hilarious

Gott folk, idag är det nyårsafton!
Det är mycket planerat inför kvällen men först ska nu jag och Kimberly springa iväg och handla mat eftersom vårat kylskåp är tomt. Senare ska vi sola och ännu lite senare kommer Amanda hit och fixar sig inför kvällen med oss. Vid 6 kanske äter vi middag med mina tjejor i klassen och tar det lugnt ett tag. Efter det drar jag och Kimberly vidare ut på äventyr. Hoppas jag hittar er bland alla raketer på järntorget vid 12-slaget! Puss och kram!


never ending story










Nej. Det blev inte träning vid 4 heller. Efter att ha ätit och gått i lite affärer med Kimberly och Amanda började jag känna mig lite dålig igen. Skulle nog inte gått ut.. Har iallafall bara tagit det lugnt nu sedan jag kom hem. Ska noppa ögonbrynen, måla naglarna, lägga ansiktsmask och lite annat inför nyårsafton! Åh älskar och pyssla om sig själv, hehe. Förhoppningsvis mår jag bättre då, har massa planer inför kvällen och vi ska ha så jävla kul i år. Cross my fingers!


la baguette, ouí?

Hey people. Jag hoppade morgonträningen. Hade some trouble sleeping last night så kände mig inte på topp imorse, huvudvärk. Istället sov jag några extra timmar och nu mår jag fint igen. Ska precis ut med Kimberly på stan och äta frukost på la Baugette eftersom vi inte har någon mat hemma. Sen måste jag jaga julklapp åt mina systrar samt fylla på mitt klädförråd! Träning vid 4. See you guys


my closet

Idag på marieberg var jag och Kimberly på galjhunt! Vi fick massa galjar helt gratis från både H&M och Lindex så nu slapp jag betala för dem! Direkt när vi kom hem fixade vi min garderob, och sen möblerade jag om mitt rum igen, hehe. Nu är nästan allting perfekt förutom väggarna, tvn, lite av inredning och lite annat smått. Hoppas jag får måla väggarna vita för hyresvärden!






stjärnstofft






candy and camels













#1 Mango #2 JC #3 JC #4 Urban Outfitters #5 Din Sko


Hiya.
Mina dagar i Stockholm har varit så CHILL! Vi har bara glidit runt hela helgen, varit på bio, shoppat, kollat på film på Eriks FETA platt-tv, tog en sväng på Casanova(jag dör så underbart det var med rymdfilmen!!), ätit sushi, åkt runt i storstan och bara myst. Jag behövde en break.
Nu är jag tillbaka i Örebro igen med ett gäng nya plagg bland annat. Kängorna köpte jag dock idag eftersom mina fötter inte klarar av mina skor något mer. Iallafall inte den vänstra som är en fucking centimeter större än den högra.. suck. Problem problem problem.


off

Mycket har hänt sen senast. Vi tar det senare.
Om 10 minuter går min och Kimberlys buss till marieberg. Vi går om 5. Ska köpa lite galjar till min nya klädställning!! Hihi see yah!


Dålig bild. Men ser ni mina nya ringar? Tack Kimberly och Ebbe!

see me

Hej vänner.
Nu sitter jag i min brors URSNYGGA lägenhet, helt vit och skinande och bara så fräsch! Som allting annat här i Stockholm! Ikväll vid 12 tänkte jag, Ebbe och Erik gå på nattbio och just nu myser vi framför en film medan Richard packar. Jag mår fint. Hoppas eran juldag blev lika rolig som min - som bestod av en 4 timmars lång bilfärd.. Men en rolig sådan! See you guys, IMORGON BÖRJAR SHOPPINGEN! WOHO! ÄNTLIGEN!!
you don't see me like i wish you would

ser du stjärnan i det blå







santa claus is coming to town






Jul. Det har varit en jättefin dag. Vi vaknade inte allt för tidigt och har sedan dess bara myst. Jag, mina bröder och min pappa. Julmaten var lika god som alla år och presenterna var helt ok. Fick ett presentkort på monki för 800:- (oh, thank you santa!!), ett presentkort på bio 300:- och en jättegullig hjärtring. Imorgon åker vi till mamsen och får lite mera julklappar. Nu ska vi se på en film och mysa halva natten. Trivs. Hoppas eran jul var lika bra som min fylld med mycket kärlek och lycka haha ;) Kram!

at my brothers place

Kom till min brors lägenhet och plinga på men ingen öppna. Såg att dörren var upplåst så jag gick in, och där ligger han helt slocknad. Inte undra på att han inte svara i telefon! Han hade tydligen sovit ett bra tag, och under tiden hade någon varit här och diskat och lämnat ett paket till honom. Haha typical my brother att sova så tungt att han inte märker något.

Snart kommer våra bröder, vid 9 någon gång, och sen vidare mot pappa.

dan före doppardan?

Hej vänner.
Det är dagen före jul och jag hänger inte riktigt med. Har det verkligen gått såhär fort? Antar att julstämningen kommer när jag ser julgranen hos pappa och när jag får träffa mina bröder, för just nu känns det som vilken äckligt kall vinterdag som helst.

Igår hängde jag som sagt med Kimberly hem till Svartå. Fick träffa hennes söta mamma, lillebror, låtsaspappa och så var vi en stund hos hennes granne. Var så mysigt och se hennes hem och hälsa på hennes familj! När jag åkte hem kändes det jättekonstigt, kommer inte träffa min roomie på mer än en vecka! Sjukt. Kommer sakna henne!!


drama house



En jäkla termin avklarad. Det känns helt overkligt. Och som vi kämpat! Natur är inte att leka med, man får nästan räkna med några breakdowns om man väljer den linjen.. Det var julavslutning idag på Conventum och efter det försökte jag få tag på alla i klassen och krama dem hejdå och godjul. Kommer saknar dem. Gick på stan med Sofia, Tilda och Maja och fick äntligen min jacka tillbaka. Nu ska snart jag och Kimberly börja packa sen åker vi hem till henne i Svartå. Jag har aldrig varit där, ska bli jättekul att träffa hennes familj! Imorgon får jag träffa alla mina underbara bröder och pappa och i övermorgon firar vi jul tillsammans.

girls

Får panik! Jag är BANKRUTT och har inte pengar till julklappar!! Alla pengar går åt till mat!? När jag fick den där underbara presenten av Moa och Maja fick jag största dåliga samvetet. Det får bli sena julklappar i år.

Har så himla roligt just nu med Sofia, Sofie och Kimbs. Har sprungit omkring överallt för att köpa gott till kvällen och nu ska vi myyyysa några timmar. Åh. Jag gillar er. Kram



quiero


friends

Nu är Iafia här, hon städar mitt rum den lilla busen. Jag får inte sitta så for the moment sitter jag i tvrummet och tittar på television! Kimberly har lagt in bakad potatis i ugnen och Sofisen kommer snart. Det är så bra med vänner, hur jobbig min dag än har varit lyckas de alltid få en på bra humör.

Ha en kul kväll flickor och pojkar.

hand prints



Min dag har varit jättedålig. "Grät" i skolan, för lite blandade anledningar. Även om det var jättemysigt med godis, chips och tårta på historialektionen var hela dagen ganska stressad. När jag skulle hem åkte bussen IFRÅN mig! Jag stod utanför och busschaffisen bara drog!! Gick hem i kylan, mådde hemskt. Och sen när jag kom hem ändrades allt. Kimbs hade städat hela lägenheten, tänt ljus och tvättat. Gumman. Sen såg jag ett paket i köket och då glömde jag hela jobbiga dagen. Har nu min julklapp från världens bästa systrar runt halsen. Jag började typ gråta för andra gången idag och blev så himla glad. Jag älskar mina systrar, förstår inte hur jag klarar mig utan dem.

life's good



Dagen har varit riktigt bra.
Skolan var en lek. Vi hade inga "riktiga lektioner" förutom gympan som ändå var skitkul. På datakunskapen då det var tänkt att vi skulle redovisa fick vi istället leka med datorerna. Jag lira CS med killarna hela lektionen och lite därtill. I still got it!! Haha! Engelskan - games, och på matten såg vi en film. Sen slut! Tränade idag också men kan inte riktigt kalla det träning. Vi lekte där också! Piruett tävlingar, hopptävlingar, köttbulletåg, köttebulle med knuff, sjunga för vaktmästarn på hans födelsedag och sen efteråt blev vi bjudna på julmust, pepparkakor och paradise av underbar Lena. Tack! Nu städar vi(kimberly) lite smått och snart ska vi äta chokladbollar och mysa. Gillar livet.


fireworks and falling stars







Kimberly och jag tog en brunch tidigare på donken. Det var så värt, kommer vara mätt tills på torsdag typ.
Medans jag pluggar nu tittar jag på underbara Twilight, ettan. Får ont i magen när jag ser kärleksscenerna. Vill också hitta en vampyr som är sådär helt underbar och älskar mig mest av allt.
NEJ hörni, samhällskunskapen väntar.

hambre





Gårdagen blev inte riktigt som tänkt. Stannade hos Julia i bara någon timma och sen skulle vi egentligen vidare någon annanstans men bestämde oss för att gå hem istället. Däcka nästan direkt efter en sjuk film på tv.
Nu har precis några besökare dragit och Kimbs och jag behöver MAT. Vi har ingenting hemma och jag orkar inte gå till Ica nu. Lägenheten är så jävla äcklig så den måste städas och jag har fortfarande läxor kvar. Depressing sunday.

nothing and so on

'
Har nästan(host) gjort klart min samhällskunskap. Tar resten imorgon.
Vi fick en liten inbjudan hem till söta Julia så nu far vi vidare. Vi hörs fina ni.

k-fester

Hej gullisar.
Min helg har varit så bra this far. I torsdags var det karrofest. Igår var det klassfest. Karrofesten var jättebra men slog inte förra gången enligt mig, och alla andra tyckte tvärtom. Men min första karrofest blev så lyckad att den här inte riktigt levde upp till mina förväntningar! Well, well, nästa gång ;)


Igår var det klassfest och den blev istället SO OVER my expectations. Vi hade skitkul. Jag och några andra tjejer i klassen köpte 3 papperskassar med godis, dricka och chips!! Gosh. Vi var i en jättestor lokal som hade en liten scen med mikrofoner, karaoke, myshörna, massa bord och stolar... ska jag fortsätta? Vi sjöng, danced our asses off, spela twister och sluta med sanning eller konka någon timma. Min klass är så söt, man vill bara nypa den i kinden och gulla med den. Typ så söt. Åkte hem med buss tillsammans med några i klassen runt 11 eftersom vi inte kunde vara där längre än så(synd!!).










LIVECHAT

21.11: IN PÅ KIMBERLY BLEVINS BLOGG OCH SNACKA MED OSS GIRLS PÅ LIVECHATEN! HURRY HURRY HURRY!

http://kimberlyblevins.blogg.se/

FÅGEL? FÅGEL, FÅGEL, FÅGEL?





"Du har en vågel här!!"

Nu taggar vi inför karrofesten med... Eclipse? Tjejerna är här; Sofie, Sofia, Maja och så har min Kimbs stylat oss. Vi ska äta någonting snart antar jag och sen drar viiiiiii. Möter upp de andra och går tillsammans med dem. Jag hade lite problem med min outfit men klippte tillslut ut en topp och knöt den runt överkroppen och drog på mig Kimberlys kjol. Hade skrivit TAXI med stora bokstäver på tyget och målade lite gult runt omkring. Resten av kroppen skriker FÅGEL kind of. Tjejerna ska alla vara ninjor. Haha så söta!

whats the matter with you?




Hi there.
Idag var så soft. 1 lektion, efter det en mattediagnos för de som det inte gick så bra för på matteprovet(..........) och sen stan med my Amanda. Hon "bjöd" mig på lunch den jäveln, taaack, och sen strosa vi mest runt i affärer. Tänkte crasha hennes och resten av Källarnas hem snart. Var ett tag sedan.

Har pluggat läst och duschat. Ingen träning på hela veckan vilket innebär ett stort andetag in OCH hinna andas ut också.
Lite kul, Kimberly livebloggade nyss och det var otroligt vad mycket tjat det var om Sally. Speciellt av en jävla ***** som apparently visste allt om mig, följde min blogg, min facebook och klagade på att jag skulle bli blond igen. Jag vet inte om jag ska tycka det är smickrande med en stalker från Degerfors eller bara creepy. Dom är ju så äckliga.


Nu ska jag fortsätta på Fallen ängel som är helt underbar. Imorgon blir en väldigt väldigt bra dag. Många inställda lektioner och K-fest på kvällen. På fredag inviger NVD10 sin första Klassfest. Sov gott fina ni.


Pic från very many years ago

...and the historybooks forgot about us



 

 

 

 






Nu är det dags igen. Historialektionerna börja bli ganska roliga. Hittade t.ex idag webkameran på laptoparna som vi använder oss av för att söka information. Tyckte att resultatet blev rätt så vackert. Förövrigt är jag klar med min del - HELT OTROLIGT!! - ska bara skriva klart sista biten som är några rader. See yah!

 


fallen angel


dramatic

Idag lånade jag Fallen ängel. Egentligen ville jag ha orginalet på engelska, Hush Hush, men skolan hade inte den. Tänkte börja nu och förmodligen bli fast för den redan ikväll. Fick höra att den är äckligt lik twilight, vilket kan ses på många sett, så jag vet att det är någonting för mig. Blir ganska trött ändå på alla härmisar. Det finns bara en Stephanie!!

Godnatt fina ni.

sankta lucia

Har precis gjort klart min del historian som vi ska redovisa nästa vecka. Nu återstår bara teatern och det ska bli så grymt! Hehe.

Missade tyvärr luciafirandet.. Min mobil ringde aldrig, så jag missade första luciatåget, och när jag väl kom dit sa körledaren att det inte gick att vara med i andra om jag inte deltagit i första. Blev jätteledsen eftersom jag sett fram emot det så mycket! Men det var nog bra, min hals har gjort ont sen igår så jag skulle nog ändå inte klarat av att sjunga så rent, hehe, eller?

NOW MY DARLINGS är det mat äntligen. Efter skolan ska jag träna och i'm so looking forward to it! Blev så taggad efter igårs tävlingar. Puss och kram på er.

lutzpiruetten











Hey guys.
Mitt tråkiga humör igår höll i sig till imorse. Sedan när jag kom till hallen och träffa alla underbara kklutzare blev allt bra igen. Vem BRYR sig om det skulle gå dåligt? Vi har ju kul ändå! Världens bästa sminka och fixa mitt hår. Det blev sjukt bra. Vet inte riktigt vad jag skulle gjort om inte min Kimbs varit där för mig, hon stötta och peppa och var så bra. Tack gumsan.
Mitt program gick sjukt dåligt. Uppvärmningen var helt okej men när det gällde blev det som det brukar när mina nerver drar igång. Tänkte efteråt "jaja en sista plats funkar väl.." men sen fick jag poäng som alla blev chockade över. Slog mitt rekord och hamnade på en tredje plats. Måste säga att det känns jävligt bra för att ha varit min första tävling på 1,5 år OCH i Junior B. WELL WELL PEOPLE. Är jättestolt över Suzann som vann sin grupp och Becka som kom 3a i samma! Båda åkte helt felfritt, så duktiga!! Nu gott folk ska jag mysa med min familj. Ni får ha en strålande lördagkväll. Imorgon åker jag till hallen igen och hejjar på tjejerna!

mixed feelings

Imorgon har jag min första tävling på ca 1 och ett halvt år, om inte mer?
Jag är väldigt väldigt stressad och nervös. Tränade förut och åkte igenom programmet. Fattar inte vart min kondis tagit väge men orkar inte tänka på det nu. Känns mer jobbigt än roligt att tävla imorgon just nu faktiskt. Åh ja vill bara bryta ihop. Vill att min mois ska vara här nu så jag har någon att vända mig till, hon får mig alltid på andra tankar och bättre humör. Fan.

Godnatt hörni.

Hittade 2 bilder på karros hemsida från öppet hus på Sofie och mig när några biologer visar oss något. Hehe. Kul.

more pics from the weekend











so this is christmas










Jag är i kristinehamn nu och om några minuter går min buss mot Öret. Måste skynda. Ville bara säga att julavslutningen igår var superrolig och mina tjejor var så duktiga! Kommer inte ha något internet på ett tag så det här blir det sista inlägget på länge. Kram

rockin'





Underbara ni. Jag har haft en väldigt bra vecka. I onsdags var vi lediga och jag hann med både plugg och 3 timmars träning. Igår var det en kort skoldag och jag tog ledigt från träningen eftersom jag behövde göra klart mitt föredrag inför idag. Hann också springa upp på stan och köpa ett par nya shoes. Så fina.

Träning idag igen. Helt okej faktiskt. Lite tvek inför julavslutningen på söndagen bara eftersom vi inte kommit på en bra låt ännu. I've got no inspiration! Ska snart baka chokladbollar till mina småttingar som en avskedpresent imorgon, hihi. Kimberly är här med sina söta kompisar och de håller på och fixar sig och taggar inför utgång och jag blir såå sugen på att också göra något roligt ikväll. Fast, then again, världens bästa bröder kommer hit ikväll och jag skulle inte välja någonting före dem i världen!

summery



.....

daydreams

Hej gulls.
Jag har haft en rätt så bra vecka hittills. Måndag pluggade jag med Sofie som sagt, glömde också berätta att det började brinna i ett glas och Sofie slängde ut det genom fönstret. Det var nåt av det roligaste jag varit med om.
Igår tränade jag och det gick helt okej. Är så taggad inför nästa veckas tävling nu!!
Idag är vi lediga och jag ska snart på träning. Kanske tar en fika med Malin på stan emellan timmarna också. We'll see.

I helgen är det inte bara julavslutning för mina små småttingar utan då kommer också mina underbara bröder hit och stannar över helgen! ÅÅÅÅÅÅÅH vad bra det blir. Nu ska jag duscha.


RSS 2.0