they say I'm young


Förra veckan när en satt helt uppslukad av körkortsteori på peace&love café i Borlänge.

Mycket har hänt sen dess: bl.a. kapat håret(!!) och flyttat in i en vit liten drömlägga på Köpmangatan i Örebro(!!!!!)

I fredags fick jag gosa med dessa två favoriter som jag inte träffat på så länge! Saknar dem fanimej jämt. Allt känns som att det är som det ska när vi är samlade. Fina munksälskompisar<3 

Mamma o jag firade påsk med våra soulmates familjen Käll. Åt gott o skrattade hela kvällen. Det är bezt.



Och i söndags flyttade jag in i lägenheten. Då bjöd jag över nico på inflyttnings/söndagsmys.

Gullige Otto var med! Och hur bäst är det inte att vi bor granne nu!!!? Så lycklig.

Och idag började jag min kurs på universitetet: Medicin, Anatomi och Fysiologi. Är SÅ taggad då detta är grejer som intresserar mig mucho mucho. 

Livet faller sakta men säkert på plats. Känns knäppt att läsa om celler o leder när jag nu vet att jag kommit in på min drömutbildning till hösten som har o göra med något helt annat, men är så pepp på att få använda hjärnan lite igen o testa på svenskt uni-life innan jag drar. Hoppas ni haft en fin påsk kompisar!

såhär hare sett ut

 
 
 
Hej hallå här kommer en glad uppdatering! 
 
 
I veckan har jag som sagt pluggat en himla massa körkortsteori och kört en himla massa bil. En dag satte jag mig på Peace & Love café och läste läste läste(+drack kaffe) i flera timmar. Myjs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter min sista körlektion i fredags hoppade jag på tåget mot Värmland. Hade tur o stötte på Moa på stationen, så vi spenderade hela tågresan åt att prata o catcha up. Saknatna so very much!
 
 
Fredag kväll: fest hemma hos Maddes pojkvän i Karlskoga m massa ölspel o kul folk. Var en jävla fröjd att träffa Madelene igen efter att inte ha fått se henne på cirka 7 månader!!!

 
 
Och såhär spenderade jag min lördag: först netflix and chill+påskrisjakt med Karin och Moa, och sen vin+prosecco+prat från ca kl 22 till 04 med och hos Nicolina. Ganska perfekt dag om jag får säga det själv. 
 
 
 
Vaknade upp breve Nico i hennes lilla *jungle apartment*, och när vi samlat energi gick vi till willys för att köpa frukost. Se så mys det blev. Drank coffee and gossiped i några timmar innan vi begav oss upp på stan en sväng. Love that gurl <3

Nu är jag hos Karin och Marc och vi har ätit tacos och kollat serier hela eftermiddagen. Så bra o vara återförenad med mitt favvopar igen. Imorgon åker jag dock tillbaka till Borlänge och påbörjar vecka nr 2 av intensivkursen. Hoppas ni mår bra kompisar! Kram 

#####

Hej kompisar! 
Hur mår ni? Själv vandrar jag omkring på denna planet med världens lyckorus i hela kroppen. Allt är så bra nu. 

Tänkte dela med mig av en film(lol den blev så himla klyschig men men) som mamma och jag pysslade lite med när vi var i England. Lekte med min nya dators filmredigeringsprogram vilket vi fann very amusing hehe. Nu har jag slipat lite på den och såhär blev det. En film om mammas och min resa till England! Om ni inte visste det så är min morsa världens bästa. Hon är så stark. Vi har klarat oss igenom rätt tuffa grejer tillsammans, och hon min absoluta bästa vän. Så den här filmen är för henne. Tack mamsi för att du fortsätter vara den starka, peppande, roliga människa du är. Älsk dä <3 

British and Irish Modern Music Institute



Det här är ju bara helt sjukt.

Nämnde nån dag här att jag sökt till en musikskola i England. Ansökningsprocessen har varit igång sen i december för min del, en så hiiimeeelaa lång process. Men så värt det, för nu är jag där. Nu är jag inne??
Till hösten kommer vara en student på Storbritanniens och Europas största och ledande institut för Modern Musik. Jag flyttar till Bristol för att spendera tre år fyllt med musik och sång och pure lycka ------- *gråter*
De som känner mig vet hur mycket jag älskar att sjunga och att det här är superstort för mig. Det är ett enormt steg i en så sjukt spännande riktning och jag känner mig så redo och stolt! Fy FAN vad kul!!!!!!!

Kolla här om ni vill veta mer om skolan(kolla på filmen, den e nice): http://www.bimm.co.uk/about-bimm/

Firar med lite fruktsmoothie och lite glädjetårar och sen körkortsteori woho hej! 

+

 
Hej! Trött liten uppdatering från Dalarna! 
Har redan varit iväg på fyra körlektioner och att köra bil är ju så roligt!?!!? Bra grej också att en har körlärare som är sköna o talar charmigt dalmål. Stort +. Ville iallafall ba säga hallå. Finns inte mycket mer att göra här än att läsa körkortsteori, kolla serier och uppdatera sociala medier. Så ja, hejhej! 
 

England 2.0



London var ju så himeeelaa najs. Men efter 4 dagar där var vi superpepp på att åka vidare till Bristol.



Vilket var en så mysig stad!! Lite Örebro-känsla fast mycket större och mycket mer att se o göra såklart. Ett place som är känt för att vara väldigt artsy med väggmålningar/graffitikonst överallt blandat med små söta gränder o pubar där det spelas livemusik varje kväll. Älskare!!

Verkligen ett ställe för mig. Här var vi på en marknad som var mer som en garageloppis. Fanns allt från gamla fåtöljer till vinylskivor och hemmagjorda konstverk. Vinylskivorna var 1 pund styck så vi fick med oss några.



Chloe kom förbi en dag som sagt! Så kul o se henne igen <333

I onsdags fyllde mamma år och det firade vi med finmiddag!!! Det var gos. Har ingen bild från det så här är en från när vi åt en go go lunch.

Och i lördags besökte mamma och jag BIMM Bristol! 

Och hehe, ah, igår var det meningen att vi skulle flyga hem till Sverige, men vi missade flyget??? Haha lol?? Vi gjorde iallafall det bästa av situationen o åkte in till London för att se THRILLER Live!!! Gryyyymt!!!! Inte riktigt som att se Michael himself(buhu) men sjukt bra imitation!

Och nu är jag i Sverige. Sitter på tåget påväg till Borlänge för där ska jag bo i två veckor och lära mig allt om o köra bil 8--) 

Kram kram! 

äpplet mitt

 
 
Just nu sitter jag nere i restaurangen på vårt hotell i Bristol. Ska precis börja plugga lite körkortsteori *gäsp* 
Ville bara visa min nya lilla leksak som jag glömt berätta om! Fin va! Hon blev min för en vecka sen idag och vi har haft 7 fantastiska dagar tillsammans hittills :--)
Imorse skiljdes Chloe och jag åt återigen buhu. Hon kom hit igår hela vägen från Plymouth för att spendera en dag med mamsi och mig. Så kul att få krama på henne igen och framtidsplanera lite. Så bra/jobbigt när man har fina vänner utspridda lite här och var i världen. Ah det var allt för nu! Nu måste jag sätta igång och läsa om trafikregler och motorbromsning *gäääääääääääääääääääsp* 

london

 
Dag 1 i London! Mamsen och jag vaknade tidigt för o hinna med tuben till Fulham. Där var vi förbi BIMMs Open Day och inspirerades en massa av duktiga sångare och musiker. 
 
 
Efter en massa intryck slog vi oss ner på mysigaste caféet, käkade lunch och drack cappuccino.
 
 
Och eftersom det var lördag tog vi oss till Notting Hill för att gå på Portobello market! Himla kul grej. Hittade en så så fin väska i läder som blir perfekt att ha dator o skolböcker i etc nu till våren. 
 
Har ingen bild från det -- men på kvällen gick vi på musikalen Wicked!!!! Vilken otrolig föreställning. Har så länge velat se den på broadway(one happy day), men fy satan vad fantastisk den var här. Grät som en liten gris, bara för att det var så vackert. 
 
 
 
I söndags var det mors dag i England! Det firade mamsen och jag med en mysig brunch i Soho...
 
 
..och firandet fortsatte sedan på Oxford street där vi slösade en halv förmögenhet på kläder hehe. Ibland får man faktiskt unna sä!
 
Day 3! Brunch först och sen:
 
 
Madame Tussauds! Här är mamma med sin number one idol.
 
Och här är jag med min <333 (looking fierce)
 
 
På kvällen gjorde vi oss extra tjusiga. En liten dream of mine was about to komma i uppfyllelse. 
 
!!!!!!!!!!! Det här var så oerhört stort. Det var denna musikal som väckte min kärlek för musikteater, och jag har så så länge drömt om att få se den live i London. Igår hände det och det var sån himla magi!!! Grät utan uppehåll från starttonen tills det att ridån rullade ner efter sista scenen. 
 
Glad att jag fick dela upplevelsen med min lilla mammi <3
 
Idag vaknade vi upp till ett soligt London!
 
 
Köade i 20 min för att äta brunch på the Breakfast Club. Så värt det för det var så mysig miljö och riktigt nice mat! TIps tips! Lämnade en liten souvenir på väggen innan vi gick(2 kr lol two swedes were here get it)
 
 
Sen tog vi oss till Waterloo för att åka upp i London Eye. Var mer än 10 år sen jag gjorde det sist nu så var kul att få se ut över hela London igen och se vad som förändrats sen dess :--)
 
 
Och vår sista kväll i London gick vi på musikal nummer 3: the Lion King. Alltså WOW! Är så jävla imponerad av scenografin och koreografin i denna uppsättning! En sån underbar upplevelse! Och att en sen kunde sjunga med i alla låtar och grät av nostalgi overload var ju bara ett stort stort plus :,)
 
Ah jezuz vilka fantastiska 4 dagar vi haft. Imorgon åker vi till Bristol och det ska bli så himla nice det med! Hoppas ni har det fint där hemma, kram!
 
 

~



Bild 2: från i tisdags då jag åkte in till Örebro o hängde med Nico. Saknat henne så himla mycket och är så gla att vi har denna våren tillsammans(och att jag fick träffa lille Otto äntligen!!) Bild 1: snapchat effects making me *fabulous*

Åkte även förbi min extrafamilj ut i Marieberg för att fira Amanda som fyllde 23! Har ingen bild fr det så här är en från då jag i onsdags hängde hemma hos Karinsko under deras nya tavla köpt i Kambodja. 

Så gosigt att krama på Karin igen, klarar mig inte utan henne för länge. Sen mötte jag upp Jonte på Paolos över en fika som efter några timmar övergick till en middag. Mys var det! 



Igår gick mamsi och jag runt o gjorde ärenden på stan. Bl.a. köpte hon mig ett par Stan Smith dojjor :,) Tack mammi :,,) 

Och nu är vi påväg mot Göteborg för idag kl 6 flyger vi till London! Yay! Ska bli så underbart att komma iväg, bara mamma och jag, gå på musikaler och sitta på kaféer. Drömmig getaway. Kram på er kåmpizar! Hej! 

RSS 2.0