för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar, vem vet hur länge vi har varandra


Hola friendos, här kommer en litt uppdatering:


Förra fredagen pallade vi inte mer plugg, så istället hade vi ölhäng, Viktor, hans två polerz och jag. Det var sköj! Fick även till en fin faceswap med mamsi den kvällen :--)

Lördag: då kom nåra kursisar hem till mig. Drickspel osv innan vi gick vi till Ritz. Stannade(i typ 20 min) tills vi bestämde oss för att fortsätta festen hos mig med burger king istället.Söndag: bakislunchdate med Amandis! Örebro har varit så vårigt och mys på senaste(när det inte har haglat lol???) och känner mig sådär vårmysig ca jämt


Nästan varje dag har jag varit på universitet, och om inte där så har det pluggats hemma hos mig *suck* Dock tog jag en paus för o mysa med dessa två i torsdags<3

Och så har jag lagt väldigt mycket tid på detta. Så himla nödvändigt med hård fysisk ansträngning för att väga upp den hårda psykiska.


Fredag: gick på kåren för första gången! Så kul o få dansa lite med kursisarna och tänka på annat än bara tentahets. Lördag: möta upp med dessa två(på bilden ovan) igenFör att gå o titta på detta! Var superkul att få se gamla fina konståkningskompisar showa runt på isen igen. Åååhh så en saknar kosntåkningen ändå. 

Och resten av eftermiddagen+kvällen spenderades i mitt kök: Viktor och jag försökte tentaplugga men det gick halvbra. Trevligt vare iaf. 

Idag däremot pluggade vi flitigt hela dagen(kan va för att tentan är om 1 dag lol pressure up). När vi avslutat för dan mötte jag upp Amanda för sushi yassssss

Och så hare sett ut! Nu ska jag återgå till blodcirkulationen. Tjohej! jag var ingen du var aprilhimlenHäj hallå! Här är lite smått o gott från de senaste dagarna. Har egentligen mest varit på universitetet på föreläsningar/labb, och när jag inte varit det har Viktor och jag suttit här hemma och pluggat. Så mitt liv består i princip enbart av en massa latinska ord och knepiga anatomiska begrepp atm. Men det är skoj! Har ju faktiskt även haft uteserveringspremiär med Nico o Mathilda o vin, ätit croissants med mamsi, lyssnat massa på håkis nu såhär i vårtider, druckit kaffe med Sara och Malte, tränat mucho och blivit med cykel! 

Haft göttigaste lyckoruset hela eftermiddagen pga var på mitt första seminarium idag och det gick nice och nu äre helg! Så nöjd med tillvaron. Kram på er!

madelene 22 år


Häjj här kommer en liten helgsuppdatering i brist på annat o göra på tåget.

I fredags gjorde jag halkan! Var supernervig innan av nån anledning men det var ju SÅ KUL! Vill göra igen :---)

Sen åkte jag till fina Uppsala! Mötte upp Madde som en saknat, käkade thaimat oså gick vi på en liten nation/pubrunda! Studentlivet i Uppsala verkar så nice ju.


På lördag vandrade vi runt på stan en stund innan gick vi hem o gjorde oss fina för kvällen.

Madde skulle nämligen styra födelsedagsfest(hon fyllde 22 i veckan!!) i hennes studentkorridor! (Vi kom förresten på att vi nu känt varandra i 18 år. ARTON!? Det är ju så sjukt. Många fina år av vänskap iallafall)

Hade så bra lördagskväll! Åt tacos, spelade ölspel och lyssnade bara på en massa nostalgisk musik tillsammans med Madde och hennes kurskompisar tills v late.

Idag har vi dött bakisdöden men försökte njuta så mycket vi kunnat av det fina vädret. Satt i solen i någon timma och det var ju så varmt!!! Lycklig!!

Och nu är jag snart i örebrois igen. Hemma i lägenheten väntar mamsi och Ebbe och middag :,) 

Det var allt! Klart slut hej kram på er


~~~


Hej kåmpizar! Mår bra nu! Inte så svårt o göra det när man bo på finaste gatan(bilden ovan) mitt i Örebro och går en kurs en tycker är skojig och har bra mänskor omkring sig.

Nu i lördags dracks det öl på Lion Bar med Karin o Moa, och sen drog jag vidare till Karlskoga för en liten utgång med Madde etc. Kul kväll!

Återvände redan dagen därpå till mitt fina Örebro.


Avslutade helgen på detta vis mmmm. Och påbörjade veckan med skola och ett premiärpass på gymmet med Karin yay!

Jeeeezuz så mycket info en fått lov att pränta in i hjärnan senaste dagarna. Igår hade vi inga föreläsningar, så istället träffades vi, några kursare och jag, på uni för att plugga tillsammans. Intensivt men kul!

Idag pluggade Viktor(en från min kurs) och jag här hemma och nu känns min hjärna helt ihopskrynklad. Ska bli så gött med helg imorgon:

Den börjar med halkan(!!!) i Borlänge och sedan vidare mot Uppsala för att spendera några dagar där hos Madde! Mys! Kram på er!


vecka tretton

Hejpåer! Bra bra vecka. Såhär haren sett ut:Poseat i mitt superkorta hår. Trivs oväntat bra i det ändå!

Lagat massa go mat i nya köket! 

Men mestadels har en pluggat dvs varit på föreläsningar och antecknat som en tok. Har på tre dagar lyckats fylla upp ett halvt kollegieblock typ :-) nice :--)Bästa Nico sålde dessa superperfekta loafers till mig!!! Så nöjd thx girl!

Appro på Nicolajna så var vi+Otto ute i det fina vädret igår, drack juice och köpte konstmaterial till en krokikurs vi tänkte testa på. Mys as always with these two.

Igår firade vi *helg* med prosecco o vin hemma hos mig. Karin, Moa, Henke, Mimmi och jag. Så mysigt. Fortsatte kvällen på Pitchers där vi mötte upp massa kompisar. 

Och såhär ser min lördag ut. Bakis i sänga med proteinglass o kaffe. 

RSS 2.0