små grodorna små grodorna

Hejhej här kommer ett litet midsommarinlägg!


Midsommar i år blev heelt underbart. Främst för att det firades med massa favoriter! Bl.a. dessa! Älsklingar!!

Vi var hemma hos Patrik, och när vi kom dit höll de på för fullt att knåpa ihop en midsommarstång. 


Under tiden ställde sig kvinnorna i köket o slängde ihop ett par jordgubbstårtor!

BAM!!!



Tog med oss min selfie-stick så passade på att ta massa selfies i våra egengjorda kransar. Många selfies blev det! Så bra att en har en bror som är lika självupptagen som en själv :,,,) 


Beer pong spelade vi! 

Så tillslut blev vi ganska fulla :-)



Och sen var det dags att grilla massa god mat!! So goood. 


♡♡♡

Gla fin bror o middagsbordet!



Vi fortsatte firandet med att dansa, shotta fireball, äta tårta, ha gräddkrig och spela tvspel!

Sen däcka en kl 02 i Patriks soffa och idag har man mått mindre bra!

Nu måste jag skynda för snart ska jag möta upp Disa och Ida utanför bion! Vi ska se Mad Max! Mys!!! Kram

prep



Hej!! Gla midsommar! Har knåpat ihop en liten krans nu på morgonen och ska snart iväg till Patriks hus på Lidingö. Där ska jag fira den *bästa högtiden everz* tillsammans med några favoriter. Bl.a alla mina bröder!! Är jättetaggad. Ha en fin dag kompisar! Kram!

andas in andas ut

Tja!


Njuter verkligen av mina tre sista veckor i sverige till fullo. Lägger bla alldeles för mycket pengar på svingod mat.


Och myser runt i sveriges fina huvudstad. Stockholm på sommaren alltså: <33


Och är nu precis hemkommen från förskoleavslutning. Gullisarna sjöng några låtar och överraskade alla i slutet med ett extranummer: "Jag går och fiskar" + koreografi, som jag lärde dem för några veckor sen!? Alltså!!! Mitt hjärta ba smälte. Så gulliga!! Nää fy kommer sakna varendaste en av dem så så så så mycket. Mina homies ju. 

Annars har jag ba repat, tränat o pussats typ. Och i övermorgon är det midsommar! Woho! 

*sun is shining and so are you*







Såhär kan det se ut när man bor granne med summerburst :--) Tack o lov var jag bara hemma i lägenheten på gärdet på lördagen för hade nog inte pallat all that bass o oljud 2 nätter i rad, wow alltså.

summertime

Hörni: <3SOMMAR<3 Har i veckan jobbat på förskolis en dag(underbart att krama på mina gosisar igen) och varit barnvakt



samt druckit kaffe i solnedgången på kolonilott m trevligt sällskap och gosat ikapp lite

Sen har det solats med Rich. Vi har upptäckt att vi ju bor MITT I summerburst typ. Fun.


Och igår for jag till Örebro för att titta på studenterna. Örebro är BÄSTA ta-studenten-stället for realz. Man blir så lycklig av att se alla glada studenter. "En gång pilt alltid pilt" stod skrivet på ca alla flak från Karolinska Läroverket och kände mig mycket träffad :,) Saknar gymnasietiden så buhu. 


Blev litt varmt så slog oss ner på Josbarens uteservering, denna fantastiska mother of mine, fina Amanda och jag. 

<3Örebro<3


Sen svängde vi förbi Beckas studentmottagning! Grattis Beckis, äntligen var det din tur!!


Sen vidare hem till Åsa där vi grillade o pratade ikapp massor!! Så länge sen vi alla sågs. Mamsen o bonusmamsen på bild <3


Sen åkte vi till stadsparken o där fick jag ÄNTLIGEN kramas med dessa bästa!!! Så många efterlängtade möten denna dag ah mah gad.


Vi fortsatte med drinkar på Makeriet, billig öl på ivy och sen häng på satin där man alltid alltid träffar så himla många saknade ansikten. 

Är oändligt tacksam för att jag har dessa fantastiska människor i mitt liv. Är verkligen bortskämd. Nu ska jag till stockholm och musikalrepa och ikväll ska vi sätta oss på gärdet och låtsas vi är på summerburst 8-) Kram

götelaborg


I helgen bestämde vi oss litt spontant för att boka en resa till Göteborg(som btw hade prideflaggor på varenda flaggstång i hela stan *proud*)

För att spendera måndagen här! På Liseberg! Yay!




Det var såklart supermys som Liseberg alltid är! Fick åka både Helix och Mechanica som jag inte gjort tidigare och sen tittade finaste Hanna förbi som jag inte kramat på sen i höstas!! Bra tjej!

Och så vann jag 2 kg choklad lol. "Fattar inte ens varför jag gör detta jag vinner ju -aldrig- på sånt här" sa jag under tiden som hjulet snurra och så vips så vann jag!! Tack Madde o Emelie för en supermyjsig måndag! 


Idag har jag hängt i Degerfors med dessa två. Mina hjältar. Vi solade på balkongen o gjorde laxpaj o titta på Grey's Anatomy.

Nu sitter jag på ett 2 h försenat tåg o är snart i Stockholm igen. Inte mycket annat har hänt förutom musikalrep i helga o mycket häng med min bror som jag bor hos nu i Juni. Snart musikalpremiär o snart bulgarien HJÄLP

matigt inlägg

Denna vecka har varit fullproppade med: massa teater, sång o late-night-take-away-sushi efter 4 timmars långa musikalrep. 

Sånt här har också hunnits med. Balkonghäng i solnedgången med lite vin o pussar. 

Sen var det dax att flytta ut ur läggan o lämna 10 månader i björkhagen bakom snyft :-/ Rich o jag roadtrippade till Degerfors med hela mitt flyttlass o gjorde ett stopp hemma hos mormor där detta serverades. 

Hann käka litt lunch med Ebbe också innan vi svängde vi förbi hans lägenhet i Kristinehamn. Där satt vi o njöt när han spelade egenkomponerad musik -- han är så begåvad, vår bror!!

Ännu mera mat! Back in estocolmo igen efter en väldigt lång dag. 

Som inte var slut än för ca kl 23 åkte vi till en kolonilottfest där det hängde lyktor och marsmellows och lampor i träden och prideflaggor över dansgolvet. Där stannade vi ett par timmar och dansade till schlagerlåtar och frös inte det minsta för nu är banne mig sommarn här *fingers crossed*

hejhejhej

Här kommer liten uppdatering!



I torsdags hade jag sista torsdagsutflykten med mina småttisar :-/ Vi besteg Hammarbybacken o åt frukt o tittade ut över halva Stockholm. 


Annars gosades o kramades vi mest hela veckan o beklagade oss över att vi snart skiljs åt *förevigt*


I fredags hade mina arbetskamrater o jag drömmigaste AWn. Med oändligt massa gott, finaste utsitkten o vin. Spela kubb gjorde vi också! Bästa, fina förskolebrudar



Lördagen: konsertgenrep o lite shopping inför bulgarien o så ritade jag även Elsa från Frost -- lovat en av kidsen att göra det i 5 månader nu så började bli dags.
Och på söndagen var det konsert! Kul!! O efter det avslutsmiddag o öl med kören. Så tråkigt att terminen är slut nu redan buhu



Och idag var en ledsam dag på förskolan för idag var min sista officiella dag där :-/ Kommer sakna ungarna o jobbarkompisarna så jävla mycket :-/ Helt 7kt

Men är inte helt bitter för IDAG började repen inför musikalen för min del!! Wow vad kul och inspirerande det var! Så pepp!!!

Ah och det var väl det. Flyttar på fredag så imorgon börjar the packing of hell. Hoppas ni mår fijnt. Kram!



RSS 2.0