caribbean colors



nu har jag suttit i kanske 2 timmar och klippt och justerat och tagit bort. jag hade tagit över 600 bilder i bara Antigua. imorgon ska jag försöka lägga upp de flesta om jag inte är för upptagen med min Jonnis som jag ska träffa då. åh!! håll ut fina ni, ni ska få höra allt, all the amazing details

love

it's a rimbo thing










rimbo 2011
in pictures: becka alice mina malin ida sally

missed me?

min sommar kommer bara bli galnare o galnare efter denna lagomt (otroligt) galna resa. har så mycket att visa er!! återkommer med bilder så mycket bilder




i will miss my roomie

Nu åker jag!! Helt sinnestört att jag är påväg, och de här veckorna kommer bli legendariska! Ha det underbart fina ni, vi hörs nog inte på ett tag, men när jag är tillbaka har jag miljoner bilder att bjuda på vill jag lova.


leave yourself behind

Godmorgon! Nu ska jag snart äta frukost och sen tar jag en buss till Örebro. Igår kväll träffade jag min bästa Jonna första gången på en månad eller någonting. Saknar henne så sjukt! Det är så konstigt när man varit bästa vän med en person sedan dagis och sedan i gymnasiet skiljs åt. Förut gick det knappt en dag utan att jag träffade henne. Jättekonstigt. Sorgligt. NEJ, nu måste jag organisera biljetterna som ligger här och börja tagga inför några grymma kommande veckor. See yah




fint

saving the best for last



Vid alla gånger jag ser för första gången trailern på någon av filmerna ur the Twilight Saga lyckas jag typ släppa en tår eller dö av hjärtattack. Jag är alldeles för konstigt och läskigt känslomässigt connected med det här. Breaking Dawn är den absolut bästa av alla böckerna. Har aldrig varit såhär psykad inför någon av filmerna. Ska kolla trailern för sjunde gången nu. Hej

UPDATE: Jag RYYYYSER!!!!!!!

wanderlust

Hiya. Nu är jag i Degerfors. Blev upphämtad förut av mamsen och Ebbe. Var livrädd hela vägen eftersom det var första gången jag åker med mamma hela den sträckan sedan olyckan, but we made it!! Tvättade hela morgonen och packade klart min väska. Nu börjar det dra ihop sig hörni, imorgon åker jag antingen tåg eller med min tränare till Rimbo för att rocka på isen med mina fina konståkningsvänner i 4 dagar, och på fredag flyger jag för första gången i hela mitt liv ENSAM. Lite coolt att min första flygresa på egen hand är påväg mot en helt annan kontinent. I'm so excited!


En lite annan rolig grej. När jag kom hem hade mamma och min bror och hans flickvän planerat ÄNNU en resa i höst. Haha! Den här resan har vi iofs pratat om ett tag, men nu hade de liksom "bestämt" att vi ska åka till San Torini. Vi får se hur det blir, men det skulle vara underbart det också. Har så långt jag kan minnas alltid velat ägna mitt liv åt att resa och uppleva nya platser, kulturer, människor. Det är som om jag just nu lever i en dröm. Hoppas att jag när jag slutar skolan har tid att resa världen runt med mina vänner eller min syster Moa, det är ett mål.

together we'll conquer the world

virkad



Hej kära du och tack för ditt intresse för mitt klädesplagg. Toppen (den virkade på bilderna nedan) är en gammal gammal gammal som jag otroligt nog hade när jag var typ 6 bast. Den skulle då täcka hela min överkropp, hehe. Den är köpt i Afrika och är handgjord. Älskar den!

today i don't feel like doing anything



G to the rymmast. Bruno Mars är min ögonsten, han är så söt och kort. Nästa så man vill äta upp honom.

miss your stupid face



Nu kilar jag och Kimberly mot Mimmi. Har fixat fint här hemma efter gårkvällens härj och nu är väskan.. typ.. packad. VI TAR DET IMORGON VA? :D Hoppas på att denna kväll blir en fin och underbar sådan. Vill också säga tack till mina söta klasskompisar för detta första år på gymnasiet. Tänk när vi står där på flaket och gör Örebro osäkert!!! Nu taggar vi!!

GRATTIS också till Rosanna som idag tagit studenten och TACK för att vi fick komma och fira dig. Wish you all luck in life ♥

fyfan vad ni är bra



Nu drar jag och Kimberly upp på stan för att ta del av den grymma studentstämningen och åker sedan vidare till Rosannas studentmottagning! see ya later

dance dance dance



Nu taggar vi hemma här inför kvällsäventyren. Vi gör Västra Bangatan osäker tonight!!

i show you when i start to cry




Hej ni fina! Hur mår ni idag? Jag mår superbra! Kan inte förstå att jag slutar ETTAN imorgon och har sedan ett otroligt, äventyrligt, underbart, soligt, tränigt, långt och sjukt sommarlov framför mig. Ikväll ska vi tjejor styra lite här hemma och "fira" att vi inte kommer synas på över en månad. Känns så sorgligt. Dock tror jag den här kvällen/natten blir ett grymt avslut!!

Nu måste jag börja packa inför min otroliga resa som börjar redan på söndag då jag far mot Rimbo. Ska också försöka hinna förbi stan och köpa massa behövligheter inför de kommande veckorna på bortaplan. MÅR SÅ BRA. Kram

perfect harmoni



Lily Chou-Chou "Wound that Heals"  (from Kill Bill)

kronologiskt












'











Det här inlägget har tagit mig cirkus 1 och 1/2 timma att göra. Tog så otroligt mycket bilder idag på KRAMPEN 2011 och vill dela med mig så mycket som möjligt av denna grymma dag. Vi hade så sjukt roligt!! Karroandan låg i luften all the time och våra röster har nu skrikits sönder totalt. But it was worth it. Tyvärr tyvärr vann vi inte i år men det var väldigt jämt(och grisarna fuskade) så jag är icke bitter!
Efteråt mötte jag upp mina kompanjoner och vi gled runt lite på stan innan vi alla drog till Alex och sedan Rosta Gärde. Det blev en tidig kväll och nu tänkte jag börja packa lite inför söndag. IMORGON är jag ledig och på FREDAG är det skolavslutning. I love this life.

VAD LYSSNAR DOM PÅ!?

PILTMAKT GRISSLAKT!!
Nu tågar vi piltar mot Rosta Gärde och SEGER. Min natt har varit galen. Den här dagen blir galen. KRAMPEN 2011!!

dream big and aim for the moon. if you miss it, reach out and catch a star instead.



ask and answer



Jag vet inte helt exakt hur mycket biljetten kostar i vanliga fall, men jag betalar lite mindre än en fjärdedel av priset vilket är runt 3000 kronor. Helt stört för 10 dagar i Karibien, all-inclusive och flyg. DET KAN MAN JU INTE TACKA NEJ TILL!

antigua om mindre än 2 veckor




Ja ni hörde rätt. Jag är helt chockad. I helgen ringde min moster och undrade om jag ville följa med till Karibien. HUR OFTA HÄNDER DET LIKSOM!?? Hon och hennes man gifte sig dig för 10 år sen och ska tillbaka dit nu och fira. De hade en biljett över och jag fick den för ett S J U K T pris. Antigua är en otrolig ö i Karibien, närmast paradis man kan komma! Jag var där på deras bröllop för 10 år sen och har drömt att få åka tillbaka dit ändå sen jag var 6 år. Trodde jag aldrig någonsin att jag skulle få komma tillbaka dit igen men nu är alla biljetter fixade och jag drar och mindre än 2 veckor!! Förstår inte att det här händer! Är så glad!! Och så tacksam över att jag får den här chansen. Denna gång är det jag själv som betalar resan, och i priset ingår flyg fram och tillbaka+all-inclusive hotell i 10 dagar... I'm speechless. Den här sommarn blir oförglömlig.

acting like they're drunk



Hey you guys!!
Nu har jag precis kommit hem från ett träningspass på Träna Lätt. I feel great! Idag i skolan var det Peppshowen och vi taggade som fan tills imorgon då den legendariska KRAMPEN äger rum!! Har förberett oss med svart-gult nagellack och våra karro-pilt tishor! Nu jävlar tar vi grisarjävlarna!!

Förutom det är det nu bestämt. Tell you ALL about that later today. Jag är lycklig rakt igenom just nu. Kram på er och på detta mysiga åskväder som drabbat Örebro. Kram igen.

6/6

Nu är jag hemma i Örebro igen. Är så himla trött och huvudet gör ont. Men i övrigt har dagen varit helt okej. Jag och min lilla mormor tog en långpromenad idag och besökte bl.a min morfar. Han är så rolig haha! Vi hamnade också i kyrkan for some reason och jag tände ett ljus för alla som har det svårt. The good deed of the day.

Nu ska jag och tjejorna gå och hämta maten vi beställt, hoppas er Svenska Nationaldag varit fin.
BTW så kanske planerna visst styr mot Antigua... tell you more later.


hopefully

Jag är helt död. Och trött. Och halvsur.
Igår kom jag till Degerfors. Det är första gången på väldigt länge som jag är här. Det var jätteroligt att träffa mamsen och alla igen. Vi grillade, kollade på flera filmer och hade mysigt. Idag känner jag mig helt tom. Känner att jag vill åka till Örebro och träna på Träna Lätt nu på direkten, känna mig sådär pigg och frisk och stark som man alltid gör efter man har tränat hårt! Samtidigt vill jag sola, bada och ha kul, men det hinner jag inte.
Fick ett galet erbjudande igår som jag tyvärr var tvungen att tacka nej till. Om jag inte gjort det kunde jag idag om 2 veckor varit i underbara Antigua med min moster och gänget. Känns deppigt såhär i efterhand att jag inte kan följa med. Börja få second thoughts..

Nu ska jag sluta babbla. Det behövdes ett tala-av-sig inlägg är jag rädd. Hopefully I'm not boring you out. Kram på er.

pure beauty



Astrid Berges- Frisbey

woo me, the old fashioned way




Hemma för en stund sen från ett asskönt träningspass. Körde power-walk i femtio minuter vilket tog som bara satan på min rumpa vill jag lova, men hur skönt är det inte att gå?! Gjorde också styrka och stretchning and now I'm a new human being.
Om en stund åker jag till degerfors.. Är så himla trött, skulle egentligen vilja stanna hemma och sova. But i miss ma mama!

i just shot a man down


Hej där. Nu mina fina ska jag dra iväg till träna lätt och köra lite motion, kondition, styrka osv. Är så sjukt taggad på att träna!! Fick btw ett mms av Sofie precis. Den lyckosten är ju på Siesta denna helg och vem har inte hon träffat och tagit fetaste kortet tillsammans med?? Guess


-


7 sorger och 8 bedrövelser sen




Btw så köpte Kimberly en grym hoodie som förmodligen kommer användas flitigt av oss båda i sommar på kalla utenätter och mysiga hemmakvällar. Love it.

199:- H&M killavdelningen

fanfan, fan, det skulle va du





Idag var jag och Kimby på stan. Det var så himla länge sen vi gjorde någonting bara hon och jag!! Brukar alltid finnas med en Karin i ett hörn. Anyway så käka vi lite och vandrade omkring i affärer. Köpte en studentpresent till min fina vän Rosanna som går ut trean nästan fredag! Sjukt!! Fick också med mig hem det ovan. Boken kunde jag inte låta bli. Lite osäker på hela krigs-action temat, men har hört att den ska vara lite som twilight.. Och äntligen en liten dust-it kopia. Hoppas den funkar.

blur










Lite bilder från gårdagen.
Eftersom jag somnade klockan 2 igår på eftermiddagen och vaknade klockan 7 var jag supertaggad och pigg igår kväll. Missade dock dansen.. klant. Men who can blame me? Det blev inte mycket sömn natten innan. Iallafall så drog jag och brudarna ut på lite äventyr. Vi hamnade tillslut på Max med varsin milkshake. Satt där till halv 2 någongång, sen stängde dem. Fint.

interview




Den här morgonen har Kimberly blivit intervjuad här hemma! Lägenheten har blivit filmad och cheyen har svarat på förjävligt många frågor må jag säga. Nu är vi påväg upp till stan där vi ska äta något och handla lite smågrejer. See you later.

screaming ghosts









blankhult

stare at my reflection in the mirror





me and mah girls the other day, när vi var på nya pirates of the caribbean


Hey you. Har precis kommit hem från Blankhult där jag var med några tjejor från konståkningen. Det var jättemysigt igår med grillning, brännboll och kortspel. Vi satt uppe till klockan 2 och skrattade och hade det trevligt. Thank you guys for en toppen kväll. Idag ska jag vila galet och ikväll halv 7 blir det Zumbaaaa. Kul. Är det bara jag som njuter? Igår skickade jag in mitt sista skolarbete på hela ettan. Känns otroligt. Summer's almost here.

just you wait

Frustrerande. Jag har fixat ny header och ny typsnitt och lite nytt allt här, men det här ännu inte dykt upp på bloggen. Så om det ser konstigt ut så får ni hålla ut! När headern är en annan vet ni att allt står rätt till, but for now ser det sjukt fult ut. Vänta ni bara!

im a fighter


långkjol;gina 49:-

NU är sista skoldagen avklarad. Åtminstone sista skol-jobb-plugg-osv-dagen. Helt sjukt. HELT SJUKT. Det här året och förra har varit den mest påfrestande, krävande, jobbiga, hemska, stressande perioden i mitt liv. Har mått så sjukt dåligt för skolan för att jag inte hållit måttet, som alla andra. Haft för höga krav på mig själv och brutit ihop vid misslyckanden. Men fyfan vad det har varit värt det. Jag har också haft så otroligt kul och lärt mig så mycket. Och nu när det snart är sommarlov orkar jag inte längre bry mig om alla nedgångar. Jag är grym, och i tvåan kör jag hårdare. Jag ska kämpa.

Nu mina fina vänner ska jag göra klart ett litet historia arbete och sen åker jag med Malin till Blankhult där vi ska grilla och sova över med konståkningen. Så kul! Hoppas ni får en fin långhelg! Kram

RSS 2.0