fulländat

Nattligt balkonghäng på Karins 18-årsdag

Idag är allt helt jävla magnifikt och otroligt och galet! Jag gick upp tidigt för att jobba och påvägen hem därifrån ser jag på twitter och dylikt att MUMFORD AND SONS SKA TILL P&L!! Blev i sådant extas att jag i princip sprang hem till Karin för att skrika och gråta av mig lite hehehehe. Åh vilken underbar vecka det kommer bli.


en vän flera vänner





Igår träffade jag mina fina fina vänner från Degerfors/Åtorp som jag inte träffat på ungefär ett år. Det är så konstigt hur länge man kan vara ifrån varandra men fortfarande vara så nära. Vi hade en så himla mysig kväll hemma hos Amanda som fyllt 18! Grattis fina vän! Vi åt gott och drack godare och lekte helt hysteriskt roliga lekar och skrattade långt in på natten. Saknar er redan.

Nu väntar jag på att få åka hem till min Karinzo och vår lägenhet och Moa som är där på besök och mysa hela denna söndag.

summer breaks our hearts



 sally von hofsten © copyright

I torsdags åkte jag och Karin upp till Dalarna. Jag för att överraska min fina syster som tog studenten igår. Det var så underbart att se henne igen, och att se henne så glad. Vi hade en jättemysig dag hemma hos henne i Falun, och sedan åkte jag till Karins hem i Gagnef. Så himla mysig liten by! Vi åkte longboard och satt på bar och besökte hennes gamla skolor ¤


Nu när det är sommar ska jag börja fota igen, glömt hur roligt det är. Har också så mycket framför mig nu som jag ska försöka fånga på bild! Peace and love(1 vecka kvar!!), Tyskland, massa fina svenska sommarstunder, lägenheten när den är klar, Grekland och min artonårsdag. *längtar*

snow white


Lite av mitt nya jättevita rum.

colours in the sky






















OKEJ ska/borde egentligen sova, men min bror tog studenten idag och jag är så himla stolt! Det var så konstigt att se Ebbe i studentmössa och kostym och med hela skor på fötterna, hehe!! Han var ju nyss en liten plutt ju! Konstigaste och mysigaste känslan. Jag hann idag mysa med min andre bror som var här från Stockholm och äta på fin restaurang med min familj och sitta på en bar och kolla en halvlek av EM matchen också. Så himla bra och så himla gos. Ja allt är bara sååå så fint just nu. Sååååååå.

Jag har hundratals bilder att dela med mig av och massa roligt att berätta och snart snart ska ni får se och höra. En kulig grej som hände nyss bl.a. var att vi bokade flygbiljetter till Tyskland!! Ska dit i Juli! Sååååå bra. Hiho. Kram på er.  


trashdoll



Det har hänt så himla mycket på senaste tiden att jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har äntligen fått sommarlov vilket känns jamen helt jävla fantastiskt, jag har varit på studentmottagning, upplevt ett underbart underbart bröllop, färgat ombre, haft nattbesök i vår lägenhet, myst med min nya roomie, uppvaktat min nya roomie (som fyller ARTON idag}, jobbat, tränat, kramats, myst, skrattat och mått jättejätte bra. Nu kom min Karin hem, myndig och packad, så måste ta hand om henne. Ha det fint kära ni!!

ganska bra


valborg

De här senaste dagarna har varit så roliga, fina, konstiga, stressiga, underbara och bäst. Ända sen vi fick nycklarna till lägenheten har jag befunnit mig i något slags lyckotillstånd och jag mår så bra!! I fredags fick vi möbler hit och började fixa här hemma, på lördag morgon åkte vi till IKEA och köpte massa mer. Idag ser det helt jävla förträffligt ut. Jag kan inte ens FÖRKLARA hur bra det blev!! Jag ska fota när allt är helt klart och lägga upp här snart. I helgen har jag förövrigt varit på karrofest, sminkat på 2 stjärnparadsföreställningar, varit på möhippa i Falun, varit på stjärnparadsfest och umgåtts med fina fina vänner. Mitt liv är så felfritt just nu!! ÅHIKJSFKJSFNSM!! Kram på er

RSS 2.0