vackra du

Gårdagen var sjuk på modelljakten. Kimberly hamnade bland allaaaa de vackra modellerna i topfem och verkligen rockade the runway. Tyvärr kom hon inte vidare till Stockholm till the big thing men hur big var inte detta liksom!!? Är så otroligt stolt över min älskade kimbo, hon var så vacker igår efter hon blivit sminkad av proffesionella make-up artister, helt magiskt. Nu måste jag springa, skolfoto idag och jag har lite panik inför det. Laddar upp fler bilder från igår senare. Kram



hairmania







Eftersträvar.

källor här och här

unika tårtor och fällda tårar

Den här dagen tills nu har varit så överallt. Tidig tidig morgon, långa hål, strul med individuella val som jag har nu fixat till Psykologi på hösten och Musik-Eget Skapande på våren!! För kul! När jag kom hem var jag helt slut, det var helt knäpptyst i lägenheten, och när jag går in i vardagsrummet hoppar det upp 5 tjejor från olika vrån och skriker surpriiise. Haha min pälsklingar! Det hade fixat ballonger överallt, tända ljus, en "gratulerar"-banderoll, kyckling & potatisgratäng, godis och en snopptårta. Haha idioter. Tack gullisar, älskar er så mycket. Tack för alla fina stunder. Det här var det perfekta sättet att avsluta vår tid i lägenheten. Flyttar ut antingen imorgon eller på onsdag helt och hållet. Sorgset.


sen 62 minuter tillbaka


its the lord of the flies all over again




inpiration!!

modekungen.se


light

A very long time ago.

Nu har vi packat av skiten på släpet. Konstigt att det här verkligen händer. But it has to. Ska åka hem till Kimberly nu. Vi har bara ca 3 dagar kvar tillsammans i lägenheten, vill ta vara på de 3. Hör av mig.

rest little one

 

god himself chose her
and gave her angel power

 


Alla mina tankar till er ♥


vår tid är snart förbi


(sofie wessling, du vet väl om att dina breda linje har varit min vän hela sommaren? du ska få den i födelsedagspresent av mig på måndag. happy birthday!!!)

Idag jobbade jag och 2 till tjejor från klubben på max. Jag tackar gud för att jag slapp bära den där äckliga, stinkande, groteska björndräkten som jag egentligen skulle ha gjort. Istället delade vi ut ballonger och glass till små barn och rabattkuponger till snubbar utanför marieberg köpcentrum. Somnade på bussen påväg hem(hah). Nu är också i princip vår lägenhet empty. Massa småskit och kläder osv men min säng, tv bland annat finns nu här i Degerfors. Förstår ni att min tid i min första lägenhet är snart över?


jag faller

Mina damer o herrar.
Den här natten blev lång, och slutade med jag och 3 kompanjoner i min säng framför Anastasia. Jag och Karin hade mysigaste tacokvällen som blev avbruten av Henrik och Alex. Vi tände ljus i hela lägenheten och pratade om kärlek samtidigt som vi tittade på titanic och som Alex visade sina favoritlåtar av westlife och backstreetboys på tuben. För romantiskt. Vi hann också med att ligga på blött gräs i en park ganska långt bort och titta på stjärnorna/molnen. Så vackert.

Nu måste jag rusa för min buss går om en stund. Ska jobba för klubben på MAX, kan bli kul. Kram


look good naked




Lord vad det är hett idag!! Pälsade på mig mina nya jeans, min nya tröja och mina nya uunderbara kängor imorse och var beredd på typ regn. Jag kände ånger. Har på tal om annat kommit hem a while ago, tog en runda på stan med my gals innan jag hamna här för att packa galet. Kanske inte nämnt det i bloggen men vi ska vara ute ur lägenheten nästa onsdag. Ångest. Ikväll far jag över till Mimmi förhoppningsvis? Kram på er iallafall

excitement

Snart slutar skolan and you know what that means!! Kimberly och jag kommer bli några tusingar fattigare efter denna eftermiddag. Och ikväll blir jag en tårta rikare och en Mozen rikare när jag ska på besök hos min Becka! För kul! Liiiivets längtan!!

bild från igår när tjejorna och jag plugga på vääääärldens mysigaste café

 


efter allt slit

Hysteri!!! Kimberly och jag blev plötsligt helt speedade här hemma när klockan slagit över tolv. NU ÄR VI SÅ ICKE FATTIGA MAN BARA KAN BLI. Åh längtar tills efter skolan imorgon(idag) för då ska jag och min snart-inte-längre-roomie rocka örebro stad. SÅÅ excited! Förövrigt börjar jag åtta imorgon. Nu börjar mina rutiner. God natt!


på senaste tiden

#1 saras grymma fotprydnader idag #2 vacker affär #3 stockholm, dagen-efter-fika

Andra dagen i skolan och vi har både matte och fysik läxa, TILLS IMORGON. Jag älskar natur. Idag har jag hunnit sitta på ett fik med mina klasstjejer, lämna cv till både burger king och annat, tränat is 1 & 1/2 timma och hittat en oöppnad godis påse bakom en bänk!! Då blev vi glada. Nu mina kära ska jag göra klart det sista av läxan, duscha och sen titta film med Karin. Kram på er.

the dream shoe

Idag vaknade jag cirkus 2 timmar för tidigt av en viss Kimberly som ville sortera mina utländska cent klockan halv 8 på morgonen hehe. Jag börjar halv 11. Tills nu har jag typ fixat med mina skolgrejer och lääängtat tills imorgon då jag får mina cash. Ser ni skorna här uppe? Hur underbara?!! Hittade dom i stockholm på topshop but i was broke. Magnifiiiika.


we saw you running by

Idag började jag skolan. Nu såhär innan vi fått alla läxor och börjat på riktigt känns det så jäkla roligt!! Jag älskar att få gratis mat i skolan igen, gå runt på skolgården med mina fina vänner och börja stressa fram och tillbaka mellan skåp och lektioner. Helt transformerad. Men idag har varit underbar. Hann och gå en sväng på stan med tjejorna och köpa lite skolgrejer plus lämna CV på SubWay! Idag tränade jag också för första gången på 2 månader och ni aaanar inte hur underbart det var att stå både öggel och toeloop. Lycka. Nu såhär på kvällen återförenades jag, kimbo och karin alla 3 igen och firade det med en mysig fika på vårat nya place - la douce bag. Kram på er.

bitter sweet

Nu är jag i bilen påväg hemåt. Vi har grävt fram slash handlat skolgrejer. På något sätt känns det jävligt bra att inleda alla mina nya block. På ett annat sätt vill jag cutta mig själv när jag tänker på vårat icke-sovmorgons-innehållande schema. Faaaaan hörni.

stockholm väntar

Min helg i stockholm har varit så grym. Jag har skrattat jag har dansat vi har sjungit vi har sprungit vi har vandrat vi har hoppat jag har sovit på golv jag har gråtit vi har glömt vi har upplevt. Tack tack tack fina ni som gjorde det så bra. Hann träffa min bror och Isabella idag när jag ändå var inne i stora staden också. Så mysigt. Jag har skrattat hela kvällen tillsammans med min sjuka mamma sen jag kom hem och kom precis på att jag är förälskad i mitt liv just nu.

kill me


by the way




shorts - monki(omgjorda) :; topp - mammas gamla :; tröja - h&m(kimberlys) :; jeansjacka - vintage

wait your turn

Har precis ätit fetaste brunchen bestående av 2 grova mackor och en skål med my special mix. Sjukt gott: yogurt, banan, digestive kex och råggryn. Har hunnit duschat också och ska nu fixa mig snabbt som attan för sen måste jag skynda till Jonna. Vulcano market in a few hours.


strawberry white





Segaste mysdagen med min Jonna idag. Vi kolla hangover II, käka jordgubbar och packade ihop lite stuff i mitt rum inför flytten. Nu är jag i Degerfors igen eftersom vi ska till vulkanmarknaden. Kan bli kul. Hope I'll see you there.

colourama

Nu är Jonnis här!! Igår kom hon över och vi besökte Mimmis mus & co. Nu såhär denna fina torsdag ska vi vandra på stan och om vädret fortfarande är fint sola i stadsparken. Är också planerat att jag ska träffa Amanda men får inte tag på kvinnan.



färgerna

circus dancer



england, 2003

guns and horses



Hatar tandläkaren. Nu väntar jag iallafall på min skjuts. Igår var jättemysig med Säri igen framför Easy A. Synd att jag var tvungen att åka hem så tidigt. Just nu tittar jag igenom bilder som jag vill redigera och leka med, men vet inte hur man lägger bild på bild!? Vet ni det? Ni vet, tonad bild över en annan. Denna dators resurser suger. Hör av mig senare. Kram.

what are words

NEJ NU ska jag till Sara again. Ha en fin tisdagskväll. Kram


bild på becca och mig från igår. goooos

you move so fast, makes me feel lazy

Hey you. Kom precis hem från Jonnas sommarstuga!! Åh mysiga plats. Vi åkte in dit igår jag och Jonnis och senare kom Amanda och Rebecca som jag inte träffat på åååår. Vi grilla, spela kort, pratade non-stop, nattbadade och hade en så sjukt mysig kväll/natt. Saknar dem så. Idag stannade jag och Jonna kvar till klockan nu ungefär och sola och mös. Så fin dag. Bilder från detta kommer.

NU måste jag göra någonting. Typ sova. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen tillbaka till Örebro igen. På kvällen kommer jonna till mig istället.

my boots are okay




Kom precis hem från Sara. Var såååå länge sen jag träffade henne nu men kändes som det var igår. Vi pratade, catchade upp lite och tittade på kjell på tuben. Sjukt kul att träffa min säri iallafall, borde hända oftare.
Idag förövrigt städade jag hela(kind of) min brors lägenhet!! Herre vilket stök. Men nu kanske jag istället får en lite extra finare födelsedagspresent om 2 veckor som tack hehe. Imorgon ska jag till jonnas sommarstuga med lite gamla goda brudar, HUR KUL!? God natt på er

3 i rad






Jag har räknat ut att jag skulle få dessa 3 jefferys för sammanlagt 2 485 kronor- lön lön lön lön lön lön. Fler fot-dekorationer hittar ni här.


x

Nu är jag i Kristinehamn hos min bror. Pappa är här också. Dagen har varit lite överallt. Började i degerfors, fortsatte i Karlskoga med madde och en lunch, vidare till Örebro - hämta grejer osv - och sluta nu här. Har precis sett american history x. Herre vilken bra film.

m∂rl∂

Såg igår en dokumentär om en 4årig liten flicka som målade modern konst. Det var helt GALET hur otroliga hennes tavlor blev och ännu mer galet hur gaaalet mycket folk köpte dem för. Jag blev helt kär när jag såg hennes målningar, sådär kär så man tar lån för att ha råd att ha alla uppe på sin vägg. Det var också massa snack om att hennes pappa var den som målat, but i don't believe it. Det fanns bl.a filmbevis när hon målade ocean här nere, från början till färdig tavla. Wonderchild, I say.


Marla, 4 år

Ocean

Blobbed Flag

klicka här för att se alla marlas målningar

on the runway


Åh. Skulle vilja koppa dessa 2 outfits rakt av. Så enkla men så snygga. Det spetsiga är från Ida Sjöstedt och det abstrakta från Whyred. (ps, checka in the shoes!!)

stockholm fashion week









Dagen har varit fin med min jonna i solen och på cykel och i älven och framför disney channel. Sommar i all ära. Men nu är jag hemma igen och söker runt efter all there is to see from stockholm fashion week som är aktuellt just nu. Bara ääälskar det spetsiga och de fina starka färgerna. Åh, hörni. Nu ska jag titta på alla avsnitt från årets Max Factor tv som jag missat(klicka här för att se vad som hänt i veckan)

"you are worse than my shrink"

Åh fyfan hur jag mår. Magen har typ jäst nu av all bulldeg. Jag sov ingenting förra natten, gav upp när klockan blev 6 och tog en promenad istället. Jag är helt förbluffad att jag inte sover ännu. Imorgon ska jag iallafall träffa Jonna- längtaaaaar. Får se om jag lyckas somna till How I met your mother. Och ni får lite ögongodis av mig:



creative

night/morning/sleep-talking

Solen börjar gå upp. Jag har legat vaken hela natten. Orkar inte tänka. Mår dåligt över saker som är glömda. Saknar och längtar och försöker somna. Länge sen. Helt annan. Vad jag kunde ha gjort annorlunda, var jag skulle ha varit nu. Förstår inte varför klockan börjar bli 6 och jag sitter här helt snurrig. Saknas nära, saknas här. Så jävla tomt ni förstår inte. Jag tror jag prata i sömnen. Jag har ju dygnat snart.

"du är värd din vikt i guld"



Trötta cheyen. Ni förståååår dock inte min lycka. Lallade för mig själv påvägen hem från jobbet i princip. Sista dagen avklarad. Fattar ni känslan? Jag har våndats så hårt som telefonförsäljare, det har förstört mitt psyke. Från och med nu startar min rehab. Kanske blir jag mänsklig igen. Kommer dock sakna alla. Kunde förresten inte slutat bättre, gick hem med 3 guld och 3 silver sålda, och nu ligger min provision i september på 1000 kronor. TACK OCH HEJ.

Godnatt på er fina förresten.

inspiration?



Tack tack tack tack, blir så glad. Och det där med inspirationen är så varierad att jag knappt själv håller koll. Men nästan alltid besöker jag allt från Angelica Blicks och Signes grymma bloggar till Johnnys Birds sjuka hemsida. Acne, LookBook och Mikas brukar jag också titta in på, när jag antingen vill söka kläder jag inte har råd med eller ansikten jag inte ser ut som. Men att drömma är ju det fina med det hela! Hittar jag verkligen ingenting någon annanstans kan jag gå in på google och söka på "beauty", "vackert", "kreativitet". Brukar alltid funka för mig.
KRAM KRAM KRAM på dig underbara fina du

last day

MIN SISTA DAG PÅ VM MEDIA. Jag är så lycklig över detta. Det här är en sån där dag då man verkligen ska fulsälja. Det är ju inte precis så att man kan få sparken!? Fast jag har ju för mycket heder i mig. Hoppas eran regniga onsdag blir fin den också. Imorgon börjar mitt svenska sommarlov, typ. Någon som vill hitta på något svenskt?

my stalker



Hahaha this made my day! Igår la jag ut en av bilderna från USA på facebook och min klasskompis skickade en länk till mig med den här "serien". Dog. Känner mig smickrad, kind of. Och hur kung är han inte på att måla?

don't join the people who are trying to get rid of the seals




När jag var hos mamma fann jag en gammal cd fylld med bilder. 2006 var hela min familj, hela, i USA i nästan en månad. Jag fick se hollywood, las vegas, grand canyon, sea world, san diego.. rysningar och längtan när jag ser tillbaka. En dag är jag där igen, snart.

olsen power

Hej fina ni. Jag sitter här och längtar som fan tills jag får min lön. Längtar tills jag ska byta ut min garderob. Längtar tills jag inte känner mig pank. Åh. Just nu är jag i degerfors och spelar mysterium spel med Gustaf och mamma. Igår träffade jag sofie!! Vi åt jordgubbar i en park och debatterade om djurplågeri med hennes far. Mycket givande. Senare på kvällen skulle jag hem men åkte förbi Mimmi och tittade hennes nya lägenhet istället. SÅ FINT! Måste börja ta mig hemåt nu och städa lägenheten med Kimberly. Hope you're all fine.
exceptionellt.

black gone



Precis kommit hem. Kvällen/natten har varit överallt. Är helt slut nu. Synd bara att mitt black orchid läppstift användes idag av mig för första gången på några månader och samma kväll tappades bort. Liksom, hallå. Tack iallafall alla ni fina för denna spännande afton. Adjö

den här känslan

Hur underbar har inte den här dagen varit? Från att jag vakna, försoven och tidigt var det, tills nu har jag haft en av de somrigaste dagarna på lovet. Sååå underbart. Vi åkte imorse till kvinnersta och kalkbrottet och badade. Karin, Mimmi, Henrik, Philip och jag. Därefter spårade liksom allt. Jag och Karin stekte korv så att hennes brandlarm gick, vi hamnade på stan hela gänget och fika och vandrade och hittade Philip som vi tappat bort inne på en "Bridge Festival". Dog. Vi köpte jordgubbar och diskade och när Karin åkte iväg till dalarna stannade vi kvar och skapade ett ljus till hennes källare. Vi gjorde en egen låt och sen sprang jag från haga till en buss och Kimberly. Vi åkte och kollade på fetaste lägenheten som ligger mitt i stan(MITT i STAN) som vi hoppas hoppas ska flytta in i. Hela den här underbara dagen slutade hemma hos Frida där hon jag kimb och elsa tittade på trassel, en av de finaste disneys jag sett. Mår så bra av alla dessa fina människor och detta fina väder och detta fina liv. Önskar den här känslan aldrig tar slut.



karin efter en hård match mot gösta där borta vid bridge bordet

im on the edge

Ikväll var jag och Kimb hos Karin med company. Saknar när vi alla brukar hanga out, men vi alla gör olika saker nu för tiden. IMORGON är jag dock ledig och då ska vi dra till kalket och bada. Åh kul, har aldrig varit där. Vi åker vid 10 imorgon så måste sova nu. Ville bara säga hej.


what happened?



Vad hände igår? Efter jobbet stressade jag till mimsan och träffade världens mest efterlängtade tjejor, KARIN och MIMMIMUS. Åh. Bytte om fort som attan och sen drog vi och mötte my Kimbo och gick sen mot vår vän Jennifers födelsedagsfest. Herre min skapare vilken grym kväll det blev. Träffade min älskling Sofie bl.a och andra underbaringar och nya underbaringar och när kvällen började ta slut ville jag inte åka hem. Fyfan vad bra jag mådde. Nu däremot är jag trött och sliten och vill inte till jobbet. Men imorgon är jag ledig och då kör vi fan igen ELLE?!

RSS 2.0