my pink fluffy skirt

Jag har pluggat kemi hela eftermiddagen men fattar fortfarande ingenting. Känns bra osv när kursprovet är på onsdag. Nu ska jag läsa lite true blood(hehe) och sen sova. Idag har vi förresten börjat skapa lite music på mitt iv-val och det känns jävligt fett!! Och ni som tittade på Mammor och mini modeller idag såg också min kära bror när han fotograferade en av flickorna. Så coooolt.

#random #a friend and I i våra nattinnebandy outfits

 


some people know they're meant to be together, i knew i was meant to go home and have cake in bed with big








Heya. Nu är jag hemma igen i Örebro. Denna dag har varit en plåga eftersom jag största delen pluggat kemi och 75 % av den tiden inte förstått ett skit. Men jaja. Har iallafall övningskört idag igen och det är ju så himla kul!! Längtar tills jag får åka ut på vägarna, hehe. Nu ska jag se ett sista avsnitt av sex and the city och sedan sova. Godnatt på er

click here

its all flesh and heart

Jag har haft det fint tillsammans med familj. Igår åt vi på restaurang/bar och pratade om framtiden. Idag har vi spelat ps3 och handlat 6 påsar lidl mat(under 1000-lappen, bra skit) och varit i min brors replokal. Nu kom precis pappa hem från jobbet och jag ska övningsköra för första gången!!


svar/

Den heter Gifboom. Vet inte om den funkar på andra telefoner än iPhone(men jag antar det). Det är som instagram och jag heter sallyvonhoften där utan s, vilket inte var meningen, som sagt. Vill du spara en gifbild till datorn kan man antingen spara den på mobilen och sen överföra som vanligt, eller ansluta Gifboom till facebook och spara den via datorn den vägen :)

these last couple of days









Hinner/orkar/vill ej skriva här at the moment. Har för mycket läxor och för mycket träning/showplanering. Hoppas ni haft en fet vecka so far iallafall. Jag finns här sålänge och ikväll är det nattinnebandy. KÖÖTTAAAA

goodbye, farwell, so long, won't see you again




Nu åker jag iväg och tränar småglin, och efter det vidare till gymmet för lite konditionsträning. (Det alltid finns någonting nytt här.) Farväl.

20:14 +++++


2-3 years old picture


Nu ska jag till Degerfors. Adjö kära ni.

and your fingers lingers in my hair, creating golden curls

(prövar på blogg.se nya app, ser mycket lovande ut!!)

inspiration #milk

 


we lived on sunlight and chocolate bars



Hey ni. Jag har inte haft så mycket tid för detta och just nu mår jag inte så jättebra. Men har iallafall under dessa senaste dagar fått fullständigt tillstånd till att börja övningsköra, motionssimmat tillsammans med Karin och haft tacokväll/myskväll med henne och Henrik. Idag ska jag plugga och sen sova av mig denna sjukdom jag känner av.

Jag har börjat återanvända mig utav tumblr förresten som ni gärna får besöka om ni vill. Här är den.



SVAR

Svar till anonym/ Jag gymmar på Träna Lätt här i Örebro på norr men funderar på att byta till Friskis och Svettis istället. Träna Lätt ligger väldigt nära mina skola så det passar perfekt på det viset och i mitt medlemskap ingår ALLT(dvs. maskiner, grupppass mm.). Det enda problemet är att jag betalar en rätt så stor avgift varje månad och har nästan aldrig tid för gymmet. Det känns sådär. Så ska istället därför skaffa klippkort eller liknande på Friskis. Och det ligger förresten ännu närmare min skola, plus att många av mina vänner tränar där.


when they get back they're all mixed up and got no one to stay with






Ska kolla lite sex and the city här hemma nu, men ville bara säga hej. Har precis gjort klart(ungefär) hela mitt idrottsarbete så nu är jag glad och lättad och ville dela med mig av den stora nyheten. Annars var träningen idag riktigt najs!! Körde 1 1/2h is och 1h mark och imorgon kommer jag ha träningsvärk. Och annars har jag nu börjat med musik eget skapande i skolan och är riktigt taggad inför det. I övrigt är mitt liv lika boring as usual.

sånt jag tycker är fint

 

 

HEJ. Vill bara meddela att jag 1 oerhört, otroligt och oroande mycket älskar toppen från Marc Jacobs här ovan 2 har varit och tränat gym idag i en timma och fyrtiofem minuter(dance-styrka pass, powewalk och maskiner) och 3 har utvecklat något slags beroende av denna låt/video.


now and then i think of all the times you screwed me over










Jag har varit hos Sofie över natten med Disa och det var mycket trevligt må jag säga! Vi har suttit på en pizzeria i någon timme eller 2 och köpt nyttiga godsaker och tittat japanska filmer och spelat spel. Nu ska jag dammsuga mitt rum och sen göra läxor osv. Älskar såna här lugna och trevliga helger. Kram på er.

som i en gammal sång



Hittade en magisk liten färgdröm på monki som skulle vara fin överallt i sommar.



Pojkar som gömmer sig för kameror och mulan som aldrig vill se en naken man igen.



Åh älskade gubbkläder. Känner mig som en liten nisse i mina nya kostymbraller för 100 kronor. (dock är de längre än på bilderna)



Jag har bytt ut godis mot pumpafrön och gjort klart min psykologi. Känner mig extrem.

Hej finisar. Hoppas allt är bra med er.
Äntligen kan jag andas ut, ååh. Igår var jag och tränade 2 1/2 h is+mark och åkte sen direkt efter det hem till Karins lilla knarkarkvart där vi fikade ananas, salta pinnar och lite prinsesstårta med våra fina vänner Henrik och Filip. Vi kollade mulan också och snackade lite om "good old days" (a.k.a sommaren 2011 men anyway). Jag sov sedan över där. Oerhört mysig och rolig afton! Tycker om min lilla dalkulla. Idag har varit igång princip hela dagen och nu har all energi gått ur mig. Känns skönt att få en lugn stund men ångrar mig sedan när jag tänker på alla dessa läxor. Jaja! Imorgon är det en fet sovmorgon och det är i alla fall chill. Gud vilket tråkigt inlägg. Åh och nu är barnskridskon igång också, myyys. Här får ni bilder!

next stop

 

1Vackra vackra Frida Gustafsson som alltid lyckas förvåna mig med sin skönhet 2LÄNK

Jag har egentligen ingenting speciellt att säga, bara det att jag nu bokat övningskörningskurs, ansökt som funktionär på Peace and Love med Sofie och ska till studie- och yrkeshandledaren imorgon för att få veta allt om att plugga in the states. Det är på gång nu kära ni. Dock ingen träning idag heller vilket suger lite. Kram.

it's 20 seconds til the last call, going hey hey hey hey hey



SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ då var första skoldagen avklarad. Trodde flera gånger att jag skulle lägga mig ner och dö. Och det blir värre hehe, vi har redan fått läxor. Dvs utöver dem vi hade över lovet. Men vad roligt!! Nu tänkte jag åka in till stan och fixa lite med övningskörningskurs(??) osv. Har en hel jävla del plugg också som jag måste hinna med. Hoppas ni som börjar imorgon njutit riktigt ordentligt idag. Era jävlar. Puss!

i was a heavy heart to carry



#sally 17 år #sally 10 år (påväg att nysa)

Nu måste jag springa för att hinna med bussen!! Är i Degerfors och har varit här över dagen. Bakat pepparkaksdeg bla. en aningen försenat. See yah.

jag är namnet som du har på armen














avslutar med en bild på the birtday girl

Efter mycket efterfrågan har jag fixat bilderna från i fredags hehe (ni som vill ha bilderna får höra av er). Jag borde sova men kan inte. Åkte aldrig till Degerfors idag utan stannade hemma och gick på The girl with the dragon tattoo på bio med Amanda istället(vilket förövrigt var en jävligt bra film!!). Nää. Godnatt nu.

-----

Godmorgon hehehe. Jag sitter nu hemma hos Kimbaland med Karinzo. Igår var en mycket trevlig kväll och jag måste säga ett stort jävla GRATTIS till underbara Mimsan som fyllt arton!! Vi var hos henne och firade lite innan hon drog ut på krogen och sen åkte Kimberly, Karin, Sofie och jag till en lokalfest. Vi stannade där tills det blev för mycket dans och då åkte jag med K och K till grillcorner(åh heaven). Nu ska jag snart till Degerfors. Känns sådär. Hoppas ni haft ett bra lov kära ni!


a prisoner of history







source random

Hej på er mina damer och inte så jättemånga herrar.

Jag har ätit gyros(!!!) här hemma precis och har nu lite naturgodis som efterrätt. FETTTTTTTTTTT. Idag har jag tränat vilket gick riktigt bra faktiskt. Tidigare idag pratade jag äntligen äntligen äntligen med min syster i dalarna över telefonen. Det var cirka ett halvår sen vi gjorde det. Helt sjukt. Saknar henne så mycket och vill bara så åka upp dit till henne och typ stanna förevigt. Hehe. Nää nu ska jag kolla film och inatt ska jag genomlida hockey.......... Tycker inte ens om hockey. Men det blir nog kul. Tack och adjö för mig.

(förresten, ni som har mig på facebook(bekanta och vänner m.a.o.) och är intresserade av videon från factory monsters plåtningen kan kolla in på min logg så hittar ni den där. ni andra får vänta ett tag till, hehe.)

fabriks monster







Foton tagna av Ellinor Koda

Godmorgon (amen nästan)
Jag vaknade till att min bror gjort klart filmen från inspelningen då Kimberly och jag bl.a blev fotade som Factory Monsters. Tyvärr la han upp den på facebook så det går inte att få över den hit, men ska försöka fixa den på ett annat sätt. Fan va kul det var att se tillbaka!!

Nu ska jag äta frukost(heheh) och sen vid 4 är det träning. Här ovan fick ni lite "behind the scene" bilder.

it's a terrible love and i'm walking with spiders





Hehe. Det blev ingen träning idag. Utan istället gjorde jag klart i princip hela mitt idrottsarbete som vi hållit på med i ca 10 veckor!! Kändes jävligt fett. Nu ska jag njuta av denna åstadkommelse och titta på en film jag ladda ner förut. Imorgon är det träning igen och då lovar jag att träna(måste ju det är ju mitt nyårslöfte hehe) och sen är det fredag vilket är mycket roligt. Hoppas ni har det fint. (appro på fint så saknar jag mina fina vänner. älskar er)

長く幸せな生活


Origami drawn(slarvigt) by me

...The crane in Japan is one of the mystical or holy creatures (others include the dragon and the tortoise), and is said to live for a thousand years. In Japan, it is commonly said that folding 1000 paper origami cranes makes a person's wish come true...

Jag har gjort en ny header(finally). Denna gång bestämde jag mig för att måla en Orizuru, den vanligaste Origami figuren, som föreställer en trana(a crane). Origami har alltid varit så otroligt vackert för mig. Det är någonting mer än bara vikt papper; varje figur representerar någonting. Tranan, Orizuru, symboliserar ett långt liv, lycka och trohet. Jag tycker det är så fint.
Vad tycker ni?

(syns inte headern får ni kolla in lite senare)

long nights, strange men






Lite nya rätt så okej-fina saker jag hann köpa idag på Monki. Gillar dem.

Idag har jag alltså äntligen gjort något!! (Varit isolerad sen nyår ungefär) Tränade 2 timmar is vilket var mycket skönt och roligt, sen vandrade jag in på Monki och lämnade tillbaka ett par brallor och fick med mig två överdelar istället. Imorgon är det träning igen, på torsdag också och sen i helgen lite fest. Blir en rätt så chill vecka tror jag. HUR MÅR NI!!!!? Kram

jag lovar

1. work-out more


2. study more


3. eat more healthy


4. fall inlove


nyårslöften 2012

and i'm indestructible







"Kimberly snarkar här bredvid mig och jag tänkte kolla ett par avsnitt av Rebecca & Fiona innan jag joinar henne. Kan inte riktigt greppa att det är 2011!! Det är fan ett nytt år nu hörni! Guys, det här blir det sista inlägget för mig inatt. Ha det underbart! KÄRLEK!"

Utdrag från bloggen 1 Januari 2011  03:34:17

Nyår blev mycket bättre än jag tänkt mig. Jag åkte hem till Kimbs och åt god mat med henne och gulliga Emmy, vi fixade oss, dansa lite och gick sen till mina absoluta bästa killkompisar som var på en fest i en lägenhet ganska nära. Jag hade det jävligt trevligt där med mina vänner. Sen gick vi såklart till järntorget när klockan började närma sig tolv. Vi tittade på fyrverkerierna, sa Gott nytt år till alla underbara människor och sen gick vi några till en efterfest på norr. Jag sov hos Kimberly och hade fetaste slappdagen hemma hos henne hela dagen igår. Ett rätt så gott nytt år after all.

i had the time of my life

Jag har satt ihop bilder från mitt 2011 här nedan. Bilderna är i slumpmässig ordning(inte efter månad) och jag valde att dela upp dem i 11 delar så ni kan läsa lite om varje bild under varje del.


Fester mer mina stylisttjejer, vårmys på Karro, hårförlängningsperiod, spendera 80% av min tid med Kimb, dansa på bordet på en fest, träffa sköna killar Turkiet, sköna sommaroutfits, underbar myskvällar hos Mimmi, Krampen, uppleva sjuka vågor på andra sidan jordklotet, photoshoot i en gammal fabrik...


Sköna höstoutfits, mys vid slottet, miljontals biobesök med my girls, sola på gården vid gamla lägenheten, turkiet med en underbar mormor, soliga vårdagar i skolan, sprida ut askan av en bortgången släkting i Atlanten, valborgsfirande i Stockholm, bygga pyramider på rosta gärde, fester i dalarna, titta ut genom ett fönster i Turkiet...


Nästan hela gänget samlade, frysa i en fabrik i 10 timmar, vara glad med en fantastisk vän, övernattning med konståkningstjejerna, åka på boattrips längs Kleopatrastranden i Alanya, forma hjärtan av en elledning på fysiklektionen, ha förfester i gamla lägenheten innan alla karrofester, vara otroligt stolt över min roomie som deltar i modelljakten och kommer i topp 5 i örebro, vara på the voice festivalen tillsammans med fina vänner, ha sköna sommaroutfits i turkiet...


Måla om vardagsrummet i gamla lägenheten, vänta på bussar i Stockholm, uppleva underbara Antigua för andra gången i mitt liv, ha ännu skönare våroutfits i Turkiet, fota fina Örebro på vintern, festa med fina vänner, delta i ett fotoprojekt som ett factory-monster, ha världens roligaste vår-sommar spenderat på rosta gärde med de bästa, bära egen-designade shorts, titta på när folk gör idiotiska saker(tillexempel klättra på bergsväggar/bada i maj)...


Spela in en kärleksfilm i svenskan, vara på äventyr med vänner, komma med i stjärnparaden och ha galet kul på stjärnparadenfester, skaffa mitt första par levi's shorts, träffa världens skönaste dalagäng på en Rebecca&Fiona konsert, denna bild bör ej vara här hehe(från ett fotoprojekt 2010), börja nästan gråta av lycka för att se Rebecca&Fiona live, spela rugby i kylan med stjärnparadare, vara med på Kimberlys plåtningar, ta mycket bilder med systemkameran, se när Piltarna krossar Grisarna på krampen(typ)...


Lyckas få ett oplannerat nyår att bli otroligt lyckat, gå på hejdå-fest för en utbytesstudent från USA, klippa lugg, vara ute i Örebro sent på nätterna, ta otroligt många webcam bilder med Kimberlys mac-book, massa såna med Karin också, stå på händer utanför lägenheten, ha det så sjukt obeskrivligt rolig på rosta gärde, börja sommarjobba med Kimberly på VM media, vara på Teknis Movienight med smink-tjejerna från stjärnparaden, äta god mat i Karibien med underbara halv-släktingar, bära hatt i Turkiet...


Ha allt för många historialektioner på våren, skynda för att hinna med tunnelbanan i Stockholm, vara med när Kimbs gaddar sig, kanin, bada och skratta bland klippor och stränder i Antigua, klä sig jävligt skönt på sommaren, se hades slakta grisar, äventyra återigen, ha en sån där sjukt kul kväll med roliga vänner, do it like a dude, festa med stjärnparadare, träffa en bästa vän väldigt sällan...


Grilla på rosta gärde, vara ovan med lugg, ta vackra foton i karibien, träna stenhårt på gym i perioder, se på när andra factory-monsters blir fotade, vänta på tunnelbana i Stockholm, se alla twilightfilmer under en och samma kväll på sf bio, kimberlys photoshoot, skön våroutfit, ha kul med en Karin i dalarna, bli kär i Antiguas stränder, chilla galet i Stockholm...


En outfit igen, ha mina bästa omkring mig, köpa falska converse i Turkiet, another outfit, se på Sofia och Sofie gör vårdoppet, vara glad i Falun, en outfit och en hund, bli kär i Black Orchid by MUS, gå på fest med klasskompisar, påväg in i fabriken där vi ska fotas, se ödlor i Antigua, köpa fint halsband i Turkiet...


Få skjuts av cykeltaxi-Carl, vara på Rimbo-läger med roliga konståkningsbrudar, ta foton med systemkameran, ha en retarded roommate, sola vid slottet med klasskompisarna, bli klar med renoveringen av vardagsrummet och bli jävligt nöjd, låta Kimberly göra grovjobbet vid renoveringen av vardagsrummet i gamla lägenheten, stå på en balkong i Turkiet, låtsas läsa en bok och sedan göra en fet och lyckad redovisning av den(score!!), ha fettkul i baren i Antigua, bära Kimberlys kläder, grilla i stadsparken med vänner, vara glad, ha det roligt(som sagt) på rosta gärde, träffa gamla vänner och mysa i en sommarstuga...


Ha hårförlängning i, skratta så magen gör ont med Sofie, umgås med syster i några få dagar, vara trött i Stockholm, grilla i stadsparken, fina tjejer på krampen, vara sönderslagna på nattinnebandyn, ha en vacker vän, julbaka tillsammans med smink-tjejerna på stjärnparaden, ha sköna sommakvällar tillsammans med vännerna, se ut som en lite pojke, ta fina bilder vid slottet...


THAT'S ALL! (nästan) Har också hunnit med att flytta in till världens bästa extrafamilj(som inneboende) och börjat 2an i gymnasiet. Herregud. Vilket underbart jävla år. 2011 har varit det roligaste, sjukaste, bästa och mest minnesvärda år hittills i mitt liv. Tack alla ni som gjorde det så bra. I LOVE YOU ALL. Now, let's make the next even better.

RSS 2.0