vänner å vin











Efter att ha hardcore rehabiliterat mig efter bråvalla åkte jag till Degerfors och vidare till Åtorp för att återförenas med gamla degerforstjejer! Det var två år sedan vi sågs såhär, och denna gång badade vi badtunna och i älven och drack Maria Montazami vin :--) Så mysig kväll!

Nu är jag påväg till jobbet efter att just ha skrivit på ett kontrat som säkrar ett 10 månader långt boende i sthlm för min del. Kan ni fatta?? Ska bo i en superfin, nyrenoverad liten etta m kök(OBS kök inte kokvrå!!!) söder om söder. Hur???? Förstår fortfarande inte. Happy monday everybody :,,) 

run for your life


































@ bråvalla 2014

En blandning av mina egna bilder och såna jag hittat i efterhand på internet. Åå vilken superbra upplevelse -även om den varade alldeles för kort. Men det spenderades med bästiga människor och fick se my Queen för andra gången, hennes andra besök i Sverige, så är så nöjd. Åkte även karusell, dansade på silent disco(så kul!!) å sprang genom festivalområdet när iron maiden spelade 'run to the hills' jämte en väldig fin vän. Och massa mer. Väntar på fler bilder från Nico då min mobil dog precis innan Lana *typisk*

midsommarnattsdröm











Firade midsommar hos Nico m bland annat några av mina älsklingsthaiar(<33) och lite andra fina människor och hade himla roligt så långt jag minns iaf denna märkliga och konstiga kväll hehe. Glad midsommar i efterskott på er!


home


Gråter, ryser, drömmer mig tillbaka. Alltså, bästa bästa Erika har klippt ihop denna film från tiden i Thailand. Det är så svårt att ibland förstå att det faktiskt hände, att vi bodde där så himla länge. Och sen kommer en sån här film upp på Facebook och man har svårt att förstå vad man gör kvar här i Sverige. Saknar er alla thaiar så otroligt mycket. Ni är några av de bästa människorna jag vet, och skulle inte velat dela denna fantastiska resa med några andra än just er.

poser poser















Superblandat urval av bilder från de senaste tre dagarna. Har hunnit m massor verkligen! Som tex assisterat min bror när han fotat för Björn Axén vilket även var mitt första RIKTIGA jobb som hans projektassistent, yayy!! Även hängt med på möten med olika kostymörer och känner bara mer och mer hur mycket jag älskar den konstnärliga världen. Utöver det har jag sprungit som vanligt och idag powerwalkade jag en mil så nu mår kroppen. Och så har jag åkt nercabbat för första gången i år och det är ju bara för nice! Ja, annars gör jag inte så mycket mer om dagarna förutom att beta av alla säsonger av game of thrones och längta till helg och midsommar!!


white lines, pretty baby, tattoos









Såhär spenderades min söndag. På Mölle i Degerfors tillsammans med de två bästa kvinnorna i mitt liv. Vi solade och föråt oss på både jordgubbar och choklad och läste högt för varandra ur Modern Historia tidningar.





Och som vanligt hittade jag massa roliga foton osv hos mormor 1 mamma, elva år i en finsk tidning efter att hon vunnit en resa till lappland i en novelltävling 2 sally, också ca elva år, översminkad inför en konståkningstävling 3 jonna och jag i skolkatalogen kanske 2002-2003, bästisar och engagerade i elevrådet :,)


Köpte precis Lanas album Ultraviolence(!!!!) på iTunes och njuter därmed mer än normalt på tåget påväg tillbaka till Stockholm. Idag ska jag assistera på en Björn Axén plåtning som min fantastiska fotograf till bror ska utföra -- kommer bli så nice.

you.got.that.medicin.i.need



En bild från i torsdags då jag sprang milen i mina nya shorts plus en smygtitt på min lilla scrapbook. Så himla nöjd so far och tänk vad roligt att ha detta om typ 30 år -- lite samma grej som att ha en blogg 




Och sen tog ju vackra vackra Nicolina studenten. Svinroligt att vara på hennes mottagning o se henne i sitt fulla bruk bland alla nyktra släktingar o diverse hehe. Grattis min lilla pumpkinpie!!
Bild 3 är på min superinnovativa(lol) studentgåva: en dagen-efter-studenten-låda :)) 




Har ingen bild på det, men i fredags kväll träffade jag gamla gänget från gymnasiet och det var ju bara typ bäst <33 Vi hängde i skytteparken, spelade kubb, pratade om allt som skett sedan studenten och ba kramades.
Igår kollade jag fotbolls-VM hemma hos Filip med Linus bl.a. och hallå vad jag saknat dem!!? Bästa killarna. 

Nu väntar mamma och jag på mormor som ska plocka upp oss i Örebro - vi ska alla tre spendera dagen på en strand i Degerfors. Så himla mysigt. Hoppas ni får en fin söndag ni som kikar in här och följer mitt ointressanta liv hehe. Kramiz


i was filled with poison





HEJ! 
Idag är det äntligen studenten i Örebro, så just i detta nu sitter jag på tåget påväg dit. Missar tyvärr både utspring samt flakåkning(vilket är det bästa typ ju!!), men ska åtminstone på Nicolinas studentmottagning och det ska bli så roligt att se that little girl äntligen få bära sin studentmössa.
Ikväll ska jag även få mysa i en park tillsammans med mitt lilla järngäng från gymnasiet!! Drygt ett år sedan som vi alla var samlade nu???? Så det kan ju bara bli bäst bäst bäst. Ha en fin fredag kompisar!


iron








Idag gick jag hem från jobbet, Lidingö till Gärdet -- så himla skön promenad. Och jag älskar verkligen Stockholm. Det måste vara en av de finare, mer trevliga och mest härliga storstäderna jag vet. 

Hej förresten hörni !!
Herre min skapare vad mycket spring det varit för mig på senaste tiden. Mitt uppe i allt leta-boende-till-hösten-kaos har jag börjat få värsta flytet och redan varit och tittat på tre ställen, till och med fått ställa in en visning and more to come. Dock var jag och kika på den perfekta lägenheten igår, och håller alla mina tummar för att just den blir min! Får reda på det efter helgen så har bett alla mina nära å kära att be till Gud med mig tills dess hehe. 
Hur som helst så har jag även tränat massa, testat på tabataintervaller(:självmordsintervaller), hängt på Gärdet med Richard och scrapbookat. Ikväll ska vi försöka hitta på något mys, kanske sätta oss på en uteservering. Ni vet, fira att vi lever och ba njuta av tillvaron, och sånt.

~~~~




igår promenerade jag till och runt stan for hours kändes det som å fick med mig hem ett par asballa jeans samt efterlängtade chunky heels<3 sen på kvällen hängde vi, min bror, hans vänner å jag, lite på en flytande restaurang å sen på skön bar på söder å sen for jag till medis för att dansa med johanna å hennes vänner the rest of the night.






åså dagens aktiviteter! lite provrumsselfies på urban outfitters och scrapbookpyssel. har verkligen förätit mig på ostbågar å kanelbullar ikväll(himla spännande kombo) så nu tänker jag dö mätthetdöden framför en film! gr8 helg so far

karolinska läroverket tjalalalala lalalala

















Idag är det exakt ett år sedan som vi tog våra sista språng ut ur Karolinska skolan. Tänk vad länge vi hade längtat efter att äntligen få ta den förbjudna utgången i huvudbyggnaden, och tänk vad fort upplevelse gick över. Längtar tillbaka egentligen every freakkin day, men just idag värker varenda cell i min kropp och bara önskar att man kunde få göra allt igen. Saknar dig karro <3



grattis vackra bella till studenten!!
















Igår var en så himla jobbig dag på sätt och vis, för det var flak fyllda med lyckliga studenter överallt och huvuden prydda med studentmössor i hela tunnelbanan. Det gick inte att vända sig nånstans utan att bli påmind om att det var studenten i Stockholm - - och det gjorde så ont :,// Gud vad avundsjuk jag är på de som får uppleva den bästa dagen nånsin i år. Önskar det var min tur igen. Well well:

Hade åtminstone en himla mysig afton på Isabellas studentmottagning, med massa god mat och trevliga människor och vi "ungdomar" lyckades till och med skapa oss ett eget litet barnbord. Ni vet sånt där som det brukar finnas på midsommarfiranden med föräldrar och släktingar som vill kunna ta sina snaps ifred hehe. Sjukt trevligt var det iallafall och det var så himla kul å bli lite smålullig tillsammans med både mina bröder och deras nära och kära. 
Efter att ha hållits gisslan av min bror och hans flickvän tills all champagne var slut och alla gäster gått tog jag mig till Disa och Emil där jag satt resten av kvällen och drack vin. Så jäkla mysigt! Idag är jag ledig och ska hänga lite på stan med min bror och förhoppningsvis hitta på något äventyr ikväll. Ha en fin röd fredag allesammans! 


idag får ni en lista som ä ganska tråkigt men såklart helt valfri att spendera tid på så varsågoda



När vaknade du imorse?
Ställde kl på 0700 pga tänkte springa imorse men tänkte vem fan hinner m sånt å somnade om till 0805 ist

Vad var det första du tänkte när du vaknade? Kill me i dont wanna run var väl en av tankarna
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni? Jaaaag ringde min bror för att fråga om han skulle till kontoret idag, och det skulle han inte.
Vilket humör är du på? Ett litet ensamt humör mest, men annars glad men även lite irriterad pga andra har fått sin skatteåterbäring men inte jag!??? 
Har du ont någonstans? Nej nejj, lite skavsår kanske men det krigar jag igenom utan problem 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på? Åt precis kvarg m hallon så just nu är jag inte sugen på något just alls utan bara mätt å belåten :,) 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Mjölk! Kvarg! Frysta hallon! Lingongrova! Hallonad! Och en plastpåse 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet? Måtte det varit facebook
Vad ska du göra i kväll? Ikväll är väl ganska över men det jag gjort just ikväll är att ja lagat fetaste gourmémiddagen aka lax med hemmagjord potatismos, joggat till affären å tittat på paradise hotel norge. Kjempebra
Vilken är den första låten du sätter på idag? Tror minsann det var lana del reys west coast, radio mix !! Så tokigt bäst ba 
<3my godess<3

Vad tycker du om din blogg? Jag älskar min lilla blogg just pga arkivet o alla de fina minnen jag samlat på just denna plats ! would die if de försvann på nå vis 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Då satt jag uppe med Mozen å drack vin å pratade om träning å dagens konstigs kroppsideal. Tänk, nu har jag bott här en hel vecka !! 
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vadå? Nja fanns inte mycket att komplimera idag asså
När fotade du något senast, och vad? tog en bild på min göttiga middag förut, här är den:
Mmmmmm
Har du gjort av med pengar idag, på vad? Bara det som jag skrev lite längre upp samt champinjoner å soja imorse (food<3)
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då? Täcket som täcker hela min kropp just nu 
Vad har du på dig idag? Just nu bär jag bara ett av de nya paren trosor jag köpte i helgen men tidigare hade jag på mig kostymbraller, vit oversize skjorta å nya shoes från hm, as simple as that



forever rebelious







Nu är jag på le tåg once again. Känner mig ganska hemmastadd på rälsen nu. Har haft en helt perff helg i Örebro(och lite Degerfors) m massa drinkar och vin och fyllesnack på en filt i en trädgård bl.a. Även craschat Nicolinas släktkalas, varit 15 igen och åkt moppe med Niccis samt ätit smörgåstårta. 

Nu ska jag hem och laga mig värsta söndagsmiddagen och köpa hem en massa massa godis och bara frossa -- kan inte bli så mycket bättre söndag än så 


RSS 2.0