cykla rååå

Det här har nog varit den mest hektiska dagen någonsin. Har cyklat hit och dit hela dagen och lyckats hinna med 1000000 saker. Efter skolan och ett misslyckat prov var vi tjejer på en bokcirkel i biblan där jag var den enda som inte läst boken. Senare åkte jag och Hanna upp på stan och jagade show kläder. Vi cyklade till hjärsta och Hanna och sydde klart allt tills på fredag. Tack tack tack Hanna för att du hjälpte(gjorde allting) mig med mina kläder!! Vi tittade på Harry Potter 2 som är så grym och sen cyklade jag hem, direkt vidare till träningen, och tränade show+hårdträning från 20.45-22.00. Nuuu är jag slut efter att ha cyklat HEM också. Åh. Tråkigt inlägg. Kram på er.

falla falla vingar döda

Now my darlings har jag precis kommit hem från träningen. Stämningen var så härlig idag, det var bara showträning och det var så kul och träffa alla igen!
Påvägen hem stannade jag cykeln utanför ICA och köpte lite mera yougurt, banan och hallon till smoothies och istället för att köpa någonting annat lite för gott så fick jag med mig hem torkade ananasskivor som Malin tipsade om. Det är helt otroligt att jag hållit mitt fik och godis stopp i en hel vecka redan!!

Nu måste jag fortsätta på litteraturhistorian, men först: desperate housewives!

"matchmake in heaven"



Yoo. Kan ni fatta eller? Halv åtta hos mig (som är ett förjävla härligt program) börjar nu och SOLEN HAR INTE GÅTT NER!! Halv åtta.. solen... hos mig..? Jag är så lyyyycklig. Men undrar vart tiden tog vägen? Skulle ju läst lite litteraturhistoria som jag inte ens är halvvägs klar med, men det kom jag ihåg nu hehe. Ha en finfinfin måndagskväll. Kramis!

just the right gals




Nu har vi Pommesfritzan här, och det var ju på tiden!
Både hon och Kimberly står och posar i smexiga underkläder som de ska bära nästa vecka på Triumphs modevisning. Just the right gals! Other than that fick jag precis reda på att jag, när Kimberly ska till Stockholm på min brors fotoshoot, ska hänga med! Åh så roligt! Saknar honom och stora underbara staden. Ska eventuellt också vara modell, men om det inte blir så ska jag åtminstone få vara där och hjälpa till och få ta en del utav det hela. Så kul. Älskar sånt.
Nu ska vi mysa. kraaam

spiritual




Looooving my lugg. Var livrädd innan. Kimberly hade satte mig på en stol i hallen med tidningar under. "Hur ska du ha det? Ja eller nej?" och så stod hon och vifta med saxen framför mina ögon. Ångra mig och sen ville jag igen, ångra, ville, ångra, ville. Sen helt plötsligt titta jag mig i spegeln och såg en helt ny människa. JAG VÅGADE!!

Idag får vi se om jag åker till Degerfors. Måste prio 1 plugga svenska. Prov på onsdag sid. 6-75. That's the nature-science program, people.

the rite



Jag och Kimberlims har för en stund sen kommit hem från bion. Vi såg The Rite och den var så jäkla bra, jätteotäckt, men bra. Innan vi gick till stan släckte vi alla lampor, apparater osv i lägenheten och tände ljus. Satt i 40 minuter ungefär och pratade innan vi fixade oss framför elden och drog vidare. You might have noticed att min lugg är några centimeter kortare. Jag är så himla nöjd!! Kimberly har nu gjort hela mitt hår, hon rakklippte det några veckor tidigare, och nu har hon äntligen gett mig en frisyr. Så fint. Ska sova nu och imorgon åker jag till Degerfors. Kram på er finafina

somewhere along the way



Ooopsie

journeys ive done and places ive seen


!!! liten chey något år sedan, det var vår

Förlåt. Jag har varit så upptagen med skola, fina vänner och att njuta av det underbara underbara vädret. Gick precis hem i solen. När jag kom in tog jag mitt täcke och litteraturhistorian och inväntade solen på balkongen. Den hann aldrig riktigt dyka upp på min sida av huset men det var så skönt ändå. När himlen är blå blir jag lycklig.*

Tränade för första gången på 3 veckor igår, och sov med Hanna hos Sofie på kvällen tills idag, vilket också var första gånger på evigheter. Imorse gjorde vi smoothies. Åh men ska jag tjata mer om hur somrigt och underbart det var också tycker ni?? Nu väntar Kimberly på Vågen Gallerian och att jag ska komma med kameran. Hon ska vara modell för carlings idag, stumpan. Efteråt blir det showträning. Och ikväll Earth Hour med fina flickor och tända ljus. Glöm inte släcka alla lampar klockan 20.30-21.30 ikväll hörni!! Kram


wintertime gone

Jävla kemi. Började nästan gråta förut idag, men nu har jag klarat av att plugga, och det känns okej. Idag var förresten det finaste vädret i skolan hittills och imorgon ska det bli lika bra!! Vi satt och solade på skolgården med solbrillor och musik och fina vänner. Jag mår så bra av våren. Ska kolla klart Plastikkirurger 90210 och sen sova.



från december. bye bye wintertime

funderar

Inspirerad igen. Kimberly sitter äntligen i vår blåa lilla soffan där hon hör hemma. Vi tittar på Top Model och jag har plötsligt glömt alla måsten för en sekund. Matte, kemi, naturkunskap, svenska, historia. Ångest. Men glömt. Jag vill verkligen börja jobba nu känner jag, skaffa ett arbete så jag kan tjäna pengar och göra vad jag vill med min vardag och bara inte drömma. Jag är så motiverad!! Men vet inte vart jag ska börja. Eller varifrån jag ska få min tid. Funderingar funderingar. Ha en fin måndag, kram



jahaaaaaja

För någon timme sen var jag på vårdcentralen i karlskoga och undersökte mig. Pappa jobbar där den här helgen så han kollade vad det var för fel på mig. Tog blodprov och resultatet var inte allvarligt men visade att jag helt klart har någon slags infektion i kroppen. Sooo fick hem lite underbart mumsmums: hostmedicin. 'host'. Problemet var det att jag vaknade imorse av att jag hostade och hade jätteont. Men nu är det bättre. Ska försöka äta någonting nu. Ikväll ses vi hela halva familjen. Kram.


fin förresten


beaver

Åh jag blir tokig här. Jag hostar och hostar, snart blod antagligen. Haha. Eller? Och som på gräddet på moset där har inte vi bokat resa ännu, för typ alla är hehe slut. Alltså vafan. Det går flera super bra resor den 14onde men lovet börjar den 16onde kan man säga. Och jag som varit borta så mycket från skolan nu borde försöka hänga lite där nu den kommande tiden. BESVÄRLIGT BESVÄRLIGT. Other than that suktar jag efter sommar och nya kläder och lite lugn och ro. Känns som det är lite, ja, en gnutta för mycket just nu. A good thing är att min primadonna kommer hem imorgon och det är jag så glad över. Ska iofs till kristinehamn på kvällen och träffa pappa och Ebbe men hinner iallafall säga hej. That's all I need.


fever fever pants on beaver

hmmm, rebecca visst äre härligt?


hehe dog lite. men vänta, jävla 18-årsgräns eller!!!? besvärligt

ingenting är okej



nothing's okay.
har varit hemma från skolan sen i tisdags med feber. igår var ingenting bra, inte idag heller. min stressmage pallade inte mer och jag låg bredvid toaletten hela natten. nu har den liksom fått nog. idag ska mormor och jag boka våran resa. vi måste komma bort, kind of now.

no more words



feeling a bit dazzled

give me one reason

Har äntligen gjort klart min jäkla SO. Så skönt. Nu måste jag duscha också.. Jag är alltid ute i så god tid. Har iallafall en söt liten muminmormor här hemma just nu som hjälper mig med allt möjligt. Städ, disk, plugg, prat. Hon är bra och ha. Ha en fin fin fin tisdag imorgon. Vi hörs nog då. KramiZZZ


miss u even when you're near

Nu har vi datakunskap.
Helgen har varit så perfekt. Jag var hos min bästa bästa bästa syster lördag-söndag och kollade på hennes show. Blir alltid lika stolt när jag ser henne på isen, hon är så duktig. Nu är jag iallafall hemma igen. Det gör så ont i magen varje gång jag åker därifrån.. Var tyvärr skittrött båda dagarna och när jag kom hem började jag bli jätteförskyld, så nu förstår jag varför jag var så seg. Åh vill bara tillbaka igen och aldrig åka därifrån! Mår alltid så bra med min dalafamilj. Fan.

Var med på gympan även fast jag känner mig som en död säl, och snart är det mat! Glad. Hör av mig senare gullisar, kram. (Ps. jag vann inte earcuffen, skit)

meet me halfway






its fine




Titta vad som dök upp i mitt brevinkast idag. Två fina från finepouline.se. Mår så bra nu, delvis pågrund av dessa, vädret och mina underbara vänner. Får inte glömma mormor som är här på besök. Imorgon ska jag först träna småttisar som jag saknat och sen ta tåget till familjen Lindgren som jag saknat ännu mera. Livet är så bra.



old, good, good times

Nu sitter jag hemma hos familjen Käll med Anton. Kollar runt på lite bilder på datorn som är hur gamla som helst. Bl.a några här nedan som är från orsa- 08 på mig och min syster. Ska äntligen till henne i helgen. Känna bra att jag de här dagarna umgås med alla mina bästa. Några av dem iallafall. Nu ska vi kolla på Glee och jag måste få någonting i magen. Kram på er.






locked up inside yourself



paint♥

not present

Jag lever lite i en annan värld just nu. Mår fint ena stunden och i andra finns jag inte. Min underbara underbara mormor och jag har suttit hela dagen igår och idag och planerat en resa till gran canaria i april. Vi behöver det. Och denna gång är det inte bara drömma bort utan planera, hitta, boka.
Tack förresten alla fina för att ni hör av er, smsar, mailar, ringer. Jag vet att ni vill höra mer om allting men jag pallar inte det just nu. Som det ser ut stannar jag hemma åtminstone imorgon i degerfors och på kvällen åker jag hem till familjen Käll. Underbart. Jag slipper vara ensam i Örebro. Vill verkligen inte vara ensam nu. Och spenderar mer än gärna min tid med världens bästa Källar.
Jag ska inte tävla i helgen, eftersom min tränare inte tyckte det. Ingen tyckte det. Och jag hoppas att jag kan gå till skolan redan på onsdag. Missar så mycket annars. Känns jobbigt att lämna mamma och alla här hemma. Vill inte gå i skola i en annan stad och bo i en annan stad nu. Vill bara vara hemma med min familj och aldrig släppa taget om dem.

Förlåt för att jag skriver så himla djupt och sorgligt just nu, haha. Vill såklart inte belasta någon annan med detta men eftersom det var en så stor händelse för mig och eftersom det är någonting som alltid kommer finnas kvar ser jag ingen anledning till att "hålla det hemligt". Känns så barnsligt och "svenskt" att försöka hålla tyst om det bara för att det är "privat". Ni fattar vad jag menar. Många "såna" "här" "idag" """"""". Kram


crystallized feathers and crosses




Åh men hörni! Minns ni? Den underbara underbara earcuffen ovan som jag nyligen blogga om men som ack var för dyr för min plånbok att äta upp? Idag har du jag mamma pappa mormor morfar chansen att vinna en sådan eller någon av de andra earcuffsen(med fjädrar, vingar, kors, kedjor, hängen, slängen, glitter, spakel you name it!!) hos grymma byCelinaamandaastors blogg. Åh det kittlar i fingrarna! Har inte heller någonting emot om den läckra jackan som hänger på Amanda hänger med i vinnarpaketet hehe


vad som hände

Hej. Tänkte bara säga att vi mår bra och att ingen är allvarligt skadad. Många har frågat och tar det här nu så att det är klart. Jag har haft lite problem nu dagen efter, eftersom jag börjat minnas vad som verkligen hände och ATT det verkligen gjorde det. Det var så hemskt, och läskigt och jag är fortfarande i chocktillstånd. Har lite ont i ryggen men annars ingen fara. Ni behöver inte oroa er. Det kunde gått mycket värre.
Här kan ni läsa om själva händelsen. Det låter inte så farligt. Men jo, jo det var det. Det här är det värsta jag någonsin varit med om och jag ber till gud att jag aldrig behöver uppleva något sådant igen. Att ena stunden tro att man ska dö och i nästa inse att man lever och att man klarat sig är en overklig situation. Jag är bara så tacksam över att det gick så bra som det gjorde, och att vi inte körde på en landsväg.

Ta hand om er. Kram♥

.....

Vi är helt chockade. Har precis kommit hem från akuten. Varit där sen halv 11. Jag förstår knappt vad som hänt. Berättar mer annan dag. Nu ska mormor och jag dricka oboy och vila.

Älskar dig mamma♥


klädbytarkväll

Dessa små plagg fyndade jag igår på klädbytarkvällen. Jag hade lämnat in 15 men fick bara hem 5. Var så himla svårt att hitta sånt som var snyggt eller hade potential(även om det fanns mycket sådant men som redan blivit taget!!). Jag är iallafall nöjd och vem gillar inte clothes for free?


Tisha, avklippt till sommarn. Fint.


Same here. Basic, ren, enkel. AVKLIPPT.


Glittertopp. Udda, flashig, fin.




Gammelfarfar tröja. Helt underbar, lite stickig, men så grym.





happiness, clap your hands

Det är vår. Det är VÅÅÅÅR! Vaknade på rätt sida imorse, hemma hos Sofie. Solen sken genom persiennerna. Lycklig. När vi åt frukost med yougurt och jordgubbar(ååh) så såg vi att det stod 10+ på termometern. Dog. Vi tog en ganska kort men underbar och något blåsig promenad i mellringe. Jag älskar det här. Det är så fint, och så härligt, och så lyckligt. Ska göra en kopp te och sätta mig på balkongen och trivas i solen. Åh. Elle hänger med mig. Kram på er och på detta vackra vackra väder!!

kampanjpris





jag hade tankar som ett barn

Hemkommen från skolan. Imorse gjorde vi förresten en asgrym Chocolate Chip Cheesecake här hemma på engelskalektionen. Det är det vi håller på med på engelskan, bakar! Ska ta en buss som går 20 i till ishallen så måste slänga i mig något mer o äta och packa. Ikväll direkt efter träningen åker jag till karro och går på den efterlängtade klädbytarkvällen!! Visar sen vad jag fått med mig hem. Ska bli så kul, hoppas vi syns där! Ikväll vankas nattfika och andra äventyr. See yah gals and boys.




are you strong enough to stand?




andra gången gilt?



100 kr
85 kr
(inkl. frakt)

Beställt precis från det här stället. Not exactlly what I wanted, men det duger för tillfället! Riktigt snyggt ändå, eller?

"do you wanna be my fjortisboy?"

Haha jag dör. Kom hem för ett tag sen från träningen. Har nu legat och halvsovit i soffan, pluggat och laddade precis min gamla gamla iPod. JAG DÖÖÖR! Min musiksmak var hemsk när jag gick i 5-6an. Techno, Caracola, fronda, anton & affe. Så kul. Några av de här nedan ska jag ha kvar nu när jag lägger över min nya musik. Åh så roligt med gamla låtar och bilder och sånt, väcker så mycket minnen! Dör igen.












samhällskunskap








yeah i'm her

Jag har nu 2 timmars hål och alla andra är på lektion eller sjuka eller gör någonting annat. Så för tillfället sitter jag i biblan och förbereder mig på en promenad till ICA. Ska handla in ingredienser till våran Engelskauppgift, den ni. Igår pluggade jag matte hela dagen, och min mormor hjälpte mig lilla mumintrollet. Åkte till hallen på kvällen och kände på mina nyslipade griller och det kändes jäkla bra må jag säga. Ska träna direkt efter skolan också även om jag känner mig lite krasslig. Ha en fin torsdag! KRAM


to be someone you're not




Johnnysbird.

speculations

Jag är så himla trött. Jäkla matte. JHGdhjGHDjfdklg. Gick iallafall till träna lätt vid 8 och hann därför bara köra en timma tyvärr, menmeeen. Imorgon är det först ispass och sen zumba med Hanna också, åh kul. Känns som jag bara tränar eller pluggar, men antar att hela den här veckan kommer se ut så, förutom helgen. Jaaaaajaaaaaaaaaaaa. Har precis kollat klart På Smällen och förut Big Brother. Hur bra är inte det!! Nästan så man vill flytta in med Gurkan och bli en enda stor familj. Jag saknar sällskap. Usch. Godnatt.

healthy teeth in his mouth, healthy hair on his head

Nu sitter jag i mitt kök och pluggar matte med min gal regina spektor. Det är så roligt att gå natur!! När jag gjort några sidor drar jag iväg till träna lätt och kör ett konditionspass istället för träningen idag. Imorgon åker jag dit igen med Hanna och kör zumba! Wohooo! See you guys later!



Förlåt förresten för alla dessa tråkiga webcam bilder och tråkiga inlägg. Har ingen inspiration. I'll come around! 

forget, forgot, forgotten

Hey Guys. Hade glömt det här, men ni har väl inte missat fjädern till höger? Om ni klickar på den kan ni följa mig med Blog Lovin'! Såg nu att jag har några prenumenanter, om ni vill får ni jättegärna berätta för mig om ni är en av dem. Kram på er sötisar ♥



Klicka för att följa min blogg med Blog Lovin'

RSS 2.0