lille helgen

Här är från när pappa o jag middaga litt på vapiano när han var i Sthlm. 

O här står ja o poserar i en tågtoalettspegel, all ready 2 drink wine o fira det faktum att jag fått heltidsanställning som barnskötare yay

Fredagen var kul men lördagen var kuligare för då drog vi ut i de värmländska skogarna o åkte bob bakom bilen!!

Livsfarligt o superroligt!!

Sen var det dags för bells-mys m världens finaste Nicolina (som jag tyvärr inte har foto på) och hon är ju bara bästa männskan.

Hann även bygga en v pretti snögubbe.

Och nu ska jag bara mysa med Karin och Marc innan jag återvänder till huvudstan. Imorgon blir även det en bra dag för då ska jag hjälpa till backstage på en Carin Wester modevisning :--)


~ ~ ~ ~

mysigaste brorisarna*terapi*

lite från de senaste dagarna (ush är så himla dålig på att fota nuförtiden men blir nog bättre när våren kmr och livet känns roligare att fånga på bild) 

hejhej på er. hoppas ni mår bra! jag själv kämpar på å känner mig lite schizo från dag till dag men lyckas ändå hitta lite ljuspunkter i livet: bl.a. kören som jag börjat på, att skissa och det faktum att jag far till marocko om 6 veckor !! ! ! så ah ni hör ju, det funkar. 

en annan ok sak är ju att jag nu blivit anställd som bartender på marcs klubb i bulgarien i sommar. det blir jag oså en massa britter, yayy så sjukt nice :--)woods

foto: agnesstenlund.blogg.se

hej hallå det är way past my bedtime men ville bara tipsa om att jag säljer min älskade balklänning från by malina nu!!! den är i strl S(36), är använd vid 2 tillfällen och är bara jättesuperfin. säljer den för 3000kr(nypris:4000kr) men kan gå ner till 2500 vi snabb affär så hurry hurry. så himla bra nu inför bal å allt vad det är ju

här är annonsen: http://m.blocket.se/vi/58320515.htm

kjamkjam

39 grader

har som sagt haft en supermysig första vecka på nya jobbet: mest bara målat med ungarna och lekt under hökens alla vingar. men blev såklart smittad av någon av ungarna, så har legat inne heeeela helgen med världens feber och *dödslängtan* typ. usch. 
hann utöver jobb och innan sjukdom träna en massa och så gick vi ju på "unbroken" på bio i fredags. det var myz

det här året har jag

Myst på Makeriet i Örebro med Nico, Lovisa, Marcus och en alkoholfri drink

Fått ny hårfärg och en teckning

Fikat med världens bästa syster 

*Jobbat* :,) 

hej hej hej åh jisses vad gla jag är för igår började jag jobba på en förskola. det har bara gått två dar och är redan förälskad i detta att man kan läsa sagor för små snuttisar och äta mannagrynsgröt till mellis och kalla det för ett yrke. ser lix redan fram emot morgondagen och de arbetsuppgifter som väntar hehe. hur som så har jag utöver det gjort ovanstående saker och spelat gta med karin och marc och myst massa med min bror och tränat nästan varje dag detta år :-) so all is well 

hoppas allt är fint med er!!!
q i n g d a o
Qingdao, Kina 2014 

En hiiiiiimlans massa bilder från Qingdao och International Horticultural Exposition; parken där Richards bilder ställdes ut på flera ställen. 

tjugohundrafemton

Hej!! Nytt år!! Woho!!! Är så djävulskt glad för att 2014 äntligen äntligen är över :--) 

Nyår iallafall:vi(på bilden ovan) lånade min brors superfina lägenhet, åt tacos, spelade drickspel och shottade finlandia euw. Sen tog vi oss till vattnet där vi träffade min broris och tittade på fyrverkerier, och så slutade allt på en hemmafest på Karlavägen. Tack för det!! 


Första dagen på det nya året spenderade mestadels i soffan ~ superbakis ~ och sen flera timmar på donken med Richard lol. Hoppas ni hade ett fint nyår kompisar! Nu ska jag tillbaka till Örebro för o gosa massa med vännerna där innan verkligheten börjar igen. 


RSS 2.0