you're sleezy and i'm fabulous



Igår var jag med de två dalisarna Karin och Moa och vi var runt lite överallt. Slutade hemma hos Linus och direkt efter uppvaknandet imorse spelade vi mario cart. Jag tror jag avgudar nitendo. Eftersom det var så underbart väder åkte vi till karlaparken och käkade jordgubbar och vindruvor och mörk choklad och bröd och solade. Det var helt superbra. Nu har jag varit hemma ett tag och b.la. fått filminspelningen från showen!! Ska försöka klippa så jag kan lägga upp ett litet videoklipp här någon dag.

en fritzel




Jag och en omtyckt dam igår innan lite fäztligheter.

stortorget 1:2





Igår var Disa, Sofie och jag på stortorget och gjorde lite reklam för vårt projektarbete/sålde fika. Vi bakade hela fredagen i princip och helvete vad bullar och kakor och rullar det blev. Nu har vi tjänat in massa fina siffror till vår projektarbetskassa och det känns så bra!! Hiho bra jobbat brudisar

tomorrow will be kinder


Lyssnar på soundtracken till the Hunger Games och de är bara så genialiska.

göm dig


från mars

Hej hej.
Jag har nog världens bästa och mysigaste och konstigaste vänner. Har egentligen mått ganska dåligt sen i helgen men tack vare dem har jag haft roligare än på länge de senaste dagarna. Igår åkte jag hem till Karin. Vi köpte massa godsaker(som exempelvis ost och kex och jordgubbar och mörk choklad hiho) för senare kom våra manfriends förbi. Fick bl.a. hjälp med biologin men bortsett från det var det bara jättetrevligt och mysigt. Idag har varit en så jävla konstig dag. I skolan skrattade jag ungefär jamen typ konstant och har nu fruktansvärt ont efter att vi spelade godisroulette på matrasten (it's a painful game). Efter skolan jobbade jag på Pacos. Gillar att vara servitris. Fick med mig hem 12 kronor i dricks åhåhåhååå. Nu ska jag sova. God natt!

http://open.spotify.com/track/0lJqRf7R9M0tUAyP9CHLUJ



Jag känner mig tom och trasig. Igår sa vi hejdå till en bästa vän alldeles för tidigt. Jag älskar min Laban för mycket för att förstå än. Livet är hänsynslöst och orättvist. Och du är oersättlig.


19/04/04 - 21/04/12


within the fragile substance of my soul



1 en fin sak som jag vill ha 2 jag och ett gammalt foto på min mor

Hej där.
Har varit lite off pågrund av olika anledningar men kan som vanligt inte hålla mig härifrån för länge hehe. Jag har denna vecka bl.a. umgåtts ganska mycket med Karin och sen försökt undvika plugg vilket kanske var dumt eftersom det pågrund av det gick fruktansvärt dåligt på mitt matte prov, well well. Annars var jag i torsdags och jobbade första gången på Pacos (!!) och igår var jag och Rosanna på The Hunger Games (!!!!!!!!11) ÅH. Idag var vi på SISUs inspirationsdag och fick testa på Bollywood dans och Free running och fan vad kul det var! Är helt slut nu. Ska duscha, plugga och sen åka till Degerfors och göra någonting som jag just nu försöker att inte tänka på. Kram på er.

-





Har haft en väldigt jobbig dag i stort sätt. Har varit förstörd, orolig och haft panik. Men tror det nu för tillfället är okej, och som tur är har jag haft fina vänner som fått mig på andra tankar. Är jag hos Karin(som jag varit hos sen igår) och våra fyra vise män försvann för ett tag sen. Vi var bland annat på premiären av Enellys Hamburger Bar här i Örebro och det är härmed vårat nya standard place!!
Nu ska vi mysa.

high heels off



Source: signebelfiore.freshnet.se

Tycker dessa skor är perfekta.

nästan olagligt



Jag sitter i min fars hus på västkusten och snart ska vi grilla lammkotletter i det vackra vädret här. Trivs. Idag har jag tagit en löprunda längs havet och övningskört bl.a. Har också lärt min 50-åriga doktorerade far definitionen av derivata(oh yeah) samt BLIVIT ANTAGEN SOM FUNKTIONÄR TILL PEACE AND LOVE. Är idag sådär farligt lycklig. Allt är perfekt just nu. Hiho.

let the games begin




Hola.
Sov hos min lille snutt inatt och hittade lite gamla/halvgamla bilder på hennes dator. Tyckte de var charmiga och de passar in här på något sätt.
Nu har jag precis kommit hem från ett 3 timmars långt medlemsmöte med konståkningsklubben. Förlamad i halva kroppen ungefär. Innan det tränade jag och Sofie på Träna Lätt. Det gjorde jag igår också med Karin. Nu ni!! Ska duscha och sen lägga mig och läsa the Hunger Games sisådär hela natten. Ska försöka läsa extra långsamt så att den inte tar slut så snabbt hehe.

99,999738826 %



När jag var i Stockholm stötte jag på en av min Brors modeller, och hon gick klädd ungefär såhär. Blev helt förälskad i kappan från weekday och kombinationen med de vida brallerna, och till det utsläppt rakklippt hår. Åh önskar jag var rik. Men nu har jag (möjligen) skaffat jobb så kanske kanske har jag pengar till både munksälsresa samt fina kläder sen. Hej och hå.

if you want to



Jag har nu ändrat mitt tumblr namn. Klicka på bilden för att komma dit. KramizzZzZz

ja men ni vet


Det allra första jag gjorde när jag anlände till estocolmo var att besöka Beyond Retro. Åh fina fina plats. Funderar på att flytta in i någon utav provhyttarna där och andas gamla-men-åh-så-underbara-kläder luft varevigaste dag. Köpte inte med mig någonting denna gång tyvärr.



Drack en såndär misosoppa lite spontant för en tia och prövade på 15 000(?) kronors skorna som jag sedan modellade lite i. Designade av Naim Josefi och just detta par har självaste Lady Gaga använt i en av hennes kommande musikvideos. Jag har därmed delat Miss Gagas fotsvett. Hyperventilerar.



Min fina bror/fotograf och lite av vad som fotades i fredags. Jag var sminkad jätte jätte vit på i princip hela kroppen och färgen har nu på något vis grävt sig in i min hud och vill inte gå bort. Som om min naturliga blekhet inte var nog.


Vaknade rätt så tidigt en morgon och åt en äckligt god frukost på Mocco med min kära bror och fick stå ut med lite kyla och obekvämligheter när jag en andra gång fick stå modell. Den gången hade jag på mig en vassklänning som min bror gjort och den rev upp mina små lår. Nu ser jag ut som ett lår-cuttar-emo. Oh well, någon måste ju vara en sån.

Och förutom allt det var jag på Titanic 3D med alla mina syskons syskon, på en fin påskmiddag, hade ett flertal mysiga myskvällar, vandrade runt i en skog i onödan, skrattade alldeles för mycket och mådde sådär extra bra.

he has me by my hea-ea-eart

Har haft hittills 3 fina fina dagar i Stockholm. Har varit lite deprimerad stundvis och fryst ihjäl ibland men också ätit supergod mat och sett Titanic på bio(underbart) och umgåtts med alla mina syskons syskon. Idag ska vi vandra runt på stan och sedan ut och fotografera igen. Nedan är en bild på min bror och mig efter fotograferingen i fredags. Jag var sminkad vit på hela kroppen och får fortfarande inte bort färgen. Nu ska vi mysa. Hej!!


hennes ord var ett annat gevär

Att sitta på ett tåg och veta att de kommande dagarna kommer blir helt perfekta och underbara är det bästa som finns. Att vara påväg är det bästa som finns. Stockholm är det bästa som finns. Sen är Beyond Retro rätt så okej också. Det är fint att leva.

 


allt är jätteokej



Vilken förjävla bra dag. Vaknade ganska tidigt och körde en lätt träning på gymmet. Så skönt!! Tog sen bussen till Karlskoga och var på en grupp-arbetsintervju för McDonalds. Tror det gick riktigt bra faktiskt! 2 av mina vänner från Degerfors var också där och nu håller vi tummarna för att vi alla får jobbet!
När jag kom hem fixade jag med lite efterarbete av showen och nu har jag precis avslutat ett samtal med min kära bror i Stockholm. Jag ska dit på torsdag och stanna hela helgen och bli fotad för ett av hans projekt igen. Kommer bli så jäkla coolt denna gång! Berättar mer om det senare.

sparkling diamonds



Bilder av Helena

Lite bilder från gårdagen. Fler kommer om jag får tag på några hehe.

the boys, the girls, they all like carmen




Åh vad skönt med lov. Igår, efter att jag spenderat så mycket tid som möjligt med vänner och familj som kommit hit till Örebro för att se min show, åkte jag till Kimberly och Karin. Helt underbart att vara bara vi 3 igen. Jag somnade sedan hemma hos Karin framför Snövit och de sju dvärgarna. Idag tittade jag på mer barnfilmer tillsammans med några klasskompisar inför ett skolarbete, hehe. Nu ska jag läsa Hunger Games och imorgon ska jag äntligen äntligen på gym för första gången på flera veckor. Nu jävlar ska jag träna. På eftermiddagen ska jag på jobbintervju men det kan vi återkomma till en annan gång hiho.

bara kärlek




Vet inte riktigt vart jag ska börja. Är så himla himla lyrisk och lättad och stolt och lycklig och glad just nu. Allt detta slit har verkligen, verkligen lönat sig. Showen blev så, så bra och precis som jag tänkt mig och mycket mer. Kan inte fatta att allt är över nu!! Jag har haft så kul under hela den här tiden och det känns lite så jätte sorgligt att det är slut. TACK alla ni underbara vänner som var där och tittade, speciellt ni som rest långa vägar för att komma hit. Och tack som fan alla bästa åkare i KK Lutz!! Fan vad kul vi haft dessa månader. Helt sjukt. Letar nu febrilt efter någon som spelat in något nummer av showen som jag kan lägga upp här, men har hittills misslyckats(hör av dig om du har en). Däremot är den riktiga filminspelningen redigerad och färdigklippt om en vecka och jag ser så sjukt mycket fram emot att se det.

Nu är jag hemma hos Karin med Henke och Filip och njuter av friheten. Helt underbart. Men lite bittert. Fan vilket bra lov detta komma bli.

RSS 2.0