prom night

Bilder från balen. Min klänning är av märket By Malina. (Saknar min fina klass himla mycket)

dä ä lätt


Hade ju helt glömt bort detta, men NA-tv filmade lite under studenten här i Örebro(se hela filmen här), och helt mirakulöst nog lyckades de få med min klass utspring (00.07) samt en liten del av vårt flak (00.49)!! Älskar också det faktum att jag står i princip 1 meter från kameran vid utspringet och är helt försvunnen i en euforisk liten bubbla haha lol. Saknar denna dag, vill bara tillbaka. Men nu börjar livet på riktigt och mina planer inför bara denna höst är så fantastiska att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men de ska jag icke avslöja ännu. Kram på er!

prästkrage, smörblomma, vitklöver, blåklocka, rölleka, bergsyra, hundkex

 
Förra veckan firade vi Karin som fyllde nitton. Vi hängde lite på Lisas tak kvällen innan med rosé och åt lite tårta till frukost och så fick hon en tatuering av mig i present. Världens bästa tattoo också!


Vi var även några som hängde en kväll hemma hos Emil och grillade och badade i hans pool och basta och grillade marsmellows senare på kvällen över en öppen eld. Sjukt mysigt.

Jag var också på 3 studentmottagningar förra veckan. Först i Karlstad på Amandas student, sedan iväg till Dalarna för att fira Moa och tillsist Degerfors där Jonna hade sin mottagning (Gick säkert upp 5 kg efter all mat och tårta som passerat mitt matspjälkningssystem de dagarna). Passade även på att hänga lite i Gagnef med Karin när vi väl var i trakterna. Vi satt bl.a. på en brygga och drack cider och pratade om livet. Gillar verkligen Gagnef.
 
 
I lördags-söndags besökte jag min lilla mormor och hängde i hennes lägenhet med henne och mamma. Älskar mina finska små mumintroll. Vi tittade i gamla fotoalbum bl.a. och vi har ju så otroligt mycket foton från min och min brors barndom -- Helt underbart.
 
I tisdags var Karin och jag sjukt aktiva och åkte bl.a. longboard, spelade tennis med Filip och Linus, hängde i en hängmatta, paddlade kanot med Filip, mös med Mimmi och Lisa utanför Mimmis lägenhet och avslutade dagen på satins uteservering. Det var även denna dag min lilla iphone 4 took its last breaths buhu (Har dock en iphone 5 nu vilket känns alldeles fantastiskt)
 
Igår var det midsommar och den firade jag tillsammans med fina vänner hemma hos Emil! Vi grillade, badade, basta, spela beerpong, hoppa studsmatta osv. Himla fin kväll.
 
I övrigt har jag fått jobb på coop(!!) i höst samt fått 3 arbetserbjudanden för sommaren bara denna vecka! Buhu so hard to choose. Känns som vuxenlivet för min del haft en ganska bra start ändå!
Ha det fint kära ni, och Glad midsommar!

--

 
 
 

Mobilbilder från studenten/studentveckan

Lite drygt en vecka har gått nu sedan jag blev student. Känns fortfarande lika orimligt. Har den senaste veckan varit på en spontan resa till liseberg, haft arbetsintervjuer, hängt på tak, varit på studentmottagningar i Karlstad, Dalarna och Degerfors, myst på en brygga i Gagnef, sett Karlskoga ur en helt ny synvinkel och sökt en jävla massa jobb. Lever så jävla arbetslöst och fritt at the moment.

titta tillbaka

Under dessa tre år har jag kämpat med matten, skrattat ihjäl mig på matrasterna, pluggat hela nätterna, tröttnat totalt på att plugga på nätterna, blivit krossad på nattinnebandy, ägt på nattinnebandy, stressat mellan karro och rudbeck, fikat på hells, lärt mig om derivator och primitiva funktioner, glömt allt om derivator och primitiva funktioner, solat vid slottet på mattelektioner, myst på märtas, kommit försent, försovit mig, försovit mig igen, slitit med fysiken, karrofestat som inihelvete, hittat mina soulmates, vi har brytit oss in i tomma klassrum och plågat varandra i godisroulette, jag har gråtit över kemin, köpt billigt, underbart äckelgodis på Alibaba, lirat CS på datakunskapslektionerna, fått fina kärleksbrev, utfört the walk of shame dagen efter varje karrofest, jag har gjort saker jag kommer ångra, saker jag aldrig kommer glömma, vi har sjungit, vi har dansat, vi har sörjt, hoppats, drömt, förlorat, lyckats. Och vi har haft så sjukt jävla kul.
Jag är så tacksam över att mina föräldrar lät mig ta en stor jävla risk och flytta ensam till en ny stad, utan att alls veta vad jag kunde förvänta mig. Är så lycklig över de människorna jag fått möjligheten att träffa, och några av dem kommer finnas med mig hela livet. Och jag är så sjukt jävla nöjd med allting jag har åstadkommit och upplevt.
Fan vad jag älskar Karolinska läroverket. Och helvete vad jag kommer sakna allting. KÄRLEK


mitt äventyr


Bilder från studentveckan, och den bästa dagen jag upplevt.
 
JAG HAR TAGIT STUDENTEN. Helvete. Det känns så äckligt jävla overkligt! Kollar tillbaka på alla bilder och filmer och kan inte riktigt förstå att det faktiskt är jag som står där med gosedjur runt halsen och mössa på huvudet. Studentdagen var den absolut bästa dagen i mitt liv hittills. Så mycket lycka, glädje och eufori blandat med sorg och tårar. Sjukaste men mest underbara känslan. Flaket, utspringet, ramsorna, musiken, skriken, tutorna, flaggorna, dansandet, familjen, kramarna, gåvorna, vännerna. Vill bara återuppleva hela dagen om och om igen.

Nu är livet så sjukt oklart, och jag älskar det. Jag har ingen aning om vart jag befinner mig i höst, eller vart jag står om 5 år. Men just nu känns allt så fantastiskt. Ska snart springa iväg på en jobbintervju och sedan ska jag fortsätta njuta av detta underbara liv. Mitt äventyr börjar nu. ÄNTLIGEN

men jag tänker aldrig dö nej


Studentveckan hittills är fan bäst. I måndags hängde vi några klasskompisar i stadsparken, krossade några stylister på kubb och satt sedan en stund på satin. Igår var det krampen och vi piltar gick ifrån rosta gärde med en förlust bakom oss men med desto mer kärlek för vårt underbara läroverk i våra små hjärtan (<3) Lunchade med klassisen och kvällen blev en spårad och fettbra sådan på satin. Idag ska vi bara hänga och gosa och ha det fett tillsammans hela klassen -- älskar dem.

5 dagar kvar

2 bilder från förra helgen då vi firade Nicolinas 19 år med lite bubbelpool, sibirian vodka och häng på uteservering (bilder av fina Sara)

I fredags var jag på min bal -- kan ha varit den roligaste och mest underbara kvällen på länge. Och alla var så vackra.
Igår var vi några från klassen som käka på tacobar och solade lite vid slottet innan jag gick till Hjalmar Bergman teatern och började förbereda inför årets första stora Stjärnparadsföreställning. Denna gång stod jag inte bara bakom scen och sminkade utan var även statist, fick dansa lite vals och sjöng med stjärnparaden sång. Älskar det!! Idag är sista föreställningen och det känns lite bittersweet att lämna stjärnparaden bakom sig. Ni äger fan.
Veckan i övrigt har ägt och om 5 dagar tar vi studenten!!??!!? Vill gråta samtidigt som jag vill skratta och fattar inte riktigt vad som händer.

RSS 2.0