happy halloween

Nu ska Ebbe och jag snart ta bussen till Karlskoga, sen han vidare till kristinehamn och jag Örebro. Helgen har varit såååå lugn. Idag har jag bara slappat med min bror och mamma och mormor och blev precis klar med världens mumsigaste pepparkaksdeg. På bussen ska jag plugga lite, när jag kommer hem ska jag till träningen och efter det ska jag träffa Sofie och Sofia. Får se vad vi hittar på!
Och nu har jag fått det bekräftat! Halloween är idag. Tack google som berätta det för mig tack vare sin snygga nya logga. Kisses



Sofie är bäst

mobile pictures









Bilder sen i onsdags.
Guess what this means!!!! ;)

circus

Jag fattar inte när Halloween är. Någon sa att det var igår, vilket det verkligen inte var. Barnen på barnskridskon, de sa idag, och en annan sa imorgon. Hur som helst så vill jag ändå säga GLAD HALLOWEEN! till alla er redan idag. Jag kommer nämligen inte vara här så mycket i helgen, tror jag. Ska idag till mamsi och familjen och mysa. Ikväll eller imorgon ska jag träffa fisen och sofia och vi ska allt hitta på något bus OCh godis. Hehe.

Igår var jag, Sofie och Kimberly nog på en av de sunkigaste festerna. Vi bestämde oss först för att gå till något nattfik någonstans och bara ta det lugnt, men hamnade istället i Markbacken(??). Jag går aldrig mera dit. Rätt fint område, men äckligaste lägenheten jag sett. Usch. Åkte hem vid kanske 1 och somna lite innan 2. Sen var det uppe med tuppen och skridskoskolan! Idag var det maskerad och jag var ett lejoooon GRRRRRR. Notis: Mina barn är så himla goa, de ska bara kramas hela tiden. Så nu slutar vi alla träningar med en stor gruppkram. Haha gullisar!



Jag skulle vara ett lejon.

paranormal




Förlåt för att jag är så urkass på det här med bloggen nu. Kan inte. Orkar inte. Hinner inte.

Idag tränade jag första gången sen i fredags. All plugg har ätit upp min träningstid. Grr. Gjorde t.ex ett kemiprov idag som kändes så bra, kämpade verkligen inför det. Men ni vet, all work and no fun makes sally a dull girl. Så ikväll sprang jag och Kimb till bion och kolla Paranormal Activity. Jag loooovar har inte varit så rädd in a long time! Rekomenderas!(minus jobbiga idioter som sitter och snackar hela tiden och som gör så att filmen avbryts mitt i allt för att personalen ska kunna skicka ut dem.. hehe?)

not okay

F************************N =( Det här är inte min vecka. Sitter i skolan med tjejerna i ett tomt grupprum vi hittade. Det finns 2 datorer här och vi chillar tills lektionen börjar 15.10. Problemet är det, att MIN ENGELSKA ÄR BORTA! Den finns inte på mejlen, inte hemma på datorn och inte här. Jag orkar inte. Nu struntar jag i det och improviserar på engelska redovisningen imorgon. Punkt.


facelook




Nu ska jag ta en macka tror jag.. och dricka vatten. Och så ska jag träna Kemi som faen på glosboken. Nu jäklar.


i miss you mobbe <3



Jag är s j u k t orolig just nu. Har varit i Kristinehamn hos pappa och fixat linser idag och upptäckte på bussen att jag inte hade min mobil, och han säger att den INTE är i hans bil! Och isåfall betyder det att den är på bussen någonstans eller i Degerfors på hans jobb eller i Kristinehamn på hans jobb eller på mcdonken eller hos optikern eller förhoppningsvis hos mamma.. JAG BEHÖVER MIN MOBIL!


Har iallafall hunnit plugga ganska mycket på bussen nu. Fixat Da vinci Koden nästan klart och Kemin känns som det sitter faktiskt. Kimberly pratar med roliga röster för sig själv i köket och jag kollar på det nog sjukaste avsnittet hittills av Family Guy. Ska forsätta med mina studieeeer snart och sen sova. OM JAG KAN. Saknar min mobbe :(


something old, something new, something blue












Todays.

halloweeeeeen

Hörniiiii, på söndag är det ju Halloween! Egentligen skulle jag och Kimba ha en lite fest då, i lokalen här nere, men ser inte ut att bli så. 1. Min mormor, som står för lägenheten, vill inte att vi ska bli vräkta(haha!) 2. Vi tänkte isf på en annan lokal någon annanstan att hyra, men har inte hittat någon.

Ja. Så istället ska vi se till att hitta någonannanstans att ta vägen. Och på lördag var det något Sofisen prata om också. Hehehe. Och här ovanför får ni en liten sneakpeak på vad jag tänkte vara utklädd till.

Hur blir eran halloween?


sorry

Idag har det varit inte allt för många som har gått in på min blogg väldigt många gånger. FÖRLÅT FÖR ATT JAG VARIT SÅ URKASS PÅ ATT UPPDATERA. Ser ju att ni vill kolla om jag vaknat till liv, och kan bara säga förlåt för att jag inte gjort er nöjda. Hehe. Hatar att gå in på bloggar som aldrig uppdaterar.

Idag har jag bara pluggat: gud vad tråkigt. Ännu ett plugginlägg. Men det FINNS bara plugg nu. Var till och med tvungen att strunta i träningen för att jag skulle hinna med allt plugg. Stannade kvar efter skolan med Sofie igen och gjorde klart matteläxan. Sen när jag kom hem gjorde jag Kemi, Svenskan, Skickade in SOn igen och skrev klart allt på historian. Så skönt att vara klar med allting.


lighted house











Nu har jag och Kimberly städat HELA lägenheten. Och då menar jag HELA. Hallen, köket, badrummet(UUUUSCH vill inte ens tala om det... jag rensa handfatsröret!!!!), vardagsrummet och mitt sovrum. Ja, det var hela lägenheten det. Nu har vi tänt massa ljus och bara trivs. Har tagit med mig rosten från Degerfors eftersom jag var där i helgen så har precis ätit rostat bröd och druckit varm oboy. Myyyys. Det blir en stay-up-all-night-och-plugga kväll idag igen, så måste börja sätta igång. Duscha först. Kram på er.


laughing at birds

Näää jag borde sova, vad gör jag här?
Skulle bara tala om för lilla er att jag kom hem för cirkus en halvtimma sen. Har varit hos Sofisen större delen av kvällen med Hanna och Sofia. Gud va sköööönt det var och bara ta det lugnt och kolla MEAN GIRLS. I like my girls a lot så det gjorde det hela mycket bättre också. Var hos Hanna innan och bakade och sjöng och spela piano och dansa och hade kul. Imorgon är det skridskoskolan så därför SKA jag sova nu! Lovar att det blir bättre bloggning när jag har tid och lust, pussilikram

"glammigt"

HAHAHAHA vafan
jag och Kimberly sitter och tittar på lyxfällen och jag dör
fan vilken blåst tjej fyfaaaaaaaaaaaaan säger jag!! haha lilla vännen hon har ju ingen koll! slå på 3an gott folk!!

l


what's up



Jaaajamen, det har hon gjort i ungefär en månad nu. Jag vet att jag nämnde det, men kanske inte förklara så bra. Hon bor här tillfälligt, eftersom hon nu letar efter egen lägenhet. Helst får hon stanna hur länge hon vill enligt mig, vi har det superbra verkligen! Och så kommer det inte bli lika roligt, haha. Att bo själv kommer kännas heeeeelt konstigt sen.

Tack så jättemycket! Vad roligt att du gillar den :)

bilder från idag





Mohahaha har så många filmer från idag som jag vill lägga upp här också. Så jävla sjuka, så jäääävla störda, hahaha men tar det en annan dag. Ska sova nu. Kjaaaam

don't loose your breath





Jag svääääär mannen det har varit den bästa träningen på a very long time idag! Vi tränade på bandyplan, which i love, och det var så jäkla härligt flyt! Fattar inte vad det är med den där isen! Jag stod min toeloop mer än 10 gånger i rad, med landning, bra upphopp och allt?! I don't get it. Var kommer det ifrån!? Alla andra hopp gick också galant och jag är så glad hela tiden nu bara för att träningarna går så bra, hihi! Dude, what happened?

Mormor kom som sagt förut. Vi stack iväg och storhandlade på coop direkt. Massa mat och massa ingredienser till baket jag skulle göra tills imorgon. Alltså.... det vart så jäkla BRA. Kan ju inte berätta vad vi baka ännu men nu måste jag säga att jag överträffat mig själv. Jag kan ju inte baka! Nu får vi bara hoppas att det smakar hehehe. Sen, förutom det, har vi ätit tacos mormor, Kimberly och jag och så har jag läst massa Da vinci koden. Right now tittar jag på CSI och ska fortsätta läsa om en stund, sen sova.




Pics from yesterday

you will only change it




Usch, blä, förlåt för fula, snabba bilder.
...kilklackisarna och mockajackan till det också.

Mycket ajabaja på min dåliga uppdatering, men har tyvärr inte tid i livet som det ser ut nu. Igår pluggade jag hela eftermiddagen/kvällen. Jag pluggade på Sofie och Sofias träning som jag hängde med på(de är SÅ himla duktiga förresten! sjukt imponerad!!), jag pluggade hemma, jag pluggade i soffan, jag pluggade i sängen, jag pluggade i sömnen. Och idag ska jag bara LÄSA. Fast först: Träningen, bakning och så kommer lilla mormor hit.

Pic: Me




i knew you could do it






Såja.

sleepy



Jag "sov" på Engelskan. Och jag "sov" på matten. Jag var lite död, men tog mig igenom dagen rätt så bra ändå.
Tränade 17-18.30 ungefär(m. nerjoggning och stretchning). Sen har jag och Kimbs precis käkat kebab som vi köpte på Kebabcenter här vid oss. Nu är jag proppis och ska börja plugga spanska. Blir halva natten idag igen då............ Kul. KUL SÄGER JAG!!

magic

Hejdär. Har varit riktigt riktigt dålig på det här med bloggen i helgen. Jag har haft fullt upp serniii

På lördagen kom Madde till mig. Vi fika på stan, prata, skratta, filma in konstiga filmer as usual. Mys. På kvällen gick vi några tjejer(Madde, Kimberly, Karin och hennes två kompisar från dalarna och jag) till en restaurang och åt! Suuupermysigt och vi kände oss riktigt sofistikerade, med våra rabattkuponger och så.. Haha! Efter det skulle vi dra vidare på någon fest men det blev inte så. Låg ute i skogen och inga bussar gick. Så vi stannade hemma och mös med godis istället och somnade rätt så tidigt.

SÖNDAG VAR PLUGGIG och soft. Tog det lugnt större delen och gjorde klart massa saker som behövde göras. På eftermiddagen tränade jag 2 timmar, gym, och det var sååå skönt. Måste börja komma in i rutin nu..  Så har det sett ut typ. På kvällen igår fick jag och Kimberly besök också och det slutade med att jag inte kom i säng förrän 3. Men det var det värt. Har inte haft så kul in a loooong time! Hehe
 
 
Felice, jag och Sofisen i fredags PUSS


we'll laugh at this in february





............ Så. Nu har jag ätit och druckit te, så nu är jag mänsklig igen.
Tänkte bara höra om det bara var jag, Sofia och Sofie som såg att det snöade igår???! Helt sinnesstört, det är oktober och det snöar. Vi hade världens moment igår när vi strola runt på stan och sjöngskrek "vi se det snöar"... i oktober!


förmågan att prata av sig




Det är såna här dagar som jag hatar mig själv.
Gick inte på nattvandringen igår. Somna faktiskt bara några minuter efter senaste inlägget igår och sen blev jag kvar så. Kimberly kom hem vid 2, hon väckte mig och sa att hon inte skulle gå, jag blev skitgla och somnade om... hehehehe. Men såklart var det NÅGONTING som skulle hända lilla mig!! Jo såklart skulle mobiljäkeln ramla ner i golvet(varför??? VARFÖR???) och min "alarmklocka", om man ens kan kalla den för det, lät såhär: pip............. pip...... pip.....................................................pip. VA? Det är inget alarm?? Vaknade iallafall 8.57, helt yrvaken, sprang upp, borsta tänderna, slängde på mig kläder(med sov tishan under), slängde väskan på axeln, på med gympadojerna och upp på cykeln. Jag kom till ishallen 9.10. (barnsskridskon började 8.45). Det roliga var ju att jag faktiskt hade somnat ganska hyffsad tid, skitit i nattvandringen, sovit mycket, men kom ändå inte upp. SALLY!!!

Stod iallafall på isen med gympaskorna på fötterna och tittade på min söta lilla grupp medans Becka tränade dem. Det är så kul att de kände igen mig och kom ihåg mitt namn trots att jag bara varit där en gång! Naaww sötisar! Och tack Becka för att du räddade mig IGEN. Från och med nu ska jag aldrig missa barnskridskon.


you spin my head right round





DEN HÄR PIRUETTEN har börjat bli min och Malins favorit, och vi har precis börjat nöta den både på is och på mark - varje träning. Det är inte så svårt så länge man håller balansen och kan ha sträckt ben... which i need to work on hehehe.


Vanlig sitt-sitt. Nothing special.

Hade också videos på Malin men de fick jag inte ha kvar. HRMF.

spex





Orkar egentligen inte gå igenom hela dagen men den har varit AWESOME så antar att jag måste. Skolan - bra. Efter skolan - stan m. en fis och Hanna, och sen följde fisen efter mig resten av dagen!! Blev inte av med den! Bl.a till träningen som gick ganska bra actually. Tänkte lägga upp lite videos här senare(hehehe). Sen vetni, så kom Sofia förbi helt otippat och såg på en stund. Efter träningen = we got all nuts. Vi skrek och sjöng och skratta oss lyckliga för snön och hoppade och sånt där.. på stan. Myste på Hells med världens goaste varma choklad och sen tillslut kom vi hem. Vi var galna ikväll. Tittade på Romeo och Julia och ingen grät. Sen var de tvugna att kila och det slet lite på hjärtat. HAHA för nu är jag ensam här hemma och är rädd och saknar att skratta åt Sofie när hon är trög och Sofia när hon är söt.

Nu väntar jag på att Kimb och de andra ska komma hem så vi kan fortsätta mot nattvandringen. Kl. 2.00 börjar den, och jag har barnskridkso på morgonen. Dock är det andra tjejer från konståkningen som ska dit så varför inte..?

HEJ SÅ LÄNGE

she was only sixteen, oh, but i loved her so







Slänger upp några såna här innan jag drar också:





Det här var jag idag!! Supersköna braller, secoundhand skärp africa-style, halvlöst linne, kort kofta(snodd av kimba), stor världens-mysigaste-halsduk(också snodd av kimba), kilklackisar, röda läppar, vågigt hår blablabla. Thats all for today.

:::::::::::

Heeeej vänner, familj, randoms och ni andra.
Min dag har varit super, måste bero på min underbara sömn inatt, och det känns lite sorgligt att den redan är slut. Hände egentligen ingenting speciellt har bara varit så himla glad och på gott humör hela dagen! Skolan började 11 och jag vaknade 8. Skolan gick skitfort. Direkt efter träningen som var ganska great(och första träningen på mer än ett år som jag åkte igenom mitt program ordentligt, trots allt jag glömt) åkte jag hem. Sen så har jag pluggat, Kimberly har cpat, vi har käkat och imorgon är det FREDAG!! Jag är så sjukt taggad! You can't belieeeeve it! Mer om det imorgon för nu ska jag sova! Puss och kram skumbanan!

it's a way of living










kimberly for president







NU SKA NI RÖSTA på Kimberleeey som är med och tävlar om en banner/reklam för hennes blogg på tv4.se! Kika in på hennes place HÄR och gå sen vidare mot tävlingssajten. Kom igen!! Det är bara ett klick iväg ;) TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA

moimoi

 

Tycker jag är så fin idag så var tvungen att ta kort. Här har jag inte ens fixat mig!! Kan man tänka sig?
Nu ska jag hoppa in i duschen. Börjar 11. Life's gooooooood. Fast som ni kanske hört så har ännu ett våldtäktsförsök inträffat imorse. Får bara önska på att ingen hoppar på mig när jag cyklar sen. Håll tummarna för mig. Kissses

chicas bonitas








we're all you need

Jävla subway. Och jävla krämaren. Subway hade typ 2 bord som var upptagna och så fick vi inte sitta någonannanstans inne på krämarn. Så vi gick hem och min macka blev kall. Buääää. Nu sitter iallafall jag och Kimberly och dricker varm oboy, mormor sover i min säng och jag väntar på att träningen ska börja 21.30. Toppen. Sofiepofie har skickat lite bilder som jag ska ladda upp här snart, och imorgon ska jag få en present av henne som förlåt för att hon dissa mig för PLUGG idag!!! Kan ni fatta!!!!!! Dum chey



i'm off

Nu är min mormor här och hon har tagit med sig en superbraig mobil till mig! Så nu är jag inte längre handikappad. Ska kila iväg med henne och käka subway nu, plus springa förbi H&M eftersom de har 10% på hela sortimentet!! Woho happy wednesday!

major misstake

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ
jag såg FEEEEEEEEEEL det är på torsdag vi börjar 11 :'( så nu måste jag upp vid halv 8........... vilket jävla liv. Nu lägger jag mig. Buhuuuu

used and thrown away


Oh my gooood kör på en OLD(very OLD) oldie, eftersom min mobil ej fungerar och därför blir det lite dåligt med nya bilder på ett tag. Just so you know.

 

 


Nuuu är jag slut.
Har tränat för ett tag sen, 2 timmar. Vill sova men har mycket att göra känner jag..
Direkt efter skolan blev jag galet sugen på mcdonken, så jag drog med mig tjejerna efter sista lektionen på Rubeck dit. Sen blev det bråttom hem och så hittade jag Kimberly och Karin helt döda på sofforna. Hahaha söööööta. Nu äre JAG som är död och det känns inte lika sött. Måste duscha, käka, plugga, läsa fucking Da vinci koden och .. vad mer? Ja just ja, HINNA SOVA INNAN SKOLAN BÖRJAR. Men det är nog lugnt för har sovmorgon till 11 imorgon. Underbart!

information

Jag har haft en rätt så chill dag.
Efter skolan som var helt sick pågrund av sicka Fatma och Felicia bl.a. stannade jag och som vanligt cpiga Sofie kvar och plugga matte. Ja. Vi stannade kvar i skolan. Och pluggade. Matte. Så nu, gott folk, har jag ingen matteläxa!! Fan va vi är bra gumman!!


Eftersom vi sluta 4 och vi stannade kvar till 5 missade jag träningen. Detta var inte enda anledningen(men helt klart den största eftersom jag verkligen behöver jobba extra med matten!!) utan jag är fortfarande lite krasslig. Jag vet: sjuk hela tiden. Men det är såklart inte så att jag vill känna mig som en potatissäck hela tiden!! Har förövrigt tvättat idag och annars har jag och Kimberly härjat här hemma bara. Hon är helt crazy, den tjejen är inte o leka med hahaha! Tack och lov för att jag har henne här och underhålla mig alltså haha. Nää nu blir det nog film skulle jag tippa på och sen uppe med tuppen imorgon. Känns inte så underbart.


computer knowledge

DATAKUNSKAP börjar bli rutin att jag smyger in här på de här lektionerna. SNART ÄR DET MAT och jag är hungrig. Lyckades iallafall inte fälla Sofie förut när hon satt i rullstol, men det gick ganska bra att få ner henne i busken när hon stod upp. Istället för gympa kom det några från attitydskolan som lät oss testa på att vara rullstolsbundna och blinda.
Idag är oplanerad, men träning blir det!!



Fredags.

fucked up

AAAAAAAAAAARGHH
Jag kommer inte till Örebro :( Så nu åker jag till Degerfors och sover där. Har varit massa krångel idag som jag inte orkar ta upp. Kul att min sovmorgon går åt att åka tåg imorgon! Hehehehehe härligt

full circle

10/10-10

Jag mår lite sådär på snedden. Ebbe och mamma lagar mat och jag försöker samla krafterna. Ska hoppa in i duschen så fort jag ätit och sen ska jag till Örebro. Vet inte hur eftersom mamma har ändrat planerna. Åh orkar inte. Måste plugga lite nu också. Kul.


hufvudstaden






Source.

tillstånd

Och för att göra allt klart så är jag magsjuk/matförgiftad/allmänt sjuk. Vaknade vid 6 av mig själv, men kunde bokstavligen talat inte gå upp. Hade världens magvärk och spydde. Missade barnskridskon som jag sett fram emot hela veckan :( Skulle inte klara morgonen om det inte vore för Kimberly, tack gumman. Och tack Albin som "köpte ut" ipren åt mig.

Jag är nu hos min bror och vi tar det lugnt. Känns bäst så. Vill inte bli mera sjuk. Nu har jag haft kräksjuka 2 gånger på 3 veckor någonting. Helt missbildat ju.

BANG

Bildbomb. Igår kväll/natt:
















Igår var mycket, mycket trevlig.

Tänkte göra en liten resumé av gårdagen så ni vet vad som hände och var vi hamna, hehehe.
Tränade först(och det gick bra!!), så det var bara och dra hem fort som attan och fixa sig på 10 snabba. Sen gick vi ett gäng till inflyttningsfesten som hölls några supergoa tjejor. Träffade sååå mycket sjuka, coola, grymma, supergulliga och snygga människor där. Det var en värd visit. Älskade att hälften av alla där var dalmasar. Kände mig som hemma. När det blev för mycket musik och ljud för att vara i en lägenhet blev vi alla lurade till vivalla!!!! Så när vi kommit dit, drog vi på direkten. Kändes inte som en passande kväll att bli knivstucken eller våldtagen. Vi gick en del hem till mig och Kimberly en sväng, tände lite ljus, gick vidare mot mcdonken, käka mat(som antagligen gjort mig matförgiftad... igen!), runt lite på stan och sen hem till oss igen.

I Örebro hittills har jag bara stött på ärliga, snälla, roliga, amazing människor. Det måste vara något virus som går runt i den här staden.






svar på fucking tal



Hej där anonym! Ja, jag är 16 år. Och NEJ, jag dricker inte. Bara för mina kompisar gör det betyder inte det att jag måste "följa strömmen", eller hur? Jag har aldrig varit full, HATAR smaken av sprit och känner inget behov av att dricka :) Min mamma och pappa vet precis var de har mig, och jag har ingenting att dölja. Tack för din kommentar!

freaking me out

STOR FET JÄVLA TACK till alla grymma människor som gjort min kväll/natt helt amazing. Så jävla underbara. Sjukt drag sjukt härlig stämning. Nu måste jag sova för lilla jag ska upp 7 förstår ni! Pussilipussspuss på alla er där ute och hoppas ni haft en sjuktbra fredags kväll!


En del av alla sötisar hemma hos Julia och Matilda

new favourite


ELIN KING KLING



Fan vad grym hon är
Looken, attityden, stilen.. I'm speechless. Vem vill inte se ut och klä sig som Elin Kling? Skulle hoppa från min balkong för hennes garderob. (notice: i live on the first floor)

biker



Kärlek. Kärlekkärlekkärlekkärlek. Jag ser bara kärlek här. Fan att min budget inte överskrider tusenlappen just nu.

pretty please



Jag är hemma. Blev lite för mycket överskottsenergi där på slutet av dagen: Alltid helt OK!
Batteriet dör snart, men skulle bara slänga in här att provet gick bra! Mödan värt med andra ord!! Nu ska jag förbereda mig inför ett pass på träna lätt. Kisses

kissed by a spacedude








otroligt

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DÅ
Satt med pappa i kanske 45 min när han var här och pluggade naturkunskap. INNAN han kom hade jag gjort det i kanske 1 timma. Efter tränar utbildningen åkte jag raka vägen hem, åt och sen pluggade från 9 tills NU. Fattar ni? Jag är inte ens klar ännu!!

Dock känns allting lite mera säkert nu. Jag kan det mesta jag ska kunna. Alltid ett plus! Nänänä ni, nu ska jag kolla Babe och sen är det fan sovdags för mig. Fan. Förövrigt är det lite tagg mot fredag nu mitt upp i allt pluggandet och annars är det coola bananer. Måste sova. Blir ju sinnestörd. Godnatt!


Print screena din bild Kimberleey muhehehehehe

just a small town girl








Don't stop believin'

 


Jag försöker samla upp kraterna att plugga Naturkunskap. Har redan käkat lite cocopops men tror inte det räcker.......... haha. Gud den här dagen har varit hemskt. Har så jäkla ont i magen och känner mig depptrött. Nivet, som det kan kännas på en regnig eller mörk dag? Så känner jag nu. Hatar såna dagar.


Klockan 18.30 är det tränarutbildning. Tills dess måste jag hinna med lite grejer. Framförallt plugg, sen hämta micro med Kimberly(!!!!) och sen kommer kanske pappa här förbi och hälsar på. Jag har aldrig haft så här mycket plugg in my life. Min vardag BESTÅR endast av plugg nästan.... suck


5 oktober



Hallå hallå! Måste kila på direkten eftersom jag börjar om cirkus en halvtimma. MEN dagen har varit helt okej och jag mår helt okej. Tänkte bara säga det + mina skridskor blir slipade idag. See yah!

coco chanel

Nu har jag ätit lite och ska snart ta cykeln till ishallen. Idag är det kanebullens dag såg jag, nejmen OJ vad roligt att torsdagar är de enda onyttiga dagarna för mig dårå! Bestämde mig för det här förut idag... INNAN jag visste att det var den dag det var. Om jag hade vetat det skulle jag ju sagt f.r.o.m imorgon!

Haha babbel. Jaja, nu ska jag kila. Tittar på Coco Chanel just nu som är skit bra och som jag egentligen inte kan slita mig ifrån, Hej!

vintage





rip your clothes off

Datakunskap!!! Och min mage bara skriker av hunger. Var inte med på gympan eftersom förra gången när jag var det och var "lite sjuk bara" så slutade det med att jag var MYCKET sjuk resten av veckan. Ska iallafall försöka mig på isen ikväll, klarar inte av en dag till utan grillor på fötterna!

Idag är det grekisk mat och nu när jag bara tänker på det håller jag nästan på att slita av mig det lilla hår jag har!! Arrggh MAAAT!


romantic




DAGENS

Hittade 2 såna här braller i garderoben. Fick med från mammas vind. O.M.G vad bekväma och snygga de är. Vad tycker ni?

peaceful


Se där se där, en till bild från John Bauer bilderna som Richard tog!

Appro på det ska han kanske komma hit nästnästa helg!! Jag tipsade om Kimberly, att hon vill bli modell(vilket är rätt så givet eller hur?!), och han blev väldigt intresserad! Han vill både ta John Bauer foton med oss och vanliga, modellbilder på Kimberly! Åh saknar min bror så jag spricker snart och ska bli så roligt att se han snart igen!

Glöm inte hans grymma hemsida HÄR

Annars idag har vi bara softat. Jag kom hem vid 3 någon gång från Degerfors. Var skittrött men slängde mig på läxorna direkt, så nu är äntligen Naturkunskapen klar och inskickad. Har dock 5 miljarder saker kvar att göra. Suck..
Ska käka glass och titta på film nu tror jag. Härligt. Skönt med sovmorgon imorgon.

a dear friend




snyggast redan då

replay







Sitter i min brors rum, lyssnar på underbar musik och mår allmänt great.

Har haft en toppen kväll hos världens bästa mest saknade Jonna i världhistorien. Så fort jag såg dethär inlägget på hennes blogg var jag tvungen att träffa henne. Jag kommer aldrig försvinna gumman.

Hennes vän Josefine från Falköping var där också, och vi hade skittrevligt. Och tala om att jag saknar Jonnas galna familj. Vi spela poker hela bunten och jag vann utan att förstå ett enda dugg. Vi körde också När då då? som var ett jobbigt-roligt spel: Jag visste inte att man måste vara allmänbildad för att spela spel!! Skratta hela kvällen och åt massa gott. Saknar det där. Brukade vara rätt så ofta förut, men nu var det mera än en månad sedan tror jag. Har aldrig varit så länge ifrån min Jonna. Jag älskar dig gumman, så himla mycket

update.

Nu är Kimberly här! Hon har varit det ett tag, och hon hade ingen micro!! BUHUUUUU cutcut! Haha nejdå! Det har varit jättetrevligt men mest slappt vilket har varit jätteskönt. Har inte riktigt haft alla hästar hemma idag pågrund av min dåliga sömn igår, och Kimberly har också bara velat ta det lugnt så det är precis det vi har gjort. Nu ska åtminstone jag sova för jag ska upp rätt så tidigt imorgon. Ska vara i hallen klockan 8 och träna barnskridskoungar. Så himla kul! Sen ska jag vidare till Degerfors och Jonna. Helt underbart. Nej nu får ni ha en bra fredagskväll/natt. Godnatt på er!

there's nothing i can say







Vilken dryg dag. Jag och Sofie somnade framför desperate housewives vid kl.5 imorse......................... Helt underbart att vakna klockan 8 sen med andra ord. Kom försent så klart och fick utskällning på engelska. Hela dagen har varit lite så. Hade ett läxprov i historia också som jag inte kunde ett SKIT utav. Jag lovar, inte ett SKIT. Gissade på ALLT. Arghhhhff. Förutom det har det varit skitkul. Både jag och Sofie var helt övertrötta. Och alla i klassen som varit på karrofesten var i skolan!! Helt otroligt. Efter skolan åkte jag och Sofie hem till mig igen och övertrötta lite mera. Sofia kom förbi en stund också och hämtade sina grejor. Sen åkte Sofie för någon timma sen.

Det har hänt ganska mycket sen igår förresten. Kimberly tillexempel ska "flytta in" här!! Ska bli skitkul verkligen! Tror hon kommer förbi senare och lämnar grejer här och så, and guess what? Hon har micro!! Nu slipper jag alltså bo ensam OCH slipper köpa micro! (for now) Hihi!

Jajajaja nu ska jag springa förbi ica och handla. Börjar ta slut i kylskåpet. Heh.

pictures.

Lite flera bilder från gårdagen!













it's all gooooooood




KARROFESTEN VAR PEREVST JÄKLA BRA!!
Och vilket gäng vi var innan må jag säga! TACK för en skitbra kväll allihopa, både ni som var här innan och som träffades på Satin. You made my evening!

Nu sitter jag och en fis i mitt vardagsrum och går igenom kvällen, muhahaha vad mycket roligt som hände. But it's aaaaall top secret ;) Hihihhih! Nu ska va titta på mumintrollen och kanske käka lite cocopops! Börjar 9.25 imorgon, vilket känns härligt alltså.... Lyllo alla er som ha studiedag! Puss och kram skumbanan på ALLT!

RSS 2.0