http://creators.blogg.se/

 
Igår fick jag agera sminkdocka åt Karin. Hon går stylistlinjen på Plusgymnasiet här i Örebro och har tillsammans med några fina tjejor i hennes klass skapat denna blogg. De har den som deras projektarbete och där tipsar de om i princip allt inom kläder och skönhet! Igår testade Karin på att göra en shading på mig för att visa vad olika nyanser kan göra med dragen i ansiktet, och ni kan läsa mer om hur hon gjorde steg för steg genom att klicka på länken/bilden.
 
(Sminkningen i ansiktet blev rätt mörk i förhållande till resten av mig eftersom jag inte äger en foundation i min egen hudton hehe)

cinnamon


 
 
 
Här i Örebro finns säkert världens bästa och mysigaste lilla klädbutik. Kanel heter den och befinner sig på ett litet hörn på järntorget. Vet inte hur många gånger jag varit där inne och dragit i denna sjuka bomberjackan från BACK och nu är den äntligen äntligen äntligeeeeeen min!! Den kostade 2995 från början men fick den för halva priset *lycklig*

för sent för vin, för sent för kärlek ren som snö

 

Just nu sitter jag på mitt vardagsrumsgolv med Håkan i högtalarna och solen i fönstret. Ska springa ner till ICA och köpa jordgubbar snart och kanske ta en promenad senare med bara mig själv och musiken. Jag hatar att vara ensam men idag känns det jättejättebra.  
Hej hej hej.
Nu har jag LOV. Thank you lord holy jesus ave maria god in heaven etc. Och igår var det alla hjärtans dag! Den spenderade jag först och främst i Rudbecksskolans kafeteria och sjöng om kärlek med stjärnparaden sång. Framförde bl.a. video games av Lana(!!) och det var väl typ dagens höjdpunkt. I övrigt befann jag mig på biblioteket i några timmar och gjorde klart massa arbeten och sen på kvällen hängde jag med Karin, Filip och Henrik. Vi lagade fin mat och spelade lite spel. Jättemysigt ju!! Fred, kärlek och förstålse osv

det är här vi bör existera
/Blandade bilder från fina stunder/

FAN VAD JAG BEHÖVER LOV. Känns alldeles fantastiskt att det bara är 4 dagar kvar <333454657 Förövrigt har jag haft en mycket okej måndag. Tränat, haft en lektion, fikat med min fina Amanda och äntligen äntligen fixat nya linser så nu har jag min syn tillbaka. Tack gode gud. Hoppas allt är fint med er gosisar.

--


ÄR SÅ TRÖTT -- Förutom att vi snart ska till Paris och att jag fick reda på igår att vi ska till spanien med skolan i april (!!) så känns allting så jävla dött. Helgen var dock ganska bra pga vin & badtunna i dalarna med fina dalkullor. Längtar till vår och sol och resor och lana och balen och studenten och början på ett nytt liv någon annanstans. 

RSS 2.0