zebror och solförmörkelser


"Blus" - H&M
Zebra resväska - Unknow awesome store(propably awesome)

Precis hemma från framtida hemstad! Åkte in med Josephine till Örebro vid 4 för att äntligen äntligen ÄNTLIGEN se världspremiären av Eclipse. Var helt blank i huvudet större delen av filmen, pågrund av förskylning förmodligen, så det kändes som den var väldigt kort och att allt flöt på lite för fort(Kanske det inte var mitt huvud som var blankt, utan filmen..? Ehh, NEJ absolut inte!) Tycker iallafall att New Moon är klart BÄST hittills. Eclipse är ju trots allt den bok som ligger längst ner på min bästa-av-twilight-böckerna lista, men är fortfarande helt otrolig!! Filmen också. Faktiskt! Är så nöjd med alla filmer som gjorts än så länge och tycker inte dom skulle kunnats göra så mycket bättre än vad de gjorts. Yeyy Summit!

Nu, lite mera vampyrer: True Blood♥

i wish apon a...


..Wildflower.

Minns inte om jag nämnde det igår men vi får hit en köpare från Stockholm vilken sekund som helst idag, så nu är det viktigt att det är snyggt här hemma! Var egentligen tänkt att det skulle stråla av snygghet här hemma redan igår. Det blev inte så, hehe. Skulle tagit en vända med gräsklipparen också, och vad händer då? Jo hela huven börjar ryka då jag startar den! Får panik, skriker på mamma, ringer Gustaf, och får reda på att det inte är något fel på den iallafall. Puh. Gräset behövs ju för i helvete klippas! Haha jaja, nu ska jag sätta igång med renligheterna, XOXO

our love will be forever


-Muse, Neutron Star Collision


jimmy kimmel show

Har varit så uppe i massa annat att jag helt glömt bort att jag ska på Eclipse på onsdag!! Det är sjukt vad fort det gått, känns som det var nyss jag satt inne på bion i Örebro på New Moon- premiären.
Gick in på Stephs sida och såg att det varit en Twilight Special på Jimmy Kimmels. Tittade på några klipp därifrån och det var riktigt kul faktiskt haha. Finns några spoilers (hoppade över alla dom) också, alltså scener ifrån filmen. Här har ni några klipp:








För nästa klipp tryck här

spets


lite sliten: kaaaaaanskeeee

Brukar ju aldrig lägga ut bilder på outfits och så, men det här är ett speciell sammanhang: På bilden har jag på mig min spetströja som jag designat och sytt på egen hand! Det var mycket enkelt, och resultatet blev superbra tycker jag! Dock blev den lite för kort, så helst ska man ha den till ett par höga shorts eller varför inte mina nya baggie-kortbraller från H&M! Ska visa dem någon dag också.

bästa starten

Heeeeeeeej älskade Sverige!
Fattar inte att jag kunnat vara ifrån den här klarblå himlen i en hel vecka! Men det har varit värt det!
Saknar min Moa så hela jag gör ont redan och längtar tillbaka till Tjeckien mer än jag trodde jag skulle. Det har varit en så himla rolig, skrattig, JOBBIG, träningsvärkig, förskyld, underbar, solig, shoppig vecka och den bästa starten någonsin på sommarlovet. Jobbigt att det blev så kort tid, men jag hade sjuuuuukt mycket hemlängtan såhär på slutet, så jag är glad att äntligen vara hemma också. Nu ska jag sola, bada, äta glass, åka moped, shoppa, mysa, vara ute hela nätterna och njuta av livet med mina underbara vänner här i Degerfors den sista tiden vi har tillsammans♥

Den här får mig att tänka på Tjeckien direkt - när vi satt på tåget och skrek, alltså SKREK, med i låten påväg till Prag. Åååååååh sakna =(

rimbo -> degerfors

Åkte hem igår från Rimbo för att vara med på avslutningen i nian. Den var underbar, fast jag grät och grät och grät. Kommer sakna alla här, alla i 9C, alla i 9A, alla jättebra andra människor och alla lärare haha. Kommer sakna att vi är som en stor galen familj i klassen och jag saknar redan nu alla minnen.
Åker tillbaka till världens bästa Moa och LebbBecki idag som tränar för fullt borta på andra sidan Sverige! Ska bli jättetråkigt att inte kunna vara med mina flickor här i degerfors ikväll men också kul att få skratta med min storasyster och lillasyster(du får bli din nya titel Becka).


Kimberly, Madelene, Josephine, Sally, Amanda och Jonna





Cry. Vet inte hur jag kommer klara mig utan min trygghet i framtiden. Orkar inte utan dig älskling..♥

LUNEDET

Det har varit en obra dag.
Igår var bättre. Men inatt var kass.
Börjar med torsdag: Klassen åkte till Lunedet på klassresa. Vi bada, vi sola, vi satte upp en stort jävla tält(väldigt stort alltså), vi spela fotboll, vi åkte båt(båtrace!!!), vi grilla, vi spela gitarr vid brasan, vi badade igen(iallafall lockness), vi myste osvosvosv. Det bästa var kvällen, då jag, Jerri, Ågren och Larsson tog ut båten igen och fiskade i drygt 2 timmar. Det var så jävla kul!! Ågren blev kåt när han fick napp och Jerry fick en 0.5 kg aborre med ett metspö. Haha fettkul var det. Kommer sakna dom så mycket när vi går olika håll =/ Well well, natten var inte så bra. Men jag dog inte, och jag fick sova på ett torrt golv, på torra kuddar under ett torrt täcke redan vid 4 som tur var. Bättre.
Idag har varit skitjobbig. Saknar Moa nu och vill bara härifrån ett tag. Otroligt passande att jag faktiskt ska det på söndag redan, i 2 hela veckor! Tack och lov.
Nu ska jag ta tillbaka de 8 timmar jag blev av med inatt.


you've now given me the eyes to see who you truly are

vill inte tappa bort er










hur ska det gå utan er? jag älskar er NIO:C, ni har lämnat spår som aldrig försvinner♥



bildprojekt



!!!!!!!


"FETT CATTIGT"






NAAAAAAW
Här är min lilla bebis Elsa. Egentligen är hon pappas och annicas bebis, dom fick henne i bröllopspresent, men eftersom hon hänger på mitt place 24/7 och eftersom vi båda är ganska cattiga(osv osv) så är hon lite min bebis också ju! Jag är helt kär i henne!!! Jag som alltid varit en hundmänniska och sett katter som gamla skräll med läskiga ögon.. nu ser alla jag ser ut att ha små glorior runt huvudet!

Elsa hälsar:
Ä-*******kIIIIIIQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQbln 21nnnnnnnnnnrnfvcccc1§Q

PICTURES







Situation: Sommar.

FEEL IT IN MY TOE...NAILS

Skönaste dagen igår: Sprang för livet i 50 minuter ute på landet. Inte tränat ordentligt på såååå länge nu, men igår kändes det som jag sprungit 5 kilometer varje dag hela mitt liv. Det var en go känsla va! Och inte nog med det fick jag veta idag att jag får MVG i slutbetyg i gympa. JÄKLAR!! Motiverad från ända från..... TÅNAGLARNA nu inför Rimbo och Tjeckien![äckligt exempel.]

longboard YAO



Igår skulle Kimberly lära sig åka longboard.. HAHA. Me and Josephiño är tha kommentatorerna, DÖM OSS EJ! =D

OBS: Jag är inte hög, inte full, talar inte i sömnen: jag hade solen i ögonen(.........)

8 hundra grader

Det va UNDERBART väder i Degerfors idag. Så direkt efter skolan tog Madelene och jag mopparna och Ellen med oss till mölle för en hel eftermiddag på stranden. Det var sååååååååå härligt! Solade och badade mellan kl. 3 och 6 ungefär: Vattnet var så skönt! Och solen stekte perfekt! Simmade ut till en liten flytbrygga som finns där och låg där ett tag också. Fick nostalgivibbar av att vara på mölle med Madelene och Ellen, brukade ju alltid vara där i 4-6an.

Lite nyttigt hann jag med idag också. Madelene och jag la ut filtar på min gård när vi kommit hem och pluggade matte med min mormor och min vosse Laban. Sjukt bra att ha en mattelärare i släkten! (Laban alltså..)




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Söta tår ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

utkast



Cafét har äntligen ställt ut bordet och stolarna!
Pantmaja vandrar på nätterna istället.
Ica har en superrea på snöskyfflar!
Det står alltid en epa framför en i kön på bensinmacken.
Bussarna strejkar.
Välkomstexten på kommunskylten byts till "Mer än bara stål och fotboll: Nu säljer vi solstolar på statoil också.."

--.-.-.-.--

Idag serni fick vi våra klasströjor ÄNTLIGEN. Dom var jättemysiga med en helt opassande logga på framsidan: "Jag är friiiiii". Inte bra. VILL vi vara fria från varandra eller vad är det här? :( Nåja sött att vi gör med reklam om att vi har haft sex med varandra iallafall, hihihihihihihi

RSS 2.0