bomber






Hittills this week: hittade bästa prototyp bombern på Carin Wester sample sale i måndags! Carin är en så jäkla grym designer(!!) Dessutom finaste människan o är superglad över att hon litar på mig att ta hand om hennes lilla tjej. Best extrajobb nånsin. 
Åt burgare med Kimberly på Vigårda efter det och igår var det kör+köröl. 

Är nu inne på min sista vecka som *förskolefröken* Ganska knäppt att jag blev heltidsanställd på första förskolan jag vikka på. Efter 1 vecka! Har nu varit där i 5 månader o ska snart skiljas ifrån några av de coolaste små minimänniskorna som finns :-/ 

Svinpepp inför juni juli augusti iallafall!!

bloody sunday

Vilken himla lyxsöndag ändå. Har bara myst med denna och diskuterat konspirationsteorier, pratat om vår skeva lilla familj och totalt omvandlat söndagsångesten till söndagslycka. Vilken vettig bror man har ändå.



Vi solade på gärdet, promenerade och tittade på hundratals drakar som svajja runt i himlen, såg en otäck dokumentär och åt middag i gamla stan. Drömmigt söndagshäng!

Igår kväll hade vi mellomys (lol) hemma hos Richard, han Moa och jag. Och Sverige vann??? Richard fotade Måns en vecka innan han vann melodifestivalen, så det gjorde ju hela grejen extra kul. Grattis till oss!

color run 2015














Color Run 2015!!!!!! Fyfan vad fett det var. Varit helt speedad o taggad o upp i varv sen kl 7 imorse så nu är en ganska slut. Nu ska jag bara myjsa resten av helgen, försöka skrubba bort denna >omöjliga< färg och njuta av att livet fint. Kram puss gos på er! 

polaroid memories

Hej!! Här kommer en bildbomb fr denna superbästiga helg. Har varit i Örebro o gosat med vänner o hängt på yeah-festivalen.

Fredagen var så bra! Mötte upp Sara och Moa och hela det fina gänget och skreksjöng tillsammans när Urban Cone spelade. Sen kom Karin och Henke och vi sprang mest runt överallt i stadsparken, drack öl och slutade kvällen på satins uteservering. 


På lördagen fixa karin ihop !godaste! melondrinkarna som vi sipprade på hela kvällen.

Titt så fina de blev!



Sen kom Nicolina. Här har vi alltså två av mina absolut bästa människor i hela vida världen på en å samma bild. Asså titta på dem bara <3333 Älskar dem so v much



Sen kom Henke och sen Sara, Moa, Lisa och Chloé och så började vi grilla!! Så himla bra tjejor som jag önskade jag träffade oftare. Senast Sara, Moa och jag sågs var liksom i oktober?? :-/

När de andra for iväg mot yeah stannade Karin och jag kvar tills drinkarna tog slut och pratade om lajf osv


Sen skyndade vi också till stadsparkis för att se hoffmaestro. Kvällen fortsatte runt på örebros olika uteserveringar och uteställen och efter att ha klämt i oss lite kebab gick vi hem och somnade bredvid varandra, efter en sjukt bra o mysig helg!! 

Idag har jag lunchat med Amanda(<3) som jag saknat så sjukt mycket!! Och sen fikat med världens bästa och starkaste kvinnor: min mormor och min mamma. Nu är jag på g mot estocolmo för att se Mozens dansshow! Är så taggad!! Kommer bli fett. Wow vilken jävla helg. Kram på er! 

lite saker som jag tycker ni ska springa o köpa

Gör ju aldrig såna här slags inlägg men har köpt in så himla mycket bra grejer på senaste o känner lite för att tipsa om dessa so here it goes:

Voila, min sminkväska som jag ärvt av min mormor! Här i hittar man dessa favvosar:

InstaBlur All-in-one fr the body shop. Bästa grejen om man som mig har problemhy då å då! Det är en primer som man masserar in med fingrarna, den lägger sig superbra och man ser direkt skillnad. Kan kännas lite mastig först, men huden kan ändå andas och för mig funkar den prima. 225 kr kostar den. Använder den mest vid speciel occasions och sen kör jag på lite sånt här:


All-in-one face base nr 055. Denna är värsta gudagåvan! Speciellt i kombo med den röda lilla borsten. Det lägger sig så himla bra och känns inte alls igentäppande ellet tjock, men täcker ändå det som ska täckas. Avskyr ju foundation så det här är bästa substitutet för mig. Passar oss som vill ha ett mer matt resultat oxå! Ni hittar både pudret och borsten på the body shop för 245 kr respektive 150 kr.

Bästa!! Lip & cheek Velvet Stick, också från the body shop (köper numera nästan alla mina produkter därifrån, så himla bra). Kostar 145 kr och finns i massa olika färger. 


BrowDrama från Maybeline. Köpte den för 89kr på Kicks i helgen och har använt en gång. Supernöjd! Jag som har så lite men så okontrollerbara ögonbryn älskar denna. Man kan forma hårstråna precis hur man vill och de hålls på plats! Finns i transparent, brun och mörkbrun. 

Här är my lifesavers. Three Times Sublime(scrub+ansiktsmask) från Formula 10.0.6(finns för 100 kr på Kicks) och Tea Tree Pore Minimiser(serum som minskar porerna och mattar hyn direkt) från the body shop(155 kr). Har testat typ allt känns det som innan jag snubblade över dessa och fick superbra resultat. Scrubbar åtminstone en gång om dagen och har på serumet i princip morgon och kväll. 


The body shops handkräm <33 Doftar ljuvligt och man får mjuka och mysiga händer direkt. Billigt också! Köpte denna för 50 kr tror jag?

Det här köpte jag i helgen! Aussie Aussome Volume Shampoo & Conditioner. Har bara använt en gång så kan inte ge ordentlig recenssion men doftar såå gott och sägs vara nice. 115 kr respektive 179 kr på Kicks. 


Sen ba lite roliga sommargrejer jag köpt inför Bulgarien.

Nu ska jag ut o springa! Krampussgos

hola amigos


Från när jag i förra veckan bestämde mig för att ta med några kids ut på ängen o plocka maskrosor. Satte oss i solen o så visade jag dem hur man gör kransar. Myjs på hög nivå

Och från i helgen när jag var o shoppade endel stuff inför bulgarien (som är om mindre än två månader holy f*ck) 


Har ingen bild fr det men på fredagen var två av mina bröder o jag på the bishops arms o käka o drack öl! Och här är fr lördagen när jag kolla girls ca hela eftermiddagen innan det var dags för:

Drinks with this beauty! Mysigaste kvällen som började ganska oskyldigt men slutade med massa gratis alkohol och hemkomst kl halv 6 på morgonen

Så himla bra är hon! Lycklig över att jag har denna sjukt stöttande och *galna* tjejen i mitt liv. Fina Disho ♡

Igår vaknade vi kl 13 och var ganska döda men jag lyckades kämpa mig igenom en springtur, handla mat, tvätta lite och göra matlådor för veckan så dagen var ju inte helt bortkastad.

Nu är det måndag o ny vecka o jag är superpepp! Ha en fin dag kompizar, klem

~~~



<3fredag<3 hjälp veckorna går så snabbt??

i tisdags var jag på mitt allra sista rep på john erik elebys kammarkör :/ är fortfarande så tacksam över att jag fått sjunga med en så duktig och avancerad grupp sångare. det har verkligen varit en utmaning och jag har utvecklats så mycket. ganska knäppt att lilla sally 20 år ens kom med i en KAMMARKÖR, där övriga var ca dubbel min ålder och hade min erfarenhet x 50. fattar nog inte själv. tack john erik för att du ville ha med mig!! 

annars var vi på torsdagsutflykt med ungarna igår som vanligt (tre torsdagsutflykter kvar, sen är jag ingen fröken längre buhu) och på eftermiddagen sjöng jag igen på en taizémässa. och nu är det helg! nice som fan! kram på er

4/5-15









Bilder från förra veckan när jag jobbade massa, satt barnvakt och sen for till örebro osv. Återvände ju redan dagen efter till sthlm för att parta lite i Patriks sommarstuga, hände massa kul men finast var nog att bara kunna sitta vid brasan med min bror o diskuterade livet tills det började ljusna, utan att frysa ett dugg. 
I helgen har jag varit på nattbio, musikalrepat för första gången(!!!!) och haft ett väldigt mysigt söndagshäng. Ahh så fint har det ju varit allt. 

Idag på jobbet släpade vi med oss våra ungar till dansmuséet -- superskojj o ett ställe jag gärna hade besökt även på min lediga tid. Tips! 

favoriter

Hej!! Hoppas valborgen var fin! Själv spenderade jag min hemma hos denna böna (denna bild är på pricken 3 år gammal och hon är fortfarande min stora kärlek alltid alltid alltid)

Och denna är från igår. Drickspel i karin o marcs lägga med my gurrl nico, mange o lovisa innan vi styrde mot satins uteservering.

Känns alltid som att mitt hjärta växer ca 5 strl när jag varit hemma i öret. Älskar mina vänner så så så mke.
Nu är jag påväg tillbaka till sthlm igen. Ska direkt sätta mig på en buss som tar mig till patriks sommarstuga där det är litt fest ikväll. Kul!!

RSS 2.0