سالي



Kom hem till ett fullt hus vilket kändes jävligt bra må jag säga. Nu är hela familjen hemma från Egypten igen och jag har verkligen saknat dem!! De hade med sig jättefina presenter till mig, delvis en vacker bild av äkta papyrus och ett bokmärke med mitt namn på arabiska(?) på. Jag fick också en kopp med coola egyptiska detaljer. Hehe. Tack bästa ni! Idag har jag och Sofie pluggat fysik på ett fik efter skolan och efter det var jag showtränare i 2 timmar. Och nu ska jag sova. Godnatt finisar.

det var februari månad, vi var unga och aldrig tidigare upplevt sådan lycka











Photos. NikonD60

Igår var sista dagen på lovet och idag började min ångest. Är så trött på skolan. Iallafall så har jag pluggat fysik här hemma denna eftermiddag och kollat lite halvt på Sex and the city.
Tog en paus nu för att lägga upp bilderna från gårdagen. Det var så sjukt fint väder så några vänner hämtade upp mig här i marieberg. Vi köpte korv och engångsgrill och tog bilarna ut till Glashuset vid Rynningeviken här i Örebro. Solen hann gå ner innan vi kom dit men det var så himla mysigt ändå. Vi drog årets första grillning och lekte lite på isen osv. På kvällen kollade jag, Karin och Henke film hemma hos honom och sen skjutsade han hem oss till mig. Fin dag.

diamonds on my wrists, whiskey on my tongue










photos. me/nikonD60

memories














Alla dessa minnen. Kollat igenom och fått ont i magen och saknat.

kimberly 18 år









Några dåliga mobilbilder från gårdagen. (systemkamera bilder kommer)

Måste börja med att säga GRATTIS till världens vackraste Kimberly, min x-roomie och en av mina absolut närmsta vänner. Som du längtat efter denna dag. Tack för alla fina minnen och alla skratt och alla dagar. Förhoppningsvis blir det oändligt många fler.
Det blev en så sjukt lyckad kväll igår. Vi möttes upp alla ladies innan vi gick till Kimpan och gick allesammans sjungandes in i hennes lägenhet. Där var det människor från hela Sverige. Var så kul att träffa alla gamla vänner och alla nya. Det bjöds på tårta och dricka och trevligt sällskap. Vi hade också presentutdelning till the birtday girl. Vi under 18 slutade sedan på donken efteråt som vanligt och sen gick jag och Karin hem till henne och sov.

abstract

 

Det har hänt väldigt mycket de senaste dagarna. Jag har tränat/varit tränare mycket, haft Karin på besök här hemma i marieberg, glidit runt i en fet bil, haft lite tjejkväll här hemma i marieberg också och sen så har vi ju SKRIVIT PÅ KONTRAKT PÅ EN LÄGENHET. Hehe mer om det en annan gång för nu ska vi åka in till stan. Kimberly fyller imorgon och har ett 18-årsparty ikväll, vilket känns helt sjukt. They grow up so fast!!!


blue velvet





Nu ska jag kila iväg till la gym och sen ska jag träna småttisarna. Är mycket förväntansfull inför denna dag även om den är lite grå osv. Have a gray day!

the turtle wished that it could fly really high into the sky over rooftops and then dive deep into the sea





Allt detta känns så rätt. Speciellt hästdojorna.
Nä men jag borde sova. Fast fan vad det är svårt när man är helt ensam i ett enormt hus och vet att risken att en mördare bryter sig in och dödar mig är mycket större då. Idag har jag spenderat 3 timmar i ishallen och haft en utmärkt träning samt massa show. Superkul!! Imorgon ska jag upp tidigt och köra ett pass på gymmet, sen vara tränare för småttisar och sen göra en grej tillsammans med Karin men jag kommer ej nämna vad. Något helt magnifikt och underbart och lite läskigt är det iallafall. Good night.

flaws





Nu far jag iväg på träning och showträning. Ha en fin dag.

vill ha dig

Var hittar jag denna underbara lilla dröm? Den är helt fantastiskt.


just keep on kissing to the kissing song




Idag har jag tränat igen men denna gång på is. Det gick skitdåligt osv. Men efteråt var jag tränare tillsammans med Amanda och gjorde showprogram till hennes knattar, vilket var mycket roligt. Dom är ju helt gudomligt söta. Tidigare idag var jag på stan med Sofie. Vi vandrade omkring på myrorna bl.a och jag letar helt febrilt efter den perfekta kappan/jackan/ni vet vad jag menar. Vet exakt hur den ska se ut men vet inte var den finnes!! Har varit mycket nära på att fråga såna på stan som haft just den jackan vart den är köpt, men det känns så lustigt. Jag ska hitta den!!


UPPDATERAT

you're a part-time lover and a full-time friend, the monkey on your back is the latest trend


image description

Kör tidig träning imorgon också, så går och lägger mig!! Godnatt finisar. Uppdatera sidan för att återigen se en ny header. Perfektion. Kram

you're delirious






Gillar väggen ovan jättemycket, tycker det är så fint och kreativt. Jag ska göra en sån vägg någon gång.

Idag har jag tänkt träna lite på gym och kanske söka upp någon av mina för tillfället mycket frånvarande vänner. Det är tragiskt att skolan alltid ska komma före mina nära och kära. Heh.  KLICKA HÄR

put it in a black box



Jag har varit glad hela dagen, och det beror både på att det har varit världens finaste väder men också att det nu är sportlov. Helt jävla fantastiskt. Ikväll åkte jag in till stan och käka med min kära Sofie på Saigon. Vi satt och prata och skratta och mös i cirka 2 timmar och sen var hon tvungen att åka hem tyvärr. Perfekt sätt att inviga veckan. Nu ska jag sooooooooova resten av tiden. Hehe tills imorgon iallafall. Sen börjar massa annat kul.


att tala ut

Tror jag aldrig varit såhär skoltrött. Mår psykiskt dåligt. När jag ska plugga får jag världens ångest. Inte sånt där vanligt "åh vad tråkigt" ångest utan snarare "jag orkar inte leva mer" ångest. Helt SJUKT. Känns som mitt liv ska gå under. Nu är iallafall matteprovet avklarat(som jag i princip inte pluggat till och förmodligen kommer få det fina I:et och G:et på) och imorgon har vi en svenska diskussion. SEN TAR JAG LOV. Så underbart med en hel vecka med bara träning, vänner och inte skola. Gillar. Har också börjat grubbla över vad som ska ske efter gymnasiet. Är fortfarande lika inställd på the US men funderar om jag verkligen kommer orka plugga direkt. Börjat inse nu att jag nog behöver en paus från studier efter dessa kommande 1,5 åren. Fantiserar lite om ett år eller två i Stockholm eller långt ner i söder först. Jobba och uppleva. Skulle vara jävligt fett! Alternativt köra några år som reseguide, för hur kul vore inte det?? Vad jag än väljer att börja med känns fortfarande Amerika som en självklarhet efteråt, eller kanske Australien eller Italien eller Frankrike. Åh livet har ju så mycket fint att erbjuda! Det är bara nu som allt känns rätt hopplöst och alldeles alldeles alldeles för långt borta..


only seventeen but she walks these streets so mean




Efter sportlovet kommer jag ha hundra miljoners spännande nya saker att berätta om men idag är allt bara väldigt tråkigt. Har varken inspiration eller ork att uppdatera här hehe. Så hejdå nu ska jag kolla sex and the city med Amanda istället för att plugga inför matteprovet imorgon.
CLICK

this is my idea of fun






Idag är/var det alla ♥ dag. Det kunde vara en rätt så mysig dag om man mös med någon man tycker om, men så brukar inte min valentines day se ut. Idag till exempel mös jag på gymmet i någon timme, sen tillsammans med min mattebok på ett fik och sedan med mina favoritkillar på barnskridskoskolan. Jag fick iallafall lite kärleksbrev idag i skolan som gjorde dagen lite finare. Bland annat ett som var förseglat(heter det så?????) med sån där röd grej och stämpel som dom använder i Harry Potter och i Sagan o ringen som hade en dikt i som någon gjort till mig. Åh tack söta anonyma du.

if it moves, kiss it

Idag ska jag göra något som kommer göra min sommar helt underbar. Är så glad och förväntansfull och längtar. Nu har vi biologi och jag är rätt så skoltrött och bryr mig inte längre om blommors pollinering. Det är nu jag älskar iphone som mest. Kram

 


i hear the children play with the guards of the jail



Hola!! Har egentligen inte tid för detta men ville säga hej och hejdå bara. När jag inte har femhundratjugoelva saker som måste göras osv så ska jag göra det oftare. Hoppas ni får en fin helg! Nu ska jag till Degerfors och sen till Kristinehamn och övningsköra. FINALLY.


clickiriclickiriclickclick



on the radio we heard november rain






Allt är rätt så fint just nu. Igår sov jag hos min fina Karin och vi åt ananas och popcorn och titta på Kenny Starfighter och pratade om framtiden och mådde bra. Idag åkte jag till bibloteket innan skolan och pluggade biologi, hade 2 lektioner och åkte sen till ishallen. Tränade ett pass och var sen showtränare en timma. Vi börjar äntligen komma någon vart och det känns riktigt bra detta!! Nu lyssnar jag på såndär musik som gör en helt varm innombords och ska fortsätta med biologin. Puss och kram.


click

http://sallyvonhofsten.tumblr.com/





click

take me to the ballet









För exakt en vecka sen var nattinnebandyn och var mycket mycket roligt. Vi var hela min klass söta små ballerinor med rosa små kjolar(som Sofie sytt, duktiga tjejen). Jag spelade i både tjejlaget och blandlaget. För tjejlaget gick det bra för i år och mindre bra för blandlaget. Tjejlaget kom vidare till delfinal och vi var så sjukt taggade och lite aggressiva. Hehe. Men det tog oss rätt så långt. Jag gjorde 2 mål iallafall och var argare än vanligt när det inte gick bra. Vi hade galet kul åtminstone! Hann också med att vara en otroligt skicklig DJ och äta en halv pizza med plast på. Missade sista bussen så stannade kvar till klockan 5 på morgonen med lite trevligt sällskap istället.

hittar gamla foton och känner sig underbart nostalgisk



#our old apartment-flower #in turkey

Sitter i bibloteket i skolan och gör sammanfattning av Biologi SÅ ROLIGT. Ville iallafall slänga in här att jag mår så sjukt bra just nu. 1 för att kemi kursprovet äntligen är över och gick skitdåligt men jag bryr mig inte vilket också känns underbart 2 för att det händer så mycket fina och roliga grejer runt om mig just nu och 3 för att det mycket mycket snart är sportlov. Jag kom på igår att jag har massa bilder från nattinnebandyn som ska upp här plus en hel del andra. Min blogg har ju varit lidande, och jag har under tiden samlat på mig. Hehe. Ska snart skynda mig iväg på showträning och barnskridsko, see yah!

RSS 2.0