the usual



Nu är vi hos Mimmi igen med ett rejält umgänge. Vi ligger på den gamla hederliga madrassen i vardagsrummet och ska nu titta på Avatar med blueray kvalite och fetaste tvn, så gryyyymt. Träningen idag var så jävla kul, hade ingen tränare så vi gjorde lite allt möjligt. Men fan va hårt vi körde!!
Other than that håller jag på med Historia vid sidan om och jag tror jag kan det helt okej, läxförhör imorgon KUUUUL.

changed plans

Ojdå. Nu befinner jag mig hos gamle gode Mimmi med Kimberly, Karin och Andreas, de gamle gode vanliga. Blev trött på att sitta ensam hemma hos Ebbe så åkte till han och fillan och umgicks med dom ett tag, de följde mig till bussen och nu är jag här. Mycket trevligare må jag säga! Vi ska titta saw!!!! Hallelujah!! Det var inte igår! Ha en mysig kväll, kram
Noooooodles

when the night comes falling

Lovade bilder från Nattinnebandyn och här har ni dem. Jag och Sofie gick hem till mig vid 12 någon gång för att hämta min systemis men när vi kom tillbaka till skolan hade vi glömt den. Typical. Men det här var en del från Hannas kamera. Vi började hos mig några pojkar och flickor och fixade våra outfit och efter det var vi överallt. Helt okej alltså!
Förresten är jag hos min bror nu. Är här ensam. Åkte aldrig hem, så blir kvar tills imorgon, stupid ass. Men nu är jag här är alla fall och det glädjer mig om jag skulle få lite sällskap på skype msn facebook etc. Eller?

bibliotek

Sitter på biblioteket i Karlskoga. Ska vara här till klockan 4.. Pappa jobbar och Ebbe och jag har varit här på stan sen 11 och gjort ingenting, eftersom inga affärer är öppna. MEEEEEEEn så äre. See you later.


there's two sides of everything

Testade min nikons förmåga att ta rörliga bilder igår. Endel blev rätt så grymma. Och en på mig hade något slags message; Det var ett stort öga mitt i bilden som såg ut som en ugglas. Vi har tittat och grubblat men vi kan inte fatta vad det är för något. Sjukt äckligt. Här är iallafall en bild på min fina:



juice





Igår var en jättemysigkväll hemma hos Mimmi igen! Pluggade större delen av dagen så när jag äntligen var klar gick jag och Kimberly över dit. Vi åt varma mackor och pratade massor, tittade på The Island och tog det bara lugnt. Lovely kväll. Nu har jag pluggat hela dagen igen och det känns som matten sitter nu! Väntar på att pappa ska sluta jobba så jag kan fortsätta mot karlskoga och sen Kristinehamn. Det blir en helg med han och min bror. Have a great evening.

walking a street i've seen before












Skinnshorts - Urban Outfitters, Tyg/transparent kort tisha - Monki, Mysig kofta - mammas gamla, skor - Din sko, Halsband - Mina systrar.

earcuffs


Bästa bästa Kimberly köpte earcuffs till oss igår när jag var i skolan. De var HELT slut när jag gick dit senare på dagen, så det var tur att hon slutade tidigt! Den till höger på bilden är min och den andra är Kimberlys. Älskar den men kliar fortfarande i fingrarna när jag tänker på fjäder earcuffsen, de där dramatiska. Jag ska ha några såna när jag har några såna här:











don't fucking tell me what to do








Vi sover, vi finns inte kvar.
Jag var vaken från 6.00 till 05.00 igår/idag/förra dygnet(??). Vi hade nämligen nattinnebandy inatt vilket var grymt, men ni kan ana mitt tillstånd. Vi i klassen hade verkligen skitkul. Vi var alla "skadade" med blod överallt och trasiga kläder. Hela natten sprang vi runt och skrek KAOOOZ och skulle klippa allas tong. Det gick inte så jäkla bra på bandyn men allt annat var toppen. Det var superkul och träffade massa nya ansikten och personligheter. Bilder kommer när jag fått dem.

Blev väckt av Kimberly som sa att vi skulle till stan och träffa Sara. Kände mig som en zombie hela tiden. Handlade lite mat och åkte sedan hem. Nu håller jag på och gör min matte eftersom jag ska till Kristinehamn imorgon och träffa pappa och Ebbe. Har ingen tid att plugga i helgen förutom nu, så nu måste jag köra gärnet. Om jag blir klar till kvällen drar jag och min sötnos till Julia på förfest. Vi hörs hörni, love.

gorgeous




Black Orchid Lipstick - MakeUpStore

Slut!! Kommer förhoppningsvis in i affär i Örebro den här veckan eller nästan.
You know I'll be there.

a black orchid and black candles






Jumpsuit - Urban Outfitters. Halsduk - Gina. Black Orchid lipstick - MakeUp store. Halsband - Från systrarna. Ringar - Urban outfitters & Style by Tyra.


Kom hem för ett tag sedan från en mysig filmkväll med godingarna Mimmi, Fritzan, Kimbs och Andreas. Är rätt så trött nu, så tänkte slå på en film och somna framför den, men först får ni my outfit of today här. Tänkte bli lite mer bättre på sånt och kanske ha lite bättre bilder i framtiden. We'll see. Godnatt på er.

another me another you













Liten tripp på stan med Kimbs idag. Var ytterst trevligt, speciellt med våra 3 footlong subways och marknadsgodis. Gillar redan Hindersmässan efter min första gång där. Har äntligen uttnyttjat mitt Monki presentkort och det blev endel godingar. Mest toppar som jag ska rocka i i sommar!! Och en underbar kofta som jag kommer slita sönder. Kram på er nu rör vi oss mot Mimmi och myser!


you're so gay



Todays. Skinnshort - Urban Outfitters, Kort tisha - Lånad av Kimberly, Stor halsduk - Gina, Lång tjocktröja - Carlings. Till det mina skor från Dinsko, ringar från Style by Tyra & Urban Outfitters och mitt underbara halsband från världens bästa systrar.

Tränade ett skitjobbigt pass nyss på konståkningen. Fetaste barmarken och fetaste ispasset i rad. Jag är helt slut. Måste sooooovaaaaa.

our last summer

Jag går runt varje dag och längtar till sommaren. När himlen var klarblå 2 dagar i streck förra veckan trodde jag helt ärligt att vintern skulle vara över, men sen hör jag alla omkring mig prata om att inte ens våren är här förrän om 3 månader! Jag har nog aldrig längtat så äckligt mycket till sommarn som nu. Det måste bero på att det här kommer bli den bästa nånsin.

Other than that har jag gjort lite SO precis. Kollar Vänner nu och ska ta en kopp te. Har fortfarande ont i halsen. Meeeeeen hörreni. Älska mycket och lev väl så ses vi på Peace and Love i juni. Glädje.


raindrops're falling on my head,that doesn't mean that i'm dead

 

 


beloved ones

Mina käringar. Sitter nu i biblioteket och väntar på att datakunskapen ska börja. Är inte med på gympan eftersom jag fortfarande är lite förskyld. Missade volleyboll!!

Hittar nog tillbaka hit om någon timma eller så, men ville bara säga hej igen till alla ni som försvann när jag gjorde det. Man märker verkligen på min statistik när jag inte bloggar. Just saying. Hörs!


i wasn't even there




Sometimes.

give me some

Jag har idag pluggat matte i kanske 3 timmar sammanlagt. Gjorde klart alla "läxor" vi hade minus en sida som jag tar i skolan istället. Känns så jävla bra. Och jag förstår nu, kan rätt så mycket och är nästan taggad inför matteprovet om 1 vecka. Huh.

Och något helt annat är ju detta vackra misslyckande vi lyckades åtstadkomma då vi spelade in filmen här hemma förra helgen. Tänkte ni skulle få en sneakpeak på våran kommande succé. Elleeer?


take your gloves and get out





När jag kollar runt på alla bloggar och mina inspirationskällor får jag ont i magen. Jag är pank. Jag har inte råd att vara sådär snygg. NOT EVEN CLOSE. Alla snyggisplagg kostar en tusen eller där omkring. Så jag får fortsätta gå runt med mina budgetoutfits. Suck. Hatar att inte vara rik.

radiance

Har precis varit på pressis och köpt comviq surf vecka. Idag måste jag bara göra mina läxor, få klart allting, så jag slipper dem. Hur ser eran lördag ut?

Jag har btw snott ett par Solglasögon med mig från Degerfors. Ett par grymma rödisar som jag kommer steka i i sommar. Lite snea och så men för mig är det är heeeeelt ok.



Summer summer hurry curry!

splice movie



Igår hos Mimmi tittade vi på bland annat Vampire Suck(fulaste filmen jag varit med om), en äcklig bara konstig skräck och sen en utav de grymmaste jag sett. SPLICE hette den, och var en skräck/science ficiton film. Den var ju så jävla sjuk, måste bara berätta om den.

Ett vetenskapspar hade forskat fram en ny art som de ville utveckla, så de beslöt sig för att tillsätta mänskligt DNA i den den här gången. Det slutade med att deras expriment blev som en "dotter" till dem som de var tvugna att hålla undan från världen. Exprimentet blev bara större och större och tillslut var hon en vuxen kvinna med vingar och hela köret!
Så sjuuuukt äcklig film och så jävla bra genomtänkt. Det vidrigaste är nog att en utav vetenskapsmännen ligger med den där saken. Alltså....
En utav de mest speciella filmer jag sett. Se den se den se den!!







good-looking




Vi myser på Mimmis golv ännu en gång framför en rätt så random skräckis. Har förjävla trevligt och planerar att stanna här en stund till. Mår rätt så skit pågrund av min förskylning slash feber så jag orkar inte röra mig. En utav anledningarna varför vi blir kvar ett tag. Hehe. Ingen träning imorgon that's for sure.. Ha det så mysigt för det har viiiii, so long

success








Nu har vi lite internet igen.
Igår tränade jag inte eftersom jag har såå mycket läxor just nu.. Direkt när jag kom hem började jag plugga och fortsatte med det tills klockan slog 7 kanske. Då gick jag kimberly och felicia för att träffa resten på ekershallen, handlade mat och gick sen till Mimmi. Det blev en grym kväll/natt med jättegod mat och goaste tjejorna. Började med förfest och några välkända ansikten som drog vid 11 kanske och allt slutade sen med att vi alla tjejer låg och mös på en stor madrass på golvet framför filmen Brothers. En jättejättejättebra film. Verkligen!!

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg. Har matte bl.a som jag borde göra klart. Om någon timma eller 2 går jag och Kimberly till Mimmi igen och träffar henne och Karin. Ska bli så mysigt såå. Får se vart vi tar vägen.

Kram på er

candles



Gud vad trött jag är. Är i Degerfors nu iallafall och myser med mamma. Äntligen internet!
Min dag har trots allt varit rätt så bra. Efter skolan hängde Sofie med mig hem och käka knäckemacka och fixade våran Powerpoint presentation. Den är så gryyyym! ;) Ska bara ta det lugnt med mamsi nu och ta igen tiden vi missat och imorgon tidigt på morgonen ska jag till tandläkaren. I skolan efter det ska vi fortsätta med Svenskan och filma, kommer bli så jäkla kul!

Nej hörni, tråkigt inlägg och jag är trött som sagt. Ha en bra torsdag. Puss och kram.

you look at me it's like you hit me with lightning

Hej finisar. Jag har inte haft internet på en evighet känns det som, förlåt. Kollade igenom gamla kommentarer förut och hitta en massa hur söta son helst som jag missat att acceptera! Känner mig så dum Varje gång det händer, vill alltid svara! Well, well. Idag stannade jag och några tjejer kvar efter skolan och pluggade kemi inför provet imorgon med våran Fysiklärare. Vi har börjat bli ena riktiga naturare nu va! Ingen träning för mig idag, men igår och i söndags körde jag stenhårt. Min toeloop-toeloop-toeloop börjar bli grym och jag har börjat pressa mig Själv ordentligt nu som Jag lovade vid nyår. Nu jääääääääävlar! Annars är det chill hemma. Kimberly sover som vanligt och jag ska läsa några sidor i min konstiga bok innan jag börjar med Kemi Igen. Långt inlägg idag men kände att det behövdes! Vi hö-öööörs!

orkar inte

Mår rätt så sämst. Ensam hemma nu men det är inte det. Har typ.. ångest? Eller? Jag vet inte. Det är för varmt, jag tänker för mycket och det går inga bra filmer på tv. Borde kanske sova men orkar inte tänka efter om jag kan. En glass, ja, en glass skulle passa bra nu. Fan.


work-out



Var på gymmet i ca 1 och en halv timma. Sprang 20 minuter och flamsa runt och dansa och körde lite cheerleading och stretchade efter det med Kimberly. Nu ska jag fortsätta läsa Lämna mig inte som jag lånade idag i skolan. Vi ska läsa en kärleksbok på svenskan och den här verkade vara precis någonting för mig.

Superskön fredag.

be good to me



Dear readers, stalkers and family.
Jag och Kimberly seglar nu mot Träna Lätt var jag inte varit på FÖR länge. Ska bli så gött att äntligen få springa på rullbandet och köra hårt styrkepass efteråt. Nu ska det brännas!! Ikväll kommer några kompisar till Kimberly hit och förar men jag stannar inne ikväll. Upp tidigt imorgon och läxor som måste göras. Suck. Ha en fin fredag! Kram

chandelier, chandelier


Kimberly och jag har gjort en inköpslista på IKEA nu. Nästa månad åker vi dit och handlar äntligen. Nu gäller det bara att vi får tillstånd att måla väggarna vita..

Pluggar spanska nu på glosboken. Måste sova. Mina ögon gör ont och jag tror jag suttit framför tvn för länge. Kom på att jag kokade te vatten för typ 20 minuter sedan.. Ajdå. Onödig el!! Sov gott och dröm färgglatt. Kram.

i'm done living without myself

Moa hur fan gör vi??? Jag flytta till dig? Du till mig?? Vi flytta till typ... asien? Hur ska det gå? För såhär kan vi inte fortsätta..

reunion

Hey guys!
Jag har ändrat här på bloggen lite. Kände att det var dags. Tror dock inte det kommer synas på ett tag. Men när ni ser att headern har ändrat sig till en bild tagen av Sally Mann då vet ni att det är min bloggs nya face. Sally Mann är så grym! Hon är så konstig och sticker ut så extremt i mängden. Jag har länge sett upp till henne och vad passar då inte bättre till header än en bild av henne?

Kikar in senare. Kram.

leather


Bild: Förra veckan


Här ser ni mina nya skinnshorts som jag fynda på underbara Urban Outfitters när jag var i Stockholm. Har bara använt dem en gång på stan och vet inte riktigt hur var och när de kan vara passande annars. Men jag älskar dem!!

today's





Lovely sweater: Mango.

love




Idag har varit en rätt så bra dag mina vänner! Vaknade med glatt humör och det höll kvar sig över dagen. I svenskan har vi börjat med temat kärlek och jag + mina tjejor och Mathias ska göra en lite kärlekssketch där jag och Mathias ska vara hemligt förälskade i varandra ;) Det kommer bli kuuuung saja! Efter skolan blev det äntligen träning som var jättekul! Drog upp på stan lite senare med Fisen och käka Subway och pratade massor. Tog bussen till järnis där vi stylade på isplan ett tag(sofie styla, jag halkade baklänges och landade fint på rumpan) och gick sen mot mig. Där fortsatte vi pladdra och ha kul. Brabrabra dag. Nu är jag bara glad för att jag kan blogga ordentligt igen och ska snart läsa min bok och sova. Härliga onsdag. 


you're so quite



Helloo guys!
Köpte internet idag äntligen, och när jag kommer hem berättar lilla fröken Kimberly att hennes mamma kommer med ett internet-abonemang till oss imorgon. Kul. Haha.


Iphone i mitt hjärta

Jag har stulit jonas iphone. Måste blogga!!! ;) vi har samhällskunskap men får egentligen gå till maten eftersom vår lärare inte är kvar, men ändå sitter vi still. Antar att vi älskar att plugga för mycket, elleeeeeer? Älska iphoooooone <3

hi there


New Years eve 2010!

Hello darlings.
Har tillfälligt internet nu tack vare vare Kimberlys mobil som vi kopplat in i datorn. To much technology for me.

Har idag gjort klart min matteläxa direkt efter skolan vilket var så skönt. Också läst igenom Engelskan och lärt in Historian. Är så stolt över mig själv. Inge stress. Underbart. Har precis tittat på nya säsongen av Top Model 15 och det är ju för gryyyyymt. Nu är priserna så sjuuuka, med ett 2-sidigt inslag i Vouge!!, och jag älskar att det blir mer inriktat i High Couture nu. Fint.

the list

Hej fina ni. Måste bara säga förlåt igen för att jag inte kan finnas här för er, haha. Min blogg lider när jag inte har internet. Suck. Har också några bilde jag vill visa er så håll ut! Igår skrev jag och kimbs värsta listan om vad vi skulle göra idag och nu har vi prickat av nästan allting! Var länge sen jag fick såhär mycket gjort på en och samma dag! Hörs när jag har internet gullisar, kram

hard times

Jag och Kimberly har precis varit på sibylla och utnyttjat våra "fattig-student" kuponger. Dagen har varit så seg. Efter jag tränat mina små satt jag bara och läste och lekte på internet. Somnade vid 4 och vaknade halv 9. This is going to be à looooong night. Och imorgon blir en hemsk dag. Inte nog med det har vi inte något internet så använder mig nu utav Kimberlys mobil. Så kan det va.

var finns min väg nånstans?








Kollar poccahontas nu(spelling?). 2. Orkar ingenting. Heeeeeeeeelp meeeeeee.

forever you fool me

 



Jag hade svårt att sova igår. Tänkte på skolstarten bland annat, har lite panik inför det, men också många andra saker. Mycket känslor. Det var jobbigt men antar att vi alla har våra ups and downs lite då och då. Plötsligt händer det! Vaknade iallafall 4 minuter innan min skjuts kom hit och kom ut precis när de anlände. Det var inte dåligt! Tränade mina småttingar för första gången 2011 precis och de var lika underbara som förra året! Ingenting avslutar en småttingträning bättre än en kopp varm choklad med grädde och ett varmt täcke när man kommer hem. Ska läsa min favvobok nu och försöka sova några timmar. Ta igen lite. Ha en fin lördag. Kram.

romance, beauty, adventure










Nu har jag lagt en beställning på denna adress http://fujidirekt.se/gratis/. Om några dagar får jag cirkus hundra bilder i mitt brevinkast som inte kostat mig ett öre(bortsett från frakten). Dessa bilder ovan är några noga utvalda av de foton jag bestämt ska pryda min vägg. Jag gick efter temat romance, beauty, adventure. Fint.

nagu

Jävla kemi. Fick nyss reda på att vi har ett prov veckan efter vi börjat. Åååååh. Jag och Sofie måste alltså plugga. Kul. KUUUUL. Har redan läst igenom allting men kan säga att det inte räcker. Lovet är inte ens slut och jag är redan trött på skolarbete haha.

Other than that har vi gjort livets planer inför sommaren! Har pratat med min lilla mormor och vi har bestämt att hon ska ta med mig och Sofie till våran underbara sommarstuga i Nagu, Finland i sommar! Det är världens härligaste och mysigaste plats och åh vad roligt det ska bli. Vi ska bara sooola och baaada och åka båt och köpa glass och mysa. Längtaaar!



Jättedålig bild jag hittade på Google. Nagu Gästhamn.


the crazies

Det blev ändrade planer. Jag sprang som en galning till SF där Sofie var istället för tvärtom på typ 4 min. Vi kollade på Due Date som var så gryyyym! Efteråt hoppade vi på bussen till Mellringe var vi smitt lite planer. You might find us in the trees around Mellringe, hehehehehe.......

and so the lion fell inlove with the lamb





Waiting for my pal to arrive. Örebro bussarna har totalt förstört mitt flow idag. Suck.

perfect harmoni



Lite bättre bilder på "nya håret". I dunno. Mitt egna hår är så raktklippt, så det smälter inte in precis som jag vill. What do you think?

playback



First month of 2010. Jag minns ingenting från denna månad, och jag hittade inga bilder därifrån förutom en. Så det fick bli den. Hm.. med tanke på att jag inte kommer ihåg någonting därifrån antar jag att det inte var en så speciell månad.



Februari var en helt okej månad. Jag och Becka samt några andra tjejer i klubben uppträdde på isen på svartån i Örebro vid slottet och hamnade i NA dagen efter. Det är ett kallt och härligt minne. Min underbara syster kom på "besök" i Örebro. Hon tävlade och självklart vann hon den jäkeln! Vi hade en mysig helg tillsammans i Örebro med lite shopping, mys på restaurang, konståkning och skratt. Detta var också den månad jag köpte mina första par converse. Cool.



I Mars var jag i Stockholm på tävlingar och stöttade mina English Buddies som var i Sverige och tävlade. Träffade min moster och mina 2 darlings Ella och Megan. Många uppvisningar denna månad, först tillsammans med Becka på plastis i marieberg och jag "steppade" på hennes hand lite.. hehe. Andra gången var våravslutningen då vi ett gäng åkte till Man Boy. Awesome. Hann också med att se min systers show uppe i dalarna. Spenderade en helg där. Och ni minns väl att det var denna månad åh så älskade New Moon släpptes på DVD? Som jag väntat!



April. Åh här började våren visa sig och vi flyttade därför våra spanska lektioner ut till skolgården när solen sken. Det var underbart. Den här månaden besökte jag min kusin och moster i England. Tränade där som en galning och åt på en cool restaurang med coola servetter. I april var det också Elitseriefinalen vilket betydde att Mozen kom på besök till Örebro igen! Spenderade mina dagar i ishallen hela den helgen. Eftersom det var så underbart väder hela dagarna var jag alltid glad. I korridoren i skolan, hemma, på träningar, överallt. Gjorde saker hela tiden och hade roligt hela tiden. Åh och vi får ju inte glömma att jag var "olyckligt kär" också. Härliga tider.



I maj var det dags för idoool! Jag och 3 andra polare till Mozen hängde med henne till Stockholm och stöttade henne när hon var på idolaudition. Hon är grym. Samma helg stannade jag kvar hos mina bröder i huvudstaden. Nu var sommaren påväg och jag är nog aldrig så lycklig som i maj, då man vet att man bara har en kort tid kvar av skolan och att den mest underbara årstiden är påväg. Den 1 Maj jobbade jag för första gången på Lunedet och sålde korv.



Juni underbar juni. Allting händer i Juni. Det började med klassens sista utflykt tillsammans. Vi hade lyckats fixa en klassresa helt på egen hand och det blev en lyckad sådan. Vi bada, sola, skratta, grilla, rodde, myste, prata och tog vara på den lilla tid vi hade kvar tillsammans. Jag och några killar i klassen åkte ut och fiska med en båt i några timmar och bara va. Saknar dem. På skolavslutningen blev det mycket tårar och jag vågade sjunga duett med min musiklärare, Over the Rainbow. Hejdå 9C. Efter det spenderade jag 2 helt amazing veckor med min syster på konståkningsläger. Först en sjuk vecka i Rimbo och sen en ännu sjukare vecka i TJECKIEN. Såna otroliga minnen. Sista Juni var jag och Josephine på premiären av Eclipse. Insane.



I juli började jag jobba på allvar. Lyckades därimellan ändå ha roligt med min familj och vänner! Åkte på en miniresa med pappa, min bror och hans flickvän. Vi var på Kolmården, Grönan och badade i Kottlasjön. Det var en så mysig tid. Var på en "photoshoot" med Jonna där vi blev fotograferade av Madelene Green. Jonna och jag försökte umgås så mycket som möjligt denna månad trots allt jobb. Minns en kväll speciellt väl när hon, jag och Amanda åkte till lilla degernäs och tog världens längsta kvällsdopp. Så otroligt mysigt. Och vänta! Vi får ju inte glömma PIP som jag och Madde var på. Det var 4 asgrymma dagar.



Augusti var en rolig men stressig månad. I sista sekund lyckades vi fixa en lägenhet mitt i stan i Örebro! Helt perfekt! Åkte kort därefter till Tyskland och tränade i cirkus 10 dagar. Det var en jättehärlig resa. Augusti var också den månad jag började få upp ögonen för vintage stilen. Älskade min mormors gamla väskor och stickade tröjor och snodde åt mig allt jag kunde hitta uppe på vinden. Still loving it! Började i klassen NVD10 i slutet av Augusti och har ångrat mig ända sen dess ;) Fyllde år den 29onde och blev fotograferad av Richard i hans projekt John Bauer.



Skolfoto, skåpfixning, bus på stan, subwaykäk och första karrofesten. I september började jag lära känna Sofie, Sofia och Hanna lite mer. Började med våra bakdagar bl.a. Känns som år sedan! Hälsade på min bror Ebbe och umgicks med honom en helg i hans lägenhet. Vi tjejer taggade som galningar inför våran första karrofest. "Förfesten" hölls hos mig och vi var kanske 17 personer som var här och fixade oss. Kimberly var här för första gången vid samma tillfälle och dagen efter flyttade hon in. Tack och lov!



Hösten/Vintern började smyga sig på och jag blev en trött Sally igen. Speciellt på skolan! Här började jag stressa och var sjuk en miljon gånger härifrån framåt. Kul. Hade i alla fall fina vänner i skolan som underlättade det hela lite och en gång kom en Madelene hem till mig på besök. Första gången hon såg min lägenhet och sov i den. Hehe. What more to say? Grå månad.



November var helt okej. Många övernattningar hos Sofie med tjejera, mycket skratt. Många "mysiga" promenader mot Rudbecksskolan i den underbara kylan och många härliga skoldagar. Käkade frukost på Sofies veranda en morgon invirade i täcken och kickade ass samma dag på Guitar Hero. Åkte till Boda Borg med henne och hennes 2 söta kompisar. Lät Kimberly trolla med mina ögonbryn lite granna så de blev mörkbruna och lite mera i rätt riktning. Och annars var det endast skola och träning på schemat. Usch vad jag hatar höstterminer.



I december hände en del. Var bland annat terminens sista och våran andra Karrofest som var helt sådär. Var utklädd till taxin som är jagad av fågelturken på youtube med hjälp av lakan och lite teatersmink. Köpte en superfin kofta från Bikbok som både jag och Kimberly blev tokiga i och fick i julklapp världen finaste halsband av mina systrar uppe i dalarna. NVD10 hade sin första klassfest nästsista veckan i skolan vilket blev en succé. Awesome night. Jag tävlade också för första gången på nästan 2 år denna månad och trots ett uruselt åk hamnade jag på en tredje plats. Helt okej om ni frågar mig. Firade jul med pappsen mfl. och hängde med Erik hem till honom tillsammans med Ebbe i några dagar efteråt. Nyår firade jag ihop med några fina tjejor från klassen och min Kimberly. Även om den kvällen blev en liten besvikelse får vi hoppas på att resten av året blir rätt så okej ändå! Elleeeeer?

awful

My Goodness. Jag har i princip stirrat in i en vägg hela dagen. I mean, literally. Internet tog slut igår och var fortfarande inte riktigt i form förut för att träna + att Kimberly inte kom hem idag utan hon kommer på fredag! Mina enda alternativ var att tittar på dåliga program på TV eller leka på paint. Hemska dag.

Eftersom jag hade så mycket fritid satte jag i alla fall ihop en överblick på mitt 2010 förut som kommer upp här snart. Keep your eyes open! Annars... har jag inte mycket mer att säga. Bara GUD vilken hemsk dag. Jag klarar verkligen inte av att vara ensam längre, är så van att ha någon omkring mig. Fy.


Bild från Stockholm

+++++++

See any difference?

 


jonnalovisa

Min JonniPonni har precis varit här på besök. Jag saknar henne. Hela tiden. Och sen när hon är här mår jag så bra. Nu kommer vi nog inte synas på ett tag, this sucks..

Jag har repat mig lite men mår fortfarande rätt så kasst. Därför stannade vi innomhus och tittade på Eclipse och bara mös. Jag förstår inte hur jag inte kunnat tröttna på den filmen ännu. Och ännu värre, att jag inte tröttnat på böckerna. Läser för tillfället den sista boken för andra gången på Engelska nu. Haha CHEYEN!!


damn

Inatt har jag spytt istället för att sova. Visste det skulle bli så. Min mage var ju lite krånglig igår och på kvällen när det var som värst och jag hade världens halsbränna strunta jag i att ta en Rennie. That's what you get for being a dumbass. Försökte hålla mig undan värktabletter eftersom pappa sagt att man inte ska ta det vid magont, men efter ca 4 toalettbesöket palla jag inte mera och tog en ipren. Somna nästan direkt och sov som en stock till klockan 12.

Nu mår jag okej, men verkligen inte bra, men ändå måste jag till banken och aktivera mitt nya bankkort för att sen kunna hämta ut ett paket på ica. Jag vill inte!!

Guess what's in the package?

your eyes


oh lord





Oh sweet mother of God. Efter att ha slumrat några timmar och sovit bort mitt äckliga illamående lockade Becka mig till stan. Vi vandrade runt och jag försökte(hrmf..) men hittade inte de riktigt viktiga sakerna jag var ute efter. DÄREMOT fann jag någonting annat rätt så behövande!! Dessa ascoola skor från Scorette! Det som var så insane var att de kostade från början hela 999 riksdaler men idag fick jag dem för 300! "Det som är saken" är att de är äckligt höga och jag antar att mina fötter inte kommer palla en heldag med dem, men.. jag kunde inte låta bli!!

so tired, so tired



På schemat: Sova.

oopsi

Kom precis hem från Sofie och måste skynda mig så jag inte missar bussen till ishallen. Vi kunde(ville?) inte riktigt sova inatt så vi tittade på alla Pirates of the Carrabien(?) och slutade med att skriva en rätt så lång lista på vad vi ska ha gjort i sommar! Fick kanske.... 5 timmars sömn. Hehe. See you later!

sofietime!


Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja verkligen! Var i Tjeckien för första gången, sommarjobbade på ett café, TJÄNADE PENGAR, flyttade till Örebro, bodde(bor) ensam - nu med Kimbs, också nytt -, började mitt första år i gymnasiet, firade nyår i Örebro... and so on.

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns inte om jag hade några löften, faktiskt.

Vilka länder besökte du?
England, Tjeckien, Tyskland.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Äventyr!


Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
There are a few!


Största misstaget?
Låtit obetydliga situationer komma emellan mig och mina vänner, tagit saker för givet.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Magsjukan 3 gånger på hösten + Många andra småförskylningar. Ingen ordentlig skada tror jag, förutom mina omöjliga fötter i somras när jag var på läger hehe.

Bästa köpet?
Helt klart min Fjällräven jacka!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner, min familj, nya ansikten, sommaren.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
(Våren)Over the rainbow (Sommaren)If we ever meet again (Hösten)Från och med du (Vintern)My Love

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Varken det ena eller det andra var perfekta år, haha, men jag har haft väldigt bra stunder emellan det jobbiga. 2011 kommer helt klart vara så mycket bättre.

Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat, varit mera framåt, levt, lyckats

Vad önskar du att du gjort mindre?
Grubblat, inte orkat, ätit skräpmat :D

Hur tillbringade du julen?
Med mina bröder och min pappa. Sista julen i Kristinehamn..

Favoritprogram på tv?
Eftersom jag inte hinner titta på tv har jag istället sett mina program på tv-video.net, och då var True Blood och Vampire Diaries mina stora favoriter hehe.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Inte hatar - tycker väldigt illa om.

Bästa boken du läste i år?
Pet Sematary och Fallen Ängel

Största musikaliska upptäckten?
Åh, så många!

Något du önskade dig och fick?
Hehe, presentkort. Väntar på den bästa presenten fortfarande!

Något du önskade dig men inte fick?
iPad!

Årets bästa film?
Helt klart Eclipse, Avatar och Inception

Vad gjorde du på din födelsedag år 2010?
Jag deltog i Richards fotoprojekt, John Bauer, som en Älva



Vad fick dig att må bra?
Mina vänner!

Vilken kändis var du mest sugen på?
ÅH Jeremy Sumptner och my all-time-favourite Leo DiCaprio. Yummie.

Vem saknade du?
Min syster, min tvilling, Moa Lindgren♥

Favoritmånad?
Maj? Juni? Augusti.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mera resor, mera skratt, mera kärlek. I guess.



Taken by Moa Lillgren

confused and stressed out





Hej ni.
Nu är jag hos mamma. Vi firar "jul-nyår" kind of, eftersom vi inte setts någonting på hela jullovet nästan. Vi har det så mysigt! Hoppas eran lördag blir lika fin. Kram

See you


Liten Sally i Nagu. Miss that place.

new years eve











2-0-1-1





Kimberly snarkar här bredvid mig och jag tänkte kolla ett par avsnitt av Rebecca och Fiona innan jag joinar henne. Kan inte riktigt greppa att det är 2011!! Det är fan ett nytt år nu hörni! Guys, det här blir sista inlägget för mig inatt. Ha det underbart! KÄRLEK!

i wanna know your name








Kvällen blev inte heeelt som tänkt men träffade massa gulliga nya folk och mina godisar som jag redan är bekant med! Men det slutar inte här kära ni! Gott nytt ÅR på er! Det är 2011!!! Jag och Kimberly drar vidare nu och hoppas på bättre efterfest! Have a greaaaaaaaaaaat time now gullisar! Kram kram kram på er!

RSS 2.0