something to die for, it's a curse



kroppssmycken från gina

Åh bara en dag kvar! Trodde jag skulle vara mer stressad men vi har verkligen varit ute i så god tid med allting som gäller showen så vi har allt under kontroll. Känns helt magnifikt och underbart och bara jättebra. Idag hade vi ett ordentligt genrep med all rekvisita och det blir riktigt bra detta. Jag hoppas jag ser er på läktaren mina rätt så några men trogna läsare hihohuhe. Var förresten förbi stan idag och upptäckte lite småsaker inne på gina/som jag förövrigt aldrig besöker längre/ som var mycket mycket fina. Blev glatt överraskad. Dock har jag inga pengar utan allt ska sparas till munksälar. Hehehe. God natt.

lift me up and throw me away



Trodde jag skulle ha mer panik när det bara är 3 dagar kvar till showen, men känner mig rätt lugn. Det betyder inte att jag slappnar av för det har jag inte gjort en enda gång de senaste veckorna, hehe, men allt känns under kontroll lixxxx. Rätt så skönt. En annan lite mindre skön sak är att jag börjar bli sjuk. No bien. Men jag ska kriga. De senaste dagarna har det hänt så himla roliga och fina saker i mitt liv som jag egentligen inte vill berätta om än men snart snart. Hihihoho.
Sov gott.

bleeding, empty scars



Hej där fina ni. Nu är jag 1 så hungrig så jag tror jag dör snart 2 mycket mycket trött. Mår lite halvt dålig med andra ord. Men utöver det är allt ganska fint. Har hunnit med en rätt så intressant skoldag, skrivit klart min låt, haft showträning och ringt runt lite angående showen. Tänkte plugga biologi också. Och en helt underbar och fantastisk sak är att Hunger Games fanns inne i bibloteket idag så nu har jag lånat den. Woop
Hade mitt första skypesamtal med mina systrar precis och det var kanske dagens höjdpunkt. Saknar er så mycket.

det börjar likna lycka













ska vi drömma




God afton! Idag vaknade jag upp hos min efterlängtade Karin. Igår tog jag nämligen en liten paus från showen osv och gick först ut med Amanda och Åsa på grekisk restaurang(vilket förövrigt var jättemysigt och gott och bara jättebra), och sen åkte jag hem till Mimmi där nästan alla tjejor och pojkar var. Saknat dom så mycket allihopa. Sen sov jag som sagt hos Karin. Idag har det planerats en massa show, njutits av solen och ätits våfflor. Ni ska få lite bilder från mina senaste dagar snart. Kram

you're lying with your gold chain on, cigar hanging from your lips, i said, "hon, you never looked so beautiful as you do now, my man"




För att summera denna dag skulle jag vilja säga perfekt. Började med att hämta inspelningen till showen(som vi gjorde i onsdags) och krigade mig sen igenom det där jäkla svenska provet och efter det liksom sväva hela min omgivning. Det var såå varmt idag och första gången i år som jag kände att jag hade för mycket kläder på mig. Vi solade på Karolinska skolans skolgård största delen av rasterna och bläddrade igenom nya skoltidningen som nu kommit ut första gången på 3 år. Sofie och jag cyklade omkring och bara var lite sådär jättelyckliga och sen spenderade jag tre showtimmar i ishallen. Åh vad bra det börjar bli!! Så stolt över alla fina åkare. Jag mår så bra just nu. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. På återseende.

spring spring fortare än mig vi kommer ändå aldrig traska tillsammans








Allt är rätt så nyanserat just nu. Jag är så sjukt lycklig och glad, men varje dag stressad och en gnutta panikslagen. Snart snart slipper jag sitta uppe hela kvällarna och planera. Om cirka en vecka är showen och det ska bli så underbart på dagen då vi ska få visa upp vad jag och tjejerna verkligen kämpat med!! Idag mår jag extra bra för jag har fått väldigt bra besked, och också för att jag har världens roligaste vänner och för att solen skiner. Nu ska jag studera litteraturhistoria.

det finns stunder












Även om jag snart bryter ihop mår jag så himla bra. Det är snart snart riktig vår och jag bara njuter. Idag har jag planerat show, varit showtränare och pluggat massa. Mitt liv är så förskräckligt roligt just nu.
Tittade tillbaka på lite bilder från sommaren och fäller typ en tår. Saknar hur allt var då!! Saknar alla mina vänner och alla saker vi gjorde och hur konstigt och roligt och spontant allt var då. Längtar till denna sommar för den ska bli precis likadan och mycket bättre.

no measure of time








Bilder från torsdags. Det var en rätt så nice och intressant kväll kom vi fram till. Helt okej ändå. Nu ska jag fortsätta titta på mina 215 minuters extramaterial av Breaking Dawn och sen sova.

Måste bara säga ett FET TACK till alla tjejer i klubben som kom till Rosanna igår och hjälpte bygga ihop bilen och skyltar och övrig rekvisita inför showen. Fan vad vi är bra!! Kram på er

det är vår

Väntar på en buss i underbara solen och bara njuter av att mitt liv är rätt ljust just denna stund.


och sen får vi inte glömma det viktigaste


cold is the water, it freezes your already cold mind




Mina dagar blir bara mer och mer effektivare. Känner mig som Gud. Idag hann jag med en rätt så kaosig showträning 1 1/2 h, en genomgång av budgeten inför mitt och mina vänners projektarbete och sen ett möte med Naturskyddsföreningen angående det. Och uppepå det har jag skickat ut massa mail hela dagen angående showen. Är så lycklig och lyrisk och taggad och panikslagen och stressad och trött och utbränd just nu. Haha men nu jävlar. Imorgon kör jag endast en showträning och efter det släpper jag allt några timmar och dansar och har kul med mina vänner på Karrofesten istället. Blev övertygad i sista minut som vanligt.

all work and no fun


blivit förälskad i mammas gamla jeanskjol

Herre vad jag är aktiv just nu. Så aktiv så jag knappt hinner andas eller tänka.
I går gjorde jag nästan klart hela min låt på musiken(kärlek kärlek kärlek!!), la ut några fler annonser på tradera med Sofie och Disa och sov sen hos Karin som jag saknat helt otroligt mycket. Vi såg en äcklig skräckfilm som Harry Potter var med i och hela grejen kändes väldigt olustig. Han var så hjälplös utan sin trollstav osv. Idag började dagen med att laga lite spansk mat med Sofie och Jonas och att njuta av den på Jonas balkong i solskenet. Underbart. Jag hann också med att vara showtränare och göra en broschyr till showen tillsammans med Amanda hemma hos henne. Otroligt produktiv dag!! Nu ska jag sova. Godnatt kära ni.

garderobsrensning



Sitter hemma hos Sofie nu utan varken Sofie eller Disa. De var här för en stund sen men är båda och tränar nu. Vi har idag börjat lägga ut kläder på tradera nämligen, och jag sitter här och kämpar för fullt. Är sjukt tröttsamt(speciellt när det gäller cirkus 40 plagg). Säljer bl.a. mina Levi's boyfriend brallor på bilden ovan . Är det något intressant kan jag lägga ut vissa plagg här. Nu måste jag fortsätta. KRAM 

konståkningsshow


Affisch av Calinne Mattsson


LÄS MER om showen på vårt facebookevent här och om Konståkningsklubben Lutz här. Kom och se mig och alla duktiga åkare i KK Lutz showa på isen på Behrn Aren den 1 april! Hör av er på facebook eller via numrena ovan om ni vill förboka/köpa biljetter.

the angel hanging on my closet door




Nu har jag fixat massa med showen, bakat en nyttig äppelpaj(rekommenderas!!), städat lite här hemma och nu ska jag börja röra mig mot Degerfors och min kära mor. Som sagt blir hon hela 50 år idag! Grattis världens vackraste, konstigaste, roligaste, virrigaste mamma. Du är verkligen den starkaste och bästa människa jag vet.

det är fint


Jag mår inte bra och är hemma och är sjuk. Så har för första gången på väldigt länge tid att kolla igenom fina saker på la internet. Vill ha sommar och coola boots till bara ben och american blood all over me. Längtar.

if we're weird together it isn't weird




Detta har varit den mest stressade vecka i mitt liv ungefär. Men det känns bra att åstadkomma något. Nu har vi kommit riktigt långt med la show, bl.a startat ett event på facebook och Calinne har gjort klart affischen! Tack bästa du!! Sök på facebook på "En kväll i tv-soffan med Konståkningsklubben Lutz Örebro" för att läsa mer.
Idag har jag tränat och varit tränare. I veckan har jag gjort lite roliga saker bl.a. lite planering inför sommaren och det pirrar i magen när jag tänker på det. Hehehe. Imorgon fyller min fina, fina mamma hela 50 år så ska hem och fira henne då. Ska bli skönt att komma bort lite.

svar till anonym

Detta har egentligen ingenting med min blogg att göra men det hade inte kommentaren jag fick heller. Eftersom inget namn/mail lämnades så svara jag såhär.
Vi i min klubb är mycket väl medvetna om att den andra klubben i Örebro också arrangerar en konståkningsshow. Våran shows syfte är verkligen inte att konkurrera med deras, för det vet vi att den inte kan. Den andra klubben satsar väldigt mycket(ekonomiskt sätt) på sin show, medan våran klubb inte har samma förutsättningar. Våran är arrangerad av mig och 2 andra tjejer i KK Lutz. Alltså är det VI som står för hur stor den kommer vara och hur mycket vi ska satsa på den. Eftersom vi förra året hade en show som några tjejer i KK Lutz fixade i ordning som deras projektarbete, och eftersom det blev väldigt lyckat, så bestämde vi oss för att göra någonting liknande i år. Vi ser detta som en slags avslutning, som vi väljer att dela med oss av för allmänheten och som vi lagt ner mycket mera tid på än en vanlig avslutning. Vi har så sjukt kul när vi gör detta, både vi som arrangörer men också alla klubbens superduktiga åkare!
Jag vet inte riktigt vart du ville komma med din kommentar, "följare", men detta är iallafall mitt svar.
Jag önskar iallafall den andra klubben all lycka och att ni får samma framgång som tidigare år!

i'm freaking unbelievable




Alltså jag är helt slut. Vet inte om det är hälsosamt att göra såhär många saker på en och samma gång men nu kör vi. Fysikprovet avklarat and now its all about the show!! Någon som är sugen på att sponsra oss? Eller någon som har/känner någon som har en ljud-och ljus firma? Vi är i desperat behov. Hör av er och därmed rädda liv [email protected]

for goodness sake






Sånt som inspirerar mig idag

i ett provrum







Igår var en underbar dag. Solen sken och jag var glad och allt var bara så fint. På eftermiddagen åkte jag hem till Rosanna och planerade showen. Vi satt från fem till halv 2 på natten. Hehe. Fortsatte lite imorse och sen åkte jag hem till marieberg. Sprang också förbi stan igår och hittade en så fin kappa och gosiga tröjor och annat fint och får lite ont i magen när jag tänker på att jag inte kan köpa något sånt nu. Härifrån och framåt ska jag ha totalt köpstopp och spara ALLT till Augusti. Vi har lite planer nämligen, hehe. Nej nu ska jag plugga fysik. Kram!!


the good life





Bilder från i onsdags. Skridskoåkning på hjälmaren med klassen. Hockeyrör var mer avancerat att åka i än jag trodde och jag tror jag tog med en gnutta för mycket fika. Annars var hela dagen helt underbar.

RSS 2.0