN. Helt otroligt. Blir så förBANNAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

träna lätt



Att träna kondition och styrka var nog precis det jag behövde just nu. Få tankarna på lite annat en stund. Jag älskar att träna när jag inte har press eller krav på mig.
Nu ringde mobilen så måste springa ner och hämta tvätten. Tillbaka om ett tag och berättar mera om min dag.

work it

Skönt att vara hemma. Mormor och jag tog en fika och sen skjutsade hon mig till stan och jag köpte träningskläder. Har precis kommit hem nu och ska snart iväg till "Träna Lätt". Ska bli så skönt att komma igång ordentligt nu! Innan det ska jag skriva in mig på en tvätt tid ikväll och efter passet måste jag köpa tvättmedel. Haha och inte är det slut där! När jag är helt klar med allt det måste jag göra läxorna. Och kanske städa badrummet........ mycket jobb när det inte finns någon som gör det åt en!
Vi hörs.




Sportlinne 99:- STADIUM
Sportshorts 299:- STADIUM

if the moon is glowing, the sun will shine













Lite bilder på lägenheten(bara mitt rum och köket). Allt är rätt så provisoriskt. Men här har ni ett ungefär =D Lovar att visa bilder när ALLT är klar sen.

up side down, in side out





Jag åkte inte tillbaka till lägenheten igår. Efter jag jobbat fick jag reda på att Jonna var hemma, så jag åkte förbi henne. Saknar henne rätt så mycket alltså =/
Allting är upponer somsagt. Det BLIR inget förbi morfar idag. Vi skulle ha åkt dit igår men eftersom jag var tvungen att jobba då blev det inget då heller. Och jag hinner inte idag. Hör av mig när det är lite lugnare. See yah.

reflection


Bild #2 från helgen. Check out Richards sida HÄR.

Nu är lägenheten helstädad, så när jag åker tillbaka till den ikväll slipper jag slita. Är nämligen i Degerfors nu och väntar på att få åka till jobbet. Sov här inatt. Jobbar 11.00-17.00. Ska se till att åka förbi morfar efter det. På söndag måste jag köpa sportshorts och göra alla läxor så jag slipper dem. VÄRLDENS segaste helg förmodligen men såna kommer ju och går ibland. Måste skynda lite nu. Ha en bra dag, kram!

راكِب الدراجـه





det är för mycket

Nu ska mamma och jag iväg och köpa cykel. Jag ska träna ikväll och väskan fylld med läxor(inte bokstavligen). Morfar är på sjukhuset och jag var tydligen schemalagd på jobbet i helgen utan att egentligen vetat om det. Jobbigt just nu. Allt är helt uppochner. Jag KAN inte göra 1002483957847693 saker samtidigt. Hittar ingen ersättare och känns som jag från ingenstans fick 5 kg mera ansvar helt plötsligt. Måste lugna ner mig. KUNNA ANDAS LITE. ARghjhds. Ska fixa det som behövs fixas och sen sova 10 timmar och sätta igång igen. Nu. Räcker. Det.

entvåtrefyrafemsex

 

 

 



bild1 En Sally En Sofie. bild2 Liten peak på vårat skåp. Världshistoriens fulaste bild. Vet inte ens varför jag delar med mig utav den, men kunde inte vänta på att få visa er en snutt av världshistoriens snyggaste skåp!
Var som sagt på IKEA med mamma förut. Pinsamt det var. Inga kort funka och vi var tillslut de enda kvar där............ åh hatar sånt där. Tillslut gick det iallafall och imorgon ska vi börja fixa här inne lite. Nu ska vi titta några avsnitt True Blood(tittar om alla säsonger med mamma för hon vågar inte titta själv, haha) och sen ska jag sova. Imorgon är det klassens dag.

magical


Första bilden från helgen. Glöm inte Richards sida! HÄR!

"FACEBOOK!!"

Min dag har varit helt crazy. Hade premiär på våran bakdag vi ska ha de kommande 3 åren i min lägenhet bland annat, och jag och Sofie har pimpat vårat skåp!! Det är så S J U K T snygg!! Fluff, glitter, rosa/silver/guld/blått, rosamönster bord, SOS..... Helt galet. Bilder kommer. Och nu ska jag och mamma till IKEA och inskaffa oss allt som behövs. Och sen förbi en "bagagnade-cyklar-affär". CYKEL CYKEL CYKEL!

2faced





Skriver mer efter träningen. 20.30 - ca 22.00.

RSS 2.0