kallt


Hola! Kall kall Sverige-uppdatering:

Började mina första dagar här, hos lille pappsen på västkusten.



Sån himla rofylld plats. Tog promenad till vattnet, satt på brygga och lyssnade på tystnaden.



Och när jag inte gjorde det satt jag på altanen i solen, drack kaffe(svenskt kaffe<333) och läste körkortsteori....Zzz....

Och åt avokadotoast!!! Saknat!!



Lilla pappi och jag. Vi övningskörde endel längs vattnet på Orust och stannade till då o då för att njuta av solen. Bra kvalletid.

Det var några fina dagar hos pappa och Annica, sen vidare till Värmland.

Här har jag nu varit i några dar o hängt med mormor o mamsi! Vi har det så bra tillsammans, vi tre. 

Idag har jag sjungit hela dan o spelat in videoauditions igen o det är ju så himla energikrävande *gäsp* Fick en fråga tidigare angående vilken skolan det är jag försöker komma in på: vill inte berätta för mycket innan jag vet hur det blir lol, men eftersom jag kommit vidare till nästa steg efter förra audition så kan jag iallafall berätta att det handlar om ett riktigt bra musikinstitut i England, och det vore helt 7kt om jag kom in. Skickade in min slutgiltiga audition idag, så nu får en bara vänta och se. Hoppas ni mår bra kåmpizar, kram! 

sista dagarna




Tog mig tillbaka till phi phi för att spendera mina sista dagar i Asien där med familia y amigos.

Hittade Monki när jag var i Malaysia(lol) så köpte en fin ny jeanskjol där.


Så gla att jag hunnit spenderat så många fina dagar med dessa två. 

Såhär gla!


& med Jens o Koffe o David. Här hade de bjudit med mig till Relax bar o beställt in helrör o fish som en liten välkommen-tillbaka-till-ön-grej. Så gosiga så.





En dag åkte mamma, Ebbe och jag ut i en privat longtailbåt och fiskade! Fick så himla mycket napp och detta var nog en av de absolut roligaste sakerna jag gjort på denna resa! 

Annat som hanns med: filmmys på banana bar och ett litet uppträdande i någon timma tillsammans med Ebbe på en livebandbar. Det var skoj!


Sista fruitshaken för denna gången, från det ställe där jag testade min allra första thai-fruitshake för 2,5 år sen :,) 

Igår återförenades jag med Karin o Marc över en last supper i Bangkok, och gissa var jag är idag:

I Sverige!! Konstigaste känslan. Känner mig lite numb. Är just nu påväg till min pappa på västkusten för att i några dagar ba övningsköra o umgås o vänja mig med denna förbannade kyla. Kan inte fatta att dessa 2,5 månader har kommit till sitt slut. Kanske gör det imorgon när jag inte är halvt död efter 16 timmars resande. 

Hoppas ni mår bra! Puss kram hej! 


Kuala Lumpur



Inte helt o hållet dum morning view det där! 

Var dock alldeles för lat för att på egen hand ta mig till Petrona Towers, så en selfie med dem från mitt hotellrum fick duga.



Gjorde inte så mycket mer i Kuala Lumpur än att fixa hår, naglar, shoppa litt o skriva ner lite tankar o sånt. Det gör jag ca 1-2 ggr på år. Ni vet när man behöver ventilera om sånt som man kanske inte pallar belasta en annan människa. Då känns det bra att skriva om det, tycker jag. 

Malaysia var en liten balsam-för-själen tripp. 3 fridfulla dagar och sen tillbaka till Phuket! 

malaysia




Lille storyn bakom min vistelse i Malaysia:
När vi åkte in i Thailand via buss fick jag bara 15 dagar, istället för 30 dagar som man får när man flyger dit. Så dumt att vi inte kollade upp detta ordentligt, men så vare. Jag var nu alltså tvungen att lämna landet 16onde feb, they kicked me out *snyft* Men en ska inte klaga när man istället hamnar i coolaste Kuala Lumpur och både hunnit fixa fina naglar och lite mer hår på hjässan! Åker tillbaka till Thailand redan imorgon, och då ska det tydligen vara okej för mig att stanna några veckor till. Lol dessa visumregler är så orimliga. 

Att bo ensam såhär på ett 5stjärnigt hotell och bara fokusera på att andas o tänka o samla ihop sig själv(o äta gott) är himla bra ändå. Tror de där 15 dagarna var lite utav en blessing in disguise. Så, nu vet ni det! Kram igen!

Koh Phi Phi 3.0


Phi Phi-inlägget! Så fint äre där ändå, trots överexploaterat och turister överallt. Skoj att vara tillbaka en tredje gång iaf!

Min första kväll gick jag över till Jens o Koffe o en massa trevligt nytt folk. Jens jobbade jag med i Patong, och Koffe bodde jag med ett tag i Patong. Ahhh eufori-overload pga alla dessa nostalgiska möten. Vi gick självklart till Stockholm Syndrome.

Sen hamnade vi på en tatueringsstudio där vi hängde hela kvällen: drack öl o tatuerade oss. Skön hemmafest typ. Jag skaffade mig liten våg på revbenet! Nöjd!!!

Jens var så fin o lät mig klämma sönder hans hand genom hela lidandet :-) Thanks man :-) 


På dagarna har jag legat i solen m mamma o pratat viktiga grejor, o på kvällarna har jag hängt på beachbarer med Jens o Koffe o gänget.




Vi har varit lite lata när det kommit till turistattraktioner, men en dag begav sig mamma, Ebbe och jag oss ut på en snorklingtur.



Åkte runt i en longtailbåt med skönaste mixen av människor som vi verkligen klickade med, kul vare!


Stannade på lite olika ställen, men mest känt var väl Maya Bay där filmen "The Beach" spelades in(starring Leo DiCaprio mmmmmm)

Fin solnedgång innan hemfärd.



Min sista kväll hade jag a last supper med Ebbe, Simon och Viktor, och sen slöt jag mig samman med killarna återigen. Verkligen så fina snälla roliga mänskor. Vi spenderade kvällen som alla kvällar innan: med öl och i liggläge på stranden till ca 6am. 

Och i förrgår landade jag här, i mitt 5stjärniga hotellrum i Kuala Lumpur, Malaysia.

Mer om det i annat inlägg, hej!



mer phuket


Hej! Här kommer andra delen av vår tid i Phuket:


Fina mamma och fina Ebbe <3 Här gick vi ut och åt en jättefin och mysig middag tillsammans.




Ebbe och jag hade en tendens att hamna på Bangla road endel. Här hängde vi på VIP-en på White Room tillsammans med mina gamla Stockholm Syndrome och Grabbarna grus kompisar! Det var en kul kväll!

Dessa tre har jag hängt himla mycket med! Ebbe och hans två kompisar Simon och Viktor. Så fina grabbar!




Tog självklart med mamsi till Big Buddah för att titta på utsikt och gulliga apor. Ca 5e gången för mig, men mamma tyckte det var häftigt så det var ju kul! 

Där ligger Ebbe och mamsen och undviker att bli röda! Hej hej!


Och här är mamma och jag uppe vid det hus jag bodde i under mitt halvår i Thai!!! Så underbart att vara tillbaka vid Sun Hill and up och Nai Nai road och alla platser däromkring :,) 


Snart kommer även ett inlägg om Phi Phi! Här har vi varit i 5 dagar nu, men idag(om 10 min!!) lämnar jag ön för att flyga till Malaysia?!? En helt oplanerad grej, men det kan jag berätta om senare. Nu måste jag raska på! Kram kram kram på er där hemma! 

back to the beginning


Som ni vet flög jag till Phuket förra veckan.



För att hänga med dessa två älsklingar i några veckor!! Mamsi och broris! Yayy!

Vi bor i finaste lägenheten i Kamala med privatpool och tre sovrum. Man ba: :,,,,,,) 

Att vara tillbaka i Patong och på Bangla road. Alltså ni fattar icke. Så sjuk och bra känsla.



För ja, titta vilka jag fått hänga med igen!!! Gråter!! Så sjukt att återförenas med Sofie och Carro och Dylan etc på Stockholm Syndrome efter all denna tid. Såå SJUKT. 

En dag hängde vi på stranden och spelade Beer Pong och talade minnen. Och då fick jag träffa Marsh igen också!! Alltså!!!! 



När vi inte hängt på Bangla har vi suttit vid vår pool och spelat gitarr och sjungit typ. Myjs.

Och jag har visat runt min fina mamma i Patong. Så knäppt att se henne i den här miljön. 

Har även börjat läsa Alex och Sigges bok "Tid"!!!! Bästa mamsi köpte den till mig på Arlanda! Så gla!!


Och såhär har de senaste dagarna sett ut. Varit instängd på mitt rum och sjungit o sjungit o sjungit, och igår skickades lite videoauditions in. Är livrädd :):):):)

Hoppas ni mår bra älskisar, kram!

Hej!!



Heheheeej! Liten tillbakablick på veckan som varit:



Vi började vår tid i Siem Reap med att ställa klockan på 04.30 am. Uppe med tuppen för att kunna uppleva soluppgången vid Angkor Wat.



Tyvärr vare lite molnigt, men så så vackert trots det. Där stod vi och sippa på kaffe och vaknade till liv med bästa utsikten.

Ah helt perfect var den inte för det var bloody tourists everywhere (har utvecklat nåt slags hat för stora, turistiga grupper lol helt obefogat egentligen med tanke på att jag själv är en liten turist)

Men vi var ju glada för det! 







Riktigt häftigt var det.

Snabbspolar till nästa dag eftersom vi slocknade direkt när vi kom hem efter att ha vandrat runt bland alla tempel o ruiner: här skulle vi ut o dricka öl!



Pub street och min finaste människa i en skybar! Vi spelade kort, jag krossade Marc på biljard och så argumenterades det en massa som alltid när vi är i samlad trupp. Gillar att vi 3 är så himla lika mänskor med så olika åsikter, blir ju mycket roligare diskussioner då. (Kolla vacker Karin förresten, älskarna)


Sista dagen bestämde vi oss för att ta en cooking class! Här vandrade vi omkring på en market för att hitta ingredienser.

Duktig!

Min förrätt!! Fresh springrolls! Så så gott! Till huvudrätt gjorde jag curry and oh my lord it was delisshhhh. Kul sista kväll i Kambodja!


Och nu är jag i BANGKOK! Yayy! 

Igår skiljdes mitt favvopar och jag åt vid den kambodjanska/thailändska gränsen(snyft), och idag flyger jag till Phuket. Måste ändå säga att det känns fantastiskt att vara tillbaka i Thailand. Att se alla 7/11 och family marts uppradade överallt m typ 10 meters mellanrum får mig att känna mig hemma. Och ska tamejfan bli helt underbart att återvända till Patong. Fast bästa av allt: imorgon kommer min mamsi och broris!!!! Så lycklig!! 
Hoppas allt är bra med er! Kram!


RSS 2.0