förgätmigej

I torsdags for jag upp till Uppsala för att vara med på min kära broders vernissage. I ca 2 år har han nu jobbat på ett fotoprojekt, "I huvudet på Carl von Linné", där han tolkat olika växter ur ett mode/konst perspektivt. Så otroligt vackra bilder och hans talang lyckas alltid få mig att känna mig som en stolt gammal mor! ! Ni kan läsa mer om hans utställning här och snart kommer hans nya hemsida (www.richardvonhofsten.com) lanseras där ni kan se alla bilderna samt hans övriga verk.

Jag själv är en del av utställningen i form av "Förgätmigej" tillsammans med Henry(plåtades i höstas). Vår bild hittar man på Stora Torget i Uppsala och att se sig själv hänga mitt i stan var ju bara helt sjukt.
 
Idag har jag hjälpt Karin med hår osv inför hennes bal och for sedan ner till slottet på kvällen och fotade alla fina flickor och pojkar. Jag har så sjukt vackra vänner att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Förutom detta har jag de senaste dagarna upplevt min allra sista karrofest, firat Nicolina & badat i Jacuzzi, hängt med Sara och är härmed helt och hållet klar med allt allt allt skolarbete inom min obligatoriska skolgång. Har inte riktigt förstått detta ännu. Har inte heller förstått att jag tar studenten om mindre än 2 veckor. Dör.

countdown

 
Har de senaste veckorna ett flertal gånger fixat hår och smink och sprungit runt här hemma i min fantastiska balklänning. Är så otroligt övertaggad på bal och student och nu är det så himla snart *kan inte förstå att det är sant*
Inte nog med att jag för ca en vecka sen kom hem från en fantastisk resa i Barcelona(bilder kommer!!) utan så mycket annat fint händer och har hänt på sistone. Är väl mest exalterad just nu inför alla onsdagar och after school samt invigningen av min brors utställning nästa vecka(läs mer här), krampen och att betygjävlarna sätts. Känner mig så redo att starta livet nu. 

(och just ja: är numera blond ! !)

quatre et cinquième


Sista dagen i Paris bestämde vi oss för att ta en sovmorgon och sedan fara in till Champs-Élysées, vilket anses vara den mest välkända och exklusiva gatan i världen(!!) Där lunchade vi och strosade runt några timmar. Fick bl.a. se triumfbågen och käkade den mest himmelska glassen jag någonsin ätit på Haägen Dazs palatset.
 Sista kvällen i Paris var bra bra bra. Då åkte vi in till ett område där det fanns massa olika barer och klubbar att välja mellan. Vi hittade en bar som verka ok och där hittade vi lite fransmän som lärde oss franska. Det var en rätt så händelserik afton och avslutades genom att vi sprang runt Notre Dame och sökte taxi <3Lost in Paris verkligen<3 Att åka hem dagen därpå kändes hemskt, men jag återvänder snart igen. Det kan jag svära på.
 
Har haft det himla bra de senaste dagarna. Har bland annat varit mycket bra häng och en spårad Valborg. Imorgon åker jag till Barcelona vilket känns alldeles absurt! Igår kom min balklänning och nu är det endast 36  dagar kvar till stundenten wohooooo
 

RSS 2.0