welcome to montpelier

 
 
 
 
 
 
Plågar mig lite att ens lägga upp dessa bilder pga sämsta jävla kvallen i hela världshistorien but thats tyvärr all i got atm. Min lille iphone gav upp för några veckor sen så har levt med en gammal, jättedålig samsung på senaste tiden. It slowly kills me för har inte kunnat tagit några fina bilder alls här borta pga det :--/ Buhu
I alla fall; HEJ! Mår så himla bra. Är väl egentligen allt jag ville säga. Har så himla mycket för mig här borta konstant att jag försvinner lite från sociala medier - vilket egentligen är en bra sak ju. Senaste tiden har jag bollat två jobb-och trivs så himla bra på båda två-, hängt med Nicky och hennes cute friends, druckit öl med arbetskamrater, gymmat och haft första get-togethern med några BIMMare! Så satans roligt att det äntligen börjar hända grejer inför skolstart!! Nu är det bara ca 2 veckor kvar tills uni börjar och är så peppad att få dra igång på riktigt. Förstår fortfarande inte riktigt att jag är här och att detta händer. Dröm. 

Förhoppningsvis har jag lyckats ordna ny telefon tills nästa uppdatering så en slipper dessa grumliga skitbilder. Och hoppas även att ni mår bra kompisar och att ni saknar mig lika mycket som jag saknar er!! Come visit me soon!! Kram!

bristol

 
 
 
 
 
 
 
Hejhejhej! Hoppas ni mår bra! Har varit helt uppe i att komma in i mitt nya liv här borta, men nu är jag här igen!! Hej!!! Har snart bott i Bristol i 3 veckor. Det är väldigt länge sedan som jag fått så mycket egentid, chans att bara vandra runt på gator, sitta på kaféer i timmar, skriva, tänka och ba va. Det har gjort mig så jävla gott tror jag. Har inte bara latat mig och njutit av some me-time utan sen jag kom hit har jag grejat massor med mitt rum, fått två jobb, druckit Bristolian cider med nya vänner, fixat gymkort, hängt med min moster(som bara bor en timma härifrån! Dröm!!), fixat med bankgrejer/annat tråkigt och lärt min mormor hiphop-moves med min kusin på ett bröllop. Aleesha, min halvkusin, gifte sig nämligen i helgen. Sån otroligt vacker dag. 
 
Det var det!!!! Nu vet ni att jag lever iallafall, och att jag mår bra. Den här veckan kommer bli rätt så intensiv pga jobb nästan non-stop med undantag från lite öl-häng på tisdag kväll. Men det ska jag nog klara av. Och snart börjar freshers week och sen skolstart ah ma gaaddd! Har ansökt om CSN-lån för musikinstrument(keyboard och mikrofon), så så fort det kommer in på kontot ska jag börja dona med min hemmastudio. Hur 7kt är inte det då? Tack CSN för att ni *make a dream of mine come true* 
 
Kramkramkram!

RSS 2.0