another rainbow



Skippar träningen idag. Har en matteläxa på 9 sidor som ska vara klar nästan måndag. FÖRSTA DAGEN EFTER LOVET and this is what we get. Är fetthungrig också så tänkte göra lite potatis senare!! Hur gott? Men först How I met Your mother. Buhu fick reda på igår att Barney Stinson är bög, kan ni fatta? My dreams are crushed.

something

Nu har precis Sofie Jonte och Fabian åkt hem. Blev en trevlig kväll med prat pizza och big brother. Är fortfarande så jävla trött sen tidigare idag, så nu ska jag duscha och sen SOVA. Underbart. Det är skola imorgon och jag får panikångest. VILL INTE. Ha en fortsatt soft söndagskväll, kram

even though i'm dying

Det vankas besök.


long day, so very long

Puh. Vilken dag. Vaknade av mig själv klockan 8.10 och tog bussen 8.27 till träningen. Var rätt så trött men det gick helt ok. Gick direkt från träningen till drop in solariumet vid mig, orkade inte vänta på bussen haha. Hem efter det, fixa på 2 röda och tog sen bussen till marieberg köpcentrum. Där har jag varit tills nu. Har haft koll på barnen som uppträdde där på plastis. Hjälpte dem passa tiderna, fixade musiken, presenterade numrena i mikrofon osv. Haha riktigt påfrestande, är helt slut. Nu ska jag sova någon timma, åh vad skönt! Och sen städa. Få se vad som händer ikväll.. Kram på er.



nånting har vaknat
















beauty. weheartit


worthless



Har ni haft såna dagar då allt bara känns ovärt? Tråkigt? Jobbigt? Hemskt? Sorgligt? Tröttsamt? Misslyckat? Allt på samma gång? Och allt utan någon speciell anledning? Den här dagen har varit så. Det är en lördag. En dag kvar tills skolan börjar. Jag är fast i min lägenhet för jag inte orkar något annat. Vill inte äta. Vill inte sova. Vill inte läsa, plugga, kolla film, vila. Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har ni haft en sån dag?


you are crazy


Last week

Hey guys.
Jag är så trött. Har ont i huvudet och mina fötter gör fortfarande ont efter att de blev förfrusna på barnskridskon. Stod ca 2 timmar och tränade småbarn, trodde jag skulle dö. Ska egentligen vara på marieberg nu. Det är uppvisningar på plastis men jag klarar det verkligen inte. Ringde och sa att jag gärna kommer in ändå och hjälper till iallafall men de tyckte jag skulle stanna hemma, so here I am. Som tur är är det uppvisning imorgon också och då tänker jag vara där.

Igår var Sofie här och myste och gjorde en blandning a la äckligt. Ostbågar+sirap+krossad daim+socker. Åh vad du är fräsch! Måste spy. Good day

fina du

Idag är inte vilken dag som helst. Idag är det den 25 februari och det betyder att det inte är vilken person som helst som fyller år. Den bästa roomie man kan tänka sig, vän och jobbigaste painet in the asset jag mött på blir ett år äldre. Tyvärr får jag inte fira den med henne, eftersom hon är i Stockholm i hela 4 veckor.. Tack så himla mycket gumman för alla fina dagar och alla tråkiga och alla trötta och alla galna. Den här hösten/vintern skulle inte varit densamma utan dig. Tack. Och GRATTIS! Miss you already ♥






we saw the horse run down the alley as we took our midnight-stroll















Pick up this mess.

thesally
rebeckaslife

what about us?




Nu sitter Becka och jag här i min stökiga lägenhet. Vi har tränat 12-14. Skulle egentligen vara tränare vid 4 men det blev ändrat. Nu ska vi käka något och sen ser vi vart vi tar vägen. Cheyen sover här inatt så jag slipper vara ensam. Kram

fly away, far far away




johnnysbird.com
WeHeartIt.com


tired

Vaknade för någon timma sedan. Jag har hunnit med både frukost och lunch! Den ni! Jannika har varit så go och diskat lite grann och Michelle har redan åkt iväg till skolan den stackaren. Ska till träningen om en timma ungefär och även om jag är lite seg är jag jätteetaggad! See yah guuuuuuuuuuuys

club ZzZzzZzzzz



Nu är vi hemma hos mig efter en lååång och galen kväll på Club Haze. Är helt slut nu, våra ben helt sönderdansade och mina fötter vill sova. Jannika och Michelle stannar här över natten. Gymnasiefesten var inte alls lika bra som förra kfesten, men den dög, och vi hade kul! Hoppas eran onsdag var lika bra. Godnatt!

adventure

Nu ska jag slänga ner alla kläder och tillbehör i väskan och ta bussen till Julia. Ska fixa lite inför kvällens äventyr där med hon Mimmi och Jannika. Skulle ju egentligen till Disa men de var inte taggade och skulle strunta i att gå. But guess what, fick precis reda på att de ska dit iallafall! This night is going to be awesome, med andra ord. Ha en fin kväll nu!

feathers



Min fjäderearcuff från JFR är ju slut, den jag beställde men som aldrig kom fram. Sååå, nu hitta jag denna fina på bycelina.se. Den är inte precis så som jag ville ha den, men den är grym och den kommer vara ännu grymmare till sommarn och sommaroutfits. Åh längtar. Tyvärr är den ganska dyr, 349kr, men det är det värt. Beställer hem när jag har råd. CHECK.

life's wonderful

Hey guys.
Har precis ätit en skål special K och vaknade för typ en timma sen. Peace and Love listan spelas på högsta volym här i lägenheten. Vädret är sjukt. Det här blir nog en bra dag. Har några timmar på mig innan jag åker iväg och tränar. Jag mår så braaaaaaaaaa. Och är äckligt taggad inför ikväll, nu jäklar hörni!!



be different



Efter Karrofesten i torsdags.

and then you say wait a minute sally




Mamsi skjutsade mig till Örebro, och vi var förbi Ica MAXI och storhandlade. Shiet. NU är mitt kylskåp fullt. Har ALLT. Sofie och Hanna kom förbi mig förut, och vi satt och prata, jag lagade mat, åt lite godis och mös i soffan. Nu åkte de hem precis. Såg nu att Tenacious D går på ettan, kan ju inte missa den!! Sen måste jag sova. Träning på eftermiddagen imorgon och på kvällen blir det ännu en gymnasiefest hehe. Men det är ju så galet kul! Vi blir ett gäng hemma hos Disa innan den här gången. 's goood.

memories








fjällräven greenland




Min fjällräven köpte jag i höstas/vintras. Den kostade 2300 kr och jag hittade den på InterSport. Dagen innan jag hämtade hem den fanns det bara 4st kvar i Örebro i min storlek! Så, när jag ringde dagen efter för att höra om den fanns kvar var den slut. Istället gick jag upp på stan och tittade efter en annan, och när jag gick in på Inter Sport hängde den där i XS! Det var rena turen!
Jag tror tyvärr inte de har kvar de här jackorna alltså. Det har inte kommit in några fler på hela vintern och jag tvekar att det kommer göra det nu, tyvärr. Isåfall får man nog spana på tradera eller liknande och se om man hittar någonting där!

Hoppas du hittar!



Den här, fast i dammodell.


really?

Jag borde räkna alla gånger jag fått kommentarer om att jag är lik Dakota. Såg nu en jag missat sen några dagar tillbaka. Så lika är vi väl inte? Har aldrig fått höra att jag liknar någon annan än Dakota förutom tjejen i Avatar. And that's more like it! Eller? Nja. Nä.



Njaaa?

bimberly klevins

Naw min lilla Bertrud hade varit på besök såg jag. Love you dork ♥

the way you make me feel

Nu är jag hemma hos Ebbe med Fillan och han. Pappa åkte för någon timma sedan. Igår var vi på donken, såg på film och åkte runt i bilen. Var mysigt att träffas igen, var en månad sen senast, och en månad tills nästa gång.. Well well. Ska snart till min underbara mamma, mormor och vovve. Är så sjukt taggad inför den här veckan! När jag är tillbaka i Örebro har jag en massa planer, hehehe, det blir så bra det här. 

FÖRÖVRIGT är jag arg. Mina örhängen och min earcuff som jag beställde från JFR för några veckor sen har inte kommit. Fick veta nu att min beställning inte kommit fram? Vad kul att de berättade det nu när båda produkterna är slut. SÅ JÄVLA KUL! Och jag som verkligen verkligen villa ha dem.. Skit också.
Erik, jag och Ebbe för nu väldigt länge sedan.

BEST ROOMIE EVER

hello! här har vi kimberly, ni vet sallys kimberly, vi som delar en lägenhet, ringer klockan nu?
nu ska jag våldgästa sallys blogg. man måste ju ta tillfället i akt när hon lämnat min dator med hennes inloggning på bloggen. skulle bara stanna och säga hej till er alla. kommer då fara till stockholm i 4 veckor och kommer inte se denna gulliga apa på länge vilket kommer vara sjukt jobbigt. men ni ska veta hur mycket jag tycker om henne och att jag kommer sakna henne, så ta hand om henne medans jag är borta kära sally-läsare.
de va allt för mig, checka gärna in i min blogg och säg hej, skulle vara kul att få se vilka söta läsare min kära vän har.
kram på er.


wont you listen

Hello world.
Idag har det varit fullt upp serni. Vi har tvättat, städat, diskat, bakat, lagat mat. Ska snart ta bussen till Karlskoga och möta upp pappa. Vi ska "umgås" i helgen tillsammans med Ebbe. Blir inte så mycket utav det eftersom han börjar jobba imorgon redan klockan 10, haha, but we're making the best out of it. Jag kommer tillbaka till Örebro på tisdag och då börjar mitt lov på riktigt! Ska träna, ha kul, äventyra! See you later, och ha en fin lördagskväll ♥

everything is not what it seems

Jag hatar det här. Har känt mig så duktig den senaste terminen - har varit alla gånger på barnskridskon - och tänkte fortsätta så. Men så kommer en sån här dag och jag vaknar inte. ALLTSÅ. Det helt störda är att jag somnade vid 12 igår. Alltså skulle jag ha sovit 8 timmar om jag vaknade. Men jag är lite mera girig än så. Jaja. Har ringt runt, mailat runt, smsat runt. It is what it is.

Ska försöka fixa mig snabbt och möta upp Becka på stan. Hon skulle handla någonting och jag ska mest se på och känna mig fattig. Hehe. Senare åker jag till pappa och Ebbe.

något får mig att tro att vi kan gå genom eld


Bild från igår. More to come.

Hej.
Dålig dålig uppdatering. Känner mig lite tom efter att inte ha fått skriva av mig, men nu är jag tillbaks. Igår blev ingenting som planerat. Jag skulle egentligen ha gått över till Mimmi med Kimberly och tjejerna, medans alla andra i min klass skulle på årets första karrofest. Jag kunde inte gå eftersom jag inte hade pengar eller tid. Men så blev Hanna sjuk, och sålde sin biljett för halva priset, och vi var så taggade, och det blev som det blev. Vi var en grupp hemma hos mig innan och hade jättetrevligt. Dansa, sjöng, prata, skratta. Skitbra början på en skitbra kväll. Resten var sjukt. Temat den här gången var RAVE så alla sprang omkring i reflexvästar och lysande armband och coola sminkningar inne på klubben Babar.
Jag var så galet stressad innan. Satt i 2 timmar ungefär med mitt Svenska arbete och blev klar i precis perfekt tid. Så skönt! Idag har jag redovisat och det gick mycket bättre än jag förväntat mig. Tränade också idag och det gick faktiskt riktigt bra det med. Kul.

Nu är det lov! Fast för mig betyder det egentligen: träning. Ska iallafall först och främst till Kristinehamn nu i helgen, träffa min bror och pappa. Och sen är jag hos mamma tills på tisdag. Resten är okänt!

fall from under






Source


ååååååååååååh

Shiiiiiiiit hörni!! Jag och tofflan är hemma hos henne nu, pluggar(måste!!) och jag ska nog stanna här över natten. Men ni fattar inte vad kul zumban var! Ååååååh just my thing! Det var liksom en blandning av salsa och shake,ragga! Åh så kul! Ska helt klart fortsätta med det, helt klart! Sen ska vi testa på afrikansk dans, core och massa andra spännande kurser man kan testa på på Träna Lätt. Ååååh.

you're square










bring a little bit of dance

Hej ni!
Idag har varit så skön. Vi har äntligen visat upp vår grymma film i skolan, hörni. Inte dumt. Other than that var SOn iställd och Kemin förstod jag idag äntligen. Sitter nu i min säng och svälter. Taggar upp inför 18.30 då jag och Sofie ska till Träna Lätt och pröva på Zumba! Ååh, så kul! Vet bara inte hur det här kommer gå till? Vad ska man ha på sig? Träningsskor? Shorts? T-shirt? Hur funkar det? Får googla.

Igår kväll var Jonna hos mig. Åh, underbart. Saknat henne så. Vi ses aldrig längre, så svårt när vi bor så långt ifrån varandra. Vi bakade iallafall kladdkaka och pratade om allting. Så bra.





poems





Jag och Sofie igår på alla Hjärtans dag. Fick en allahjärtansdag kram och en allahjärtansdag puss. Glömde också berätta att jag fick 3 underbara kärleksbrev! Tänkte jag skulle skriva dom här eftersom de var så jädrans grymma!

Fast än du inte är en böna
vill jag att du ska bli min sköna
Sofia

Nu så är det dax, du din lilla lax, eller är du kanske en brax?
Men, men, du heter kanske Ben.
Men i vilket fall, du är ju ganska grann
runt på isen du åker, du är ju lite toker
men det är ändå bra, du är ju alltid så glá
Hanna

Likt fårets ull, fast utan krull, är ditt hår, ska vi leka kull?
Du har tuggummi under din dojja, nej jag bara skojja!
När du öppnar din mun, och ut sipprar en musikton,
får jag lust att äta en makaron
Helst i ditt kök, där det inte längre luktar kantarellmök
Jag älskar när fisken kommer fram,
då är du lika söt som ett lamm
Du är så rolig när du börjar spasma, liksom en superapa upgraderad till plasma
Du är som en ny penna från biltema, eller vårat nya snygga schema!
Sofie

Haha, cpiga ni. Tack för de fina orden. Ni är fina. Kram






Alla hjärtans dag..
Vad ska man säga. Dagen alla singlar gömmer sig från. Ingen kul dag då man inte har någon speciell att dela den med i guess. Antar att den kända Kimberly-inte-tycka-om-allahjärtansdag sjuka smittar. Men, istället för att sitta hemma och gråta gick jag och Kimbs ut på äventyr. Tänkte oss en mysig kinarestaurang eller thai eller så och såklart är allting stängt. Jaha då blev det donken då! Haha dör. Men vi hade jättemysigt och jag är glad att jag fick tillbringa min kväll med the worlds greatest roomie. 

Ikväll halka jag runt i mina kilklackar, Kimberlys byxdress, mormors/mammas ASgrymma oversize skinnjacka(kan lägga upp bild på den en annan gång) och en stor mysig halsduk. Till det mina ringar och mitt underbara halsband från mina systrar.

playground


Kunde inte låta bli. Påväg hem från träningen sprang jag in på Bikbok och köpte dessa godingar. Syntes inte så bra på bild såg jag nu, men det är hög skärning vid rumpan vilket kommer vara så jäkla snyggt i sommar. Höga, ljusa och snart slitna shorts. Ska använda mig av lite sandpapper och liknande och sen är dem perfekta. 299:-




just gonna stand there

Good mooorning! Vaknade precis och ska snart iväg på träning. Natten blev lite spännande. Fick samtal från min gynekolog i stockholm bl.a som undrade om jag var ren. Something like that. Haha sjuka. Måste börja fixa nu eftersom min buss går 20 över :) Hoppas ni får en trevlig söndag gott folk.


fucked up

Kan inte sova.
Blev hemskjutsad för ett tag sen av pojkarna. Kvällen var helt okej, lärde känna lite nya personligheter. Men såklart, alla andreas kompisar har ungefär samma. Fucked up brains. Ska sova eftersom det är show träning imorgon! Ha en fin lördag/söndag. Kram.


don't say anything

Nu drar jag iväg mot mimmi mus. Var precis på pressis och köpte sallad internet och choco. Var helt underbart att gå ut med converse skinnjacka och pannband trots det kalla vädret. Även om det inte är vår så känns det som det. Orkar inte vänta mer! Som sagt, Mimmi med mera nu. See yah!

create

Sådär. Ny header igen. Eller?

stripes and sunlight







Solen sken så fint precis. Så jag fick lite inspiration. Tänker någon gång ta ett par ordentliga såna här bilder ovan när solen befinner sig på mitt rums sida. Kanske Kimberly ställer upp. Så fint. Lite hastiga, trötta bilder här, nästa gång blir bra. Jag lovar. Åh sommar och sol kom ja kom.

´retarded

 
Johnnys Bird


craving



Det här kollaget fick mig att må bra. Vill ha vill ha vill ha. Snodde bilden från Maja Tannå och är så sjukt sugen på Elins jacka, Jeffery och läppstiftet.

först när du kommit ner på jorden

Hej vänner, kära och främmande.
Väntar på att min skjuts ska dyka upp och sen drar jag mig mot ishallen! Ska bli så kul att träffa mina småttisar och lära dem lite nya saker! Senare idag ska jag plugga fysik, gjorde klart alla svenska grejer igår på bussen så nu känner jag mig super. Ska också åka in mot värmland igen och min mamsi. Hon har redan börjat, men jag ska åka dit och hjälpa henne städa hela huset. På måndag har vi en visning. Mer och det senare. Måste äta frukost! Kram


we used to be the luminary ones



Kom hem för ett tag sedan från ett äventyr till Karlskoga. Måste sova, ska upp tidigt. Men tänkte säga godnatt bara. Kan inte somna..
Efter skolan idag tränade jag och det gick toppen. Kändes så skönt! Efteråt åkte jag hem och fräscha upp mig lite och tog sedan bussen till Karlskoga. Träffade Madelene som jag inte sett på så himla länge, var jättekul att prata med henne igen om allting vi missat. Vi(jag) åt sallad på Mr.Jones och såg sen the tourist på bio. Vi var helt själva i salongen, haha älska karlskoga!! Efter det bestämde vi oss för att se hur det stod till vid Nightshift eftersom de hade gymnasiefest där ikväll. Träffade på några flickor från min gamla skola som vi hängde med resten av kvällen. Det var tydligen helt TOMT inne på klubben, så vi tog tillfället i akt och var de första att uppleva helt nyrenoverade, nyöppna Nightshift som tidigare varit statt. Efter ett tag fylldes lokalen (men det var verkligen inte FULLT) och fan vad vi dansa. Behövde det verkligen. Träffade massa gamla godingar och det var kul att se hur det stog till där borta.


courage




Jag har funderat lite. Och funderar på att klippa lugg. Kanske väcka Kimberly och be henne ta fram saxen. Är så trött på mitt hår - det är ingen frisyr. Bara hänger. Skulle så gärna vilja ha superlångt hår, tjockt, solblekt och lugg. Perfekt, eller? Och lugg är ett steg mot min bild i huvudet. Men vågar inte. Vad tycker ni?

dreaming

Jag har precis gjort klart (nästan) en recension av boken jag har läst. Känns så bra. Men sen kollar jag runt på olika bloggar och facebookar och så vidare och ser alla dessa människor vara utomlands på lyxiga hotell med pool och sol och feta gym och god mat och långa promenader på stranden och billig shopping och andra kulturer och coola prylar på marknader. Jag får bara mer ont i magen av det. Jag minns inte när jag senast verkligen var utomlands och bodde på hotell med min familj och bara var. Var det verkligen så länge sen som 2007, sommarn till sjuan? Vi var alltid och reste förut. Men nu är det så rörigt. Pappa reser på andra håll och mamma hinner inte just nu. Men hon och jag brukar sitta och planera och söka flyg och hotell och aktiviteter men vet att det inte riktigt är läge nu. Känns så jobbigt. Jag vill komma bort lite och ligga på en strand och använda sololja och dricka UNDERBARA fruktdrinkar vid poolbaren och gå ut på mysiga utländska restauranger. Vill så gärna åka till asien, kanske thailand, eller varför inte hålla sig till Europa och för en gångs skull åka till Grekland som jag drömt om typ forever. MAMMA om du läser det här: När vi sålt huset och kommit till ro åker vi iväg, okej? Finns ingen annan jag hellre vill se världen med. Snälla, vi kör!!








told yah

Sa ju det...
Jag brukar känna av på kvällarna om jag senare på natten kommer få krånglig mage men förnekar det varje gång. Jag hatar det!! Det här är första gången i år som jag varit såhär, men 5e gången sen i höstas tror jag. Orkar inte! Det är så jäkla hemskt. Åh, måste sova, plugga och bli frisk nu. Det här fungerar inte.

man must dance




Idag har varit händelserikt. Efter att ha kollat på Harry Potter 2 med Hanna åkte jag hem och direkt vidare på träning. Körde så jädrans hårt, var så nääära på att stå min jäkla flipp, och nu mår jag jättedåligt? Har ont i magen och känner mig febrig. Var helt varm och röd i ansiktet när jag gick av isen. Vad ÄR det här??? Jag var ju nyss sjuk? Jag ber, jag pallar inte vara sjuk, snälla

wednesday






Dagen har varit underbar, för solen har skinit. Men nu är den i moln. Just nu lagar Sofia och Hanna mat till en hungrig Sofie och jag. För en stund sen åt vi fruktsallad!! Så gott! Jag tränar 21.30 idag så jag stannar här och pluggar med Hanna ett tag. Det är jättemysigt här, med tända ljus och fin musik. Kram

rascoooe rascooooeee



AAAAAAAAH GAAAAAAH ARHhfsdjkfhaloruiejHSAFHjkghdskjghdskjgs i don't have words!!!11 Rebecca & Fiona kommer till peace and love!! Vi blev helt galna här i lägenhet förut när vi fick nyheten! Påvägen till Mimmi dunka vi Rascoe och Bullets och Luminary Ones och dansa, alla stirra, vi levde.

what if god was one of us



Jag och Kimberley blev för ett tag sen nu hemskjutsade cirkus hundra meter... haha. Vi var hos Mimmi mus med Karim mfl. En riktigt härlig träff som vanligt med en urkass film. Svensk gangstah movie från 1997. Typ. Nu ska vi titta på Twilight och sen sova. Har förövrigt skrivit klart en dikt nu till Svenskan. Haha åh vad töntig den blev. Godnatt!

ann freaking ward

Nu har jag suttit och pluggat Historia ett tag.. Känns som jag börjar hänga med men har så himla svårt för årtal och skit nuförtiden! Blandar ihop allting. När jag är klar ska vi förhoppningsvis över till Mimmi och kolla film. Myys.

Såg btw top model nyss och jag är så himla obsessed i Ann!! Inom modeindustrin och speciellt inom haute couture ska oftast modellerna vara "fulsnygga". Och denna tjej tyckte jag inte ens var det till en början. Men så ställer dom henne framför kameran och hon blir så stunning att man får ont av avundsjuka! 4 gånger i rad har nu hennes bild varit den bästa vid utröstningen! Hon är så grym!!


De 4 vinnande bilderna från de 4 första avsnitten av Top Model 15. Alla på Ann Ward.

collision





trash












inspiration.
kommande projekt? jag och min kimberly har fått lite idéer härifrån johnnysbird.com hehehe...

"I see you driving 'round town with the girl I love, and I'm like Fuck You"

Kom precis hem från Vingåker med mamsi. Vi har bara varit ute och åkt, pratat, skrattat. Saknar dig mamsi. Förlåt för att jag är så dum ibland..

Anyway. Tänkte fortsätta plugga lite nu. Är fett taggad inför imorgon! Vi ska till Behrn Arena och åka skridskor! Ska bli så kul att se mina små klasskompisar på ett par skenor ;) Och förresten, känner ni hur våren börjar närma sig? Lycklig.
 

Haha ledsen chey! Ändå var jag väldigt glad här. Prisutdelningen på min tävling i December.

cheerleading on ice



Glömt att berätta att vi nu på konståkningen håller på att träna inför en stor show vi ska ha i april! Jag och några andra tjejer ska vara med i flera program, och i ett av dem ska vi vara cheerleaders! Så grymt! Igår gjorde vi klart hela programmet nästan då vi hade 2 timmars showträning och vi har massa smaskiga detaljer med ;) Ska göra lyft bland annat och i slutet ska jag göra en liten solodans, haha. Det blir najs. Cheerleading på is? Varför har ingen tänkt på det innan? Det borde vara en sport.

screw the break

Jag måste bara plugga idag. Har redan börjat med min samhällskunskaps redovisning och hoppas det blir bra nu. Är så himla trött bara. Igår var en väldigt påfrestande idag och hoppas på att nästa vecka blir mer o bita i.
Igår kväll kom mimmi hit till Kimberly och mig, och vi lagade kyckling, ris och Mimmis otrooooliga hemmalagda brunsås! Så god! Samtidigt bakade vi morotskaka så nu har vi massa goda saker i kylskåpet.


------

Jag tar en break.

randomly choosed









Pic. Nikon D60


what's my name?


Testa min nya sjuuukt sköna tröja från monki igår, 80 spänn, med grymma transparenta detaljer på armarna. Fint. Får inte glömma mina läppar som är made by Black Orchid - MakeUp Store.


som i en gammal sång som spelar på min grammofon



Stackars mig. Solen har börjat skina, snön smält igen och himlen är oändligt blå. I'm stuck here. Det är tråkigt att vara sjuk när vädret är fint. Men bloggen mår bra!


dont forget to floss







http://www.johnnysbird.com/JB61.html

hurts like bullets between these walls




Romantic Counscious Collection

Hej mina käringar.
Jag är fortfarande sjuk. Shit, har inte varit såhär förskyld på något år tror jag! Förra hösten var det mest småförskylningar som snabbt gick över, men nu har jag verkligen verkligen ONT överallt och hela halsen bränner. Men jag ska inte klaga!

Just nu längtar jag mig bort till sommaren. Jag vakna av att Kimberly sa "det har snöat"... Hemska hemska tanke. Så drog ner persiennerna och tittade in på H&Ms Conscious Collection som kommer ut den 14onde april. Känns som år tills dess! Titta bara vilka vackra plagg!!



Romantiskt. Så fint. I sommar ska jag strosa omkring överallt i de virkade shortsen. De är bara för grymma!!


l ♥ v e




Åååh. Kimberly har köpt världens finaste skor från Nelly. 400:- för ett par sådana här, lite Jeffery Campbell kopia. Love them. Liiiite för stora, glider liksom ner i dem, men det ska nog gå fint. Jag stjäl dem ibland ska ni se ;) 

bloopers!








Jag har ju lovat att lägga upp filmen vi håller på att spela in här på bloggen när den är klar - och det är den, NÄSTAN! Men vi måste visa den i skolan först, eftersom det är ett skolarbete och eftersom jag vet att några av min klasskompisar följer min blogg. Så, innan jag lägger ut hela faderullan får ni en liten sneakpeak på bloopers videon jag satt ihop idag. Tog flera timmar, jag lovar. Älskar att vara sjuk, mycket underbar fritid att döda.

jennifer forsberg






Earcuff, Feathers + Cross 159 kr
Cross earrings 108 kr 39 kr(erbjudande just nu!)



Åh. Nu mår jag bra igen. Har varit sjukt hela dagen,
legat hemma, inte mått så värst toppen. MEN, blev
lite impulsiv, och nu blev min dag genast mycket
bättre. Klickade precis hem dessa 2 godingar från 
http://www.jfr.se/
Gorgeous.


cross









2-fingrig Korsring - Style by Tyra
Black Orchid Lipstick - MakeUp Store



windows live moviemaker





Hello there darlings.
Dagen har varit så soft! Vaknade vid halv 10 av att Mathias plingade på dörren och hoppade sen in i duschen direkt. När jag kom ut var hela drösen i min lägenhet. Vi filmade till 11 någon gång och började klippa det vi fått till hittills! Det blir så braaaa! När den är klar kommer den upp här!
Vid 1 hade vi våran första och enda lektion idag. När den var klar klockan 2 gick jag och Soffan på stan och se på fan!! Mitt läppstift hade äntligen kommit in! Köpte direkt och var glad resten av dagen. Köpte också en ring från Style by Tyra. Ni får se snart.

Nu väntar jag på att klockan ska slå 9 så att jag kan åka och träna. Slutar 11 idag och det är bara jag och Becka som kommer vara där. Skönt!

yes we love eachother in every way

Så. Nu har jag haft utvecklingssamtal och handlat mat äntligen. Mamsi är här, så vi storhandlade och vårat kylskåp har nog inte varit så fullt på någon månad eller 2. Är helt slut eftersom jag stressat hela dagen. Det är något fel på mamma och mig, för alltid när vi träffas börjar vi bråka DIREKT om allt, och sen lugnar vi ner oss och är bästa vänner igen. Helt stört. Vi är så himla olika så ibland funkar vi bara inte ihop helt enkelt. Haha.

Ska softa nu bara. Kanske plugga lite. Och sen imorgon har vi bara en lektion som börjar klockan 1!! Vid 10 kommer tjejerna och Mathias hit, vi ska fortsätta med våran film!
Och förövrigt fick vi tillbaka våra matteprov idag och jag är så lättad. Jag har inte sagt det men på mitt första matteprov i höstas fick jag G, precis på gränsen till IG. Och nu, på mitt andra matteprov i gymnasiet blev det så bra det kunde bli. Jag har aldrig fått ett sådant bra betyg någonsin i matte. Åh glad tjej!

RSS 2.0