it's like you hit me with lightning




Är helt döööd. Efter skolan idag som var för lång åkte jag direkt till ishallen och supporta tjejerna som testade(samma brudar som tävlade i helgen+några mer). I princip alla klarade sina test! Duktiga cheyor! Försöker få energi till att skriva klart mitt anorexi-arbete men jag är för trött och för sjuk. Ska sova snart istället tänkte jag. Fick inte så mycket sömn inatt hehe.

affection

image descriptionimage description

image descriptionimage description

image descriptionimage description

Pretty.


honestly

Längsta dagen nånsin. Började 7 imorse och åkte till Eskilstuna för att vara tränare för några tjejor i klubben på en tävling. Allting gick jättebra och jag är så sjukt stolt över alla våra flicker!! Så duktiga allihopa. Slutade med 2 första platser, en andra plats, en fjärdeplats och en delad. So proud.
Nu chillar vi galet här hemma och jag börjar bli sjuk. Suger.

 


det finns så mycket vackert

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


på varsin sida av vägen, som en främling för varann

singing



Hehe njaa. Om ni vill höra hur jag sjöng för 2 år sedan kan ni kolla bakåt lite i arkivet. Vet att jag lagt upp en video då jag sjöng med min musiklärare.
I vår har jag Musik - eget skapande som IV-val. Då blir det nog mera sjungande, men no more videos på bloggen tror jag.

Sorry dude :)


__




Hallå snyggisar. Jag har haft lite problem med att hitta tid till bloggen men now i'm back. Har pluggat som en jävla idiot inför matteprovet vi hade idag och nu känns det så sjukt bra då det är över. Har också tränat rätt mycket och samtidigt försökt ha ett liv hehe.

I helgen ska jag till Eskilstuna och vara tränare då tjejorna jag tränade i söndags ska tävla. Resten av helgen ska vi här hemma spendera med julmys. Snart julafton ju!!

biology lesson


Har biologi nu. Jag och sofia blev trötta på populationsuträkningar så vi sökte på lite stilig anatomi istället. Det är ju också biologiskt. Nu: 2 timmars matteprov. Kill. Me.

stars




Bilder från i fredags

Vilken heeeelg. Eftersom det inte blev test nu i helgen ändå så kunde jag vara med på min, och alla andra lammkötts, första stärnparadsfest. Hehe ojoj vilken kväll. Vi befann oss i en stuga mitt i skogen, sisådär 100 pers och alla endast stjärnparadare. Det var så galet roligt!! Tack till mina sminktjejor för att ni gjorde kvällen så grym. Ni är alla så fina människor(även ni som inte var där). Sov hos Sofie med 2 till polare och jobbade sedan på MAX med konståkningen på lördagsmorgonen.

Igår kväll var jag med några gosisar från klassen på Breaking Dawn igen. Hehe tror den plötsligt blev 5 gånger bättre efter det. Ska förmodligen gå en tredje gång med Amanada hehehe(men hon har ju gratisbiljettos!!). Idag har jag på morgonen tränat några brudar på konståkningen och sen bara pluggat med Amanda. Trött. Men nu ska jag fortsätta. KRAM

(långt inlägg)

all of your streetlight eyes




#1 tuesday #2 today #3 tumblr

Hej guys. Är så galet trött idag också. Är fan alltid trött. Sover för lite. Har idag tränat och det gick rätt så sämst, varit tränare som var lika roligt som alltid och varit en lite stund på öppet hus på min skola. I helgen var det tänkt att jag skulle åka till Uddevalla och testa, men det ser inte ut så längre.. Det blir i December istället. Om jag inte av någon anledning åker iväg ändå har jag imorgon kväll lite andra roliga planer hehe.

Jag går runt hela dagarna och lyssnar på alla nya soundtracken från Breaking Dawn. De är så underbara och perfekta. Passar in så bra. Här hittar ni listan. På lördag går jag på bio med några tjejer från klassen och tittar på den igen. Hihi.

when the dawn breaks, an angel will fall





Jag har typ sovit igenom den här dagen och nu ska det bli så äckligt skönt att få krypa under täcket och typ dö. Tack och hej allt plugg nu får ni fan låta mig va ett tag.
Puss och kram och godnatt på er iallafall (ni är rätt fina)

nothing makes me stronger than your fragile heart

Jag har lite svårt för att börja någonstans, det finns så mycket jag vill få ur mig. Igår såg jag Breaking Dawn part 1. (Kan inte fatta att jag kan säga så!!) Nu finns det bara en film kvar. EN!! (mitt liv faller ihop). Från det att bröllopet börja, till slutet av filmen som var så otroligt och fruktansvärt bra, så var det liksom ett vattenfall vid mig. Jag tror fan inte jag hade torra ögon under en enda sekund av filmen. Haha så tragiskt. Efteråt när sluttexten rulla satt jag typ och hulka och kunde inte rikigt komma tillbaka till verkligheten. Men det var nog mest trött-tårar osv. Hehe.

Det roligaste med kvällen var att jag vann en tävling! Innan sista filmen valdes 3 tjejer ut pupliken ut för att vara med på frågesport och i was one of them. Jag och Sofie blev helt tokiga för vi hade typ taggat hela kvällen på att få vara med och vinna hehe. Och så gjorde jag det, och blev 2 Lucia Movie-Night tickets rikare.


heavy in your arms

Nu är det dags!! Om cirkus 10 minuter börjar breaking dawn part 1. Den här kvällen hittills har varit FET med sjukt mysig stämning i biosalongen, niceiga tävlingar och 3 grymma filmer. Nu är bara den bästa kvar, den jag väntat på sedan jag läste boken första gången. Nu köööör vi!!

 

 

 

 

 


TOMORROW



DENNA OTROLIGA KÄNSLA DAGEN INNAN EN HÄNDELSE JAG HAR VÄNTAT PÅ I FLERA ÅR

Imorgon går jag och Sofie tidigare från skolan för att sitta från 15.30 till ca 02.00 i en biosalong. Vilka av er ska också dit??

lines


image description



Ni vet den där underbara känslan när sista lektionen är inställd?? Slutade 1 och en halv otroliga timmar tidigare och nu sitter jag i soffan och dricker chai latte. Tyvärr har jag typ hundra läxor osv osv som måste göras. Så byebye tills allt är klart.

du måste finnas, du måste

image description



So sad att jag sett färdigt säsong 3 och att den slutade so sad!!? Måste ladda ner 4an.

Hej förresten mina söta. Nu ska jag se en film och sen ska jag sova. Har tränat idag så there is no energy kvar. Jag är på ett sånt där mysigt glad-humör idag och har varit det hela helgen. Ber till herren att denna känsla förblir. Och vad många ni blivit förresten!! Feel free to stay as long as you want. Kramis!

holy, moley, me, oh my



Klicka här för att att se videon som inte gick att bädda in. Helt underbar.

home is wherever with you


.
Hej finisar. Det händer ganska mycket just nu och jag mår rätt så jättebra. Tex var det fredag igår: Jag tränade is och det kändes rätt fantastiskt bra och roligt. På kvällen träffade jag sedan alla tjejer i sminkgruppen och har en magkänsla att detta kommer bli fett! Alla var så underbara. Vi sminkade killarna i Stalinbaletten(ni som såg,visst var de grymma?!) och TGK inför deras uppträdanden. Slöt mig sedan samman med mina godingar från klassen ett tag innan jag åkte hem med Amanda.
Idag har jag tränat, städat och myst med familjen Käll. So far so good.

du sa jag kan dra vårt lass



summer 2011




Jag saknar detta. Älskar er mina fantastiska, underbara, roliga, galna vänner som gjorde min sommar 2011 till den bästa nånsin.

4 fucking days left

insane!!


now i'm in the darkness, so darkness i became






Fin dag. Fortfarande sjuk dock. Nu ska jag åka och träna småbarn. Hihi see ya

it's been a long time since i had some fun





Hemma från en rätt okej dag. Idag mår jag bättre än igår, både i huvudet och i kroppen, men fortfarande förskyld. Tänkte plugga lite såna där onödiga saker den här eftermiddagen om ingenting annat roligt dyker upp. Hoppas er dag varit okej. Puss

--

Mitt huvud!! Det är andra dagen efter lovet(och jag var inte ens i skolan pågrund av att det var en inte-må-bra-dag) och jag är liksom redan helt slut. Känns som jag har mer än jag egentligen har och när jag försöker plugga fastnar inget. Jag är trött och seg och stressad och får fettångest för jag inte tränar. Jag är en jävla mess(it's a mess, sofie, it's a mess). Ska sova istället.

image descriptionimage descriptionimage description

 


apricot tan





#Lip Pencil - Make up Store (Apricot Tan)
#Tisha - Cubus #Sweater - Bikbok #Pants - Bikbok

(+ torr schampoo, batiste. SJUKT BRA!)

Lite av det jag fick med mig hem i tordags. Fast tyvärr lämnade jag tillbaka tröjan pågrund av lite storleksfel hehe. Nä nu ska jag sova, psykologiprov imorgon eight a clock in the morning. Roligt!! Kramis



ridiculously beautiful



Min vackra vackra Kimberly. Jag tror inte någon riktigt förstår hur mycket jag saknar min underbara vän. Kollade igenom bilder på min gamla mobil och fick så ont i magen. Du är så stor del av mig gumman. Älskar dig.

mistery

#2 från helgen

 


just waiting for you to miss me

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Har haft en jättemysig helg på västkusten och i will miss my daddy. Men nu ska det bli så sjukligt skönt att komma hem. Är trött på tåg och vill bara vara hemma i min säng nu. Fördriver tiden med temple run, rätt okej ändå. Hoppas erat lov har varit lika bra som mitt!! (har förresten massa bilder och visa hihi)


westcoast

Ikväll har varit jättebra här på västkusten tillsammans med min bror och far. Vi åt fin middag och har kollat på lite olika bra filmer. Nu är jag rätt så trött, ska sova och sen upp tidigt imorgon. Vi ska åka in till götet!! Så himla mysigt.
Sov sött ni fina, puss och kram

 


information

(det blev inga bilder på kläderna idag tyvärr mina kära)

Jag är hemma i Degerfors och allt är i sin ordning när vi lagar fetaste middagen halv ett på natten. Ebbe har sin kock-kompis(och sin flickvän) här som fixar allt och vi andra står och ser på. Saknar ibland mitt konstiga liv här, hehe.
Tidigare ikväll var jag hos Jonna och pratade livet ur mig. Har saknat henne så sjukt!!
Och imorgon ska vi till pappa på västkusten som jag SAKNAR så sjukt. Ett fint avslut på lovet. Hugs and löv


if you see me

Har gjort en tripp på marieberg och gjort några mysiga köp. Hihihi alltid lika roligt o slösa pengar. Nu ska jag hem, byta om och sen åka till barnskridskon. Idag är det maskerad. Kram på er gullisar.

(visar allt inköpt senare)


just say those words, and i'm yours to brake

Sleeping issues.


i know everything is alright









Dåliga bilder från igår kväll.

Idag har jag ont i hela kroppen. Både idag och igår tränade jag is och körde slut mig båda gångerna, och vad bra det gått!! Sjukt motiverad. Förutom tränat har jag sedan jag skrivit här varit på något som skulle varit en klassfest. Istället var det bara några få från klassen där och massa andra sjukt trevliga människor istället. Tack för en fettrolig kväll!
Sov hos Sofie inatt, tränade och är nu hemma i marieberg. Helt slut. Hoppas allt är bra med er.

RSS 2.0