midsummer

Denna midsommar var så jävla drömmig. Nicolina och Magnus hade ordnat så att vi fick vara i Magnus pappas hus på landet; absolut bästa tänkbara location.

 
Nicolina, Magnus, Julia och jag åkte in tidigt till huset för att preppa. I denna fina lada skulle vi va. Vi började direkt med att plocka massa massa blommor att använda som pynt!
 
De fina värdarna :,)
 
Så roligt att få träffa och lära känna denna donna! 
 
 
Midsommarpreperationer är ju så mysigt. Nico, Julia och jag gjorde oss varsin krans av de blommor som blev över. Sen började resten trilla in.
 
Och då började vi grilla maten och dricka alkohöl. 

 
När vi var mätta och glada körde vi igång med 4-kampen som Magnus knåpat ihop! Den bestod bl.a. av säckhoppning och ballongjuckning. Such fun när man är lite lullig. Älskar midsommar!

Hela kvällen innehöll verkligen ALLT som man vill att en lyckad midsommar ska innehålla, så gick runt o var konstan supergla.
 

Sen kom regnet, och då rörde vi oss in i ladan igen. Där satt vi och spela drickspel och pratade strunt medans regnet forsade ner utanför. Så otroligt mysigt. 
 
När regnet slutat kom dimman. Då gick vi ut för o dansa på ängen. Kolla ba vilka fantastiska surroundings. Dröm.

So pretty!!!!!!Resten av kvällen bestod mest av häng utanför ladan, dans på stolar och non-stop allsång.
 
People got pretty drunk, och runt 2 när de andra tog sista bussen hem så gick vi och la oss. Däckade direkt. 

Så glad att jag fick spendera denna midsommar med ett så fint gäng och att Nico och Mange bestämde sig för att styra upp en så bra fest. Tack fina ni. Och glad midsommar på er andra! Hoppas eran ägde också. x
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0