livets liv

Mina senaste instagrambilder
 
Hej hej hej! !!! !!
Måste be om ursäkt för himla dålig uppdatering. Har verkligen varken haft tiden eller lusten. Livet här i Thailand är så underbart. Vi har nu äntligen hittat en bostad (!!!!!4e bilden!!!!) med pool (!!!!!!) så dagarna brukar väl börja med ett dopp och sedan forsätta med att ligga och steka i solen. Har även hängt på stranden en dag, festat på bangla road, ÅKT WAKEBOARD (vilket jag förmodligen kommer fortsätta göra lite då å då, livets sport, så sjukligt jäkla roligt) och blivit med liten valp... hehe. Hinner inte riktigt gå in mer på de detaljerna, det kan ni nog läsa mer om på projectpatong.com snart då det även uppdateras där. 

SAKNAR ER DÄR HEMMA -- SÅ MYCKET 

paradise

 
Lite halvdåliga bilder från vår senaste vecka i Asien! Har så mycket jag vill berätta och dela med mig av, men har varken ork eller tid till det just nu. Om en timma ska vi åka iväg och titta på ett hus och imorgon också. Vi har sökt hus/lägenhet konstant i 3 dagar, har hittat massa fina men eftersom vi har tid på oss nu innan vi börjar jobba har vi valt att vara lite kräsna hehe  -- börjar dock känna mig ängslig, vill bara hitta ett hem och installera mig här och slippa leva i min resväska, först då kommer nog detta kännas verkligt. 
 
5 månader och 3 veckor kvar av detta paradis (HELT JÄKLA FANTASTISKT) 
Glöm inte titta in på vår hemsida för att hänga med i vad som händer här: www.projectpatong.com (vi lovar att bli bättre på att uppdatera där samt fixa till designen osv så snart vi hittat ett boende, kram från oss)

project patong

Nu har äventyret börjat!! Bangkok äger och vi har det så jäkla bra!! ! !!
Fick förut en fråga i en kommentar om vad det är jag ska göra här i Thailand egentligen, och tänkte berätta lite kort: nu de första 20 dagarna ungefär är vi enbart här på semester, först 4 dagar i Bangkok och efter det åker vi till Phuket där vi även börjar jobba i oktober! Jag tillsammans med mitt bästa lilla gang ska arbeta på en nyöppnad bar/grill/nattklubb som heter Stockholm Syndrome och planen är att vi ska göra det i 6 månader!!

Kommer berätta mer om jobbet och våra upplevelser här så mycket det bara går, men för att hänga med ordentligt i vår resa kan ni titta in på: www.projectpatong.com istället som är vår gemensamma blogg, där kommer det uppdateras mycket mer!
 
KRAM PÅ ER NI FINA

resfeber

 
I veckan som var blev jag inbjuden på kräftskiva hos fina Saris vilket resulterade i att bli en av de trevligaste och roligaste kvällarna på länge. Detta var ca första gången på kanske 7 år som jag åt kräftor, och är himla glad över att jag hann göra något riktigt svenskt innan jag flyr landet!
 
Har även köpt ett par nya (helt fantastiska!!) löparskor, hittat ännu mer foton från barndomen och hängt lite på ett nyöppnat uteställe i karlskoga med gamle degerforsklasskompisar. Känns ganska sjukt att säga det men min vistelse hittills i lille förorten har varit sjukt oväntat bra.
 
I fredags var jag ute med finisar i Örebro och den kvällen blev så himla spontan och sjuk och bra och adrenalinig och hemsk och bäst och verkligen den optimala sista utekvällen i Örebro innan jag far, no doubt!!
 
Åkte på lördagen till Stockholm för att hänga lite med släktingar jag egentligen inte alls känner. Men det var jättemysigt och roligt att träffa min kära fader och äldsta bror bl.a. Jag åkte senare till Disa och Emils nya lägenhet och herre min lilla gud vad vackert de bor(!!!). Sov där, och spenderade sedan söndagen åt att strosa runt i fantastiska huvudstaden.

Kom hem idag efter att ha varit hos mamma i Katrineholm sen i söndags. Detta har verkligen varit en lite get-away-weekend, vilket jag egentligen behövde tror jag. Herregud. Nu är det 3 dagar kvar. Jag börjar verkligen känna av resfebern och paniken. Det är klart att det känns tungt att behöva "prioritera bort" och lämna bakom mig en hel del grejer här hemma, men jag har samtidigt aldrig känt mig mer säker på mitt val än just nu när det väl gäller. Det här kommer bli ett sånt fantastiskt äventyr. Även om vi åker dit och upptäcker att det är skit och att det verkligen inte är vår grej, så kommer vi genomföra en resa att minnas för livet. Den kanske inte kommer bli såpass lång som vi räknat med, men oavsett kommer den bli grym. Snart snart snart.

barcelona

 
 
Tittade igenom lite gamla bilder och kom på att jag inte lagt upp dessa ännu. Och vill ju faktiskt ha dem bevarade så här får ni lite foton från då jag var i Barcelona i våras med min spanskaklass. Barcelona var ju bara så fint och bra på alla sätt.
 
8 dagar kvar nu

bara massa adjön

(obs obs: ska fixa ny kamera inför thailand så jag blir av med dessa mobilbilder, lovar)
 
Denna vecka har bestått av så många hejdåfikor och hejdåkramar och hejdåtårar. Shit. I onsdags vinkade Disa och jag av Sofie när hon tog tåget till Lund. I torsdags frukostmös Disa och jag för ca sista gången på ett halvår. På torsdagkvällen firades mina 19 år (herregud lämnar ju snart mina tonårsår??) på en kinarestaurang med min älskade Karin tillsammans med Filip, Alex och Henke som jag inte heller kommer se på ett tag. Sa även adjö till mina arbetskamrater på ivy den kvällen. Och, värst av absolut allt, på fredag flyttade vi ut helt och hållet ur vår fantastiska, underbara, mysiga, otroliga lägenhet. Saknar den redan. Bor numera i Degerfors och här kommer jag stanna i 13 dagar och sen befinner vi oss i Asien!! Sjukt!

Har även hunnit kapa av hela håret och fikat med fina Rebecka och festat lite med gamla klasskompisar och bokat flygbiljett från Bangkok till Phuket osv osv.
 
 
 
 

RSS 2.0