~~~~~~~

I söndags gick Amanda och jag till Sorella för att catcha up lite. Vi beställde in en varsin jordgubbslemonad som var så djävulskt drömmig.

Vi satt där i några timmar, åt godaste plocktallriken och pratade strunt innan vi avslutade kvällen med varsin kaffe på Paolos. Så mysigt så. 
 
Dock hade jag såna himla problem med att sova den kvällen, så när klockan tillslut blev 04.00 och jag inte sovit en blund och hade världens energi så gick jag till gymmet??? Körde det hårdaste passet jag nånsin gjort tror jag. 
 
Var hemma i sängen igen 05.30. Höjden av insanity verkligen.

I måndags mötte jag upp med denna lille snygging och Sara!

Vi köpte varsin power-juice från Josbaren och satte oss i Stadsparken.


Så gosigt att hänga lite med Sara och Malte! Och stadsparken är ju så fint såhär års!! 

Hann även med en fika med fina Becka som jag inte sett ordentligt på år(?). Pratade om allt möjligt i någon timma innan jag tog bilen till värmland. 

Spenderade ett par dagar med detta lilla mumintroll, och min bror som var förbi en sväng. Här hade mormor och jag köpt jordgubbar och tagit bilen till stranden i Degerfors. 
 
Så härlig miljö ändå. 
 
Har kört bil oavbrutet sen jag fick mitt körkort förra veckan. Det är ju så fruktansvärt roligt!! Sån frihet att kunna köra till gymmet, affären, eller som igår; till Madde kl 22 för spontan filmkväll. Underbart. 
Nu är jag i Stockholm! Imorgon ska nämligen mina tre bröder och jag åka till mormors sommarstuga i Finland. Jag har inte varit där sen jag var 9? 10? Ska bli så jävla göttigt att få spendera några fina dagar på landet med de bästa männen i mitt liv. 
 

midsommardagen

Midsommardagen började med städning + loads of coffee och endel ipren. För att bota baksmällan 100% gjorde vi även detta: 

 
Tog bilen till ett kalk! Solade och badade några timmar och njöt av varandras sällskap.

Fint att ens första svenska dopp för i år blev vid midsommar ändå. 

Nu måste jag börja förbereda inför nästkommande roligheter. På torsdag åker nämligen mina bröder och jag till Findland! Det blir första resan som bara vi 4 gör tillsammans. Längtar!! Veckan därpå åker jag till England, och sedan vidare till Bulgarien. Carpar diem som aldrig förr. Puss!!
 

midsummer

Denna midsommar var så jävla drömmig. Nicolina och Magnus hade ordnat så att vi fick vara i Magnus pappas hus på landet; absolut bästa tänkbara location.

 
Nicolina, Magnus, Julia och jag åkte in tidigt till huset för att preppa. I denna fina lada skulle vi va. Vi började direkt med att plocka massa massa blommor att använda som pynt!
 
De fina värdarna :,)
 
Så roligt att få träffa och lära känna denna donna! 
 
 
Midsommarpreperationer är ju så mysigt. Nico, Julia och jag gjorde oss varsin krans av de blommor som blev över. Sen började resten trilla in.
 
Och då började vi grilla maten och dricka alkohöl. 

 
När vi var mätta och glada körde vi igång med 4-kampen som Magnus knåpat ihop! Den bestod bl.a. av säckhoppning och ballongjuckning. Such fun när man är lite lullig. Älskar midsommar!

Hela kvällen innehöll verkligen ALLT som man vill att en lyckad midsommar ska innehålla, så gick runt o var konstan supergla.
 

Sen kom regnet, och då rörde vi oss in i ladan igen. Där satt vi och spela drickspel och pratade strunt medans regnet forsade ner utanför. Så otroligt mysigt. 
 
När regnet slutat kom dimman. Då gick vi ut för o dansa på ängen. Kolla ba vilka fantastiska surroundings. Dröm.

So pretty!!!!!!



Resten av kvällen bestod mest av häng utanför ladan, dans på stolar och non-stop allsång.
 
People got pretty drunk, och runt 2 när de andra tog sista bussen hem så gick vi och la oss. Däckade direkt. 

Så glad att jag fick spendera denna midsommar med ett så fint gäng och att Nico och Mange bestämde sig för att styra upp en så bra fest. Tack fina ni. Och glad midsommar på er andra! Hoppas eran ägde också. x
 
 

lajf

 
Hola friendos! Fan vad livet äger hörni. Här får ni en uppdatering på mitt:
 
 
Dagen efter jag fått mitt körkort åkte jag till Degerfors för att ta mormors bil till verkstan. När den var fixad cruisade jag runt non-stop! Fucking love to drive man



 
Mormor, mamma och jag åkte en dag till Lunedet för att käka räkbuffé och fika. Mys!!

På torsdagen körde jag mamsen och mig till Örebro, och sedan dess har jag hunnit fira midsommar med fantastiskt sällskap. Men det tar jag i annat inlägg. 

Har även fått besked om att jag klarat sista tentan(yayyy!!) och har hämtat ut mitt körkort. Ah ni hör ju. Om man försöker förtränga att England gick ur EU igår så är ju life ganska perfekt just nu. Kram på er!
 
 
 

power

Hej hallå här kommer en liten uppdatering. Börjar med en bild på mig i min nya topp, gillaren!



Hade på mig den i fredags, när jag hängde med Madde, hennes boyfriend och hans polerz. Vi gjorde fina drinkar och gick ut på restaurang! Mys! 

Men innan det drog Madde och jag till Gälleråsen i Karlskoga för att åka gokart!!! Så kul!!!



När det blev lördag återvände jag till öret för att hänga med Nico, Bella och Lisa!

Tanken var att hänga på gratisfestivalen Putte i Parken ett tag, men då vi alla var ganska slöa gick vill till tacobar och käka mini-tacos istället mums 


Fin älsklingstjej


Igår åkte jag till Borlänge för idag var det dags för min uppkörning... OCH JAG KLARADE DET! Wihu!! Var helt inställd på att få göra 2-3 försök, men nu har jag körkortet, efter första försöket. 

Är så himla stolt över mig själv. Detta år har hittills varit ett jävla power-år. Slutet på 2015 var ganska motigt. Men här står jag nu några månade senare, med körkort, en avslutad första universitetskurs och har kommit in på min drömutbildning i England. Känner mig så jävla in control och grym. Ibland får man faktiskt göra det. Kram puss hej!!


dalarna



Haft några så himla fina dagar i Dalarna som började med Karins födelsedag i lördags: grill + bra sällskap! Bästa kombon!



Och hur jävla vackert är inte detta landskap *jeeezuz* Här satt vi i vinterjacka och raggsockor, drack vin o prata om lajf. Dröm.



Jag med två favvistjejer. Lite kubbspel, buggtävling o pizzabagande mitt i natta på det och det hela blev en succé. 

Moa och jag var två av de tappra som höll sig vakna till kl 5 ugh. 


Nästa dag vandrade vi hemåt med DENNA utsikt. 
Sånt himla myshäng med Karin och Moa hela helga. 

Igår for Karin och jag till Borlänge pga båda hade körlektion där, och idag gjorde jag mitt teoriprov. Fick godkänt!! Gött! Hoppas ni haft en fin helg krampusshej

~~~~


Hej! Sitter på tåg o har tråkigt så här kommer lite från senaste dagarna.



Torsdag: back in Örebro = mys på uteservering med denna favorit 

Och igår var det studenten!


Mamma o jag piffade till oss lite och cyklade ner till Karolinska läroverket. Nu var det äntligen Antons tur att få ta studenten från bästa skolan! Han fick en nutellaburk av oss att hänga runt halsen som matchade v nice med hans cheeseburger-Vans :-----) 


Mamsi och jag satte oss på Paolos och tittade på studentflaken genom fönstret pga superkallt igår ju



När Antons flak kom förbi sprang jag ut och fotade! Så avis på er som fick uppleva detta igår, vill oxå ju buhu 



Vi satt kvar på Paolos en stund och senare på eftermiddagen var det dags för mottagning.


Stannade hos familjen Käll aka min extrafamilj samt extrahem hela eftermiddag+kväll och det var så härligt att få ta del av Antons stora dag. Lycka till med allt extrabroris!! 

Nu är jag på tåg som sagt. Ska hem till Karin i Dalarna, hon fyller år och vi ska fira med grill och badtunna. Hoppas ni får en fin helg, kram!

3 år sedan


Fy hörni. Idag har det varit studenten i Örebro och fan vad det värker i hjärtat. Nu är det tre år sen vi tog studenten och önskat varje juni sedan dess att det var min tur igen. Fan vad tiden går fort. Njuuut alla studenter njuuuuut!!

Grattis till fina Anton som tog sina kliv ut från Karolinska läroverkets huvudportar för sista (och första) gången idag!! Så stolt! Kommer litt bilder från det en annan gång.



bästkusten



Haft några *perfekta* dagar hemma hos pappsen och Annica på västkusten. Bara legat på deras flotta veranda, solat, ätit gott, läst körtkortsteori och övningskört i drömmiljö.




Och som alltid när jag är hos pappa: vandrat till favvobryggan och lyssnat på vattnet. 



Varje dag har jag fått köra bil i dessa områden. En dag körde vi till Kungshamn och Smögen. En vacker dag ska jag bosätta mig här nere, när jag är skrynklig och har 15 barnbarn typ.

Sverige är så vackert.



En kväll körde jag ner till pappis båt. Vi drog på oss handskar och skrubbade hela fanskapet. Lille Elsa blev så ren o fin så!



Så värdefullt att spendera så mycket bra mysig tid med min kära fader. Det brukar gå ganska långt emellan våra möten, och nu när jag flyttar till England kommer det nog bli ännu svårare att ses. Men när vi väl gör det så är det så himlans bra <3 

Nu sitter jag på tåget mot öret igen! Borde plugga vägmärken men att skriva här är ju roligare. Kram på er kompisar! Och kram på pappa och Annica som alltid välkomnar mig med öppna armar när jag våldgästar. Kram! 

Håkan Hellström
























Såhär såg min helg ut. Den var fantastisk. Inte bara för att detta var första gången på flera flera år som a l l a vi i det gamla goa gänget var samlade, utan också för att vi var samlade i ett somrigt Göteborg på en Håkan-konsert. Vi gick även på gayklubb och solade i Vasaparken, och det var ganska fantastiskt det med.

Det kändes så sjukt att vara en av de där 70 091 skriksjungande rösterna i publikhavet. Håkan är fan magi. Tack fina vänner för att jag fick dela detta med er. Nu börjar sommaren! 


15 hp



Halloj! Sen senast jag hälsade på här inne har det hänt en himla massa. Bl.a. har min fine bror fyllt 23! Grattis grattis!!



Och så har jag pluggat i princip varje dag med min lille pluggkompanjon. 

+solat!!!



Har även varit på Antons teaterproduktion(Vilken stjärna han är!! Stolt!!) och umgåtts med Karinzko såklart.


Här är från en dag då Viktor och jag pluggade i en park 9-17 non-stop förutom då vi tog en Saigon+jordgubbspaus mmmm



I tisdags fyllde Nico 22(!!) vilket vi firade på Sorella, och på torsdag skrevs sista tentan! (Om jag blir godkänd) så har jag härmed avklarat min första tid på ett svenskt universitet *woho*




Detta firades såklart med fyllebrännboll med övriga kursare. Så skoj! Kommer sakna att få vara en del av denna trevliga skara.

Men mest kommer en sakna denna som varit ens tappre studiekamrat nästan sen dag 1 av kursen! Så glad att jag blivit en så fin vän rikare på denna tid, trots att vi redan skiljs åt buhu. Men det var roligt så länge det varade! 

Nu är jag hos pappa på västkusten, efter att ha spenderat en fantastisk helg i Götet. Det tar jag litt senare, hej! 

RSS 2.0