god jul ju

 

red

 
Idag kom min lilla röda klänning från Asos på posten. Så himla söt !! Den ska jag bära på julafton som jag ska fira nere hos min käre far tillsammans med mina två bröder. Saknar dem allihopa så alldeles för mycket. Imorgon blir jag uppplockad utav en av dem och så ska vi alla bila ner tillsammans till södra sverige. Bara cirkus 12 timmar kvar men längtar ihjäl mig! Måste bara också informera om att jag nu är HELT klar med matten och så obeskrivligt nöjd och stolt. Jag klarade det!!  Nu väntar bara en vårtermin fylld med massa studentplanering, utlandsresor, äventyr, Lana del Rey och massa annat roligt.

teacup lady

 
Har varit/är så himla sjuk. Förra veckan var jättebra och hemsk. Jag sjöng massor tillsammans med stjärnparaden sång vilket var så roligt, och samtidigt pluggade jag matte hela tiden och tränade och försökte få allting att gå ihop. 4 st så otroligt påfrestande dagar. Men efter torsdagen släppte allt, för då började dagen med 3 luciaföreställningar som vi övat massor inför(varav en jag var lucia i och hade efter det stearin i håret flera dagar) och sedan gjorde jag det där jävla nationella provet i matte d i 4 timmar, vilket var det allra sista matteprovet jag nånsin kommer göra. Kändes så himla underbart efteråt, men blev jättesjuk nästan direkt och har varit i princip sängliggande sen dess. Tror min kropp gav upp lite.
 
Har förresten fastnat så himla mycket för 50 shades of gray!! Är det någon som läser/läst den? Säkerligen den mest tvistade och extrema bok jag läst, men fan vad bra den är - tips!!

crystallic

 
 
Nu är jag hemma i Örebro efter en så himla mysig helg hemma hos min Jonnis i Falköping. Har saknat henne så så mycket.
Det är 14 dagar kvar till jul och det är snö överallt och jättefint och juligt, och på torsdag har jag mitt allra sista matteprov som jag någonsin ska göra i mitt liv och vill typ gråta för att jag är så lycklig !!

så var det då och såhär är det nu

 
jag för ca 12 år sedan och jag för ca 2 veckor sedan
 
Det är december och igår var första advent. Äntligen äntligen. Idag ska Karin och jag baka lussebullar, vi ska snart springa ner och köpa alla ingredienser. Så himla mysigt. Och annars har jag precis lagt äckel kemiböckerna åt sidan som jag slitit med de senaste timmarna. Hatar kemi. Hatar plugg. Men det gör inte så mycket att jag har typ miljoner saker i skolan för snart är det lov och jag mår ganska bra.

RSS 2.0