hello darkness my old friend

 
Det här har varit den mest händelselösa helgen på flera flera veckor, vilket känns fantastiskt. I fredags var jag på en spelning/stand-up med några vänner och sedan dess har jag bara pluggat, städat, tränat, sovit, storhandlat, kollat how i met your mother och fixat med bilder. Så gosigt. Men det gosigaste är att om 1,5 timma kommer min älskade roomie Karin hem från Grekland!! Vi har inte setts en enda dag på hela augusti, helt sjukt. Men nu kommer vi få lov att stå ut med varandra fram till studenten eftersom vi fått förstahandskontraktet på vår fina lägenhet! Livet är fan helt ok.

grekland III

 
Nu är första veckan i skolan avklarad, jag kommer få en fet lön och om 4 dagar är jag myndig. Allt bara rullaaaaaaaar. Ska plugga lite matte/fysik men först ska jag kötta lite kondition och styrka. See yah

scientific

 
Idag köpte jag 2 kjolar! Så himla himla fina. Passade också på att införskaffa mig en vit tisha och en tygpåse hehe. Ah och förövrigt har jag avklarat min första läxa i matte D, som också var min allra första läxa i 3an, och ska göra lite fysik nu. Fast första ska jag springa ner till ica och köpa lite frukt så jag överlever.

grekland II

 
Det här är lite blandat från vår första vecka, då vi var på lilla ön Alonissos. När vi inte fixade med projektarbetet gled vi runt på en moppe bland bergen, badade i det kristallblåa havet, började hänga med några greek guys, åt på fina restauranger, gick flera km till en strand mitt i natten och hade piknik, åkte ut på en båttur runt massa öar, träffade några svenska tjejer och parta lite med dem, simmade från en strand till en annan med våra greker, såg flygfiskar, simmade iväg och utforskade grottor, spelade poolvolleybool, nakenbadade mitt i natten, besökte gamla staden, fick nattbesök, mopperacea etc etc -- Veckan i Alonissos var en rätt så chill vecka, men så jävla mycket hände. Och man fick verkligen se en del av grekland utan all turism. Saknar vår vackra vackra ö redan.

grekland I

 
Har så äckligt mycket bilder från Grekland så delar upp allting lite. Dessa bilder ovan bara är från vår första dag, men resten kommer vara i blandad ordning. Känns så konstigt att kolla igenom alla bilder. Det var ju typ igår som vi letade hotell?!! Den här resan med mina fina 2 vänner var utan tvekan den bästa jag någonsin gjort, och vi kommer säkert hamna på våra fina öar snart igen.
 
Idag började jag 3an. Även om jag redan är skoltrött ungefär hehe så mår jag bra av att vara tillbaka i skolan med min klasskåmpizar igen. Har saknat dem.

jigsaw puzzles and other pieces

*några hundralappar senare*
 
-- Idag har jag hängt med Mimsan/igår med Kimbo/ och imorgon börjar skolan. Flippar och känner mig lite döende, men ska käka kiwi och titta på vänner och tänka på annat nu istället. Ciao!

omaskerad

 
Hallå Sverige !!!
Varför så grå!!!?? Kom precis hem från 2 helt obeskrivliga veckor i la Greece med mina 2 partners in crime. Jag har tagit över 2000 bilder och gjort över 2000 saker och ska berätta allt snart, men nu ska jag iväg på en liten maskerad och krama om saknade vänner. Ha en fin lördag ♥

guess you kissed the girls and made them cry

 

Idag har jag och Sara uppfunnit en ny typ av pannkakor/våfflor och hängt lite på balkongen. Innan det jobbade jag 6 timmar och blev även inringd att jobba några mer timmar nu på kvällen. MEN klagar icke för idag var sista dagen på jobbet innan 2 underbara veckor i Grekland !! Vi åker på LÖRDAG. 2 dagar kvar. Dör. När jag kom hem vid 10 lekte jag med döden och tog en springtur här runt i våldtäktsväster (ehee) i mina nya joggingskor. Ren kärlek. Har precis pratat med mamsi i telefon i någon timma och ska nu mysa framför tvn hela natten bara för att jag kan hihi. Kram på er.


RSS 2.0