ליטל הנסיכה

"liten prinsessa"



NU ÄR VI PÅ TÅÅGET!
Effie (närmare bestämt Efoa aka Kimberly) och jag är nu på tåget on our way 2 STOCKHOLM! Vi är så himla excited inför helgens små händelser. Idag ska vi hänga runt på stan hela dagen och ikväll blir det lite Valborgfirande!! Imorgon blir inte heller så dum då vi hela dagen ska vara i en fabrik och fotograferas. Så kul. Och jag saknar mina bröder nu så det är sjukt! Den här helgen kan nog inte bli så mycket bättre. Ha det bra fina ni!


psyked





This day has been great. Nu käkar vi sallad från Kebab center... and we're psyked inför this weekend!!

hello, hope you're listening

 


Hello guys. Är i skolan nu och "förbereder mig" inför en rätt så lång och trist skoldag. Känns skönt att jag är i skolan INNAN jag börjar. En HALVTIMME innan till och med. Efteråt ska jag till Behrn Arena och möta upp tjejerna i kk lutz och så ska vi mysa framför årets konståknings VM i en louge där. Hur roligt!!? After that möter jag upp Kimbs och vi tänkte gå till IVY bar och mysa DÄR på deras uteservering. Denna fredag kan nog inte toppas.

Ha det fint, kram

nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort



old one.

Veronica Maggio – Satan i gatan

are you in chock?


A Soef

Igår sov jag hos min tös Sofie. Eftersom vi hade fetaste sovmorgonen idag planerade vi att typ minidygna, men som vanligt somnade jag 10 minuter in i första filmen. Men det var en kul dag. Idag däremot har inte varit lika strålande, men har hunnit dansa balett med konståkningen och nu chillirillat här hemma. Kanske borde plugga lite också. 2 tests tomorrow. Sucky thursday.

men när du strippar och klär av dig är det samma grej



I'm so tired. Min kondition är helt värdelös. Och jag gick hem från träningen. Nu är jag hungrig men orkar inte laga mat. Var är Sofie? Varför är Veronica Maggio så bra? Så många frågor...





oh oh oh


skinnshorts urban outfitters;jeans jacka second hand;briller second hand

Hej ni fina. Jag har lite bråttom. Ska hinna med bussen och träna för första gången på alldeles för länge. Har bestämt mig nu att köra stenhårt de här veckorna!! Dock har vi ingen mera is utan nu är det markträning som gäller. Men det är träning det också! Ikv blir det sleep-over med Sofisen. Kramen

lovely


click on the picture

i didn't even like this outfit



Polotröja;Pappas gamla.Skinnjacka;H&M.Converse

Hey guys. Har precis ätit en sjukt god sallad som jag gjort! Damn vad kung jag var på skinksallad. Dold talang. Jag är död efter skoldagen. FÖRSTA skoldagen. Tror aldrig jag varit såhär skoltrött någonsin. Och inte såhär sovtrött heller. Ska hoppa lite på Kimberly som ligger och snarkar här bredvid och sen kanske läsa min bok. Kramen

i'm always in this twilight

Im kind of speechless. Water for elephants var så fin, så romantiskt och så mig. Det är en sån där som kan ses om och om igen innan man somnar varje kväll utan att den blir tjatig. Som typ Love Actually, eller Moulin Rouge.

Nu är vi hemkomna, efter en del dansande och sjungande och hoppande osv osv påvägen hem. Vi mötte upp en Karin på vägen som kom med hit. Den här dagen har varit underbar. Den har varit sommar. Jag har liksom sprungit omkring i en jumpsuit hela dagen UTAN TIGHTS.


water for elephants




Nu går jag och Kimberly mot biografen. I'm so looking forward to this!!!!

they will not control us, we will be victorious




Hey Guys. Min helg hittills har varit jättefin. Igår kom jag hem till Örebro och cyklade direkt till Hjärsta. Där träffade jag Sofia, Sofie och Hanna vid en mysig liten park vid 10 någon gång och så hade vi en mysig liten picnic. Missed those guys!! Jag sov över hos Hanna och idag har hon och jag stekt i solen mest hela dagen. Hur härligt som helst. Nu sitter jag, Rebecka och Kimberly(FINALLY!!) i vårat vardagsrum efter en tur på stan och äckliga smoothies. Om någon timma ska jag och Kimbs på Water For Elephants. Jag ser så sjukt mycket fram emot den filmen!!

Hoppas erat lov varit underbart. Det har mitt varit. Och nu, har jag ångest inför skolan imorgon. Funny.

i've seen this room and i've walked this floor

Nu kom jag precis hem från en lååång promenad med Ebbe och Emil. Ica hade inga jordgubbar(jag är ju trots allt i degerfors) så jag skippa det. Vi gick till älven istället och satte oss vid bryggan där o njöt av solen. Hur härligt som helst. Nu är jag alldeles mör i benen efter att vi gått runt hela degerfors och funderar på vart lilla kimpan tagit vägen. Vi ska ju på bio idag men får inte tag på tösen. Hur ska det gå.

work out AND strawberries




Vänner, JAG har jag stått några timmar i solen och försökt rusta upp vår trädgård lite. Den var kaos, men nu börjar den synas igen. Haha. (kul att jag kan skämta om det) Jag är så varm och törstig och sugen på jordgubbar. I know! Jag tar en promenad med min bror ner till ICA och köper jordgubbar sen när han kommer! Work out AND strawberries. Det kan inte bli bättre.

oh, right...

...glad påsk. Glömde ju. Men, som vanligt är inte påsken någon stor grej i min familj. Mamma ställer fram några kycklingar och sen är det i princip klart. När jag var liten var det större. Då jagade vi påskägg som hängde i flaggstången. Men sånt gör man ju inte nu för tiden. Speciellt inte när man har godisstopp. Undrar om påskharen glömt mig eller bara skippar påskägget i år för mitt eget bästa. Hoppas han varit hos er iallafall.

Och innan vi slår igen det här paketet för kvällen; KIMBERLY



Vi ser denna imorgon. Jag bjuder din panka jävel. Love.

jag ger dig inte min morgon inte min dag



Min dag har varit perfekt,  spenderad med en favorit i solskenet och under den blåa himlen. Vi var i hennes sommarstuga med hennes familj och alla sveriges insekter. Var så länge sen jag såg min Jonna, och det är lika bra varje gång vi träffas. Den här gången blev det ännu bättre med fyrhjulingsåk, pizza, strandhäng, solning och skön musik. Mår så bra med henne. Kram på er fina

turkey ; turkiet ; hindi








Experience my experiences

youth knows no pain (well some)

I'm hoooome. Åh ni vet inte hur skönt det känns efter den jobbiga resan hem. Men jag är lite ledsen pågrund av två saker. 1 Jag är inte brun. Alls. 2 Nu gäller mitt fika-godisstopp igen.
Ja ni vänner, there's a bad side to everything. Men att vara hemma är bra. Imorgon ska jag träffa världens bästa Jonna på första gången på hur länge som helst. Längtar ju här!!!!

you've been hanging with the unloved kids



Sista dagen i Turkiet blev bättre än jag trott. Har haft en så fin vecka här, trots vårt fula väder nästan varje dag och min icke-solbrända hud.
Tidigt imorse åkte vi ut på en stor mysig båt med ca 50 andra svenskar norskar danskar finnar. Det var skitroligt med lite nya människor och skön musik och bad i saltvattnet. Men solen sken nada, kind of. Vi kom hem och jag gick till stranden för att sola men då gick mr sol i moln såklart. Så då kom söta antonio till mig med en free äppelte och vi pratade tills det blev lite mörkare. I will miss everything here. Baklava, stranden, palmerna, hotellet, affärerna, människorna. Framförallt människorna.





eftertraktade


#1 Chanel Clog-#2 unknown-#3 Zara

Så fint. I sommar vill jag ha träskoaktigt på mina fötter!

..........

Idag är jag så suuuur på turkiet. Vi skulle egentligen åkt på en boattrip och solat och badat på en båt och äta god mat och stanna och bada i grottor och stanna på flera stränder och åkt förbi en delfinshow, men vädret har varit så DÅLIGT att det sköts upp till imorgon. Problemet är att vi inte vet om det kommer bli finare imorgon. Nu börjar äntligen molnen skingras lite grann men snart kommer säkert regnet igen. Jag som verkligen ville få lite färg innan jag kom hem till Sverige. Satan o perkele

consversesrr (typ?)



Ett par, två par, tre par. Sisådärja. I en av de 87365874654 små fake(tror jag)-märke butiker här på gatan nedanför köpte jag 2 par låga converse för 400 kronor och fick ett par på köpet. Svarta, vita och (usch tvi blä och fy) militärgröna. De gröna var ännu fakeigare än de andra och var de enda man kunde välja på. Kanske de blir supersnygga i sommar. Kanske inte. Men gratis är gratis!! Alltid något.

UPDATE: Haha. Ser ni något konstigt på dessa bilder? Efter en stund, efter att jag tagit bilden och efter att jag gjort inlägget, upptäckte jag att en sko var storlek 36 och en var 39. Turkey turkey turkey.. När jag nu tittade på bilden igen såg jag hur sjukt obvious storleksskillnaden var även på bild. Haha. Kul.

(gick såklart direkt och bytte skon)

magnificent





Neckless from the old lady in the corner - 45 TL (ca 200 kr)

pavo cristatus



Dessa fina fick jag för bara 20 riksdaler(riktiga påfågelfjädrar). Var såhääär nära på att köpa ett av de vackraste halsband jag sett för cirkus 140 kronor men insåg in the last minute att jag inte hade turkiska lira nog. Åh det var så fint och underbart!! Efter vi har växlat hänger det runt min hals.

paradise coctail




Hiya. Fan. Jag är lite småsjuk.. Nej men ärligt, jag har ont i huvudet och i halsen. Som TUR är är inte vädret så underbart och vi har ingenting speciellt planerat idag. Men vill verkligen upp på berget och se fästningen!! Förhoppningsvis mår jag bättre snart.

Igår gick vi runt och upptäckte lite mer av Alanya. Efter att vi gått och kollat på fina smycken vid kleopatrastranden märkte vi att vi tillslut hamnat vid hamnen som ligger på andra sidan berget. Vi har gått så sjuk mycket på bara de här 2 dagarna! Halvdöd.

way

Shit. Vilket drygt tidigare inlägg. For that I apologize!
Jag har solat på stranden en fin och varm stund och nu efter att ha duschat och chillat på hotellet ska vi ut på stan och leta finfina grejsimojser som man kan bära på fingrar och örsnibbar. Kanske resten av kroppen också. Sen ska vi på restaurang och jag måste då säga, att även om jag har fikastopp så håller det inte till 100 % här, eftersom när man är i turkiet MÅSTE man äta baklava. Världens goaste dessert. NAUGHTYYY


jelous?

Nu ska vi på morgonpromenad längs stranden innan vi äter hotellfrukosten i solen. Om några timmar kommer de och hämtar upp oss och så ska vi på Hamam, turkisk massage. Haha. Tänk och vara i sverige nu. Haha..


naked juice


Jumpsuit;Urban Outfitters-Lång Cardigan;Monki

turkey? no chicken

Nu funkar internet. OCH HALLÅ JAG ÄR I TURKIET!! Har inte riktigt fattat än. När jag satt på stranden i eftermiddags och spådde mormor i sanden kom jag och tänka på att det var riktigt varmt för att vara i april. Jag älskar den här staden. Det är så vackert. Det är palmer överallt, turkiets längsta strand 20 meter från hotellet, fina parker överallt, underbar mat överallt(!), säljgalna turkar överallt. Det känns som man är på marknad när man går längs huvudgatan här i Alanya. Men fan va trevliga de är! Mår bra nu efter massa fina komplimanger och gratis armband. Sometimes the life of a swedish girl is pretty awesome.
Imorgon, vänner, ska vi på Hamam och på tisdag en heldags boattour. Lycka.





(fy vad dålig kvalle!! laddar upp igen och mer när internet funkar bättre)

and we're....


Hejdå finisar, våriga Sverige och 10 graders-väder!! I will always remember you!


dexters laboratorium


LORD. Nu är det bara SJU timmar kvar innan vi börjar köra mot arlanda. Sick. Jag är så excited!! När jag kom hem till degerfors fick jag underbara gamla vintage mockajackor och toppar och långkjolar slängda över mig. Men, det är något som saknas. Kan inte släppa att jag inte har virkade shortsen i min resväska, eller västen. Sorgligt.
Just nu tittar jag på dexters lab, hur länge sen??

Sa jag förresten att jag ska ta med mig datorn till Alanya? Ojojoj pictures baby pictures!



do it like a brother



Idag blev jag besviken. Det har varit den längsta dagen ever, och inte har jag något virkat med mig hem. Men däremot en finfin lång cardigan och ett par underbara vita skönheter från concious. Det får räcka. Jag åker om några timmar!!!! THIS IS SICK! Jag kommer sakna mina pälsklingar här hemma SÅ mycket! Typisk att det här lovet ser ut och bli ett soligt och äventyrligt även i Sverige. Men MOVING ON! Jag ska till turkiet om mindre än 11 timmar och hur mycket bättre än så kan det bli?! Im on my waaaaay!

ett två tre



Åååh jag dör!! Från klockan 3 till nu har jag, Kimberly och Karin vårstädat HELA lägenheten. Jag menar, jag har legat på alla fyra och SKRUBBAT under i bakom över nere åt höger och vänster i HELA badrummet, tömt avloppet på dusch och handfat, dammsugit, putsat fönster, sorterat, plockat, slängt. Fyfan vad vi är SLUT. Men gud vad fint det är nu! Perfekt inför lovet. Just nu väntar vi på att BB ska dra igång och imorgon är det vi som campar utanför H&M vid 9. Nu köttar vi!!

live random







it's okay not to be okay


This days has been so slow. Började tidigt, hade 2 skrivningar i skolan och slutade sent. Direkt när jag kom hem gjorde jag klart ett arbete och sen tog internet slut. Gillar inte när ingenting går som jag vill. Anywaaay. Jag är så lättad nu att jag har 2 dagar kvar i skolan och sen ett förjävla bra lov framför mig. Lovar er massa bilder från underbara turkiet. Tar datorn med mig så kommer fortfarande blogga. Nu: desperato chicas. See you guys later.

inspiring




Hur fint var inte det här? Inspiration. Men jag har varken råd eller tid. Det enda jag kan fokusera på idag, nu, är skola skola skola, sova, träna, äta, skola. Längtar så mycket till sommaren då jag har massa tid OCH jobb. Ååh. Fint. På listan: 1 Concious. 2 Lång tröja, lång kjol, mocka-jacka and so on. Inspirerad.

camera, camera, snap snap






photoshoot with magnus muhr

rabbit, alone, space











"i just had seeeeeex, and it felt so gooooood"

Nu är det bara 4 dagar kvar. BARA 4. Datakunskap är lika tråkigt som vanligt och nu ska vi äta oxpitt. OxPITT. Jag hatar den här dagen.


vous êtes merveilleux, unique

NU ÄR KARIN HÄR PÅ SÖNDAGSBESÖK. We're watching BB ofcourse. Kimberly and Karin are fresting mig med äckliga chips. Alltså det här jävla godisstoppet. Snart snart kommer bilderna på Kimberly upp. Snart.

you mustn't, you mustn't, please, don't









the beauty of you



kimberly har precis blivit färdigfotad av Magnus Muhr. åååh vad fina bilderna blev! har en del fina som jag själv tagit som kommer upp här senare och på kimberlys blogg. vi hörs senare, kram

plasters and metal-bracelets

Om en timma och 45 minuter kommer Kimberly och hennes syster och hämtar upp mig. Vi ska till Karlskoga där Kimberly ska på en photoshoot. Jag är trött och hungrig(på både mat och sol) och är livrädd för spindlar. Jävla kryp. See you guys later.

casually smokin'


       


det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll


farlig chey

Känner ni värmen ute? Hur skön solen är! Han är grym ibland. Ska ta Laban på en långpromenad och sola mig på vägen. Har redan räknat klart all matte, sen när jag kommer in blir det extrauppgifter. Visste ni förresten att jag gjort en packlista? Mår bra bra bra. Hur mår ni? Kramen


i remember the first time

Jag minns när jag satt hemma hela sommarn och lyssnade på Greysons låtar på youtube. Jag kunde nästan gråta till hans egna sånger som han skrivit själv. Han röst är så overklig, äckligt vacker.



make a run for it


Oj oj oj, vilka planer. Sådana planer.

dare this

  

Vågat. (Dare-MakeUp store) I miss it. Min fina fina färg på läpparna är hemma hos Emma and I miss it. Köpte den förra veckan på rea. Hur fin är inte den i sommar?! In turkey perhaps? I miss it.

                                                                                                                                                                         


heavy, heavy, heavy




over the waterfall, click here for sweet sweet sweets

DID YOU KNOW..



.. Kimberly var idag på första sidan av blogg.se!! Kan ni fatta?? Är det bara jag som tycker det är a huuuuge deal? Så stolt över min lilla pingla! Tror ni mig inte => gå in på blogg.se och skrolla ner. She's there. HUR COOLT?!?!

longing

76 kronor för Hamam och 92 för heldag på en båt ut på havet. Jag kan inte fatta att jag om 1 vecka ligger på kleopatrastranden i Alanya, jag kan inte fatta det. Mormor och jag har nu tagit spruta mot Hepatit A och köpt vaccin mot kolera. We are so ready!!









flightless bird




Johnnys Bird

we're from the same place in space



Kimberly and I har gjort hemma gjorda ansiktsmaskar och hårinpackning. Vi har tänt ljus här hemma i lägenheten och lyssnar på Enya. För en stund sen gjorde jag fruktdrinkar till oss med massa is, bär och juice. Heaven! Nu vankas det BB och senare ska vi titta på film. God did I need this! Hoppas ni får en lika mysig torsdagskväll som oss! Kram

rather die in your arms than die lonesome, rather die hard than die hollow





Love the size of my pictures. Jag lovar exklusivt med bilder. Från och med nu.

width

Finally. See any difference på bloggen? Sally Out.

all work and no fun makes her a dull girl

Hi guys. Har precis kommit hem från att ha delat ut mitt CV till flera olika Caféer för sommarjobb. Det gick superbra! Hoppas hoppas hoppas!! Har möjligen fixat ett jobb vid sidan av till hösten också, vilket är så otroligt skönt! Just nu lagar jag och Kimberly våran köttfärspaj och sen måste jag plugga samhällskunskap. Såklart missade jag att träningen var flyttad till 16.00 istället för 8 någon gång, så det blir ingen träning för mig idag. FAAAaAaAaaaAnn. Hej.



watch things on VCRs with me and talk about big love










issues issues








Lite lite bilder från Showen. Det blev egentligen inga bra, så dessa får duga. Otroligt misslyckad. Såhär har i övrigt min dag sett ut: skola, träning, mat. För en stund sen var jag och Kimberly och handlade för över 800 spänn, så nu är kylskåpet fullt. There's an issue though, mina pengar börjar ta slut och Conscious Collection kommer ut om en vecka. Måste sälja kakor eller tigga på torget för att få ihop till allt det jag vill ha. Det ordnar sig. Kram på er.

let the rain wash away all the pain of yesterday




Aw jag älskar min mormor! Hon är som en liten tonåring i ett gammalt fodral, haha! Vi är båda så jäkla excited inför resan till turkiet nu och har redan börjat planera vad vi ska göra där borta. Ska bl.a. en heldag ut med en båt och sola och bada(en dag på havet motsvarar 3 dagar sol på land!!) och få oljemassage för nästan inga pengar alls(gör också så man får mycket bättre och snyggare bränna!!) Jag dör. Det här ska bli så roligt och det ska bli så skönt att bara komma bort från ALLT, andas lite, sola, bada, äta på mysiga restauranger, shoppa i små skitaffärer och sola igen. Tack tack tack världens bästa mormor som bjuder mig på den här resan, hon har hjälpt mig med så mycket och hon förtjänar också att få semester. Lycka.

dreaming



Saknar mina fina stylisttjejer som just nu är hemma i Kimberlys och min lägenhet och har roligt, without me. Tooo bad skulle varit kul att vara där nu. Ska sova om en stund tror jag, är så trött. (kan förresten inte fatta att jag om 2 veckor är i värmen!!) Jag kommer drömma sött inatt.

tandläkaren

Svar till anonym: Ja det var jag som skulle ha varit hos tandläkaren i måndags men missade tiden, haha. I degerfors alltså? Och tack!

WORDS CAN'T EXPLAIN MY FEELINGS RIGHT NOW




AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAAAAAAAA!!!! JAA!!!!! VI ÅKER PÅ PÅSKLOVET TILL ALANYA!!! JAG DÖÖÖÖÖR! VI HAR PRECIS BOKAT BILJETTERNA! JAG FLIPPAR!!

just like a wavin' flag



Här är en film från showen. Wavin' flag. Längst fram åker jag i början och står sen och viftar lite i mitten med flaggorna, hehe. Försöker få tag på filmen på cheerleadingnumret också, det var grymmast. Sitter just nu i Degerfors. Har varit i ishallen klockan halv 1 till 3 och hjälpt till i köket, speakern osv på tävlingen som håller på där just nu. Nu ska jag bara ta det lugnt efter den stressigaste veckan hittills(!!!) Kram

showtime


yesterday

Hey guys. Har kommit hem för en stund sen från showen! Guuud vad stressigt det var! Men så himla roligt! Det gick jättebra men nu är det bara skönt att det är över. Väntar på att pappa ska komma hit så ska vi köpa kina mat eller någonting annat roligt. Lägger in bilder och videoklipp från showen så snart jag har snabbare internet. Have a nice friday, kraaam

RSS 2.0