*en himla massa mobilbilder*

Förra veckan var så otroligt intensiv >Jag jobbade 5 av 7 dagar samt tränade 6 av 7< Var så trött och lättad när den var över att jag nästan ville gråta. Förutom det solade jag endel i en park och mös lite med en liten vovve som Karin var hundvakt åt.
 
På söndagen åkte jag hem till Degerfors. Nu är mitt barndomshem i princip helt uttömt. Jag och mormor vandrade omkring där och bara betraktade de tomma ytorna. Tänk att det hem där jag spenderat större delen av mitt liv snart inte är mitt hem längre. En otrolig lättnad blandat med en enorm sorg.
 
 
Senare på söndagen åkte jag till Jonnas sommarstuga! Hon, hennes syster, deras vovve och jag sov över där och dagen därpå åkte vi tidigt på morgonen till en långgrund strand och solade och badade i några timmar. Den mest avslappnande och härliga dagen på länge! Saknar min Jonnis redan.
 
 
 
På tisdagen hjälpte jag till att flytta lite grejer till vinden i mitt gamla hem och efter det hann jag hälsa på min rara lilla morfar på ålderdomshemmet. Hittade även lite roliga anteckningsblock bland lådorna på liagården samt mormors memoarer från 1944 och avslutade min vistelse med världens godaste pizza från Ralfs pizzeria -- åh vad jag saknat Tre Kronor!!
 
Idag har jag fått min första lön och står helt och hållet ensam för mina utgifter från och med nu. Det känns fantastiskt! Denna vecka ska jag jobba och träna varje dag i princip och snart snart snart är det dags för Thailand!!

a non-smoking generation

Vi hade lite besök från dalarna för någon helg sedan! Då blev det lite fest, lite mat och lite bebis-och hundvaktande.
 
Jag träffade även min fina Sara för första gången på mycket länge. Vi åkte longboard och åt sushi och pratade om allt.
 
Jag har även sprungit endel här runtomkring och upptäckt massa fina nya turer. Älskar att jag hittat tillbaka till träningen igen.
 
Förra onsdagen samlades vi hela Thailand-gänget och firade genom att dricka vin på vår balkong och vara runt på lite olika uteställen. 2 månader kvar!!
 
En dag hann jag och springa och åka och sola och bada med Karin och Filip vid kvinnersta-kalket. Den dagen var fin.
 
Har jobbat på ivy hela helgen och har nu även en hel jobbveckan framför mig. En dag färgades vattnet i likkistan bredvid grönt -- himla oväntat
 
Har även invigt balkongsängen och har nu nästan kontant befunnit mig i den sedan dess(sitter i den nu fniss). Gjorde lite pizza en dag också och helvete vad gott det blev.
 
Utöver detta har jag nästan enbart tittat på grey's anatomy, gråtit till grey's anatomy och somnat till grey's anatomy. Jag var dock nyss i karlaparken här bredvid och solade och lyssna på mysik och åt färsk ananas och nu ska jag till friskis och kötta lite. Kram på er kompisar.

thailand

 
Nu är det äntligen bestämt. Idag fick vi bekräftat att vi i september ska flytta till Thailand och jobba och bo i ett halvår. Vi har pratat om det länge nu men idag blev allting bestämt. Det är helt sjukt att detta verkligen händer!! Är så jävla lycklig och förväntansfull och nu känns det verkligen som livet kan börja! Har alltid haft ambitionen att resa och se världen innan jag börjar plugga och settle down, och mitt äventyr kunde inte börja på ett bättre sätt. Helt jävla underbart att jag också delar denna upplevelse med 4 vänner och däribland min underbara Karin. Phi phi island here we come!!!)!#€wr309r348

oh these days


*Sommar* På senaste tiden har den bestått av smultron från vår smultronplanta, långa promenader med vovven som Karin varit hundvakt åt, att springa under vattenspridare mitt i natten, tv-serier i alla dess former, jobb, att sitta i fönster och se toto live, planering inför hösten, mys på fik, att hänga på karolinska läroverkets tak, uteserveringar samt ett nakenbad i svartån efter några glas vin (vilket också var årets första dopp!!). Tycker om tillvaron.

RSS 2.0