väldigt nytt och lite gammalt

(Igår kväll påväg hem från jobbet med mysigaste utsikten från bussen)

(Nästan exakt ett år sedan, kl 07.00 am Phi phi Island, då vi festade från det att solen gick ner på ena sidan ön, till det att den gick upp på andra)

(Kanske 1,5 år sen då jag pallade vara lite mer kreativ i mitt fotande än idag och mer än ofta försökte fånga det fina i ALLT. Även de oätliga delarna i frukt)
(Ca 2 år sedan då jag agerade Karins sminkdocka och vi bara hade supermörk foundation hemma lol)
 
Älskar kolla igenom fotoarkiv och se hur saker o ting förändrats o andra fortsatt vara som de alltid varit. 

hösttider














Är så tacksam för att jag faktiskt har människor omkring mig som trots så mycket stök och skit kan få mig må så bra. Har spenderat några dagar i Värmland med fina vänner och familj, och lyckats njuta av tillvaron. Saker som hunnits med: konsumerat alkohol med kompisar i ett öltält, blivit bjuden på frukost, hittat ännu mer gamla foton, kramat min mamma, ätit middag med min pappa, druckit kaffe med min mormor, sett på när sommar så himla plötsligt förvandlats till höst. 





glitter glitter


Åh:,) Hittade dessa gamla foton tidigare. Från april 2012 när vi äntligen fick visa upp den show som vi kämpat så hårt med så länge, och som Rosanna och jag arrangerat. Saknar detta gäng så sjukt mycket och känslan av is under fötterna. Tänker nog försöka börja åka lite i vinter igen nånstans i Stockholm. Finns få grejer som får mig må så bra som konståkning ändå.

Idag började vi med första ordentliga repet på musikalen, och det är också en grej som gör mig glad har jag upptäckt! Fan vad roligt det är med teater, och så jäkla nice när man är många som skapar musik tillsammans med bara sina röster. Ser så himla mycket fram emot denna höst!! Imorgon är det ännu mer sång på kulturama, snart är det löning(<3) och i helgen ska jag hänga med kompisar i Degerfors. Försöker verkligen se det fina i livet så gott jag bara kan, och glömma att jag vid denna tid förra året låg på en strand i Thailand och lapade sol. 


queen



Alltså!!! Titt sådan perfekt födelsedagspresent jag fick av min fina syster. Bästa gåvan nånsin.
Igår åkte jag över till Mozen för å äta tacos å dricka vin för att sedan fara till hennes skola GIH som hade slutfest för alla nollor. Vi dansade hela natten och battlade till spice girls bl.a. och det kändes lite som the good ol' days när vi var kända som de två överenergiska flickorna i leopardtights på alla konståkningsläger hehe. Älskar att vi bor i samma stad nu, efter alla dessa år!

Har tittat på Harry Potter hela dagen och tänkte nu åka in till gamla stan för å vandra runt bland de fina små gränderna med musik i öronen och kanske ta en kaffe på nåt fik nånstans. Söndagar äger. 

på agendan








Denna veckan hittills har varit fettnice. I måndags var jag på kollationeringen av den musikal som jag spontant blev indragen i. For iväg på en "audition" förra veckan och nu på måndagen var jag en i gänget. Så himla knäppt, men ska bli roligt att dra igång på riktigt nästa vecka. På tisdagen var jag med på ett asroligt bodyjam pass och fortsatte sen med lite mer sång på kvällen för då började sångkursen på kulturama. Lol så mycket sång atm men älskar ju verkligen allt som har med musik att göra så känns riktigt bra att jag testar såna grejer nu när jag har chansen.

Och igår var det smygläsning för det nya numret av Kungliga Magasinet på Björn Axén Academy! Äntligen har Richards gestaltning av historiska drottningar publicerats, och allt slit som vi gick igenom i somras(i form av att bära jobbiga blixtar runt på en massa slott bl.a.) lönat sig. Resultatet blev så himla bra och det var så knasigt att få se det 14 sidor långa arbetet på plats i tidningen. Håll utkik i butik 23 september!! Other than that jobbar och tränar jag som vanligt och älskar att det börjar bli lite kallt och ruggigt nu och känner verkligen att jag saknat svensk höst. 


-


Idag är det EXAKT ett år sedan denna bild togs, och exakt ett år och en dag som planet lyfte från Sverige och mitt största äventyr hittills påbörjades. Ah shit. Längtar hem varevigaste jäkla dag och önskar bara man kunde backa i tiden. Men det kan man ju inte. Istället får jag ba helt enkelt drömma mig tillbaka till the simple and crazy life of Thailand. Fan.


Och här i verkligheten Sverige jobbar jag på för fullt. Besökte riddarhuset i lördags bla för att assistera Richard då han presenterade sitt fotoprojekt för von Hofstenska släktföreningen. Lite knasigt att vara med på sin egna släkts föreningsmöte i just ett sånt sammanhang, men tror inte det är något jag annars frivilligt skulle deltagit i to be honest. För så himla superspännande var det ju ändå inte. 

Och igår var det ju val hörni. Ah vet inte riktigt vad jag ska säga. Ni som känner mig väl vet att jag är oerhört besviken och ledsen över att främlingsfientligheten bara växer i vårt land. Är uppriktigt orolig över vart vi är påväg, men hoppas på att övriga politiker ser detta med klara ögon och förstår att det nu ligger i deras händer att ta ställning till det som sker. För såhär kan det fan inte fortsätta. Kärlek och solidaritet är vad vårt land ska byggas på, inte okunskap och rasism! Tack o hej

Ah och allt sånt å sido då: i fredags drack vi vin hemma hos oss och tittade på japanska animerade mästerverk av Hayao Miyazaki - bäst!! Slutade med en ganska misslyckad utgång men hade superroligt hela kvällen trots allt. Förutom det har jag tränat endel och idag ska jag iväg på första repet för en musikal som jag ska medverka i hehe. Men kan berätta mer om det en annan gång. Kram

ganska instabil









Lite blandat från de senaste dagarna.

Ah jag vet inte. Känns som jag just nu lever i en bubbla av oförklarlig ångest ehe? Superkonstigt. Känner mig bara ganska låg men finns väl egentligen ingen speciell orsak till det. Igår satt vi iaf på en filt på ett gräs och såg på en fyrverkerikonsert på KTH och slutade upp på en studentbar där vi dansade till Håkan och shotade för 35kr. Vilket ja i och för sig påverkat just dagens välmående, men det är en helt annan slags ångest heh. Aja hoppas ni har det bra iallafall. (btw om några dagar påbörjar jag en fet sångkurs på kulturama och det ska bli så himla roligt!!) 


coffee solves everything


Äntligen äntligen äntligen helg. Är helt nerkörd efter denna vecka. Dock var gårdagen superOK pga hade en liten minireunion med kompisar från gymnasiet. Så jäkla bäst att vi är så många som bor i Stockholm nu, och knasigt att skyrim och pizzahäng bara ligger en tunnelbanaresa bort nowadays. 

Nu sitter jag på tåget mot Värmland för att dricka vin och bada jacuzzi med ma girl from the hood ;--) Trevlig helg kompisar!

10+10

 
Förra veckan började ganska slitsamt. På bild nr1 njöt vi äntligen av vår första middag på ett bord vi knasigt nog lyckats transportera hem via tunnelbanan(bild nr2): ALDRIG IGEN lol
 
 
Och sen blev det ju min födelsedag!! Herre jesus. Är 20 år gammal?? Har levt i TJUGO ÅR. Wow. Spenderade sista kvällen som tonåring åt att spela xbox och dricka vin m Disa, och dessa små grodor överraskade min bror mig med på jobbet. Han äger.
 


 



 
 

Min födelsedag var så så bra. Inredningsshoppade med Disa, mötte upp min efterlängtade bror och gjorde mitt första köp på systemet!!! Stressade sen vidare till Sallys bar och restaurang som jag av kanske uppenbara skäl länge velat äta på. Så där stannade vi ett tag och åt supergod mat och hamnade sedan på en himla mysig uteterass med svinskön bartender och lyktor i träden och där avslutades den födelsedagen. 
 











Och sen den fina fina lördagen, som spenderades i stort sätt med samma gäng som dagen innan. Och faaan vad mysigt det var!! Vi började med mousserande vin(som jag själv köpt på systemet hehe) och ost&kex och vindruvor på en båt! Åkte runt i någon timma och la sen till vid grönan där vi hängde ett bra tag(läs:köade lol). Dagen avslutades med vin och asgött häng hemma i nya läggan med massa fina människor och hade det bara så jäkla bra. 
 
Hela söndagen bakishängde Disa och jag med xbox och hemlagad chokladmousse av avokado och ah ni vet, bara rehabade efter en svinbra 20årshelg. Åh vad fina människor jag har omkring mig. 
 

RSS 2.0