he used his body just like a bandage, he used my body just like a wound

 
Nya shorts från h&m och lite av vår inredning i lägenheten. Nu ska jag möta Sofie på stan och köpa löparskor osv hiho.

++ leather

 
När jag nu var hemma i helgen passade jag på att fika lite med min gulliga mormor. Som vanligt vände vi upp och ner på hennes gardeob hehe och som vanligt hittade jag massa fint och mycket sånt som kommer följa med till Greece(5 dagar kvar!! Fattar ni??!?!?!?) Bl.a. den här jätte jätte jätte fina bagen i äkta läder. Det bästa med min mammas/mormors gamla garderober är att allt är köpt på exotiska platser för minst 30 år sedan, så himla himla bra!!

oh rebellic friday


summerdays/summernights

 
 
 

Den här veckan alltså(L). Jag har promenerat med Karin och Filip bland massa får och ätit ost och kex och vindruvor och mango med Karin och fått lön och haft sjukt kul på jobbet med sköna arbetskamrater och spelat beach volley/badat på gusavsviks uomhusbad med kåmpisar och tränat ganska mycket och gjort min första cosmopolitan på jobbet och nu i helgen har jag haft lite fest här hemma med massa fina damer och pojkar och igår var jag på klassfest i degerfors. Mycket mycket bra. Nu ska jag springa ner till Ica och köpa något gott att äta och sen mysa hela kvällen.  


it's all good

Alla bilder från Sara blogg
 
Mina dagar är så fina. Hela helgen har spenderats på balkongen i vår balkongsäng, med och ibland utan sällskap, ibland med frukost och ibland med en skål nudlar. Och om vi inte befunnit oss där har vi varit i en park och grillat smores eller rört oss på Örebros gator. Idag gjorde vi en roadtrip till Askersund och fick äta supergod mat, on the house. Vi myste sedan i lägenheten med massa gott och på kvällen har vi hängt på en uteservering med fina vänner. Allt är bara så så bra. Nu ska jag, Karin och Toufik titta på film på balkongsängen och kommer förmodligen somna där. Jag älskar sommar och jag älskar detta liv. 12 dagar kvar till grekland och en månad till myndighet. Klagar icke.

in four months you're brought to life

 
Såhär var jag klädd igår när jag fikade med finafina Sara och Sofie efter jobbet. Klippte lite sönder ett par av mina LEE boyfriend braller och resultatet blev en triangelformad modell. Helt oki. Min bakgrund på denna bild
är ju förfärlig och min hälsa idag också. Jobbat 10-15 i typ dead mode och ska jobba ytterliggare 4 h ikväll. DÖÖÖÖÖöööÖöÖöÖÖÖööÖÖÖÖööR ju

germany

 
Bilder från Tyskland. München var en så himla vacker stad. Jag var där för att träffa min Moster och Kusin som bor där idag, och jag hade 5 jättebra dagar. Jag vandrade runt bland stadens finaste gator, åt en pretzel, upplevde en tysk hemmafest, åt frozen yogurt, förstörde min iphone(buhuu), myste på mysiga caféer och restauranger, såg Mac Miller live, blev bjuden på 1000 kronors champagne och så hände massa annat tyskt. Det var kult.

det är fint

 
3 från helgen
 
Nu känns det lite sommar. Vi har väl varje kväll de senaste dagarna spelat Med Andra Ord tror jag, och igår badade jag för första gången år 2012. Var i Kalket med Sofie och hennes boy och hans bror och utklassade lite på en beach volleybollplan efter det. På kvällen hängde jag med Sofie och Disa på balkongen och catchade upp lite efter all tid vi haft ifrån varandra(17 dagar kvar till Grekland nu!!). Ännu senare tog jag och Karin ut en liten säng på balkongen och gosade med massa kuddar och täcke och godis framför American Pie. Livets mest fantastiska idé någonsin. Idag har jag jobbat, fikat med Kimb, sprungit 7 km, tittat på får med Karin, Linus, Henrik, Filip och Alex och spelat ännu mer Med Andra Ord. Trivs faktiskt.
 

i got my red dress on tonight

från min tumblr
 
Det är sommar och jag mår relativt jättebra. Är rätt så trasig efter ett par tuffa veckor men ska bara njuta nu. 19 dagar kvar till Grekland och snart är jag arton. Livet är fan fint. Varför klaga.

frontrow point of view


Peace and Love 2012
 
Hela denna vecka har jag jobbat morgonpass och kvällspass varje dag i princip. Är helt slut i hela kroppen, men fan vad jag trivs!! Skulle inte kunna tänka mig bättre jobbplats eller bättre arbetskamrater!
Ikväll kommer alla dalatjejor hit till lägenheten!! Vi ska äta god mat och spela med andra ord och festa och förhoppningsvis ta vägen någonstans när det blir lite senare hihi. Nu ska jag ut och springa. KRAM
 

white lips pale face

 
Igår köpte jag två jättefina bikinisar inför Grekland hihi. Båda var på rea, så den orangea kostade endast 75 riksdaler och den svarta bara 30! Så så bra. Nu är det 24 dagar kvar tills jag och mina tjejor ligger på vita sandstränder och spanar efter utrotningshotade munksälar. Gillar livet.
 

fred och kärlek

 
 
Jag har varit lite frånvarande eftersom jag haft så mycket för mig på senaste tiden. Igår kom jag hem från en longweekend i Tyskland, och veckan innan det var jag på Peace and Love. Jag har lite svårt för att hitta ord hur sjukt bra det var där. Kan fortfarande inte förstå att jag stått längst fram på Mumford and sons, gråtit och skrikit med i alla deras underbara låtar. Jag har också lite svårt att förstå att jag ställt mig på en scen och sjungit lite grann haha. Har utöver det jobbat som funktionär vilket var så sjukt chill och roligt, sovit i ett tält, hängt på en balkong och spelat gitarr, varit uppe hela nätterna och hoppat långhopprep, hängt i diverse olika camp hos mysiga människor, spelat fotboll, dansat tillsammans med människor jag förmodligen aldrig mer kommer se igen, suttit på en främmande mans axlar och tittat på Rihanna, åkt fyrhjuling runt hela campingen, träffat underbara underbara Angelica Blick, vandrat omkring större delen av veckan i gummistövlar, festat med mina fina vänner, blivit trött på att festa(haha), lyssnat på underbar musik och tittat på sjuka uppträdanden, skrattat, kramats, lärt känna, upplevt och himla massa annat fint. Så bra.

RSS 2.0