tillbaka till finland

 
 
 
Hej!!! Nu har jag endel o berätta hörreni. Börjar med en bild från ca 2 veckor sen då mamsen och jag hade en date night i Öret. Pizza och sen Tarzan på bio(Alexander Skarsgård mmmmm)
 
 
Hann hänga ca 2 dagar i Örebro/Degerfors innan det var dags för mamma, mormor och mig att köra med hyrbilen(en volvo, fckn loved it) till Stockholm och vidare mot Finland. 
 
 
Vi skulle till Nagu(där jag var tidigare i sommar med mina bröder) för att ha begravningen för fina morfar som gått bort. Här är två bilder på min älskade mormor och hennes älskade Olav, finaste paret i världshistorien.

Mormor på finlandsfärjan. Girlpower personifierad.
Så mysigt att vara tillbaka igen. Denna gång blev det med min bror, mamma, mormor, sysslingar + kusin och moster som flugit hela vägen från England. Spenderade en dag vid sommarstugan, badade, solade och åt toscakaka. Mamma på "Mammas sten" och barfota på klipporna. Såhär kan jag spendera varje dag resten av livet.
 
Så HIMLA skoj att träffa min kusse igen!! Så jävla nice också att jag nu kommer bo i samma land som honom i åtminstone tre åren. Och min moster kommer bo 1h bort, i Cardiff! Hur drömmigt???
 
 
Algblomning i den finska skärgården. 
 
 
Sen var det dags för morfars dag. Det blev så fint. Mamma hade valt ut musiken under ceremonin, och en av psalmerna blev "Var inte rädd" av Ylva Eggehorn. Ylva har skrivit manus till båda musikalerna som jag medverkat i. Hon är en helt underbar människa, och just denna psalm betyder väldigt mycket för min mamma. Den passade perfekt. 

Vi hade även en jättemysig minnesstund. Jag hade lovat mormor att sjunga en sång som jag skrivit om henne och morfar, så det gjorde jag. Jag tror han hade varit mycket nöjd. Vi saknar dig mofeli<3
 


På kvällen tog Ebbe, Jesper och jag bilen ut till Nagu igen(vi bodde på ett hotell denna gång). Vi satt på bryggan, fikade och pratade om allt möjligt. Så värdefullt att vara samlade vi 3 igen. Det var nog ca 10 år sen sist det hände. 
 
 
Och såhär spenderade vi vår sista måltid tillsammans, på en klippa i solnedgången. Älskar min familj så himla mycket. Tack för denna fina resa <3
 
Var knappt hemma tre dagar i Sverige innan jag for iväg igen(hehe). Berättar mer om det i annat inlägg. Kram på er vännisar, hoppas ni mår bra ni med! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0