--

Hallå cuties. Igår åkte jag till Mimmi och hade det trevligt med henne och Arvid. Jag sov här till idag och vi har dragit en myssöndag. Tog en sväng till stan och luncha på Rosali's deli och sen har vi bara suttit framför tvn resten av tiden. Nu måste jag börja åka hemåt mot Marieberg, ska plugga ikväll med Amanda. Vi tänkte att vi ska bli av med all skit innan det roliga börjar ;) Kram på er


Mimmis underbara lilla vosse Milo

bubbly

image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description

länk

gimme gimme some lovin'

Igår kväll/natt var helt underbar! Inte bara det att halloween festen blev FETT lyckad och att jag träffade massa underbara människor och hade äckligt roligt hela kvällen, utan också det att i väntan på bussen dit fick jag ett sms av sminkbossen i Stjärnparaden som meddela att i'm in!! Jag var nästan 100 på att jag inte skulle komma med eftersom det var SJUKT många som sökte och inte alls många som kom med. Boost boost boost!
Nu ska jag trotsa min kropp och ta mig till MAX för lite arbete för konståkningen! See yah

dåliga bilder från igår

 


lazer

Fan vad trött jag är. Den här dagen har varit aplång. Har nu iallafall hittat den perfekta utstyrseln till imorgon!! Är så löjligt nöjd. Och annars idag har jag varit i la skola, tränat is, varit tränare för småkillarna på barnskridskon och pluggat kemi. Big test tomorrow. Kan ingenting. Godnatt!


hello ween

Nu ni planeras det!! Här nedan är en sneakpeak på min utstyrsel som jag ska ha på fredag. Jag och två av mina pinglor ska på halloween party och vi taggar till som faan. Är sjukt laddad inför helgen och LOVET som vi längtat så mycket efter! Idag har jag hunnit med en audition, lämnat cv på donken och ska nu äta pajen jag och Amanda har gjort. Seeeyah


chemistry

Nu studerar jag. Det är det enda jag gör nu förtiden. För tillfället kemi. Känns bittert. Men nu jävlar vetni!!
Idag var en kul dag för jag delvis upptäckte massa roliga nummer på mitt konto och delvis för att vi fick titta på hitta nemo på spanska på spanska lektionen och delvis för att alla övriga lektioner bara var helt chill.
...Gotta do something with my life.
Hugs


hur kan man älska nån som har älskat nån förut






Hey you. Idag hade vi biologi prov, och jag slutade tidigt. Har sedan jag kommit hem suttit och gjort INGENTING. Träningen var inställd och jag har inte orkat pluggat. Fett ovärd dag. Men såna är rätt så nödvändiga ibland också. Nu ska jag mysa framför tvn med de andra. Godnatt!

close




bilder från veckor bakåt

Igår var en av de längsta men roligaste och något lärorika dagarna in a long time. Satt som domare från 9 på morgonen till 7 på kvällen. Det var underbart. Älskade känslan av allas respekt när man gick förbi. Vi var typ farliga.
Kvällen kunde inte sluta bättre. Jag mötte upp tjejorna och killarna på donken och sen gick vi hem till Jonas och mös där hela kvällen. Vi tittade på sammanlagt 6 filmer kanske(-2 om man räknar med gångerna jag sov). Tack för en fettrolig och mysig kväll!!

Nu ska jag plugga sista av biologin och sen kolla barbapappa. Livet. Kram

tired

Hiya. Sitter på bussen påväg till ishallen. Rätt trött men tror den här dagen kommer bli fettnajs! Hör av mig senare. XO


S

/Jag är rätt kass på att använda min systemkamera- måste hitta något tillfälle då det är värt att släpa med sig den. Idag var en mycket intressant dag. Jag och mina bruds har gjort något riktigt kul och nu hoppas vi på det bästa, hehe.. Nu ska jag plugga sönder biologi eftersom det inte hinns med i helgen och sen ska vi har myskväll här hemma. Imorgon ska jag vara domare på en tävling här i örebro(så kul!!) och efter det drar jag till Jonas. Vi ska några i klassen träffas där och ha filmmaraton-mys-godis-roligt mys.

we could be heroes

almost there


ive got the moves like jagger



Kan inte sova. Tittade precis på Pet Sematary men stängde av precis där jag slutade när jag läste boken. Vågar inte se slutet!! Den är ju för äcklig. Idag mina fina var en rätt seg dag. Tränade igår som sagt och sen sov jag hos Sofipof. Vi ställde klockan imorse på 8 när Twiday biljetterna släpptes och reserverade 2. Nu är det mindre än en månad kvar! Tomorrow ska jag träna mina småttisar bl.a.

love is dead

Hey you. Nu försöker jag vakna på bussen med rebecca och fiona i öronen. Är så trött. Igår var jag äntligen hemma hos fina Mimmi. Vi pratade, jag pluggade och sen hjälpte jag Karin med matten. Today har jag prov igen och efter skolan ska jag träna is!! Förutom i söndags när jag var ute o sprang är det två veckor sen sist jag tränade nu.


och fan kvinna vad du är snygg:


_-¨





#turkey 2011

been this way since xx




















Alla bilder tagna i mitt barndomshem. Alla från flera år tillbaka.

När jag kom till Degerfors idag åkte mormor och jag och handlade mat. Jag gjorde mimmis underbara sås o fy fan vad gott det blev!! Till efterrätt blev det flera hundra bilder som mormor framkallat. Både gamla och såna som vi tog när vi var i Turkiet. Känns lite vemodigt att flytta ifrån vårat enorma hus där det fått plats med miljoner minnen. Många tunga och jobbiga, men också en hel del underbara och helt fantastiska. 

fade into darkness

Ikväll är det fest här hemma i huset så förhoppningsvis blir det en kul fredag. Tyvärr ska alla till krogen vid 11 och då blir jag kvarlämnad här vilket känns sådär. But lets make the best of it! Ska försöka hitta på något annat roligt som inte innehåller åldersgräns. Have a great friday chicas y chicos!!


/-- clavas en mi pupila

Spanishlesson. Rätt så hungrig tjej. Försöker förstå skillnaden mellan noche och nachos. Men det är fredag!! Kan inte klaga.

all from tumblr.


 


friday friday

Åh vad tråkigt mitt liv är just nu. Idag har jag gjort ett äckelprov och efter det hade jag träning som blev misslyckad och efter det tränade jag småkillarna på barnskridskon. Saknar mina vänner!! Har inte träffat någon av stylisterna på typ 2 veckor. Måste komma tillbaka till verkligheten. Imorgon är det friday friday dock och då planerar jag på att göra något minnesvärt. Finally.


stunned

Hittade en bild på mig när jag var 7 år nu som jag prata om. See what i mean?

 


shoot me

Idag har jag pluggat fysik från det att jag kom hem klockan 3 tills nu. Vi har prov imorgon och jag blir galen!! Det är egentligen inte det att jag är stressad för att jag inte hunnit med och plugga allt man ska(så som det brukar vara), för det har jag den här gången, har jobbat varje dag den här veckan flera timmar, det är bara det att jag inte FATTAR något!! ASHGRJGNDG. Jävla verkningsgrad och energiomvandlingar och effektgrejs. Blir så sjukt irriterad på detta, ni förståååår inte.

Nu skiter jag i det här, tar en kopp oboy och titta på gossip girl. Tack och hej för mig äckliga fysikäckel.

förälskad




Hoppas ni inte har missat den löjligt och äckligt snygga kollektionen som Nhu Duong har designat tillsammans med otroliga Elin Kling!! Jag börjar börjar dregla när jag ser de här kläderna, allting är bara så RÄTT. -- NOWHERE går att beställa hem från nelly.com.

its too cold for angels to fly/die





#1 me #2 johnnysbird #3 by me #4 johnnysbird #5 me again #6 ridiculously wonderful music

sinnesstört

Appro på Dakota Fanning. Igår gjorde jag ett twitter-inlägg(tweet?) för första gången på typ ett år. La ut samma bilder som jag la ut här på bloggen igår och skrev någonting i stil med att jag alltid fått höra hur lik jag är dakota fanning, och "taggade" hennes twitter i det inlägget. Imorse hade hon Retweetat det inlägget(ni som inte vet vad det är så är det när man lägger upp någon annans twitter-inlägg på sin twitter) och svarat mig!! Hehehe jag lovar jag har gått runt och försökt vara cool hela dagen men det är ju lite grann sådär AS galet. Heheheh. Heh. Lite speechless just nu if you know what I mean. 

(Jag har kollat runt hela dagen för att vara 100 % på att det är den riktiga Dakota och har nu fått bevis på att det är det, haha svimmar)

resemblance

image descriptionimage description

Rätt lika ändå. Skulle vara ännu bättre om jag hitta fram en bild på mig när jag var liten för Dakota ser EXAKT ut där som jag gjorde när jag var 6-8 år. Creepy

number 23

Sitter på bussen påväg hem från skolan. Jag var på cirkus 2 lektioner och sen pallade inte min kropp mer liksom. Och när jag stod där i regnet och väntade på bussen, med en risifrutti med blåbärssmak i handen, kom jag på att bussen hem har numret 23!! Vilket är enligt en väldigt otäck film ett rätt så scary nummer.(ni vet säkert vilken jag menar) Hade en period när jag såg 23 överallt med det tog nu en månad för mig att märka det på min hembuss. --
Anyway.

 

# en sjukling och en kopp chai latte. Awesome combo.

 

 


and the winner is

Nyss hände mig något rätt så stört och sjukt otippat. Jag vann två biljetter till Abduction?! Sen när vinner jag någonsin någonting? Anmälde mig till en tävling nu under dagarna som jag var sjuk(när det inte längre finns annat o göra) och idag fick jag ett mail att jag vunnit. Awesome!!


lime/rasberry--

--

Jag mår så äckligt DÅLIGT. Har sedan i måndags varit hemma från skolan med fetaste förskylningen och feber. Får panik när jag tänker på hur mycket jag missar i skolan, hur mycket jag måste jobba för att komma ikapp. Som om det inte är jobbigt nog att försöka fatta när man väl ÄR på lektionerna. Stressad.
Här över oss har ni iallafall min vitaminspecial!! Kokade upp lite hallon och björnbär + en gnutta H2O och tillslut lite socker. Värsta hitten! Tillsatte lime också för att få fram smaken. You should try it.


TWILIGHT FAN EVENT

Jag dör lite. Den 28 oktober kommer Robert och Ashley till hovet i Stockholm för att promota breaking dawn!! Helt äckligt underbart. Dessutom är det en perfekt bortförklaring till att åka och hälsa på min bröder i estocolmo.


creepy

Bilder från helgen.


 

 

 

 

 


suitcase

http://claudiastyle.devote.se/ Blir lite småtokig när jag tittar omkring på den här tjejens blogg. Det känns som hon just nu lever det liv jag exakt vill leva när jag är klar med gymnasiet, om mindre än 2 år!! Tågluffa runt europa med en stor kärlek, träffa människor från hela världen, se otroliga ställen och leva i ett äventyr innan man placerar sig ett tag i paris. Vill så otroligt gärna lära mig det franska språket och bli bekant med en av världens största kulturplatser och modestäder. Åh. Har dock nu funderat lite på London och Italien, men Paris känns fortfarande så rätt. Är det normalt att jag bara vill iväg NU??


på nålar

Hallå fina ni. Jag är på gott humör denna eftermiddag. Sitter nämligen just nu på tåget påväg till dalarna!! Ska möta upp Karin som redan är där i Falun och sen ikväll ska vi på true blood party!! Vi har fixat huggtänder och hela köret, hur kul?! Idag var också min första riktiga jobbdag och det var såå kul. Nu ska jag passa på att plugga kemi så jag förstår vafan vi håller på med egentligen. Kram!!


RSS 2.0