oh lord won't you buy me


zara

answered



Oopsi, den här kommentaren har jag missat. På karrofesten för sisådär en månad sen skulle man komma som någonting man hatade. Jag hatar matte, så jag gick dit som ett mattetal. Inte enklare än så. I'll never be an Einstein. Äh, gillar inte han heller.

are you ready?






its a cross and some red and i guess she's wearing pants




Rätt så lame med skol-toalett-mobil-bilder. Men charmigt. Jeans;Gina Tisha;Second Hand Earcuff;internet Glajjer;Old

white mistery







Hur fint är det inte att komma hem från skolan och ett gäng underbaringar sätter upp den sista pricken över i:et i vår dröm? Trodde vi skulle få vänta åtminstone någon vecka till innan "himmelsängen" blev uppsatt men Andreas var här idag med alla verktyg och fixa åt oss! Åh blir så glad! Tack grymma du!! Nu är det perfekt här. Det saknas bara den gammla, slitna, vita spegeln över soffan och kanske någon tavla vid Kimberlys säng. Åh. Fint. Vill fixa mitt rum nu också så det inte känner sig utanför.

Nu är bara the main crew här hemma (kimberly, karim and me). Ska egentligen plugga men känns som jag inte kommer någon vart. Vill ha sommar nu så vi kan flyga ut på RIKTIGA äventyr. Hoppas ni har det bra. Puss

let me loose



Johnnys Bird

Nu har vi datakunskap OCH VI HAR PRECIS FÅTT REDA PÅ ATT VÅRAN DATAKUNSKAPSLÄRARE ÄR SJUK. Vilket betyder: no prov. Underbart. Istället pluggar vi fysik och jag förstår fortfarande inte skillnaden mellan vätsketryck och tryckkraft, men det kommer väl. Känns som det var år sen jag träffade mina fina klasskompisar och det är kul att vara i skolan igen på något sätt. Kind of.

Btw så släpptes 1900 st Peace and Love biljetter idag klockan elva. Jag gick in 11.11 och kollade. Dom var slut. Vad är oddesen att vi kommer få tag på 2 biljetter den 20 juni då det släpps ytterligare 100 biljetter? We're not gonna make it.... buhuuuu

almost black orchid



sweet dream










'

Det är omöjligt att fånga stämningen i detta rum, men här har ni efter bilderna som lovat. Blev inte så bra som jag velat, men de duger for now. För att se hur det såg ut förut klicka här. Rätt kass bild men tyvärr enda jag hitta just nu. Vad tycker ni?? Jag älskar det här rummet. Det är vår lilla dröm och jag önskar jag kunde äta upp det! Så fint och sött och vackert. Trivs. Kram på er.

grand opening



Idag är det min och Kimberlys GRAND OPENING här i vår underbara lilla dröm. Vi ska snart baka och ikväll kommer flickor och pojkar hit på besök. Längtar tills jag kan lägga upp bilder här, det är så fint! Jag har nu från klockan elva pluggat fysik och ska fortsätta en stund till innan vi städar resten här. Hoppas ni får en fin söndag. KRAM

blue light hiding


Här är en till av fotona från photoshooten med min bror, Richard. Kan fortfarande inte greppa hur otroliga bilderna blev. Miljön, ljuset, färgerna. Sminket, håret, kläderna. Han prickade allt.

you are a shining li-ight


När mamsi var här i torsdags hade hon sin superfina VITA iphone 4 med sig. Det kliar i mina fingrar, längtar tills jag också får mig en egen iphonie!!
Idag har jag och Kimberly varit på IKEA och köpt lite mera saker till vardagsrummet. Det är så himla fint nu med vita möbler, vita väggar och en underbar Black Orchid som pryder i ett hörn. Vi hade lite svårt med betongborren som vi lånade av grannen, så vi ringde hit lite man-assistens. De var så snälla och hjälpte oss att hänga upp några hyllor. Thank you guys!

Bilder kommer imorgon efter att vi haft våran Grand Opening. Tjejerna kommer hit på lite fika och det blir första gången dom ser vår lägenhet efter the transformation. Ska bli så kul!

random variation







jag tar tillbaka allt



Nu längtar jag efter en lång och varm dusch!! Mina händer är svullna med massa blåsor, jag kan knappt röra mina armar och jag har målarfärg tillomed på ögonlocken. Men fyfan vad värt allt slit det var för nu är äntligen vårat fula, gula vardagsrum VITT och UNDERBART. Var hemma från skolan idag eftersom min mage fortfarande krånglar. Den har varit konstig sen i söndags så jag ska förmodligen till doktorn nästa vecka om det inte bättrat sig. Great.
Nu ska vi laga tacos, åh mysig dag. Kram på er

mission complete



Cannot sleep. Magen gör så ont! Det blir ingen skola för mig tomorrow my friends, sorry. Kan knappt stå.
Other than that har jag och Kimberly målat en hel vägg! Åh! Idag var jag, mamma och Kimbs på IKEA och handlade möbler och färg osv. Vi har idag hunnit spackla alla hål, snickrat ihop tv-bänken och måla första lagret på en vägg. HUR TAGGADE?! Vi kommer bli klara nu i helgen och då dyker det upp fina före och efter bilder här. Ni anar inte hur excited vi är inför denna transformation!! Nu ska vi sleepa boys and girls. God natt på er.

bright side

Hej där. Förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera men jag har haft bara massa plugg de senaste dagarna.
Det är rätt så mycket som händer nu förövrigt. Igår skickade jag och Kimberly ansökan om att få jobba på P&L eftersom det är kind of vår sista väg dit. Idag pratade vi med jobbet och jag ska börja jobba i Juli and you can't beeelieeve vilken lön vi har. Imorgon kommer mamma hit och då ska jag, hon och Kimberly åka till Ikea och handla möbler + vit färg mm. I helgen ska vi göra om vardagsrummet. So excited!! Om vi hinner ska vi förmodligen också på YEAH! festivalen. Kunde vara nice.

Annars har min mage varit konstig sen i söndags och jag bör enligt internet uppsöka doktor. Kram.



det här är värt att dö för


Nu ska jag snart ta bussen till karlskoga. Ska möta upp min pappa första gången på ett bra tag och sen åker vi till min bror i Kristinehamn. Känner mig som världens sämsta syster eftersom han fyller ARTON imorgon och jag har inga pengar. Score. När jag jobbat ihop en bra lön i sommar ska jag ge honom någonting alldeles extra! Love u bro.

Igår var så himla bra!! Vi hade lika roligt som vanligt om inte roligare. Blir så himla glad av mina fina vänner. Love u guys aswell.

tyvärr kan jag inte lägga ut bilder av någon anledning, fixar det någon annan dag

thank god for life




Nu är vi på Rosta Gärde ännu en gång och vi har precis konstaterat att vi LEVER!!! Världen har ännu inte gått under och det skålar vi för. Idag grillar vi underbara grillspett och käkar potatis sallad. No more korv! Snart ska vi spela brännboll och ha kul all night long!! WOHOOOO thank god for life

most likely






an ocean of beauty


like a star



Vi var nyss i en fetfetfet lägenhet på andra sidan gatan ungefär. Den var sjuk. Det var tänkt lite mysfest på en härlig onsdagskväll dagen innan en lång sovmorgon(för mig lång) och chillig dag med klassen ute i skogen, men tyvärr stanna vi inte så länge. Istället tog vi en runda runt stan, prata, skratta. Gillar dessa tjejor så, och nu gillar jag en säng. Kram

hemskheter och annat bra


Hej där.
Ville bara flika in att jag är pank och inspirationslös, trött rätt ofta och deppig av vädret. Imorgon är det nationella prov i det ämne jag är absolut sämst i och som jag klädde ut mig till på karrofesten som hade temat "kom som det du hatar". Men om 40 minuter ska jag bowla med tjejerna på konståkningen/ledarutbildningen och snart är det helg. Typ. "Och det, är inte helt fel"

herre min gud

Herregud! Jag kan knappt fatta det! Jag och Kimberly har precis varit på en arbetsintervju och VI FICK BÅDA JOBBET!! Jag är lite speecheless och otrolig stressad och orolig haha. Vi ska nämligen kanske få börja jobba nästa måndag vilket inte var riktigt planerat. Vi hade fått höra att det här var anställning för sommarjobb men tydligen vill våran arbetsgivare att vi börjar nu och köra sommarn också. Jag sa att jag inte kunde svara ja än eftersom jag inte vet om det krockar med skola och så. OKEJ det är bara 2-3 veckor kvar men ändå! Sen kommer jag bara kunna träna en dag i veckan också om jag tar jobbet nu, men jag tror konståkningen slutar snart för säsongen ändå. HERREGUD! JAG HAR SOMMARJOBB/JOBB!? På ett CALLCENTER. Dör här

it was a good day






It was a good day, indeed.
Nu har Hanna skickat bilderna. Gulligt av henne...

".....btw är det ju nästan bara ego- och rumpbilder på de två små knäppisarns på S, men ni två andra lite mer normala kanske vill ha de ändå ;))

kraam!"


I know where you live.





when i was a young boy, at the age of 5



So tired. Idag har jag och Kimberly bakat 3 plåtar bullar. Det blev ingen utflykt och båtride, vädret sög lite, så vi tar det nästa helg. Nu har vi istället hur många bullar som helst här hemma och jag är proppmätt efter att bara har ätit 4 bullar på dagen. Not good.
Jag är förövrigt snart klar med min engelska och det känns så bra. Om en liten stund kommer MASSA bilder från veckan upp på bloggen(om det finns några bloggvänliga..) som Hanna skickat. Kram på er.

fåglar på en elledningen













Hey you. Jag har inte riktigt haft tid till datorn de senaste dygnet men nu är jag hemma igen. Känns bra. Igår var det grillkväll med klassen, det var jättemysigt och så skönt att ta det lite lugnt. Vi satt mest och prata och spela fotboll. Mycket bra. På kvällen sov jag hos Sofie och kom precis hem därifrån typ. Jag är helt DÖD efter de här senaste dagarna, borde plugga men vill bara sova. Här har ni iallafall bilderna från i onsdags, så kul kväll. Hoppas på att söndag blir en lika grym repris.

nattugglor och inte friska hjärtan

Mitt liv är så fint.
Är trött, hes, mör, förskyld och lycklig. Tack till alla fina fina fina helt underbara fllickor och pojkar som kom på besök igår och störde våra grannar. Ni rockar allihopa.
Vi börjar 5 i elva idag, helt amazing, så snart ska jag duscha. Ikväll ska vi ha grillkväll med klassen, hur roligt?! Älskade ni. Mer bilder kommer.



stressad

Jag är väldigt stressad!! Vid 7 kommer allt för många människor för att egentligen få plats i min lägenhet hit och det ser INTE OKEJ UT här. Hehe. Så nu ska jag städa, dammsuga och fixa inför kvällens äventyr. Det är nämligen karrofest idag och vi är sjukt taggade som vanligt! Förresten så har jag massa snaskiga bilder att bjuda på från gårdagen men de kommer upp imorgon eller något. Har inte tid nu! Kram på er fina ♥

i love you dudes



Den här dagen har varit så sjukt chill. Helt sjukt. Skolan gick så fort och jag gjorde min jäkla redovisning som gick bättre än vad jag trott. Direkt efter skolan gick jag och Sofie till Träna Lätt och jag tränade bara en kortis kortis innan jag var tvungen att dra hem och plugga. Läste biologi ett bra tag innan vi tjejor for ut till Rosta Gärde till mimmi and all the boys för grillning och hade en av de mysigaste kvällarna det här året so far. Var såklart tvungen att plugga där med men emellanåt spelade vi fotboll, stod på händer, tog miljarder foton, kramades, åt, mös och stannade tills solen gått långt ner. Jag har haft en perfekt dag. Hoppas eran var lika fin. Älskar det här livet jag lever. Kram

you're a psycho

Nu har jag försökt plugga in allt inför imorgons redovisning, men jag känner att det kommer att gå skit eftersom jag har världens cpigaste bok att representera. Herre min gud. Nu ska jag iallafall sova med lite ångest och lite hopp inför imorgon. Har jag förresten nämnt att jag är pank? Några tjejor i klassen blev lite ledsna just därför eftersom no money means no karrofest för mig på torsdag and that means no föra hos mig heller. Det blev ju rätt så lyckat här förra gången, så idag överraska de mig med en karrofestbiljett!! Psykade brudar, men världens gulligaste! Tack tack tack och pussar i stora last. Nu är förväntningarna höga. Tagga redo på att detta blir en grym torsdag boys and girls.

today

Jag har precis kommit hem från skolan. Den här dagen började hemskt men fortsatte helt okej. Deppigt att Kimberly och brudarna har varit på Rosta Gärde och solat och myst under tiden jag varit i skolan och åker hem NU när jag är färdig för dagen. Men vi kanske ska grilla ikväll vilket känns rätt så okej det med. Fast först: Plugg. I've got alot to do!

det är vi som ser, som hör och sakta tynar bort




Jag har haft den bästa skoldagen på väldigt väldigt länge. Den började underbart med kanotpaddling(säger man så?) och första doppet i år. Sen under dagen så hade jag inte EN ENDA ordentlig lektion. Bara nationella engelska Speaking vilket gick på 5 röda och sen var vi ute resten av skoltiden. På matten låg jag och Sofie i gräset och gjorde uppgifter. Det räknas inte som jobbigt, det räknas som typ sommar.

Nu ska jag snart ta bussen till sveaparken och träning so i better hurry up. FINA DAG.

årets första dopp

Hej på er ni dödliga, fula och utseendefixerade.
Den här dagen har startat underbart, eftersom vi på gympan fick PADDLA KANOT!! Det var nog den roligaste och härligaste gympalektionen jag någonsin haft. Jag, Sofia och Sofie gled runt på Svartån och njöt av solen. När vi kom tillbaka välte några av de andra tjejerna i klassen och då blev vi också taggade att plumsa lite i Svartåns jätteäckliga vatten. Iallafall jag. Nu har vi datakunskap och snart mat. Mår fint.

Hur är eran måndag? Kram


faller









Bra det är bra.

livet




Livet är toppen. Jag och Kimberly inviger vår gård utanför lägenheten. Här har vi legat sedan någon timma tillbaka och solat snappat foton ätit glass och jag pluggat biologi. Mår så himla bra.

Idag är min pappas födelsedag också, men har inte hunnit ringa honom än. Om han ser det här så GRATTIS. Ringer senare ikväll. Love. Och GRATTIS världens bästa mamma på mors-dag. Ni vet att jag älskar er båda. Kram

Update: Menar så klart DANSKA morsdag.. heheheh..hehe... heh.

ett par trötta ögon



Hey you. Har precis vaknat. Känns hopplöst att vara vid medvetandet idag eftersom det enda jag kan och MÅSTE göra är att plugga, och vädret är hur fint som helst! But thats the way it is. Hoppas er söndag blir finare. Kram på er

a lighter and four hot dogs next to a pair of sunglasses








Thank you guys for the evening. Nu är jag slut. Ska sova gott och imorgon vankas det råpluggar dag. Känns bra. Jag ska kriga!! Kram på er finafina, love out

beautiful, just beautiful








Den här lördagen har varit underbar. Jag och Kimberly satte oss utanför slottet efter hennes sista modevisning och myste under ett jättevackert rosa träd. Helt underbart. Vi handlade lite mat på kvällen och gick sen med Mimmi och Andreas till stadsparken och grillade och skrattade och myste. Helt underbart, just wonderful. Bilder kommer. Lycklig.

cause i believe




Jag har precis varit på Kimpans modevisning på Entertainment. Trodde hon skulle vara klar efter det så vi kunde gå till typ stadsparken och sola och käka jordisar, men tydligen ska det vara en till visning vid 3. Så nu har jag bara kommit hem för o chillirilla lite men börjar snart gå mot stan igen. Har inte ätit någonting på hela dagen och min mage slutar inte kurra, men jag hinner inte äta nu! Vi hörs snart ladies and retards. Kram

the notebook

Nu har jag och Amanda tagit en promenad runt på stan. Vi pratade om allt vi missat och hon bjöd mig på Örebro glass, thank you sis ♥ Jag hyrde en film till mig och Kimberly och nu är vi redo här hemma att gråta en skvätt framför en av de finaste filmerna som finns. The Notebook. Det är klart vi har chips också, what did you think? (så var det med det godisstoppet wohoooo!)


oh sadness i'm your girl




spetströjan är gjord av mig själv i nian

Den här dagen har än så länge varit as good as can be. Började med tidig träning med Sofie på träna lätt där vi sprang och träna styrka i rumpa och mage + lite ben och armar. Efter det var min dag på topp. Kände mig så glad och pigg och frisk och fräsch. Nu efter ha varit på stan med Sofie och Linn så sitter jag här och väntar på Kimberly and I have to plugga biologi. Annars kanske Amanda kommer förbi en sväng också så jag måste börja städa. Hehehehehehhehe.

run forrest run

Hey guys!! Nu har jag lite småbråttom för Sofies buss kommer till rese kvart över. Vi har sovmorgon idag så vi bestämde oss för att ta vara på tiden och springa lite på Träna Lätt. It was about time.. Hörs när jag kommer hem. Kärlek.

in progress



yeah right. nu har mina sparvar börjat förökat sig och flyga högre. jag är snart klar, men det är så jäkla svårt!! det saknas minst 2 hela sparvfamiljer. ehe. kill.me. nej hörni! nu får det vara nog för ikväll! kram för sista gången på er

frightening






Nu har Richard skickat lite bilder. This is a few of them. Han är så otroligt grym min bror!! Blir så stolt! Förhoppningsvis får vi se mer resultat snart. (though a few of them var hemska på mig) Nu ska vi fortsätta mysa the crew här hemma. Karin är typ en ohyra man inte blir av med. Fast en söt sådan. Kramen

all i wanna do is make you mine



Nu är jag och Sofie i biblan och kommer förmodligen sent till Rudbeck, men man måste ju följa traditioner.
Hitta den här bilden på min skolmail och visst är den najsig? Ikväll är dansen inställd för vi ska på föreläsning. Kan bli intressant. See yah later


Ekorre /Sofie

herre jisses

Jag har precis druckit värsta vitamin C boosten som jag gjorde själv med 2 citroner, is, vatten och lite socker. En annan rolig sak är att våra väggar blir allt tunnare och man hör allt mer saker genom dem och tak. Saker som stön osv. Nej, vrål menar jag. Dör ju, haha. Now my dearest ska jag titta klart Dark Half by Stephen King på youtube eftersom jag varken har den på dvd eller kan ladda ner. Night night sleep tight. (and shut up you on the second floor)

they might aswell freeze to death





Vårdoppet 2011

Mad people, mad i tell you!

artistic differences



tröja vintage;shorts bikbok;glajer H&M

Dagen började med ett fett nationellt prov och slutade med det traditionella vårdoppet på Karro. Jag stod över i år eftersom jag är sjuk, men Fisen och Fia våga de jäklarna!! Bilder kommer när jag fått av Hanna.

Nu ska jag snart träna, tror jag. Har jätteont i huvudet men om det går över kör jag gärnet vid 5. Kram på er

don't forget

Den här tjejen för mig är en av de finaste jag vet. Och jag vill bara tacka för allting. Varenda dag. Utan henne vore jag vara någon helt annan och jag är så lyckligt lottad som har fått en så god vän vid min sida som alltid finns där och står ut med mig när jag är som värst, haha. Det finns så mycket jag vill säga nu, skrika och slå, men jag vet att det inte hjälper. Kimberly du har ingen aning om hur mycket mer än det där du förtjänar. Bara den bästa kan vara bra nog för dig. I hope you see that. Glöm aldrig att du är underbar. Do not forget.

just a reminder

Ni sötisar. Ni glömmer väl inte att ni kan följa mig på bloglovin' genom att klicka på fjädern här till höger? Just a reminder. Gulle er. Kram

den skugga som vilar i tiden




Jag sitter i mitt kök och målar sparvar. Melissa Horn sjunger för mig och jag har nästan glömt hur otur jag haft den här helgen. Sa jag att jag blev bestulen två gånger? Och att jag försov mig imorse? Och var sjuk igår? Jag hoppas på sommar, vad gör ni?

boom;monsters



























Foton av Sally von Hofsten och Ellinor Koda


Detta får bli allt för idag. I'm out. Peace

aktiv



Nu har jag spräckt mitt åh så hålfria fikastopp. Vi var bara tvungna att laga en superduper asgod äppelpaj. Den var helt otrolig. Förmodligen för att jag inte ätit sånt på länge. (to be honest spräckte jag löftet redan imorse men det är en annan historia). Jaja, det var bara ett undantag. I'll keep going.

Nu är Karin här och vi käkar jordgubbar och dricker fruktsoda. Mimmi åkte precis hem. I'm so tired och I will sleep like a baby tonight. Men först ska ni snart få back-stage bilder. Blogg-aktiv måndag.

factory monsters



Rätt så kass upplösning, men här har ni en sneakpeak på gårdagens projekt. Factory Monsters. (på bild; jag till vänster, Angelica till höger) Jag tror resultaten kommer bli ganska så asgrymt. Jag menar hur kan det inte bli det med en så grym miljö och en så grym fotograf? (förhoppningsvis också grym photoshoppare haha). More to come.

it's a girl thing











Hej förresten finafinafina ni. Nu är vi äntligen hemma! Tyvärr så är vi båda sjuka, möra och slut efter gårdagen, så ingen av oss har gått till skolan. Ni förstår inte vilken jobbig miljö vi fick jobba i! And this is the result. Men vi hade så himla roligt och den här erfarenheten kommer jag minnas för livet.
I lördags träffade jag och Kimberly hennes söta kompis Mitra och hängde med henne resten av valborg. Vi vandrade mest runt i kind of halva stockholm, plågade oss själva. Men det var kul. På kvällen grillade vi med ett gäng tjejer i Sollentuna men åkte hem rätt så tidigt. Skulle upp tidigt på söndagen.

Back-stage bilder osv från Factory Monsters plåtningen kommer snart upp på bloggen.

working conditions






Tio timmar i denna fabrik, i kyla och damm. Gårdagens arbetsmiljö. Vad gör man inte för konsten..

RSS 2.0