imma do my thang

Mamma skickade lite gamla bilder som hon hittade häromdagen o bl.a. denna ovan på två av mina bröder o jag. Tycker den är helt underbar. 


En annan helt fantastisk grej är att jag äntligen fixat endagsbiljett till bråvalla!!! (torsdagen såklart:lana) Sen har jag också köpt nya skor

Vandrat runt i våriga kläder 




Och sist men inte minst har jag sett Miley Cyrus rida på en korv i Globen. Hur sjukt!? Att gå på hennes konsert blev bara en spontan grej som min bror o jag bestämde oss att göra va två timmar innan, och det var heeeeelt fantastiskt(mer bilder kommer)


Så väldigt bra vecka med både röd dag och globenhäng!! Nu är jag återigen påväg mot Närke och ska denna gång fira Niccis som fyllt hela 20 år :,) The little rebel is growing up. Ha en kul lördag kompisar! 



 

mitt hem






































Idag har jag hemlängtan. 
Just idag vill jag ha jobbat en hel dag på stranden, och känna hur huden bränner efter flera timmar i solen, känna hur benen värker efter att ha promenerat fram och tillbaka på patong beach sedan soluppgången. Idag vill jag ligga i min säng på sun hill, helt utmattad och solbränd, med båda balkongdörrarna öppna och låta den varma, fuktiga vinden passera de vita gardinerna, skapa spöken. Spela I Cant Make You Love Me med Bon iver. Blunda. Känna kvällsolen genom fönstret. 34 grader. Titta ut över hela patong därifrån jag ligger. Kanske ha sällskap av en människa som på så kort tid lyckats bli en av de bästa jag har i mitt liv. Låta tiden stå still. Bara finnas där och då. 
Idag vill jag hem. 


här ska jag bo




Detta här är då det lilla rum som jag kommer bosätta mig i from idag fram till sommarens slut vilket känns fantastiskt bra!! Det är alltså Mozen som hyr ut sitt rosa studentrum till mig och hon är därmed my savior samt typ bästa tjejen nånsin <333 

Den här morgonen började med att jag följde Moa till tunnelbanan för att vinka av henne(nu åker hon till Tjeckien och ska vara där i 2-3 månader och det är ju faktiskt ganska hemskt att hon inte är här hemma i Stockholm med mig i sommar buhu) och sen sprang jag lite runt Gärdet. Älskar verkligen att jag kommer bo just här nu -- miljöerna här är ju som upplagda för löpning och träning!! Yayy! !! ! Nu ska jag gosa ner mig i Moas fantastiska säng o ba carpa morgonen tills jag börjar jobba ~kram kram kram~

detta är så viktigt

Har inte riktigt något att tillägga. Den här tjejen sätter väl i stort sätt ord på mina frågor och känslor ang. det som just nu, idag, runt om oss, sker i Sverige och Europa. Det ligger i våra händer nu.

absolutly maybe


Här har vi lite engelsk samt amerikansk skönlitteratur från 50-tal samt 70-tal. Himla fina grejer ! !


Och här har vi lite morsdagsfika som delades med en av de bättre mödrarna i världen. Nämligen min mors mor. Min egna fantastiska mor fick jag istället fira över telefon! 

Här har vi en försenad julklapp som jag blev så himla jätteglad över att få. 


Detta här är ifrån igår när jag var på fest med degerforskompisar ute hos Linus!

Den här helgen blev väldans spontan! Fick ett sms i fredags vilket ledde till lite jobb som personlig assistent i Örebro på lördagen, så har hängt häromkring istället för i huvudstaden. Har då passat på att kramas med fina örebrovänner, mysa med mamsi, varit på fest med degerforsvänner ute i Knutsbol och fått en jättejättefin försenad julklapp. Har även hälsat på morfar och pratat om alla fina o ofina ting i livet med min mormor. Nu är jag påväg mot Stockholm och denna gång har jag min kaffemaskin med mig!!!: Det är kärlek det <333

perfect imperfections







Här har vi lite bilder från igår då Richard och jag fick en privat rundtur på Skansen bland massa fantastiska 1600-1700-1800-tals miljöer. Vi fick se så mycket vackert och speciellt, och det ska bli spännande att se vad min duktiga bror kan göra med detta. 


they call us human

 







Hej bloggish. Jag tittar in här eftersom jag sitter på jobbet och väntar på en utskrift på ca miljarders sidor och det finns inte så mycket annat att göra just nu. Tänkte bara säga ett snabbt hej och passa på att offentligt tacka solen för denna fantastiska dag. Dör så fint!! Hann till och med njuta av den i förmiddags då jag hängde med som Richards assistent till Skansen för att söka vackra foto-miljöer. Åh så fruktansvärt fint, ni ska få bilder från det senare. Men ah, tills dess hoppas jag att ni har det bra i detta sommarväder. Simma lugnt!

mitt fina örebro


Min helg började med ett träningspass på Nordic Wellness och sedan ca 3 timmar senare lite vin-balle-häng hemma hos mig i Örebro. Finaste Nico och Lovisa kom över o det var riktigt trevligt så långt jag minns iallafall hehe. 


Sen så kom min älsklingsmänniska till Örebro o det var så bra att träffa henne igen efter att ha varit ifrån varandra i ca 2 veckor <33 Känns ganska hemskt att hon snart far till varmare breddgrader för att spendera hela sommaren där, vet inte riktigt hur jag ska klara av det but well well


Lördagskvällen bestod av massa fläng runt i hela nattlivörebro och på söndag bakishängde vi i en park. På kvällen bestämde vi oss för att plocktallrik på satin vore nice o avslutade sedan det hela med skräckfilmsafton hemma hos Mimmi. Så bra helg !! 

Nu sitter jag på tåget påväg till vuxenlivet och börjar jobba om ca 2 timmar. Thnxx Örebro för denna helg and see u soon again KRAM

~~~~~~

Kollar igenom bloggarkivet och inser hur mycket fint som jag bevarat här. Tänk vad bäst när jag sen får barn: såhär såg mina rebelliska ungdomsår ut. Så jävla bäzt ju.

slow, we paddle through the lake, straight to the very centre of the darkest water where we can embrace the shadows on the surface

 
           

I helgen var jag på gayklubb! Så himla bäst. Eftersom det var eurovisonfinal dansade vi till schlagerlåtar hela natten och fick se Alcazar uppträda och kom hem ca halv 6 på morgonen, så jag var nöjd nöjd nöjd. Utöver det fikade jag med Kimpan, Josephine, Mika och Rebecca. Helgen var riktigt nice alltså.

I måndags var jag med på Mingelkväll på Café Opera som Richards assistent. Jättetrevlig tillställning och massa spännande möten verkligen. Helt galet att jag helt plötsligt kastats in i denna värld?! Efter det åt vi middag tillsammans med hans två vänner Philip och Oliver på en fin restaurang. Superbra början på denna vecka som ser ut att fortsätta lika bra. Nu fattas bara en egen vit etagevåning på söder med bjälkar i mörkt trä och inredningsinslag av metaller i roséguld och textiler i beige. Hehe.

vi tre

 
 


Fotograf: Agnes Stenlund

Vet faktiskt inte varför jag inte publicerat dessa otroligt fina bilder tidigare, men här är de i alla fall. Det här är från förra året då Agnes fotade Karin, Kimberly och mig själv. Det var egentligen tänkt att Agnes och jag skulle göra en liten testplåtning och leka lite med olika miljöer osv, men slutade istället med en helt magisk fotografering tillsammans med mina två bästa vänner och våra balklänningar. TACK Agnes för dessa fina foton. Du är så otroligt begåvad och jag önskar dig all lycka med fotokarriären ♥
 
 

ett försenat 2013

 /JANUARI/
Januari var en ganska fin och speciell månad för mig, och förutom massa plugg och jobb så hade jag här precis kommit igång med träning ordentligt. Försökte äta nyttigt och bygga muskler som jag idag helt har tappat hehe. Det var även i januari Sofie och jag bokade vår resa till Paris (!!) Nä, januari var fint.
 
 /FEBRUARI/
Denna månad blev det mycket satinhäng och hänghäng och som vanligt plugg plugg plugg samt jobb, vad jag minns iallafall. Köpte även min älskade BACK-jacka(<33) och firade alla hjärtans dag för en gångs skull på ett supermysigt vis; dvs uppträdde med stjärnparaden sång i Rudbecksskolans café hela dagen då jag bl.a. sjöng lite Lana-låtar och åt sedan middag på kvällen med finaste Karin, Filip och Henrik.


/MARS/
Mars var väl i princip en ständig längtan till Paris och LANA. Men lyckades fördriva tiden ganska bra med hard cord träning, inredning av mitt lilla rum(åh vad jag saknar det), sushihäng med kompisar och massa plugg i vanlig ordning. Firade även Amandas 20-årsdag och drack drinkar på Ivy med klassvänner. 

/FRANKRIKE/      Vi kommer alltid ha Paris♥♥♥

 /APRIL/
Åh älskade april. Kan varit en av de bästa månaderna på året då det var i April som jag äntligen äntligen fick se, röra, höra, uppleva och bara helt förtrollas av the one and only Lana del Rey. Så bäst. Denna månad började vi även grilla på balkongen, spelade kort på uteserveringar, samlade hela dalagänget och åkte till boda borg, solade i fönstret, tränade massor och tog vara på våra sista skoldagar innan den efterlängtade studentdagen.

 /MAJ/
Maaaaaaaaj. Men alltså nä vad jag saknar allt med denna månad; resan till Barcelona med spanskaklassen(som var helt över förväntningarna), förväntningarna och förberedelserna inför bal och student, uteserveringshängen och alla afterschool, mys med klasskompisarna och känslan när skolarbetena sakta men säkert bockades av. Och sen balen såklart, som BLEV så bra som man hoppats på. TAKE ME BACK.
 


 /JUNI/
:,,) Det är verkligen med tårar i ögonen jag tänker på Juni 2013. Delvis för att det var då jag tog studenten;den roligaste och utan tvekan bästa upplevelsen jag varit med om; men också för att det var en av de mest känsloladdade och hemska månaderna nånsin, för det var ju här mina 3 fantastiska gymnasieår tog slut!? Åh how I miss it.
I Juni flängde jag även runt på massa studentmottagningar och jobbade i mängder och klättrade på skoltak och uteserveringshängde och  tränade i princip hela tiden och så stod jag även på scen med stjärnparaden sång och agerade kör till teatern på den stora stjärnparadsföreställningen vilket var så himla roligt!!


 
/JULI/
I Juli satt jag i ett fönster m Nico och drack vin och såg Toto framträda Africa, åt sushi och åkte longboard med Sara, sprang sprang sprang, gjorde jättegod banan-kyckling-curry-pizza, var hemma hos mormor och läste hennes memoarer från 40-talet, åkte till en strand i Värmland med Jonna och hennes syster, jobbade nästan konstant, åt frukost i balkongsängen, tittade maniskt på gamla säsonger av grey's anatomy, mös lite i kvinnerstakalket och-- denna månad fick vi även reda på att vi skulle få jobba och bo i Thailand! Tänk, då visste vi inte hur nice resa det skulle bli.


/AUGUSTI/
Lite som hände i augusti: var på Nelly high heels med Karin och Disa, sa adjö till Kimberly på en liten avskedsfest innan hon flyttade till Stockholm, gick på bio och såg monsters University m Karin och Mimmi, festade med gamla Degerfors vänner, åkte till Stockholm m min lille mormor och hämtade upp min kusin, festade m min kusin, gick Degerfors runt m min kusin, jobbade, tränade, bakishängde i en sommarstuga, var beroende av bananpannkakor, fick mitt thailändska visum och flyttade ut ur vår fantastiska lägenhet.



/SEPTEMBER/
Ack September. Lite här känns det som att mitt svenska 2013 tog slut och mitt thailändska halvår började. Så detta får bli den sista månaden(tänkte kanske göra en thailandsresumé när jag har tid och ork). Innan min flytt till Asien hann jag vara supersvensk och gick på Saras kräftskiva, var en liten tonårsrebell m Nico for the last time, var på släktträff m bror och far i Stockholm och umgicks de sista dagarna i Sverige en massa med mina gamla Degerforsvänner -- och resten vet ni.


There u have it. Kändes så himla tråkigt att jag nästan varje år haft en liten genomgång av året som varit och inte riktigt hunnit med denna gång, så det fick bli lite försenat. 2013 var så jävla nice. Säkerligen det bästa året jag hittills fått uppleva, eftersom så mycket nytt och fantastiskt hände. 2013 känns som ett utvecklingsår och lite varit en övergång från tonårslivet till vuxenlivet för mig. Även om jag redan tyckt att det hittills varit helt fantastiskt, så ha 2014 mycket att leva upp till i gotta say.

dröm






såhär ser lite mitt arbete ut som projektassistent för min bror: söka vackra klänningar bland göran alfredssons underbara kollektioner till kommande plåtningar •*•trivs•*•


obs obs har hardcore arbetat de senaste dagarna m massa kontorsjobb(vilket jag förvånansvärt nog älskar) å förutom det bara umgåtts med mina bröder å typ hatat på min hy som bara blir sämre å sämre i detta fruktansvärda sverigeväder å ahh inte hunnit så mycket mer än så men to be continued iaf

08



Nu är jag helt å hållet installerad i mitt nya provisoriska stockholmsrum och om 1 h påbörjas jobbdag 1 här på Lidingö. Känns himla nervöst men samtidigt jättespännande. Igår välkomnades jag till huvudstaden med lite fika hos mina fina Kimbo and her guy och senare med hemmalagade hamburgare hemma hos min brors familj. Fruktansvärt bra start. Nu hoppas jag bara fortsättningen blir lika fin *panik*

det är nu det händer

De senaste dagarna har jag: 

Druckit Chardonnay å gossipat med fina Nico på Paolo's 

Firat Valborg i Dalarna med några av de bästa människorna jag vet. Nästan hela thaigänget samlat i SVERIGE, så himla fel och bäst 

Och vi grillade och badade badtunna och spelade musicquiz och förtärde alkohol långt in i natten och jag fick även bevittna snö vilket jag inte gjort sen förra vintern, så det var nice! 

Innan jag återvände till Örebro för att avnjuta denna fantastiska kväll(vin å snax i parken med bästa Sara och Niccis och efter en stund även Marcus) så var jag i Köping med thaigänget å åt svenskt godis och Max originalburgare

!flätat håret endel!

Sen har jag bara packat å packat å packat å ibland stannat upp när jag varit ute för att fota den fina våren 


Varit och lyssnat på när Mathilda Walhstedt sjungit och spelat gitarr på veganfesten och gåshuden från den upplevelsen sitter fortfarande kvar (oj oj oj vilken talang) 


Och tillsist har jag fått avnjuta Saigon en sista gång på väldigt länge för 

Idag flyttar jag till Stockholm!? Ahhhh superläskigt ju but this is really happening och det är lite det jag velat sen jag var typ tolv. Längtar samtidigt som jag är skräckslagen över allt det nya som väntar. Well well, vi hörs när jag är stockholmare! Kram!!



RSS 2.0