1 advent


Ännu en vecka har gått. Det blir bara mörkare o mörkare o jag vill bara mer o mer dra ifrån detta land/kontinent hiho.



Det har dock varit en mysig vecka för hann delvis med en fika tillsammans med Nico o lille hunden Harley som hon var hundvakt åt. Vi drack kaffe o prata lajf -- Nico tycker jag om så mycket.


Sen var det fredag då blev jag gla! Efter att ha sprungit omkring i affärer efter jobbet åkte jag hem o fixade till mig för skulle ut på middag.


Tillsammans med Nico, Henke och Jonte på tacobar. Åt gott, drack vin o prata massa innan vi gick vidare till Lilla Örebro.



Där drack vi goda drinkar. Sen blev det öl på Bells innan vi avslutade kvällen hemma hos Henrik. Fina mänskor detdär!



På lördagen tog jag med alla grejer som inte ska med till Asien till mamma o mormor i Degerfors där de ska förvaras under tiden jag är borta. 

Helgen har spenderats med dessa två mumintroll. Ätit pizza, tittat på Jack Frost, varit på liten julmarknad och kramats för sista gången på några månader. Åh vad jag kommer sakna dem. 


Annars börjar jag få lite resfeber och i samband med det börjar det kännas som att en riktigt feber är påväg vilket verkligen inte passar sig just nu. Imorgon börjar min allra sista jobbvecka på väldigt, väldigt länge. Ganska sjukt. 
Glad första advent på er.

snö



Nu är vintern här! Hände verkligen över en natt. Är lite gla över att jag får uppleva snö innan jag far iväg till värmen.


På förskolan har vi carpat årstiden och gått ut i skogen och gjort snöbollar. Och när det blivit för kallt har vi suttit inne och flätat hår och gjort pärlplattor. Lite mys ändå.

Fast emellanåt har jag känt att jag ba vill lägga mig ner och sova mig igenom dessa två veckor som återstår i Sverige ugh.







Sen snörar man på sig springskorna o gör en runda ute i kylan och så mår man lite bättre igen. Och kramas med Karin, det brukar också hjälpa.



I fredags var jag hemma hela kvällen, åt glass, kollade dokumentärer och pratade med Chloe i telefon i 3 timmar o planerade lite inför mitt besök om 2 veckor wiho! På lördagen gjorde jag mig lite tjusig och åkte över till Karin:



Vi mötte upp Jonte och Henke och drack litt billig öl på Bells. Så roligt att träffas och prata om som hänt senaste tiden. Bra folk dedär. 




Idag har Karin, hennes päron och jag flyttpackat Karins grejor, för idag flyttade hon ut ur lägenheten. Hon och Marc åker till Bali redan nästa vecka, helt SJUKT! Själv har jag 10 arbetsdagar kvar vilket ju är nada. 


När vi var klara åkte vi till IKEA och avnjöt årets första(och för oss enda) julbord. Så mysigt att få fira en liten minijul innan vi drar, eftersom vi i år kommer spendera riktiga julafton på en strand hehe. 

Och ja annars känner jag bara att jag vill åka nu nu nu!!! Hoppas allt är fint med er mina nära o kära. Puss och kram! 


light fog snow





Igår sken solen så fint på förskolan. Det såg så himla magiskt ut men självklart lyckas en aldrig riktigt fånga sånt på bild. Stod länge och tittade på ljuset som trängde sig fram bland träd och dimma och höll en nyfiken liten 1åring i handen. 

Nu påväg till bussen började det snöa. Årets för mig första, och kanske sista, snöfall. 

flyga









Mindre än en månad tills jag befinner mig i Asien. Så märkligt. Har haft ett par svinjobbiga veckor, verkligen de värsta. Men så minns jag att jag det bara är drygt två veckor kvar tills jag är arbetsfri och på resande fot igen. Då glömmer jag att vara arg eller ledsen eller trött pga egentligen helt värdelösa grejer. Livet har ju så mycket fint att erbjuda; jag ska liksom backpacka på andra sidan jordklotet med några bästisar, hur sjukt bäst är inte det? Hoppas ni alla mår bra. Kram

Stockholm//Paris

Jag har spenderat helgen i Stockholm. Här kommer lite bilder:



Åkte upp tillsammans med min kloka, starka mamma. Blev bjudna på middag på min brors arbetsplats(lyx) och for sedan hem till honom för att spela Fallout 4. Kvällen blev inte helt som vi tänkt oss. Runt 22-tiden såg vi de första rapporteringarna från attackerna i Paris, och spenderade därefter hela kvällen åt att följa nyhetsflödet kring detta. Det är så ofattbart, hur hatisk denna värld kan vara. Jag har länge följt den aktuella krisen i Syrien, men det blir helt plötsligt verklighet när något så fruktansvärt sker såpass nära. Jag sörjer med alla som drabbades i fredags, och alla de som drabbas av liknande hemskheter varje dag.

Bror<3


Trots att hela helgen präglades av händelserna i Paris lyckades vi ha en mysig fika på Mood-gallerian på lördagen.


Mamsi<3

Och efter en stund kom Richard och joinade oss! Fina bröder, så glad att jag har dessa.


Kul grej: Richards fantastiska bild finns nu i Idylliens nya monter inne på Mood-gallerian!!!! Och hjälp vad magisk den är! Gå förbi och titta ni som är i närheten vetja! 



Gick vidare till Harry B James där vi slängde i oss lite käk.




Blev ingen bra bild på oss men här har vi Richardo och mig iallafall<3



Sen skulle Richard gå så mamma och jag stannade kvar en stund på stan, blev trötta och åkte tillslut hem till Ebbe igen. Vi spelade spel, kollade på dokumentärer och diskuterade djupa saker som vi alltid gör när vi är samlade. Älskar älskar älskar dem.

På söndagen fick vi även träffa bror nummer 3!!! Satt och fikade ett tag och pratade om allt möjligt. Och sen var det dags för mamma och mig att åka hem så hejdå Stockholm och hejdå världens bästa bröder! 



lille helgen

Hejsan svejsan här kommer en helgsuppdatering: 

I fredags mös vi här hemma, jag och hela extra familjen. Kollade idol och skrattade massor och njöt av varandras sällskap men det har jag inga bilder på så vidare till lördag: 


For iväg till lille Drinkolina och hennes boy Mange för inflyttningsfest. Kul vare! Speciellt roligt att Sofie var där också!!!!! Oh the joy!!! 

Såhär såg en ut 

Och såhär vaknade jag I morse <33333 Bredvid en Sof och en Nico så mysigt så. 

Idag har Amanda och jag flängt runt lite på marieberg köpcentrum och nu tänkte jag tappa upp ett bad för ugh how I need it. Kram på er och tack för en fin helg alla inblandade! 

20

Är så glad över att denna vecka snart är över. Den har varit lång och dryg men nu är det bara 20 jobbdagar kvar tills jag far iväg på äventyr wiho!


Från förra torsdagen när jag cyklade till och från jobbet. 1,6 mil dit 1,6 mil tillbaka. Så totalt 3,2 mil trampande + 7 timmars barnpassning är jag dum i huvudet idk

I måndags köpte Karin och jag varsin backpackerrygga!


Utöver att jobba, springa och hänga med Karin har jag pratat massa med denna. Min fina mamma. Vet inte vad jag skulle göra utan this little lady. 

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos Nico och Mange och även träffa Sofie som jag inte sett på tusen år!!! Yaaassss! Ha en fin helg kömpisar.


halloween


Hej hörni här kommer bilder från helgen!



På fredagen kom Moa över på besök från Gagnef, så hon och Karin och jag mötte upp Henrik vid Mingla och käkade tapas och delade på ett par flaskor vin. 

Efter maten hade vi lite tid innan bion som vi skulle gå på började, så vi traskade iväg till Bells och klunkade i oss varsin öl. Sen var det dags för Paranormal Activity 5 och den var halvbra men kul att gå på bio när man var lite lullig iaf hehe.

På lördagen gick vi runt på stan, åt lunch på Rosali's deli och inhandlade sista halloweengrejorna.

Sen gick vi hem o började fixa! Jag var ett skelett, Karin ett rådjur och Moa en sjöjungfru. Himla osynkad trio men himla tjusiga ändå ju!



Kilade över till Nicos fina lya där vi spelade drickspel och blev lite salongs. Mysiga tjejer detta! 

Fortsatte festligheterna hemma hos dr Henrik




Där både Filip och Alex befann sig <333 Alltid lika mysigt att återförenas med dessa fina grabbar.

Och ja sen var det slut på bilder.

Söndagen bestod bara av slapp i soffan med thaimat och film. Behövdes må jag säga. 


42 dagar




Spenderar 90% av mina dagar åt att dagdrömma om Indonesien. Nu är det bara november kvar, sen åker vi. 

Har haft en *världsklasshelg* tillsammans med fina vänner. Kommer en hel drös bilder från den men de finns alla på min n y a i p h o n e 5 som är urladdad o har ingen laddare just nu så hang in there errrbody

Igår köpte Karin och jag varsin backpackerrygga. Fattar ni hur fin känsla! Snart snart snart. 



RSS 2.0