incredible

större delen av kvällen har varit helt nuts. mamma är så jävla sjuk, gustaf också. nu har jag skrollat runt på mikas och förundrats över hur mycket vackra människor det finns. nästan omänskliga. vi ska kolla på captain america denna kväll och imorgon ska jag upp tidigt och åka buss.

love you

Jag är i Degerfors idag. Mamma och jag sjunger med till låtar som spelas från hennes iPhonehögtalare och städar huset. Vi har det så himla mysigt. Förut åt vi jordgubbar och glass och nu har jag och Gustaf precis varit vid kronis och handlat tacos grejer. Önskar jag kunde stanna här men imorgon är det jobb igen. Har ni förresten märkt vädret som det bjuds på i Örebro!!?

nuclear kate

Blir så frustrerad. Här försöker jag ladda upp fina fina bilder ifrån västkusten men så går det att ladda upp allt förutom dom. Jag har redigerat dem så fint åt er ju. Den här dagen har gått fort. Har lyssnat på The Lazy Song från 11 till 7. Och förutom det har jag inte gjort någonting. Visst låter det underbart!!?



maybe i have said something that was wrong, can i make it better with the lights turned down?





melody

STOCKHOLM A/W 11


Inspirational.

Jag måste försöka hitta nyaste upplagan av stockholm s/s/a/w. Så fint. Någon som vet var den finns att köpa? Jag är fylld med inspiration och tom på pengar. Vill förändra.

believe me

Mina dagar under hela juli har bestått av jobb, äta, städa, sova. Men nu har jag bara två veckor kvar och ska bara jobba 3 dagar i veckan. Nu ska jag börja träffa vänner igen, sola, bada, gå på stan, träffa nya människor, äventyra och njuta av sista tiden av mitt sommarlov. Åh så underbart. Längtar också tills jag får mina cash så jag kan byta ut hela min garderob. It's about time.



looking at you throguh the glass(es)



Heyaaaa. Tog återigen en promenad hem från jobbet för ett tag sedan. Herre, igår var den värsta dagen på länge och idag gick jag hem med 4 ordrar gjorda. Härligt. En annan istället mycket deprimerande, fruktansvärd och ofattbar sak är att sveriges underbaraste och grymmaste sångerska kommer till Ritz här i örebro ikväll och det är 18ÅRS GRÄNS. Funderar på att sätta mig utanför och hoppas att jag hör. Åh. Så hemskt. Nu ska vi mysa framför the television. Kram

....

Idag vakna jag tidigt och gick till banken på lite ärenden. Nu försöker jag fortfarande vakna. Ska ta bussen till jobbet om en timme och jag har inte ens börjat fixa. Så trött.

happiness and ugly faces


kom på mig själv att sakna min pingla.

be strong

Sänder en tanke till de utsatta i Norge. Anhöriga, vänner, bortkomna. Skrämmande och så fruktansvärt. Sånt här får en att verkligen tänka på och värdera vad man har.. Finns inga ord.

where did the moment go?

Vi har precis kommit hem från en tur på havet. Pappa och Annica har en sjukt fin och stor båt som ligger här några hundra meter ifrån huset vid hamnen. Hela stället är helt otroligt. Vi var förbi en söt liten båthamn och köpte glass och jag tog kort. Nu ska vi lägga oss på altan och sola och senare gå ner och bada. Det är som ett litet paradis. (Har förresten ingen täckning alls här nästan, så är väldigt svår att få tag på. Vill ni något så använd facebook)

old one


2009

Nu är jag i Degerfors. Jag och Ebbe ska snart ta bussen till Kristinehamn och sen hoppa på tåget till Västkusten. Exciting!

Igår var en sjuk dag. Jag hade en seg dag på jobbet, bara sålt 1 guld och 1 silver(namnen på kanalpaketen) när det började bli kväll. När det var 1 timma kvar tog vår coach in oss konferensen och peppa oss, ALLA skulle sälja en guld innan de gick hem tyckte han.. And guess what?! På 45 minuter sålde jag 2 guldisar. HELT sjukt. Så igår gick jag hem med ett leende och en fet provision typ. Något mer fint hände, massa mer fint hände. Men det tar jag inte nu. Måste börja fixa! Love u all, fet puss













pink sky



Hiya. Nu har jag ätit fetaste majskolven, ni vet en sån där färsk som man kan köpa på ica för en tia? Så grym. Jobbet gick fett segt och sålde rätt så kasst. Noll motiverad. Imorse tränade jag iallafall igen och huuuur skönt var inte det då? Tänkte hoppa träningen imorgon och sova ut lite, sen på fredag åker jag och min bror till västkusten och pappa. Det blir första gången någon av oss är där. Hah. Ska sova nu ni fina, hoppas ni mår väl!! Kram

min dröm






blir galen. åh marry me johnny

come on skinny love just last the year



Helt underbart. poke the record

you took a fall for us

Idag var grym!! Sålde 3 guld idag på jobbet så fick gå hem tidigare. Nu är jag här efter att ha gått hem, jävla buss. Måste skynda mig att diska och sen kila iväg till Sofie och Sofia! Myskväll, hur underbart!!? Saknar dem såå.

Hoppas eran dag har varit lika fin. KRAM


Fotograf: Moa Lindgren
Poncho;H&M Clogs;Antigua

wet hair





Nu har jag precis kommit hem från Träna Lätt! MMMH vad skönt det är att träna tidigt på morgonen, duscha, äta lite och sen vara pigg och glad resten av dagen. You should try it. Ska börja fixa mig lite, torka håret osv och sen fara mot jobbet. Fett taggad!! Önskar er en superfin tisdag =D KramiiZZzzZzZz

bredbandsbolaget


Sista kvällen igår med Mozen på Kina Muren

Åh. Jag känner mig så sorgsen, men ändå så glaaaad. Min fina fina böna åkte hem idag 9.45 och det var så sorligt. I miss her already. Alltså herre, känns som en del av mig försvann där och då. Hemskt. Men resten av dagen har varit superb! Tränade på gymmet i en timma imorse och efter det mådde jag så bra + att jag idag på jobbet äntligen fick byta från jobbiga el till bredbandsbolaget!! Hela stämningen där är så jävla avslappnad och rolig, helt underbart.

Nu ska jag och Kimbo mysa framför tvn. Är helt slut. Puss på er ni fina

rabbit



Nu kommer snart mammi på besök. Den här dagen har varit så seg och mysig, we needed that. Har i stort sätt varit uppe halva nätterna och vaknat vid 9 varje morgon. Trötta cheyer. Imorgon åker min syster hem. Det är bittert med bara 3 dagars visit. Men fler blir det. Nu ska kvällen bli fin på Kina Muren som avslut på denna grymma helg. (med DET har vi inte råd med..)

i'm always in this twilight





Nu har vi bara lekt. På Mozen står det skrivet på revbenet "best before right now" och jag har så vackert stavat en rad ur Cosmic Love som berör mig så. Fan va vi är fula. Men åh vad fint det skulle vara med en tattoo, visst!? Vi har drömt sen hon kom hit. Vill dock ha något mer litet, diskret och unikt. Vem vet, kanske vi är märkta för livet innan hon försvinner här ifrån. (fast DET har vi inte råd med)

rat-eating



Heeeeya. Sorry för dålig närvaro, men jag har inte TID!! I förrgår kom my sister here and vi har haft fullt upp med annat. Igår var vi bl.a på stan och vi har köpt asgrymma svarta shorts som vi omdesignat lite. I'll show you another day. På kvällen var vi på HARRY POTTER. Åh. Cryyyy. Jag kommer sakna de där filmerna. Buhu. Nu ska vi till en mysig park och dricka smoothies och mysa. ÅÅH VAD ALLT BRA LIVET KAN VA. Senare blire G-vik. Helt O K. KRAAAAAM

funderingar och sveriges godaste brunsås



Nu sitter jag hemma hos mimmi musen! Jag och Kimberly kom hit direkt efter jobbet och åt världens godaste middag. Åh love this chick, ingen kan laga mat som hon! Nu ska mimsan och jag titta på Hallpass och sen sover vi här över natten.
Jag har på tal om annat kommit underfund med någonting väldigt oroväckande. På det här jobbet vi har sitter vi på en stol 8 timmar i sträck, och om inte jag börjar hårdträna varje helg nu typ kommer jag vara slöare än en gammal åsna innan sommarns slut. Vad fan blev det av min kondition liksom? Herre..

magnificent

Hey you. Usch denna dag säger jag. Vi kör fortfarande fullt race på jobbet men nu har vi ändrat tiderna till sena sådana så vi kommer hem efter 9 på kvällarna hädanefter. Så slut. MEN en underbart fin sak är att det återstår endast 2 dagar sen kommer min underbara syster hit och då kommer helgen vara helt fabulös. Vi ska bada, sola, käka jordgubbar i en park, shoppa klädesplagg, strosa på en gata i stan, ferra, gå på harry potter, mysa, prata om våra liv och låtsas som vi aldrig mera ska skiljas åt i stort sätt :) Åh vad fint. Hoppas eran vecka kommer vara lika bra. Kram på er.



Frida Gustavsson. Magnificent.

unidentified flying object

SEEEEEEG dag. Har hunnit med ganska mycket, men hela den här helgen har varit så måste-göra-si-och-såig. Sjukt tråkigt. Idag har vi lagat matlådor för typ 3 dagar till jobbet, tvättat, kimberly slingat mitt hår, jag hämtat min väska hos Becka och tillochmed motionerat runt på väster. Haha. Orkar inte. Som tur är blir nästa helg andra bullar!! ÅH längtar SÅ!



dead beat




Highlights √

shoes shoes shoes




Helt glömt att visa er mina nya shoes från Antigua. Ivigde dem igår och har bara ett litet litet skavsår som jag fick eftersom jag sprang ut i en fontän, fick blöta fötter och gick runt i skorna så(long story). Älskar att de är av sammet men skulle vilja att klacken var ännu tjockare, but apart from that är de gryyymma. Cirkus 150 svenska riksdaler. Helt okej.

freaks



Herre... Igår var en lagomt mysig kväll med bästa tjejorna ute på vift. Vi hamnade lite överallt men åh vad roligt det var. Så glad att jag har er idioter.
Idag vill jag ut och sola och bada och ha sommar men det känns som det är lite för kallt. Jaja, dad camp på tv är också ganska chill.

överlycklig

Ååh ni förstår inte min lycka just nu. Har precis pratat med min underbara, roliga, snygga, grymma, amazing syster som förmodligen kommer hit på fredag!! Jag är så galet glad! Har varit så deppig för att jag inte fått träffa Mozen på hela sommaren och nu kommer hon hit och vi ska ha så kul och bada och gå på stan och parkhänga och äventyra och jag är så lycklig! Ni förstår inte hur GLAD jag är!! Kan sitta här hela dagen och uttrycka mitt sinnestillstånd. Dock måste jag städa nu. Det gör mig lite ledsen. MEN ANNARS ÄR JAG SÅ GLAD!!


!!!!!!!!!

playground






Igår var första dagen för mig och Kimberly på VM Media. Allt gick så himla fort!! På morgonen fick vi en utbildning och efter det fick vi lyssna av när andra gjorde samtal. Efter bara någon timme var det vår tur. Alltså herre har nog aldrig varit så nervös. Haha. Men helt otroligt nog så sålde jag 1 on my first day! Idag på morgonen hade vi en tävling, den som gjorde första försäljningen vann ett presentkort på 100 kronor och i got it! Så nöjd brud. Vi har så äckligt roligt på vårat jobb, det är snarare som en lekplats. Bara sjukt psykisk påfrestande, men det kan man ju ta i 4 veckor eller hur?

bye bye






Hallå och sorry för apdålig uppdatering, har varit helt upptagen i jobb. Här är lite bilder från i måndags iallafall. Haha dog när jag såg dem på facebook.. Den kvällen var sjukt kul. Thank you Gabe for an awesome party and have a great time back in America ;)

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Nu har vi kommit hem från jobbet och "introt". Skrev på massa policypapper osv och sen fick vi en rundvandring. Vad grymt detta kommer bli!! Blev lite chockad först eftersom de flesta som jobbar där är i vår ålder, när jag förväntade mig något helt annat. Haha det här blir nog kul. Imorgon ska vi på utbildning och ringa våra första samtal. Nervvrak.

Vi städade lägenheten direkt när vi kom hem eftersom Karin Parin kommer hem idag!! Har saknat vår lilla maskot.

Karin by ME

1 2 3 4

Hey guuys. Gårdagen blev grym after all. Träffade min underbara, tokiga, icke-normala vännina Sofie och hon tog mig på äventyr må jag säga! Nu har jag blivit av med min Saigon-oskuld och helvete vad gott det var med en To Go box. Och billigt. Vi bakade också och mös här hemma, sen var hon tvungen att åka till sin sommarstuga. Senare ringde Mimmi oss och vi åkte iväg till Rosta Gärde för att gå på en fest. Det var nog den roligaste och mysigaste fest jag varit på på länge. Vi blev som en liten familj där i slutet, för fina människor.

Idag ska jag och Kimbs påbörja våran första jobbdag. Kvart över 3 åker vi iväg till VM media på informationsmöte. Vi kommer rocka det här jobbet!!


answer



jag brukar göra mina Gif-bilder, som den ovan, på http://gickr.com/. och thank you dude


nailed it!



Vet ni hur mycket jag KÄMPA för att klara denna!! Detta var kanske nästsista dagen i Rimbo och jag hade äntligen klarat "syrsan". Haha sorgligt så glad och stolt man kan bli då man överträffat sig själv. Saknar mina konståkningstjejor, och längtar lite tillbaka. Vi hade ju ändå rätt så as kul.

boooooring




Shorts  - Gina Tricot 199kr (kimberlys new)


Gud vilken seg dag. Vaknade sent och då försvann Kimbs direkt för att gå på stan med sin syster. Nu ligger vi här som två nötter i sofforna och kollar på något mäklarprogram. Ytterst onödig och långtråkig söndag. Skulle kanske till Mimmis sommarstuga ikväll men vädret suger ju också. Imorgon blir iallafall grym för då får jag träffa min sofilipoff!! Kul!!

ps. min hårförlängning är för mörkt för mitt hår, otroligt deprimerande.

tattoo





Nu har jag och min kimbo varit på äventyr!! När jag kom hit började det med helt galen glädje att äntligen ses, och sen gick vi vidare mot stan där jag bl.a hittade dessa glajjer ovan (eftersom jag pajjat kimberlys.. hehe) och sen käka vi på la baguette. Sen helt plötsligt hamnade vi hos en tatuerare som tatuerade in FINASTE tattoon på Kimberly. Det bästa är att hon gjort den själv! Ååh vill också!! Ringde mamma och tjata lite och nog fan ska jag ha en en vacker dag. Nu far vi vidare mot Mimmi som jag saknat som en tok! Ha en fin lördag fina ni, kram

"make antigua glitter" part 2 EXCLUSIVE









Min tid i Antigua kunde inte ha slutat bättre, på en supermysig restuarang tillsammans med alla underbara människor som gjort min resa helt otrolig. Jag saknar er alla redan, så himla mycket. Hela Butler familjen som bor där nere och de jag reste dit med. Kita, Tani, Carly, Tamiko och Jackie och alla därtill. Lotta, Tierney och Mark. Thank you guys for this AMAZING journey! Jag har haft en så sjuk resa och sett så mycket och gjort så mycket. Karibien är helt underbart. Jag lovar att jag kommer hamna där igen någon gång. Åh vad sorgligt det här är, vill tillbaka!!

'til the sun goes down



Jag hade en superfin dag igår med min Jonna. Vi gick till samhället och handlade lite gott och stötte på lite gamla degerforsare och jag slutade i hennes soffa och somna framför pirates of the caribbean 1. Har aldrig lagt märke till att de faktiskt är i karibien!! Coolt. På kvällen tittade vi på Grease och sen sov jag hos mitt gulle. Känns bittert att idag skiljas ifrån henne igen men vi ses nog snart. Miss her already.
Snart kommer flera bilder från min resa så håll utkik. Kramen










"make antigua glitter" part 1















RSS 2.0