[18 dagar kvar]

Grekland 2012

Åkte med mina två favvisar till IKEA för att hitta grejer till deras nya hem. Disa flyttar till Stockholm och Sofie ska hela vägen till Lund. När vi efteråt stod på parkeringen och skulle säga hejdå kom vi på att detta kanske var sista gången vi alla 3 var samlade på väldigt väldigt länge. Det kändes så konstig och det gör det fortfarande. Utan dessa två skulle min gymnasietid aldrig blivit så fantastisk som den blev. Vi har gjort så mycket ihop och skrattat så mycket och delat så mycket. Och att nu inte se dem varje dag i skolan längre är ju bara fel. Ni äger tjejor, kommer sakna er så otroligt.

countdown

 
Min lista på saker att göra inför Thailand blir bara mindre och mindre. Jag har fått mitt visum nu och packar sakta men säkert ner vårt liv i flyttlådor här hemma(som man ser på bilden av mig i mitt röriga rum här ovan). Nu är det 23 dagar kvar och börjar bli mer och mer panikslagen för varje dag som går hehe.
Förutom att planera osv har jag de senaste dagarna bl.a. helt oväntat stött på kungaparet utanför tacobar här i Örebro, lunchat med fina vänner, jobbat, tränat, druckit rosé med vänner, bakishängt i en kompis sommarstuga och tagit mitt sista svenska dopp för i år!

snoopy and i

Sommaren är över snart(herregud?? Vad hände?) och på senaste tiden har jag bland annat hängt lite i Degerfors samt varit lite på Nelly High Heels och i slutet av juli sa vi adjö till fina Kimberly som nu flyttat till Stockholm. Kommer sakna henne så.
 
En kväll var Karin, Mimmi och jag på bio och såg monsters university i 3D vilket var så nostalgiskt och himla mysigt!! Vi passade även på att klättra lite på en jättegummianka den kvällen.
 
När jag inte jobbat har jag försökt göra så mycket somrigt som möjligt och har bland annat varit i kalkstensbrottet i Lanna och dansat på Satin med fina gamla barndomsvänner från Degerfors samt hängt med Thailandgänget i en park och bokat hotell i Bangkok! Snart där!!
 
En dag åkte jag och min lille mormor till huvudstaden för att hämta min kusin som kommit på besök från England! Vi vandrade runt i alldeles fantastiska affärer, köpte jordgubbar på marknad och mötte upp min efterlängtade bror för lite mys i gamla stan.
 
Har handlat lite kläder för första gånger på säkert något halvår och umgåtts största delen av helgen med min kära kusin! I lördags var vi på inflyttningsfest och sedan tog jag med lille Jesper till Örebros olika uteställen -- inte alls som England upperbarligen vilket tydligen var något positivt, yeyy
 
I söndags bakishängde Jesper och jag mestadels hemma hos mormor i Degerfors och tog sedan en lång promenad runt i princip hela byn på kvällen. Besökte då bl.a. min gamla skola och satt på en brygga. Det var en fin dag.
 
-- Och som vanligt när jag är hemma i Degerfors tittar jag igenom gamla fotoalbum. Hade nog verkligen världens mysigaste uppväxt egentligen.
 
 
IMORGON är det exakt en månad kvar tills planet lyfter och tills vi lämnar Sverige i 6 månader. Har aldrig varit i asien och nu ska jag helt plötsligt bo där i ett halvår?? Är så nervös och förväntanfull, ni förstår icke!! Ska redan idag börja flyttstäda, och det känns så otroligt sorgligt att packa ner det fantastiska liv jag haft i denna lägenhet i över ett år i banankartonger. Har inte kalla fötter men börjar inse hur mycket fint jag faktiskt kommer lämna bakom mig.

RSS 2.0