longings

Valborg 2012
 
Hej hej hej. Det här lovet hittills har bara varit jobbigt och jobb-igt och kallt och ganska tråkigt. Men har hunnit träffa några i min familj och hela min extrafamilj och druckit glögg och färgat håret lite mörkare. Ikväll kommer det några brudar hit och tanken är väl att vi senare ska på Alina Devecerski på Ritz, men känner just nu mer för en hemmakväll eller kanske bara ett glas vitt på Bells eller liknande. Får se. Vill för övrigt att det ska vara december och julstämning nu !!

one day we will be old. think of all the stories that we could have told.

 
 

*vad är väl en bal på slottet*

 
Vilket underbart fint väder det är idag! Tyvärr är jag hemma och sjuk och får inte njuta av det *suck* så istället sitter jag och skissar lite idéer på balklänning/studentklänning. Är främst inspirerad av bl.a. Ida Sjöstedts SS kollektioner (både 2012 och 2013) och försöker titta runt på olika designers hemsidor för att hitta fina detaljer och modeller som skulle funka. Vill verkligen har någonting unikt och helst någonting jag själv ritat. Även om jag inte riktigt är så bra på det så vill jag att min student och bal ska vara personlig och MIN liksom. Och sen är det så himla himla roligt också hehe! Betalade min studentmössa igår och det känns som om det är så fruktansvärt nära nu. Rädd och lite panikslagen och pirrig.

egentligen ett helt onödigt hej

 
Karin och Filip befinner sig precis där de hör hemma just nu, dvs i köket och lagar en måltid till mig som pluggar fysik och är i behov av näring. Älskar dem för det <3<3<3<3<3 Idag har jag bl.a. varit på första mötet med stjärnparaden sång på fikafabriken och fått en gratis latte från McDonalds vilket typ gjorde min måndag.

sentimental


 
Kollar igenom gamla bilder och vill vara där jag var förut och vara sådär problemfri som jag var då. Nu känns det som hela min vardag består av jobbigt plugg och alldeles för lite sömn och för lite av sånt jag tycker om. Men det är bara just nu. Den allra allra värsta biten av hösten är i oktober/november, när höst börjar bli vinter och allt är kallt och deppigt och lite ensamt.
Igår var det iallafall kul för omväxlingens skull eftersom jag gick ut för första gången på någon månad! Det var så himla himla roligt att få dansa med fina vänner och tänka på lite annat ett tag.
Nu ska jag kolla på Greys hela natten. Adieu
 

instagram #

sallyvonhofsten@instagram
 
 
Har haft en fantastisk helg i Stockholm. Igår fotades jag tillsammans med lilla Henry 6 år för min brors nästa stora fotoprojekt. Vi fick båda bära så otroligt vackra gamla utklädnader i matchande blåa nyanser och skulle föreställa 2 övergivna, vilsna syskon. Resultatet blev så himla himla vackert! Jag är så imponerad av min bror som bara blir bättre och bättre. Han är verkligen begåvad.
Senare på kvällen träffade jag min syster för lite mat och massa prat och sov sedan hos henne. Träffade upp Karin idag, som också varit i Stockholm över helgen, på tågstationen och åkte hem. Δ
 
 

karin bylund

 
Alldeles förälskad i Karin Bylunds hår. Helt jättefantastiskt.

Grekland XII

 
Kan som vanligt inte sova, och kom på att jag saknar Grekland så mycket!!
Imorgon 07.30 ska jag infinna mig på friskis och svettis hehehe och det är ju sådär halvbra att jag är vaken 00.27 såatteee, godnatt då

neon on my naked skin, passing silhouettes of strange illuminated mannequins

Fint i Karins hem
 
01.29 Kan icke sova som vanligt, så hej. Kom hem för ett tag sen från en helg hemma hos Karin i dalarna. Vi har gosat på Rättviksmarknaden med hennes lilla 2-åriga systerdotter och ätit marknadsgodis och njutit av det fina höstvädret, och förutom det har vi i stort sätt bara haft det himla himla bra.

500 days of autumn

 
Nu är det höst och jag älskar verkligen hösten. Inte hösten som är kall och grå och regnig, utan hösten precis i början när löven är röda och man fortfarande kan bära lite tunnare kläder och sitta på balkongen inlindad i en filt med en kopp te. Åh, fint. Idag har vi fått en tv, så nu kan vi äntligen ansluta oss till omvärlden igen och så har jag pluggat matte med min fina x-matte-lärare-mormor. I helgen ska jag och Karin till Dalarna och bada badtunna och jag åker mot Stockholm, fotografering, bror och syster nästa helg istället.

RSS 2.0