och jag ramlar kär i dem som inte ens vet vem jag är


 
Vill ha toppen på bild numero 1 och i massa olika färger
 
Har haft en himla produktiv helg!! Inte särskillt spännande men bra. Jag har tränat som en tok fredag, lördag, söndag på friskis och jobbat nästan ännu mer. Pluggat massa biologi och också lite spanska och så har jag städat och tvättat. Det här har verkligen varit en jag-helg. Jag behövde nog en sån för att kunna tänka lite och andas lite och fundera på saker jag inte hunnit fundera på. Har nu en vecka framför mig med massa jobb och stockholm och syster och bror och karrofest och prov och fotografering och barnskridskoskolapremiär och känner mig fett redo. Kram på er.
 

come a little closer


 
Idag stod jag på scenen för första gången på väldigt väldigt väldigt länge. 2 tjejer i min skola arrangerade en konsert för att samla in pengar till deras projektarbete, och jag blev tillfrågad att sjunga på den. Deras projekt går ut på att stödja kampen mot HIV/AIDS och de har verkligen gjort ett bra jobb! Läs mer om deras projektarbete här.
Fan vad nervig jag var !! Men det var så himla kul. Och tackar JG som kompade/sjöng med mig!
Nu ska jag motvilligt börja på kemin kl. 22.19 dagen innan provet (heheheheh) men jaja. Idag hade vi förresten uttagningar till stjärnparaden smink och vi fick massa mutor i form av godis <3 Gillar livet

vinden söker och finner vind såsom vindar i alla tider funnit varandra

 
Signe Belfiore .frehsnet.se

greyhound
Lite mobilbilder från senaste tiden i September. Har hittills haft en galet jävla bra tid som nybliven 18-åring! Jag har varit ute endel med mina fina vänner, tränat rätt så mycket, sminkat på Lilla Stjärnparadsföreställningen, badat i likkistan, pluggat jämt, laddat ner the Sims(SOM VI ICKE FÅR NOG AV HÄR HEMMA) och igår hade jag och Sofie våran lite försenade 18års fest ute i tybblelund vilket blev BÄST.
Annat kult som har hänt är att jag har blivit antagen till stjärnparaden sång !! Är lite i chock och så sjukt glad, nervös, pirrig, orolig, förvirrad. Men mest av allt glad. Känns som det här sista gymnasieåret kan bli rätt så nice.

all of these lines across my face 
Har mått så himla himla bra hela dagen !! Vaknade alldeles för tidigt för att gymma med min PT hehe. Dog typ. Gick direkt efter det till skolan och efter det åkte jag och Sofie och Linus omkring och fixa lite saker inför helgen(vilket förövrigt ska bli en alldeles fantastisk sådan). Nu är jag hemma med Karin, Henke och Filip efter att ha gjort en grej som jag aldrig trodde jag skulle våga göra och snart ska vi laga lite mat hiho. Kram på eder.

whitenessHär är bilder på mitt lite halvfärdiga rum. Jag ä l s k a r det.

grekland XIOld Village, Alonissos
 
Dessa bilder är från den gamla staden som vi besökte på Alonissos i Grekland. Det kan ha varit den vackraste platsen jag varit på. Vi vandrade omkring bland små vita stenhus med blåa knutar och blåa dörrar och kringlande väggväxter omringat av tvättlinor och 1-euro bokstånd och små kryddbutiker och små kapell och allt var beläget på ett högt berg med en otrolig utsikt över hav och andra öar -- Helt jättemagiskt.

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regnDen här helgen har varit bra och inte bra. Men mest bra, för vi har dansat som fan på krogen och druckit mysiga drinkar. Jag har också jobbat som ett litet djur(känns så) och träffat min käre far. Nu ska jag springa iväg på personalmöte och när jag kommer hem ska jag krypa ner i mina nytvättade lakan och bara DÖÖÖÖÖ!!

vagabond

Mina nya älskisar som tyvärr plågar mina fötter men är ack så vackra.
 
Hej och hejdå för nu ska jag och Karin fara ut i skogen och träna, har ju för guds skull skaffat mig en PT nu och vågar inget annat. Hehe. (Måste också informera att jag direkt när jag kom hem från skolan gjorde alla mina läxor, men också att jag försov mig imorse så det blev väl lite +- 0.)

grekland XÅh saknar allt det här så galet jävla cp mycket. Bästa resan nånsin. Som ni ser testade jag och Disa på parasailing, och det kan vara det sjukaste och läskigaste jag gjort i hela mitt liv. VILL TILLBAKA

summertime sadness

 
Saknar Grekland så djävulskt mycket!! Men nu när hösten börjar närma sig längtar jag samtidigt till mysiga caféhäng, filmgos, stora halsdukar och röda löv. Jag tror jag kan med gott samvete säga hejdå till sommaren 2012 nu, för det känns som den gjort sitt. Har haft ett underbart sista sommarlov iallafall, och det är ju nice.

grekland IIIISkiathos

Kan inte sova, så redigerar lite Grekland bilder istället. Alla dessa ovan är från Skiathos -- Åh Skiathos !!! Det var väl där allt hände egentligen. Vi dansade oss igenom hela veckan, på stranden, på klubben, på hotellet, och bara levde. Fyfan vilken jävla vecka. Har hundratals fler bilder att visa som lite då och då kommer dyka upp.

Förövrigt har jag haft en fantastisk helg med den allra bästa personen i mitt liv. Vi har gråtit, skrattat, pratat i mun och gosat lördag-söndag och det känns lite som jag kan andas igen efter att ha fått pratat ut med min fina syster.

detaljerat

Jag vill ha det och dem.

squirrel


/MYNDIGA/

Nu är jag ÄNTLIGEN arton!! De senaste dagarna har varit så jävla overkliga, jag har inte fattat riktigt att jag nått en punkt i livet då jag faktiskt kan kallas vuxen. Iallafall på papper, hehe. I tisdags var jag på födelsedagsmiddag hos min älskade extrafamilj(som jag bodde hos förut) och i onsdags, på min födelsedag, firade vi att jag och Sofie båda äntligen blivit myndiga tillsammans med grymma människor här hemma i min lägenhet. Det var kaos, precis som det ska vara en sån dag hiho. Sen dess har jag jobbat rätt så mycket och betalat min första räkning och varit på krogen! Vi var på strömpis med lite vip och lite goda drinkar osv. Ah, och sen fick jag ju en MacBook Pro av min kära mor också, såatteeeeee, livet rullar väl. Nu ska jag ta bussen till Estocolmo och min kära syrra för en helg fylld med bara massa mys och snack och chill och gos! Längtar!!

RSS 2.0